Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17267 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
για δωστε για σαντορινη τιποτα...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Σαντορίνι ε?
Και γω δεν την γλιτώνω φέτος.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Σαντορινη.... ευχομαι να μην την ξαναδω ποτε μου. Μαυρη πετρα στο γαμονησι..  :emetos:

Offline arwstos

• Αλλαγή
Για δωστε οδηγιες (παραλιες, μαγαζια κλπ) και για Μήλο οι ειδικοι του τοπικ (ζευγαρι φαση...)
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Απ: Διαφορες πληροφοριες για προορισ
« Reply #264 on: July 01, 2009, 15:32:14 »
για μηλο οι παραλιες ειναι παρα πολλες.αμα η δικια σου εχει ''μεντα'' με αυτα και θελει να τα γυρισει ολα την εβαψες.η μια πλευρα του νησιου οταν ειχα παει εγω πριν 3-4 χρονια δεν ειχε ασφαλτο και ηταν δυσκολα και με το αμαξι που νοικιασαμε και ενα μερος ουτε οδικο δικτυο αλλα εχει καραβακια που κανουν τον γυρο του νησιου.απο παραλιες δεν σου αναφερω ονοματα ειναι αρκετες που αξιζει να επισκεφτεις.μονο να εισαι οργανωμενος γιατι ουτε καντινα δεν εχει στις περισσοτερες.τωρα απο ζωη πολυ λιγα πραγματα και ησυχα.βασικα δεν ξερω κιολας γιατι απο την κουραση ολης της μερας δεν ψαχτηκα και πολυ.εχει και σπηλαιο που μπορεις να επισκεφτεις(εγω δεν πηγα) και ηλιοβασιλεμα (δεν το προλαβα).να ξερεις θελει οργανωση για ολα αυτα αναλογα ποσες μερες θα κατσεις.εγω νομιζω ειχα μεινει 6-7 βραδια.παντως δεν εχω δει νησι με ομορφοτερες παραλιες.οι οδικα προσβασιμες ειναι στην βορεια και βορειανατολικη μερια

υγ.απο τα 3 ζευγαρια που ημασταν παρεα,τα 2 χωρισαμε για καμια μερα.ο τριτος,αν και ΠΑΟΚτσης,ολο ναι μωρο μου και οτι θες μωρο μου ηταν. ;D ;D

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
για σκοπελο για πειτε τιποτα οποιος ξερει

SKAILS

• Guest
πειτε μου για σκιαθο παιδια κ γρηγορα παρακαλω!!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αν πας για χαβαλέ στη Σκιάθο, θα βρεις καλή ζωή. Τα μπαράκια στην μια πλευρά είναι λίγο καγκουράδικα, αλλά έχουν το χαβαλέ τους. Στην άλλη πλευρά είναι πιο "δήθεν" η κατάσταση και ο κόσμος. Έχει "κίνηση" γενικά καλή. Παραλίες και πράσινο δεν το συζητάμε. Θα γουστάρεις τρομερά. Θα βρεις παραλίες για όλα τα γούστα: και μπητς μπαρς που γίνεται κώλος και μπητς μπαρς (λιγότερα) που μπορείς να γουστάρεις με λίγα ντεσιμπέλ και λίγο κόσμο και μπητς μπαρς για να "την πετάξεις έξω" για γυμνισμό αν επιθυμείς. Από τιμές πολύ ακριβότερα από το μέσο όρο των Σποράδων. Αν ψάχνεσαι για βαβούρα ενδείκνυται γενικά.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

euboia4

• Guest
corrupt σορρυ κιολας ρε φιλε αλλα μας ξενερωσες :P.
τα δικα μου απο 5ημερη ροδος 2004 τα εχω αναφερει σε αλλο τοπικ.
τωρα για την ουσια του τοπικ ο προορισμος ειναι ενας και μοναδικος. Ι Ο Σ και φέτος και συνεχίζουμε...

Εμ, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας...  :P

Πίσω στο τόπικ, πληροφορίες πάσης φύσεως για Αμοργό και Νάξο είναι καλοδεχούμενες, κυρίως για εστιατόρια και μέρη για φαγητό όπου θα φας σαν άνθρωπος και δεν θα σε γδάρουν.
και εγω πληροφοριες για Ναξο ψαχνω
κυριως για καλο φαγητο

laz

• Guest
παιδια οποιος παει σκιαθο πρεπει να παει οπωσδηποτε στο καταπληκτικο μακαραναδικο <MARIAS PIZZA>
ειναιδιπλα στην εκκλησια των Τριων Ιεραρχων και ειναι μια απο τις καλυτερες γευσεισ που εχω φαει ποτε
απλα θελει πολυ υπομονη γιατι ανοιγει στις 6 και κλεινει στισ 10!!!!!!
αλλα ειναι καταπληκτικο. εχω γυρισει την μιση ευρωπη και ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει

kostas4

• Guest
Σαντορινη.... ευχομαι να μην την ξαναδω ποτε μου. Μαυρη πετρα στο γαμονησι..  :emetos:

τοσο χαλια ρε king?και εμενα ποτε δεν μου εκανε κατι η σαντορινη αλλα σκεφτηκα να παω μια φορα να δω τι παιζει...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σκιαθος καγκουρονησι απιστευτο... παει να γινει(αν δεν εγινε ηδη) η νεα Μυκονος...

Σκοπελος μετραει rebelpappous...πολυ καλο και ομορφο νησι με πολυ πρασινο και ωραιες παραλιες... αν και απο Σποραδες η Αλοννησος γαμαει και δερνει κατ εμε...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Για Αλόνησσο θα συμφωνήσω, αν και δεν έχω πάει ποτέ στη Σκύρο που μου χουν πει ότι είναι υπέροχα.

Σκόπελος δυστυχώς έχει αρχίσει και αυτή να χαλάει σαν τη Σκιάθο, ειδικά μετά το "Μαμα μία". Ωστόσο έχει πολύ πράσινο, όμορφες παραλίες, γαμηστερό φαγητό, και αν το ψάξεις λίγο θα τη βγάλεις πολύ οικονομικά.

Το περίεργο με τους κατοίκους στις Σποράδες είναι ότι είναι πάρα πολύ "χαλαροί" σαν άνθρωποι, έχουν τελείως διαφορετικό ρυθμό ζωής. Παίζει να κάνουν κάνα 45λεπτο να σου φέρουν δυο φραπέδες αλλα είναι ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί, πράγμα σπάνιο για δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
μάγκες πείτε λίγο για σκιάθο αν χωρίς όχημα βγαίνει?

λεωφορεία έχει? με ποδήλατο βγαίνει ?   :P
οικονομικό νησί einαι? η διανυκτέρευση ποσο πάει δηλαδή?

αν μπορείτε πeιτe για τις υπόλοιπες σποράδες αλλα ειδικά σκιάθο..

thanx mates  :)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ξέρει κανείς πόσο κάνει το καράβι από βασιλική λευκάδας για κεφαλονιά με αυτοκίνητο??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Σαντορινη.... ευχομαι να μην την ξαναδω ποτε μου. Μαυρη πετρα στο γαμονησι..  :emetos:

τοσο χαλια ρε king?και εμενα ποτε δεν μου εκανε κατι η σαντορινη αλλα σκεφτηκα να παω μια φορα να δω τι παιζει...

Κωστα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου φιλε, γιατι σε ορισμενους αυτο το νησι αρεσει.. Εμενα δεν μου αρεσει και δυσκολα θα ξαναπαω ειτε μονος ειτε ζευγαροτος. Χαλια νυχτες, χαλια παραλιες...
Για τις παραλιες πιστευω οτι οποιος εχει παει θα συμφωνει οτι το νησι δεν εχει παραλιες.... Για την νυχτα παει αναλογα το πως εννοεις το "νυχτα". Αν ειναι να πας για να τα σπασεις, να κοιμηθεις πρωι, να τα πινεις και να κυνηγας, ξεχνα το δεν κανει. Αν ειναι να πας με γυναικα για ρομαντικες καταστασεις δεν ξερω πως θα 'ναι (μαλλον δυσκολα :P ), αλλα σιγουρα θα σου βγει τσιμπημενα και δεν ξερω αν το αξιζει, μιας και το θεμα παραλια προσωπικα το θεωρω δεδομενο οταν λεμε "παω σε νησι". Παντως αν ποτε πας να ξερεις πως θες μεταφορικο για το νησι. Για λεωφορια και τετοια δεν ξερω, αλλα εχει μεγαλες αποστασεις...

Για την Σκιαθο συμφωνω με biv απολυτα, μονο που μυκονος δεν θα γινει ποτε. Ηθελα να ξερα ποιος το εχει βγαλει αυτο το ψεμμα.. Παντως πιστευω πως αν καποιος την βρισκει με ελληνικα, "μπορει" και να περασει αρκετα καλα απο αποψη διασκεδασης.. Εμενα δεν μ'αρεσε.. Πολυ ελληνικο στα "μεγαλα" ορθαδικα μαγαζια. Πονοκεφαλος στο φουλ. :P

Σκυρο εκανα φανταρος και για το νησι εχω πολυ κακη αποψη πιο πολυ λογω των σκυριανων οπου ειναι γτπ... Corrupt δεν ξερω με τι διαθεσεις θα πηγαινες σκυρο, αλλα θεωρω σημαντικο να σου πω πως αν φας σκυριανη παιζει και να σε φανε.... Για το νησι σαν νησι, δεν μπορω να παρω θεση γιατι δεν το εψαξα, αλλα τουλαχιστον απο οσο ειδα δεν ελεγε τπτ... Πολυ χωριο για νησι ενα πραμα.. δεν ξερω.. δεν μ'αρεσε..

« Last Edit: July 03, 2009, 23:51:25 by king »

GeorgT

• Guest
καλα τα ειπες σε γενικές γραμμές για Σκιαθο εκτος για της παραλίες! Εχει πολυ καλές με κορυφή τις Κουκουναριες που ειναι μια απο τις καλύτερες στι αιγαιο!

Offline diegito4

• Αλλαγή
μάγκες πείτε λίγο για σκιάθο αν χωρίς όχημα βγαίνει?

λεωφορεία έχει? με ποδήλατο βγαίνει ?   :P
οικονομικό νησί einαι? η διανυκτέρευση ποσο πάει δηλαδή?

αν μπορείτε πeιτe για τις υπόλοιπες σποράδες αλλα ειδικά σκιάθο..

thanx mates  :)

θες όχημα σίγουρα.μπανιο στο κέντρο δεν κάνεις και θα πας σε άλλες παραλίες μακρινές αλλά πολύ καλές.
πήγαινε με το δικό σου,μην νοικιάζεις δεν συμφέρει.
δεν είναι μεγάλο νησί ωστέ να τρως πολύ βενζίνη αλλά χρειάζεται για να πας παραλία.
υπάρχουν λεωφορεία αλλά γίνεται της πουτάνας..(περιμένεις σε ντάλα ηλιο γαμησε τα)

δεν είναι πολύ ακριβά.κανα 60αρι το δίκλινο.
παίζουν αρκετές γκόμενες ξέμπαρκες αν ψάχνεσαι και πολύ ελληνικό style στα μαγαζια όμως μουσικά.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
καλα τα ειπες σε γενικές γραμμές για Σκιαθο εκτος για της παραλίες! Εχει πολυ καλές με κορυφή τις Κουκουναριες που ειναι μια απο τις καλύτερες στι αιγαιο!

Για τις παραλιες δεν ειπα τπτ επιτηδες γιατι μου ειχαν πει πολυ καλα λογια πριν παω στο νησι, αλλα εν τελη δεν ειδα και κατι το συγκλονιστικό.. "Οκ παραλιες" θα τις ελεγα..  :P

GeorgT

• Guest
με κανένα 50αρακι σκουτερ που νοικιάζουν ειναι κάποιος καλυμμένος στη σκιαθο μιας κ ειναι πολύ μικρο νησί! Εγω είχα φορτώσει το σκουτερ απο Σαλονικη κ ήμουν μια χαρα:

(δείτε πράμα που φόρτωσα  ;D ;D)

εντιτ: αφιερωμένο στο King: