Σαντορινη.... ευχομαι να μην την ξαναδω ποτε μου. Μαυρη πετρα στο γαμονησι.. 
τοσο χαλια ρε king?και εμενα ποτε δεν μου εκανε κατι η σαντορινη αλλα σκεφτηκα να παω μια φορα να δω τι παιζει...
Κωστα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου φιλε, γιατι σε ορισμενους αυτο το νησι αρεσει.. Εμενα δεν μου αρεσει και δυσκολα θα ξαναπαω ειτε μονος ειτε ζευγαροτος. Χαλια νυχτες, χαλια παραλιες...
Για τις παραλιες πιστευω οτι οποιος εχει παει θα συμφωνει οτι το νησι δεν εχει παραλιες.... Για την νυχτα παει αναλογα το πως εννοεις το "νυχτα". Αν ειναι να πας για να τα σπασεις, να κοιμηθεις πρωι, να τα πινεις και να κυνηγας, ξεχνα το δεν κανει. Αν ειναι να πας με γυναικα για ρομαντικες καταστασεις δεν ξερω πως θα 'ναι (μαλλον δυσκολα

), αλλα σιγουρα θα σου βγει τσιμπημενα και δεν ξερω αν το αξιζει, μιας και το θεμα παραλια προσωπικα το θεωρω δεδομενο οταν λεμε "παω σε νησι". Παντως αν ποτε πας να ξερεις πως θες μεταφορικο για το νησι. Για λεωφορια και τετοια δεν ξερω, αλλα εχει μεγαλες αποστασεις...
Για την Σκιαθο συμφωνω με biv απολυτα, μονο που μυκονος δεν θα γινει ποτε. Ηθελα να ξερα ποιος το εχει βγαλει αυτο το ψεμμα.. Παντως πιστευω πως αν καποιος την βρισκει με ελληνικα, "μπορει" και να περασει αρκετα καλα απο αποψη διασκεδασης.. Εμενα δεν μ'αρεσε.. Πολυ ελληνικο στα "μεγαλα" ορθαδικα μαγαζια. Πονοκεφαλος στο φουλ.

Σκυρο εκανα φανταρος και για το νησι εχω πολυ κακη αποψη πιο πολυ λογω των σκυριανων οπου ειναι γτπ... Corrupt δεν ξερω με τι διαθεσεις θα πηγαινες σκυρο, αλλα θεωρω σημαντικο να σου πω πως αν φας σκυριανη παιζει και να σε φανε.... Για το νησι σαν νησι, δεν μπορω να παρω θεση γιατι δεν το εψαξα, αλλα τουλαχιστον απο οσο ειδα δεν ελεγε τπτ... Πολυ χωριο για νησι ενα πραμα.. δεν ξερω.. δεν μ'αρεσε..