Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17374 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
για ροδο κανεις?παραλιες,φαγητο,αξιοθεατα,μπαρακια,ακριβεια και γενικα τα παντα για το νησι! ;D ;D ;D
δεν με ενδιαφερουν με τιποτα περιοχες οπως το φαληρακι και γενικα θα ηθελα να αποφυγω τετοια μερη!
thanks!

northeagle_4

• Guest
ροδος εχει τα παντα βασικα.παναγια τσαμπικα και η γυρο περιοχη για ωραια αμμωδης παραλια χιλιομετρων,λινδο για βολτα σε σοκακια και στενα,αντονι κουιν για βραχακια,φαληρακι να χωσεις καμια ψοφια και παλια πολη ροδου για βραδυ γαμαει.επισης πρασονησι στο νοτιο ακρο γαμαει οχι για μπανιο βασικα αλλα λογω τοπιου που ενωνει το νησι με μια λεπτη λοριδα αμμουδιας.βασικα οποσδηποτε να την ψαξεις και ορεινα εχω ξεχασει τοποθεσιες αλλα ειναι 3-4 στανταρ πραγματα,καταπρασινο νησι με ρυακια κτλ.
 επισης στα τοριστικα ροδο εχει και ενα μαγαζι με λαιφ ροκιες και πολλες ψοφιες  :P απο μασα εφαγα και καλα και σκατα ονοματα δεν θυμαμαι ,ψαξε να βρεις καπου καλα να φας σημειακο γαριδακι.
  Αξιζει τον κοπο να πας παντως ,ειναι ωραιο νησι με επιλογες.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Όσα σου είπε ο north αλλά εγώ θα ήθελα να προσθέσω ότι είναι και αρκετά ακριβός προορισμός. Εγώ δηλαδή είχα φάει 530 ευρώ προσωπικά έξοδα (χωρίς μεταφορικά) και ούτε που κατάλαβα που έφυγαν. Πήγαινες στην παλιά πόλη για καφέ και έκανε 7 ευρώ. Έπαιρνες ένα παγωτό μετά 3-4 ευρώ η μπάλα. Ε και ένα νεράκι να ξεδιψάσεις άλλο 1-1,5 ευρώ. Σε ταβέρνα με μια μερίδα, μια σαλάτα, ορεκτικό και μια μπυρα το 20αρικο ήταν σίγουρο. Γενικά φεύγανε και δεν το έπαιρνες είδηση τα χρήματα. Στο γυρισμό είχαμε 7 ευρώ σύνολο 4 άτομα. Ίσα ίσα 2 νεράκια, 2 τοστ και ενα πακετό τσιγάρα πήραμε, τραγικές καταστάσεις.

Αλλά εντάξει αξίζει να πας σίγουρα. Αν και εγώ θα σου πρότεινα Κέρκυρα αν δεν έχεις πάει.

Για μεταφορά (με πλοίο) θες να σου πω? Ξέρω τα πάντα  ;D
oooooooo PAOKara exo trela...

northeagle_4

• Guest
σε μενα οταν πηγα 2005 ειχε νορμαλ τιμες και εμενα και φαληρακι μεσω νετ το εκλεισα 15 ευρω την μερα και μετακινομουν καθε μερα με το σκουτερ μου γυρισα ολο το νησι  ;D ;D ;D φαντασου μονο μια μερα απο τι 8 εμεινα φαληρακι  ;D ;D
« Last Edit: June 12, 2010, 20:55:06 by northeagle_4 »

fatal_invasion

• Guest
για ροδο κανεις?παραλιες,φαγητο,αξιοθεατα,μπαρακια,ακριβεια και γενικα τα παντα για το νησι! ;D ;D ;D
δεν με ενδιαφερουν με τιποτα περιοχες οπως το φαληρακι και γενικα θα ηθελα να αποφυγω τετοια μερη!
thanks!
κάνε μερικές σελίδες πίσω.Έχει πολλά πράγματα μιας και ρώτησα και γω για πέρυσι.

Το νησί πολύ ωραίο.Πολλές επιλογές όπως είπαν.Internet καφέ για να καίγεσαι στο paokworld αν βαριέσαι και μπορεί να γυρίσεις και με κοπέλα στο Σαλονίκη.Τσεκαρισμένα πράματα.

Α,στο φαληράκι χρεώνουν ξαπλώστρες να ξες,και θυμήσου να πας στο Friday's στο Φαληράκι  ;).

Offline t.b

• Αλλαγή
ρε σεις για Κεφαλλονιά ποιος είναι ο πιο εύκολος και σύντομος δρόμος?
Μην γράψει κανένας αερόπλανο..

Offline gagas

• Αλλαγή
νομιζω οτι το καλυτερο θα ηταν να παρεις απο λευκαδα το πλοιο..
δες εδω
http://www.westferry.gr/ellinika.html
το φισκαρδο ειναι βεβαια λιγο μακρυα απο το αργοστολι(στο google maps βγαζει την αποσταση στα 32 χλμ)..

αλλιως πολυ πικρα ο δρομος μεχρι πατρα ή κυλληνη.

Offline t.b

• Αλλαγή
το είδα και φαίνεται καλύτερο αυτό που λες, γιατί όντως από κάτω είναι πίκρα.
ευχαριστώ gaga!
αν την έκανε κανείς την διαδρομή ας πει.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Δύσκολη οι δρόμοι και στην Λευκάδα και μετά στην Κεφαλλονιά για να κατέβεις προς τα κάτω. Από τον Αστακό είχα πάρει το πλοίο εγώ ως την Σάμη και μετά από εκεί για Αργοστόλι, πιστεύω είναι καλύτερα έτσι...

Offline gagas

• Αλλαγή
t.b. ενας φιλος μου που ειναι απο λευκαδα κ πηγαινει συχνα,κανει γυρω στις 4-4μιση ωρες. πηγαινει ακομη κ για τριημερο αν κατσει καμια καλη αργια..
ειδικα μεχρι τα γιαννενα η διαδρομη ειναι για πλακα..

GeorgT

• Guest
Καμια πληροφορία για Κάλυμνο?? ?? ??

τιμες, δωμάτια, παραλίες??

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Έχω κάνει τη διαδρομή δύο φορές προς Αργοστόλι μέσω Λευκάδας. Θα διασχίσεις σχετικά γρήγορα τη Λευκάδα και από τη Βασιλική έχει συχνά φέρυ για Φισκάρδο. Το φέρυ κάνει περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά. Ο δρόμος από Φισκάρδο προς Αργοστόλι δεν είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο, αντίθετα είναι πολύ κουραστικός, γεμάτος στροφές και αναγκαστικά σε χαμηλές ταχύτητες. Ό,τι στραβό και να 'χει πάντως η διαδρομή αυτή, πάλι αυτή θα επέλεγα σε σχέση με την επιλογή της λύσης της Πελ/νησου
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

JamaicaN

• Guest
ροδος εχει τα παντα βασικα.παναγια τσαμπικα και η γυρο περιοχη για ωραια αμμωδης παραλια χιλιομετρων,λινδο για βολτα σε σοκακια και στενα,αντονι κουιν για βραχακια,φαληρακι να χωσεις καμια ψοφια και παλια πολη ροδου για βραδυ γαμαει.επισης πρασονησι στο νοτιο ακρο γαμαει οχι για μπανιο βασικα αλλα λογω τοπιου που ενωνει το νησι με μια λεπτη λοριδα αμμουδιας.βασικα οποσδηποτε να την ψαξεις και ορεινα εχω ξεχασει τοποθεσιες αλλα ειναι 3-4 στανταρ πραγματα,καταπρασινο νησι με ρυακια κτλ.
 επισης στα τοριστικα ροδο εχει και ενα μαγαζι με λαιφ ροκιες και πολλες ψοφιες  :P απο μασα εφαγα και καλα και σκατα ονοματα δεν θυμαμαι ,ψαξε να βρεις καπου καλα να φας σημειακο γαριδακι.
  Αξιζει τον κοπο να πας παντως ,ειναι ωραιο νησι με επιλογες.

δεν εχω διαβασει ποιο περιγραφικο 5γραμμο...Τα πες ολα  :D

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τιποτα για Συρο τωρα που γυρναει η φαση και μπριζωθηκα(reunion λεμε για οσους με εννοουν...) φυσικα και δεν με νοιαζουν οι παραλιες και τα μαγαζια.. τιποτα ρεμπετικα να ακουσουμε σε κανα σοβαρο ταβερνακι στην γενετειρα του μεγαλου Μαρκου ;)

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
καμια ινφο για αμοργο παιδες?
jam βασιζομαι πανω σου.. :P :P

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline petran4

• Αλλαγή
thanks!
Αδερφε 24/7 με 31/7 θα ειμαι Ροδο σολο και μαλιστα στο κεντρο της πολης.Δυστηχως χανω και την εκδρομη στην ολλανδια αλλα την ημερα του αγωνα πιστεψε με το νησι θα γινει ασπρομαυρο.Ευκερια να βαφτηστουν και πολλα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ εκεινη την μερα.Αεροπορικα εισιτηρια με επιστροφη 178euro. ξενοδοχειο για 7  διανυκτερευσεις 210euro. συνολο 388euro!!!!Aπο κει και περα οτι φαμε  οτι πιουμε κι οτι σπροξουμε!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
« Last Edit: July 16, 2010, 14:38:00 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
δεν θα πάω διακοπές αλλά νομίζω κολλάει εδώ.

Ψάχνω INFO για Βαρκελώνη-Βαλένθια ενόψει της εκδρομής στην Ισπανία.
όποιος έχει πάει η έστω ξέρει ας βοηθήσει.
(πληροφορίες για μέρη,πλατείες,αγορές,οπαδικά μαγαζιά,δρόμους,φαγητό,τιμές,ταξί,μπουρδέλα,μπάρ-κολόμπαρα,ρούχα,cazino οτιδήποτε)

HELP

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Κατεβαίνοντας την La Ramplas (τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης) όπου και να το κόψεις δεξιά θα βρεθείς στην πιάτσα Raval.Την πλατεία των μεταναστών.Εκεί πουλάνε ότι θέλεις..... ;D ;D ;D ;D

Γενικά η Βαρκελώνη ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!

υ.γ.στην Ramplas πουλάνε ότι θέλεις οι μαύροι.Καλό είναι να προτιμήσεις Πακιστανούς η Μαροκινούς κοντά στην Raval για καλύτερη ποιότητα και ποσότητα. :tsigaro:
No Gods,No Masters

CLUB LARISA

• Guest
King κράτα σημειώσεις απο τον ozric ρε μλκα