Λοιπόν να το πω και για εσένα αλλά κι για όποιον άλλο ενδιαφέρεται. Βασικά υπάρχει το μεγάλο θέμα τι ψάχνεις στις διακοπές σου, νυχτερινή ζωή, κόσμο, ησυχία. Αν ψάχνεις τα δυο πρώτα είσαι μέσα ιδίως τον Αυγουστο αλλά και στα τέλη Ιούλη. Πολύ Ιταλία εκείνη την περίοδο αλλά και πολλοί Ελληνες, αυτά τα Παξοί Αντίπαξοι δεν μου λένε τίποτα καθώς και απο την Ηγουμενίτσα πετάγεσαι και μάλιστα με το δικό σου μέσον η με ενοικιαζόμενο μηχανάκι.
Παραλίες, χμ........ θα έλεγα ότι υπάρχουν καλύτερες στην ευρύτερη περιοχή, αλωνάκι, βράχος λούτσα εώς το μονολίθι που είναι στην Πρέβεζα, αλλά και πιο βόρεια πέρδικα σύβοτα κλπ.
Εντάξει έχει γραφικά; σοκάκια ένα κάστρο και εμφανίζεται σαν ρομαντικός προορισμός κατα την γνώμη μου ?(και πήγα πολλές φορές, όχι για διακοπές) είναι μια απάτη αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι εκείνη τηυν περιοχή.
Κατι ακόμα, κάθε χρόνο γεμίζει το νοσοκομείο της Πρέβεζας με τουρίστες που επισκέπτονται την Πάργα, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ, οχι οτι αλλού δεν είναι επικίνδυνα αλλά εκεί παίζει πολύ στροφή.
Τι άλλο να σε πω οτι για να κατέβεις στην παραλία πρέπει να αφήνεις το αυτοκίνητο χιλιόμετρα μακρυά................. να μη μιλήσω για τιμές
Πόλλα τα αρνητικά αυτού του μέρους κατα τη γνώμη μου πάντα.