Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχχοοχχο!! Που το θυμωσουν ρε ατιμε!!!  :lol: :lol:  Mε πεθανες ρε μλκ.... That's skiathos ακριβως.  :D

apostolos

• Guest

Σκόπελος δυστυχώς έχει αρχίσει και αυτή να χαλάει σαν τη Σκιάθο, ειδικά μετά το "Μαμα μία".

Το Μαμα Μια στη Νταμουχαρη γυρίστηκε στο Πήλιο.

Εdit: Και στα δύο μέρη έγιναν γυρίσματα

http://www.imdb.com/title/tt0795421/locations
« Last Edit: July 04, 2009, 02:24:21 by apostolos »

Offline maria-mtb

• Βασικός
ημουν 5 μερες σε ενα καμπιγκ στους δελφους (3χλμ εξω απο τους δελφους).
για οσους σας αρεσει η ησυχια και η φυση προτεινω ανεπιφυλακτα να πατε.ειναι τελειο!

το αφεντικο ειναι φολα ΠΑΟΚ (ειδικα μπασκετικος) αμφισσιωτης.  ;) ;) ;)

www.delpicamping.com

GeorgT

• Guest
αιντε λιγες μερες ακόμα κ φεύγω κ εγω για καμπινγκ 2ο ποδι, αιντε να χαλαρώσουμε λιγο αλ α nature style!!

Offline ved

• Αλλαγή

Offline surfer

• Αποστολή
  • **
Κάνα tip για Στοκχόλμη από τους Σουηδούς του forum?
P.A.O.K.

ive4

• Guest
Στοκχόλμη έχω πάει και είναι καταπληκτικά!
Κεντρικό σημείο για να μείνεις είναι το Νορμαλμ. Γκάμλα Στάν λέγεται το κεντρικό νησάκι. Αν δε βαριέσαι να περπατάς και μένεις κέντρο, μπορείς να την γυρνάς με τα πόδια.
Τώρα αν πας καλοκαίρι έχει τέλειο καιρό.
Κλασική τουριστική βολτίτσα με καραβάκι. Αν πας Παρασκευή και βρέχει το θεωρούν καλό, και καλά επειδή τη βροχή τη στέλνει ο Θεός Θόρν.
Οι άνθρωποι είναι αιώνες μπροστά στυλιστικά. Το Παλάτι είναι αρκετά ωραίο για να το δεις και απέξω και μέσα!
Αν θες περισσότερα τιπς ρώτα είτε εδώ είτε πμ.

Έχει μαγαζί στο κέντρο που πουλάει φανέλες κτλ από τις τοπικές ομάδες, αλλά η ΑΙΚ είναι κίτρινη και η Χάμαρμπι (νομίζω) είναι πράσινη και θυμίζει βάζελο. Εγώ πήρα φανέλα Τζουγκάρντερν. Α ! Το Τζουγκάρντεν είναι ένα τέλειο νησάκι μέσα στο πράσινο.

Περιττό να σου πω ότι θα περάσεις τέλεια.

Offline surfer

• Αποστολή
  • **
Ευχαριστώ τους αδελφούς Gkaz4 & perseas4 :)

ps: Παλαίψιμη η εκτός έδρας της Djurgarden, αν δεν βρούμε κάτι πιο ασπρόμαυρο ;)
P.A.O.K.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Η δική μου πρόταση για διακοπές είναι στο νησί Ελαφόννησος, στο νότιο τμήμα της Λακωνίας.
Είναι ένα μέρος που αξίζει να επισκευτείτε  ;)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αν πας Παρασκευή και βρέχει το θεωρούν καλό, και καλά επειδή τη βροχή τη στέλνει ο Θεός Θόρν.

Χαχα..δεν το ηξερα αυτο! Ωραιος..αλλα οχι Θορν ρε...Τι ειναι Τολμη και Γοητεια? Thor..Υπαρχει και μεταλ συγκροτημα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Η δική μου πρόταση για διακοπές είναι στο νησί Ελαφόννησος, στο νότιο τμήμα της Λακωνίας.
σπαρτιατη αν πας με αμαξι που το αφηνεις?γιατι μου ειπαν οτι δεν μπορεις να το παρεις μαζι

Offline maria-mtb

• Βασικός
Μπορεις ρε τολη, μαλακια σου ειπαν, το βαζεις στο φερυ και πας.
οσοι προλαβετε ναι, πηγαινετε να δειτε την πιο εξωτικη παραλια της ελλαδας, πριν γινει κ αυτη εργοταξιο-εργοστασιο της δεη...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
αμάξι στο νησί μπορείς να παρεις. αλλιώς τοο αφήνεις στη Νεάπολη, απ' 'οπου υπάρχει καράβι σχεδόν καθε  2 ώρες για το νησί (δε κανει πανω απο 15 λεπτά το καράβι).

----

Η παραλία προστατευεται απο τη natura. To Το νησί όμως δυστυχώς μαρία έχει παραοικοδομηθεί. καμιά σχέση με πριν απο 7 χρόνια που είχα βρεθει τελευταία.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρε σπαρτιατη, πλακα με κανεις τωρα? απο ποτε ισχυει αυτο?

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
σπαρτιατη αν πας με αμαξι που το αφηνεις?γιατι μου ειπαν οτι δεν μπορεις να το παρεις μαζι

Αυτο που λες ειναι το Ελαφονησι στα Χανια που πας με τα ποδια. Επειδη το ψαχνω αυτες τις μερες, καμια αλλη καλη παραλια για Χανια-Κρητη?
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ρε σπαρτιατη, πλακα με κανεις τωρα? απο ποτε ισχυει αυτο?

το διόρθωσα Μαρία. εχω να παψ πολλά χρόνια. Λογικά όμως θα υπάρχει περιορισμός για αυτοκίνητα...
Δεν είναι μεγάλο νησί και μέχρι κάποια σημεία-παρκιν θα επιτρέπεται να τα αφήνεις.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ουτε περιορισμος υπαρχει ουτε τιποτα. παιρνεις το αμαξακι σου κ πας. ετσι κ οι αλλιως οι περισσοτεροι στο καμπινγκ πανε κ αφηνουν μεσα το αυτοκινητο τους.
(εγω βεβαια παραδοσιακα πηγα χωρις αμαξι, αλλα κ χωρις ποδηλατο και εκανα ολη μερα οτοστοπ  :D )
φετος θα ξαναπαω  οποτε μπορεσω, τετοια παραλια δεν τη βρισκεις πουθενα.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
οντως ο σιμος είναι απ τις καλύτερες παραλίες που έχω βρεθεί ποτέ.
Πανε να το κανουν κοσμοπολιτικο το νησι με τις μαλακιες που οικοδομουνται (ξενοδοχεια με πισινες κτλ) και ελπίζω οι αντιδράσεις των ντόπιων σε κατι τέτοιο να πιάσει τοπο.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή

Αυτο που λες ειναι το Ελαφονησι στα Χανια που πας με τα ποδια. Επειδη το ψαχνω αυτες τις μερες, καμια αλλη καλη παραλια για Χανια-Κρητη?
στο ελαφονησι μια χαρα πας με αμαξι αν εννοουμε το ιδιο για το νομο χανιων.χανια και γενικως κρητη ειναι πολυ μεγαλες οι αποστασεις.φαλασαιρνα πολυ κοντα σχετικα στο ελαφονησι.και γεωργιουπολη πηγα.καλα ηταν.εγω προσωπικα αγ.μαρινα την εβγαλα τις περισσοτερες μερες.κοντα στα χανια ειναι με πολλα μπιτς μπαρ και αναλογες καταστασεις

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρε παιδιά για την ελαφόννησο στο νομό λακωνίας μιλάει ο σπαρτιάτης....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ