Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17280 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SALPARADISE

• Guest
Diego η παράδοση συνεχίζεται....

5ημερη το 1993 και το 3ο και το 1ο μαζί.

220 κομμάτια ταλιμπανιασμένα.

Ο εχθρός σημείωσε πολλές απώλειες στο πεδίο της μάχης (Κορυδαλλός, Αιγάλεω, κλπ, κλπ)

ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΟΡΝΟ!

ive4

• Guest
απίστευτο! Νιτέγκο ποια χρονιά πήγες ;
Στο ίδιο ξενοδοχείο την χρονιά που ο γαύρος έχασε το ευρωπαϊκό από τον χοντρό Κορνίλιους Τόμσον της Μπανταλόνα, τα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας, έστησαν πάρτυ με κιθάρες και κάποια Λύκεια του Πειραιά κρύφτηκαν. Κωλόχαρτα με φωτιά πετάγονταν στα παράθυρα των πειραιώτικων λυκείων και πιστεύω θα το θυμούνται ακόμα.

Diego-4

• Guest
απο το 3ο ήσουν ρε SAL  ?
Αυτή τη μάχη εμείς την δώσαμε το 1997 , έχει περάσει και στην ιστορία ώς "Η μάχη των καμένων κουρτινών" ....
Είμασταν φόβος και τρόμος ρε φίλε , πώς να το κάνουμε!
Θυμάμαι είχαμε μαζί μας 10 πανιά του ΠΑΟΚ , ασπρόμαυρη όλη η Ρόδος λέμε!!!!

..KAI ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΑΛΛΙΚΑ , ΠΑΡΛΕΒΟΥ ΦΡΑΝΣΕ ΤΟΥΜΠΑ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ...

Diego-4

• Guest
απίστευτο! Νιτέγκο ποια χρονιά πήγες ;
Στο ίδιο ξενοδοχείο την χρονιά που ο γαύρος έχασε το ευρωπαϊκό από τον χοντρό Κορνίλιους Τόμσον της Μπανταλόνα, τα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας, έστησαν πάρτυ με κιθάρες και κάποια Λύκεια του Πειραιά κρύφτηκαν. Κωλόχαρτα με φωτιά πετάγονταν στα παράθυρα των πειραιώτικων λυκείων και πιστεύω θα το θυμούνται ακόμα.

αδελφέ Persea εμείς το 1997 πήγαμε 5ήμερη...Τους κάψαμε και εμείς αλλα με πυρσούς.
Ήταν μία τρομερή μάχη , στην αρχή αυτοί οι φλώροι ήταν πάνω στα μπαλκόνια τους και βρίζανε τον ΠΑΟΚ , η πρώτη απάντηση δώθηκε απο το πυροβολικό , ανάψαμε 6 πυρσούς και τους στείλαμε μέσα στα δωμάτια , αποτέλεσμα να καούν 3 κουρτίνες.Στην συνέχεια κάποιοι βλάκες πήγαν να το παίξουν ράμπο στα γκομενάκια τους και κατέβηκαν κάτω....Βούτυρο στο ψωμί μας , εκεί έγινε μάχη σώμα με σώμα ,τρομερό ντού , του περικυκλώσαμε και όποιος προλάβαινε έριχνε , στο τέλος μείναμε μόνο κλωστές απο τα ρούχα τους κάτω στο δρόμο , τίποτα άλλο...

ive4

• Guest
λοιπόν 1994 στο Ολίμπικ της Ρόδου νομίζω.
Ως ο μοναδικός <<Βούλγαρος>> κατά τους Αθηναίους συμμαθητές (το άλλο ΠΑΟΚι της τάξης [μετά από συνεχές ψήσιμο που του έκανα έγινε φανατικός ΠΑΟΚ αφού ήταν διπλανός μου], δεν είχε έρθει 5ήμερη), μόλις είδα σχολεία από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική που έτυχαν εκείνη την περίοδο έκανα κοννέ. Δε βρήκα μόνο ΠΑΟΚτσήδες, αλλά και επιτέλους γκόμενες με φυσική ομορφιά και όχι τις δικές μας τις κόρες της κυρίας Πατσιούρα.

Η δουλειά μύριζε, αλλά τα αθηναϊκά σχολεία αρχικά κάναν 5ήμερη στο τουμπεκιστάν και μιλάγαν με μούγκαφον. 
Σκάνε κάτι ΤΕΛ και ΓΕΛ από Πειραιά και απλώνουν πανιά. Αρχίζουν τα μπάχαλα. Στον τελικό τους Φάιναλ φόρ, μαζεύτηκαν από νωρίς ΠΑΟΚια στις τηλεοράσεις του ξενοδοχείου. Όταν σκάσαν οι γαύροι δε πίστευαν στα μάτια τους. Έφαγαν κυνηγητό και εξαφανίστηκαν. Δε θυμάμαι αν υπήρχαν τηλεοράσεις στα δωμάτια. Οπότε δε ξέρω που είδαν τον βιασμό τους από τον χοντρό μαύρο κύριο.
Με το που μπαίνει το καλάθι του Κορνίλιους τρελλά πανηγύρια. Οι γκόμενες αναρωτιόνταν τι έγινε και παίρναν προσκλησεις για το πάρτυ.
θυμάμει έναν τύπο με μακρύ μαλλί και κιθάρα που συνόδεψε την όμορφη βραδυά με ωραία τραγουδάκια, απαρνούμενος πανω στην χαρά του τις έντεχνες μουσικές καταβολές του και παίζοντας πανηγυρτζίδικα τραγούδια. Νομίζω ήταν από σχολείο της Καλαμαριάς. Μαζϊ του 2 ΠΑΟΚια με κασκολάκι φορεμένο στο τουμπερλέκι τους, έδιναν τρελλό ρυθμό.

Η λύσσα των γαύρων που νόμιζαν ότι θα αλονίζουν ήταν μεγάλη και άρχισαν κηνυγητά. Από τα παράθυρα άρχισαν να βγαίνουν κωλόχαρτα με φωτιές και η νύχτα έγινε μέρα. Αν τα έβλεπε ο Λιακόπουλος θα είχε γράψει το φως το αληθινόν. Κάποιες γλάστρες του ξενοδοχείου πήραν φωτιά, αλλά κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι δεν υπήρχε αντίπαλος, κάπου είχαν κρυφτεί.
Με χαρά άκουγα τους αθηναίους συμμαθητές να ρωτάνε <<μα που ήσουν>> <<θα κάψεις κι εμάς;>> και να μου λένε ότι είμαι σε λάθος σχολείο!

Ομολογώ ότι δε θυμάμαι τα κάστρα, αλλά η Ρόδος μου άρεσε πολύ τελικά.

goudas4

• Guest
Ροδο κι εμεις ειχαμε δωσει "ιστορικη μαχη" με γαυρους πριν 2 χρονια...
Οι μπουνιες αρχισαν στην πλατεια της Ροδου μπροστα στην παραλια (εκει που ειναι το δημαρχειο αν θυμαμαι καλα) και συνεχιστηκαν στη ρεσεψιον του ξενοδοχειου Aldemar οπου στο τελος κατεληξαν στο να ερχονται οι γαυροι και να μας ζητανε συγνωμη σχετικα με το περιστατικο...  ;D

Offline corrupt

• Αλλαγή
Α ρε πούστη μόνο εμάς μας σταμάτησαν καθηγητές πριν γίνει η μανούρα... Στην Κρήτη όμως εμείς σε ένα ηλίθιο ξενοδοχείο έξω από το Ηράκλειο, και αν και είχαμε μικρή δύναμη πυρός (10 άτομα το πολύ, ιδιωτικό γαρ  :P) πήγαμε πανάθεμά μας να κάνουμε πέσιμο σε τεχνικό λύκειο από το Κερατσίνι!  ;D

Τελικά αυτοί οι βλάκες δεν πήραν πρέφα το ντου που ετοιμάζαμε με τις ζώνες στο χέρι, ας όψεται η έγκαιρη επέμβαση των καθηγητών, και μετά ερχόντουσαν να ψαχτούν για γάρα, ποτά, γκόμενες, και καλά γίναμε φιλαράκια.

υ.γ. νομίζω η κουβέντα ξέφυγε πολύ από το θέμα του τόπικ, και το γεγονός ότι δεν επεμβαίνουν οι mods είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικό ώστε να συνεχίσει στο ίδιο ύφος... ε;  ;D

BIANCONERO

• Guest
Απ: Διαφορες πληροφοριες για προορισ
« Reply #247 on: June 25, 2009, 14:52:05 »
θα στο χαλασω εγω το θεμα τωρα (αν πρωτα δε χαλασει η οθονη του υπολογιστη μου)!

Παω διακοπες ζακυνθο, με τη δικια μου! Σε κανα μηνα μιλαμε τωρα..
κανα καλο μερος/παραλια για οταν θα μαστε οι 2 μας?
κανα καλο μερος/μπαρακι για οταν θα περπαταω μονος μου την ωρα που αυτη θα την εχει πεσει?

( Κινγκ  - και οχι μονο - περιμενω τα φωτα σου!!  ;D )

ΥΓ οχι για Λαγανα και αηδιες..αυτο το εχω φαει στη μαπα και να μου λειπει..

COBE-4-

• Guest
corrupt σορρυ κιολας ρε φιλε αλλα μας ξενερωσες :P.
τα δικα μου απο 5ημερη ροδος 2004 τα εχω αναφερει σε αλλο τοπικ.
τωρα για την ουσια του τοπικ ο προορισμος ειναι ενας και μοναδικος. Ι Ο Σ και φέτος και συνεχίζουμε...

Offline corrupt

• Αλλαγή
τωρα για την ουσια του τοπικ ο προορισμος ειναι ενας και μοναδικος. Ι Ο Σ και φέτος και συνεχίζουμε...

Εμ, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας...  :P

Πίσω στο τόπικ, πληροφορίες πάσης φύσεως για Αμοργό και Νάξο είναι καλοδεχούμενες, κυρίως για εστιατόρια και μέρη για φαγητό όπου θα φας σαν άνθρωπος και δεν θα σε γδάρουν.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
θα στο χαλασω εγω το θεμα τωρα (αν πρωτα δε χαλασει η οθονη του υπολογιστη μου)!

Παω διακοπες ζακυνθο, με τη δικια μου! Σε κανα μηνα μιλαμε τωρα..
κανα καλο μερος/παραλια για οταν θα μαστε οι 2 μας?
κανα καλο μερος/μπαρακι για οταν θα περπαταω μονος μου την ωρα που αυτη θα την εχει πεσει?

( Κινγκ  - και οχι μονο - περιμενω τα φωτα σου!!  ;D )

ΥΓ οχι για Λαγανα και αηδιες..αυτο το εχω φαει στη μαπα και να μου λειπει..

Αγαπητε Bianco...

Για μαγαζια θα πας στο αργασι χωρις 2η σκεψη..
Το καλυτερο ειναι το baraz που ειναι τροπικο, ανοιχτο, μεγαλο και παντα εχει ωραιες παρουσιες και ωραια μουσικη. Ειναι το καλυτερο μακραν απο ολα τα αλλα.
Σαν 2ο μαγαζι θα σου λεγα το "μηνυμα" το οποιο ειναι διπλα απο το baraz (οπως κοιτας την πορτα του baraz, στα αριστερα σου), το οποιο παιζει ελληνικα μιξαρισμενα και τετοια.. Αν δεν ακους ελληνικα και αφου θα εχεις και την γυναικα σου μαζι, μην πας στο "μυνημα".  ;)
Το 3ο μαγαζι ειναι πιο χαλαρο απο τα αλλα 2 που σου ειπα, αλλα δεν θυμαμαι πως λεγετε.. Ειναι οπως κοιτας την πορτα του Baraz, στα δεξια σου. Ισως να σου κανει, μιας και θα εισαι με την γυναικα. Και αυτο ειναι μεγαλο και ανοιχτο, απλα συνηθως δεν εχει πολυ κοσμο.

Μικρο ωραιο μπαρακι ειναι το island που ειναι λιγο πιο περα απο τα 3 αυτα που σου πα.. Οπως κοιτας την πορτα του baraz, κοιτας αριστερα σου και παιρνεις τον δρομο ολο ευθεια (με το αμαξι) και μετα απο λιγο θα το δεις.. ειναι πανω σε στροφη. Το island ειναι το μοναδικο μαγαζι που θα βρεις ικανοποιητικο κοσμο, οταν ολα τα αλλα ειναι αδεια. πχ τις καθημερινες. Να πας, ειναι ωραια.
Μικρα μπαρακια εχει και η χωρα αλλα δεν τα ξερω για να σου πω.. Στο αργασι παντως ειναι η φαση. Στην χωρα ειναι για να πας για κανα ποτακι κατα 21.00 και ετσι.

Συνηθως λοιπον, ξεκινας την νυχτα σου με island και μετα πας baraz. Αυτα για τα μαγαζια.

Απο παραλιες Bianco δεν μπορω να σου πω πολλα... Το καλυτερο Beach bar και πιο ξακουστη παραλια ειναι στο Αγ. Νικολαο.
Βασικα οπως θα πηγενεις με το αμαξι για τις παραλιες θα δεις πολλα ονοματα... banana, zorro, careta careta klp... Ολες ειναι η ιδια παραλια απλα εχουν διαφορετικο beach bar ας πουμε, οποτε μην κολλησεις. Σε οποια και αν κατεβεις το ιδιο ειναι. Παντως αν ειναι να πας προς τα εκει, επελεξε τον Αγ. Νικολαο, οπως σου ειπα.
Τωρα για πιο μοναχικες παραλιες, δεν το εχω ψαξει... Εχω ακουσει καλα λογια για το πορτο ροξα... Αν θες τετοιες, πες μου να ρωτησω για να σου πω αλλη μια που νομιζω πως υπαρχει.. Γενικοτερα οι παραλιες της ζακυνθου ειναι μεγαλες-τεραστιες, οποτε δυσκολα θα βρεις κατι μικρο και μοναχικο...
Καλη φαση θα ειναι να πας στο Ναυγαγιο για μπανιο, αλλα εκει σε παει καραβακι που φευγει το πρωι... Εγω ακομα δεν εχω καταφερει να ξυπνησω πρωι στην ζακυνθο, οποτε και δεν εχω παει Ναυαγιο.

Αυτα  :)

Για οτιδηποτε θελησεις, εννοειτε πως με παιρνεις τηλ, και θα σου βρω λυση  ;)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Εμ, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας...  :P

Πίσω στο τόπικ, πληροφορίες πάσης φύσεως για Αμοργό και Νάξο είναι καλοδεχούμενες, κυρίως για εστιατόρια και μέρη για φαγητό όπου θα φας σαν άνθρωπος και δεν θα σε γδάρουν.

Για αμοργο μπορω να σου πω για την αιγιαλη...
Βασικα ολη η αμοργος ειναι το τιτανομεγηστοτεραστιο Q. Εκει μπορεις να κανεις τα παντα :D  (καφε, μπανιο, ποτο, φαγητο, πεσιμο, νταγκλα κλπ..)
Ειναι το μαγαζι με την κινουμενη αμμο που λενε.... οσο αραζεις τοσο βυθιζεσαι... :tsigaro:

Για φαγητο, στην αμοργο (αιγιαλη...) πραγματικα οπου και αν πηγα ηταν σουπερ... Θα σου προτεινα ομως την γνωστη και ξακουστη κυρα μαρικα...

Ποτακι για το βραδυ, Q και Αμμος. (διπλα ειναι ετσι και αλλιως, παιρνεις το ποτακι σου και πας μια απο δω - μια απο εκει.)

Θα περασεις ωραια σε αυτο το νησι απλα το νου σου γιατι λενε οτι αν βρεις γκομενα στην αμοργο και φυγετε μαζι, τοτε θα ειστε για παντα μαζι... Εγω πριν 2-3 χρονια πηγα και ακομα δεν εχω χωρισει... το νου σου λοιπον :D

CLUB LARISA

• Guest
Για Αμοργό, φαγητό στα χωριουδάκια πάνω απ' τα Θολάρια, ιδίως βράδυ κολολέει. Για drinks, όπως τα λέει ο king....
Mην ξεχάσεις να πιείς καφέ πριν δύσει ο ήλιος , σε σουρουποκατάσταση, στον Ποταμό, θα μείνεις μαλάκας με τη Θέα 8) 8)

Πας σε γαμάτο νησί, θα περάσεις ζάχαρη ;)
Κ αν πας για μπάνιο στην Αγ Άννα, τσέκαρε αν υπάρχει κανα σπρέυ ακόμα εκεί ;D ;D

nosferatu

• Guest
Εγω παντως που παω Αυγουστο Λευκαδα εχω να πω οτι ολοι την εχουν δει εκει πολυ καπως και τελικα δεν ξερω αν παω εκει .Μεχρι περσι ηταν ολα τα δωματια στα 40-50 ευρω και φετος ολοι συννενοημενοι χαμηλοτερη τιμη στο πιο απλο ενοικιαζομενο (ουτε καν ξενοδοχειο)  ειναι στα 75 Ευρω .... Φτανει στα ορια της κοροιδιας οχι για την τιμη αλλα για τον τροπο ,οσο ωραιο νησι και αν ειναι
Απλα απο οτι καταλαβαινω η Λευκαδα πλεον εχει φορεθει παρα πολυ και το εκμεταλευονται

Offline spartiatis

• Αλλαγή
πουθενά διακοπές κανενας.
για μπανια αυθημερόν στη κοντινότερη παραλία ο καθένας (10 φορές όλο το καλοκαίρι, δε χρειάζεται περισσότερο) με καφέ και τοστ απο το σπιτι και τις μπυρες τη νυχτα στη βεραντα. 
πουθενα διακοπες!!!
να πανε να γαμηθουν και οι ξενοδοχοι και τα πρακτορεία και οι οργανωμένες πλαζ...ολοι τους.
----

αν σας τρώει οπωσδήποτε ο κώλος σας για μακρυνες αποστάσεις και ξενοδοχεία... κρατήστε τα λεφτά γιατί μεχρι το Μαη θα βλεπετε ΠΑΟΚ στην Ευρώπη  ;)

« Last Edit: June 28, 2009, 22:46:06 by spartiatis »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
απο το 3ο ήσουν ρε SAL  ?
Αυτή τη μάχη εμείς την δώσαμε το 1997 , έχει περάσει και στην ιστορία ώς "Η μάχη των καμένων κουρτινών" ....

Εγω παντως πηγα πενταημερη εκει το 95' και θυμαμαι ειχαν σκασει οι γαυροι στο ξενοδοχειο Ροδος Bay...κοντεψαν να με στειλουν πισω Θεσσαλονικη γιατι αναψα πυρσο στο μπαλκονι και το εριξα κατω στους γαυρους...Και φυσικα μετα εγινε το ελα να δεις...

FATAL αφου πας Ροδο αξιζει να πας για μπανιο στην παραλια Τσαμπικα....Πολυ μεγαλη παραλια λιγος κοσμος και αν κανεις και γυμνισμο ακομα καλυτερα........

Αν χρειαστεις οτιδηποτε πες εμεινα αρκετο καιρο Ροδο ισως μπορεσω να σε βοηθησω........

northeagle_4

• Guest
τσαμπικα κωλολεει και η θεα πανω απο την παναγια τσαμπικα τα σπαει ,αν και ειναι κουραστηκη η ανηφορα.
  ροδος πανεμορφη αν την ψαξεις σωστα και νυχτα διαθετει για ολα τα γουστα.

DIMITRITCI

• Guest
απο το 3ο ήσουν ρε SAL  ?

Εγω παντως πηγα πενταημερη εκει το 95' και θυμαμαι ειχαν σκασει οι γαυροι στο ξενοδοχειο Ροδος Bay...κοντεψαν να με στειλουν πισω Θεσσαλονικη γιατι αναψα πυρσο στο μπαλκονι και το εριξα κατω στους γαυρους...Και φυσικα μετα εγινε το ελα να δεις...

και εγώ το 95 στην ρόδο 5ήμερη ήμουνα ρε
ποπό γούστα που βγάλαμε
τι με θύμισες τώρα
θυμάμαι επίσης ένα τεράστιο πανί που βγάλαν σε ένα μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου με τον δικέφαλο και σε μια άλλη φάση τα σταχτοδοχεία να φεύγουνε καπνός μέσα σε ένα μπουζουξίδικο με κάτι γαύρους

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
συρο επειδη εχει σπιτι ενα καλο φιλαρακι ετυχε να παω τα δυο τελευταια χρονια.μεναμε ερμουπολη.πραγματι ειναι καλη επιλογη για ωραιες διακοπες.θα το χαρακτηριζα ακρως πολιτισμενο νησι αν μ επιτρεπεται η εκφραση.πολυ υψηλο επιπεδο τουρισμου που διαφερει απο αλλα νησια.απο νυχτερινη ζωη μπορεις να βρεις τα παντα.πολλα μπαρακια κυριως για χαλαρη φαση οπου ξεχωριζει ενα του οποιου τ ονομα δε θυμαμαι,που ειναι χτισμενο σε σημειο που εχεις θεα τα σπιτια χτισμενα διπλα στη θαλασσα.η μουσικη στα club κλεινει γυρω στις 3.απο παραλιες για νησι μη φανταστεις μια ιδιαιτερη ομορφια.κλασσικες συνηθισμενες ελληνικες παραλιες.για βολτα κ καφε αξιζει πολυ η πλατεια της ερμουπολης που ειναι το δημαρχειο,η παρουσια της αστυνομιας ειναι εντονη προτωγνωρο για ελληνικο νησι ιδιως την περιοδο του καλοκαιριου κι απλα στο αναφερω αυτο γιατι απο καποιο σημειο και μετα καταντουσαν ενοχλητικες οι συχνες περιπολιες τους στους δρομους και κυριως τα ντου τους στα club μετα τις 3,για καλο φαγητο να πας σε μια ταβερνα που λεγεται μπαρμπαλιας,ρωτα την  ξερουν ολοι.ειναι νησι που το επιλεγουν παντως πολλοι σαλονικεις οπως εχω παρατηρησει και ξερω.σταντε θα μεινεις ευχαριστημενος πιστευω.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!