θα στο χαλασω εγω το θεμα τωρα (αν πρωτα δε χαλασει η οθονη του υπολογιστη μου)!
Παω διακοπες ζακυνθο, με τη δικια μου! Σε κανα μηνα μιλαμε τωρα..
κανα καλο μερος/παραλια για οταν θα μαστε οι 2 μας?
κανα καλο μερος/μπαρακι για οταν θα περπαταω μονος μου την ωρα που αυτη θα την εχει πεσει?
( Κινγκ - και οχι μονο - περιμενω τα φωτα σου!!
)
ΥΓ οχι για Λαγανα και αηδιες..αυτο το εχω φαει στη μαπα και να μου λειπει..
Αγαπητε Bianco...
Για μαγαζια θα πας στο αργασι χωρις 2η σκεψη..
Το καλυτερο ειναι το baraz που ειναι τροπικο, ανοιχτο, μεγαλο και παντα εχει ωραιες παρουσιες και ωραια μουσικη. Ειναι το καλυτερο μακραν απο ολα τα αλλα.
Σαν 2ο μαγαζι θα σου λεγα το "μηνυμα" το οποιο ειναι διπλα απο το baraz (οπως κοιτας την πορτα του baraz, στα αριστερα σου), το οποιο παιζει ελληνικα μιξαρισμενα και τετοια.. Αν δεν ακους ελληνικα και αφου θα εχεις και την γυναικα σου μαζι, μην πας στο "μυνημα".

Το 3ο μαγαζι ειναι πιο χαλαρο απο τα αλλα 2 που σου ειπα, αλλα δεν θυμαμαι πως λεγετε.. Ειναι οπως κοιτας την πορτα του Baraz, στα δεξια σου. Ισως να σου κανει, μιας και θα εισαι με την γυναικα. Και αυτο ειναι μεγαλο και ανοιχτο, απλα συνηθως δεν εχει πολυ κοσμο.
Μικρο ωραιο μπαρακι ειναι το island που ειναι λιγο πιο περα απο τα 3 αυτα που σου πα.. Οπως κοιτας την πορτα του baraz, κοιτας αριστερα σου και παιρνεις τον δρομο ολο ευθεια (με το αμαξι) και μετα απο λιγο θα το δεις.. ειναι πανω σε στροφη. Το island ειναι το μοναδικο μαγαζι που θα βρεις ικανοποιητικο κοσμο, οταν ολα τα αλλα ειναι αδεια. πχ τις καθημερινες. Να πας, ειναι ωραια.
Μικρα μπαρακια εχει και η χωρα αλλα δεν τα ξερω για να σου πω.. Στο αργασι παντως ειναι η φαση. Στην χωρα ειναι για να πας για κανα ποτακι κατα 21.00 και ετσι.
Συνηθως λοιπον, ξεκινας την νυχτα σου με island και μετα πας baraz. Αυτα για τα μαγαζια.
Απο παραλιες Bianco δεν μπορω να σου πω πολλα... Το καλυτερο Beach bar και πιο ξακουστη παραλια ειναι στο Αγ. Νικολαο.
Βασικα οπως θα πηγενεις με το αμαξι για τις παραλιες θα δεις πολλα ονοματα... banana, zorro, careta careta klp... Ολες ειναι η ιδια παραλια απλα εχουν διαφορετικο beach bar ας πουμε, οποτε μην κολλησεις. Σε οποια και αν κατεβεις το ιδιο ειναι. Παντως αν ειναι να πας προς τα εκει, επελεξε τον Αγ. Νικολαο, οπως σου ειπα.
Τωρα για πιο μοναχικες παραλιες, δεν το εχω ψαξει... Εχω ακουσει καλα λογια για το πορτο ροξα... Αν θες τετοιες, πες μου να ρωτησω για να σου πω αλλη μια που νομιζω πως υπαρχει.. Γενικοτερα οι παραλιες της ζακυνθου ειναι μεγαλες-τεραστιες, οποτε δυσκολα θα βρεις κατι μικρο και μοναχικο...
Καλη φαση θα ειναι να πας στο Ναυγαγιο για μπανιο, αλλα εκει σε παει καραβακι που φευγει το πρωι... Εγω ακομα δεν εχω καταφερει να ξυπνησω πρωι στην ζακυνθο, οποτε και δεν εχω παει Ναυαγιο.
Αυτα

Για οτιδηποτε θελησεις, εννοειτε πως με παιρνεις τηλ, και θα σου βρω λυση