"Καραμπέρης: Υπήρχαν παράγοντες και μέσα από τον ΠΑΟΚ, που ήθελαν να πέσει η ομάδα
Ο εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ στη διοίκηση της ΚΑΕ, Χρήστος Καραμπέρης, σχολίασε και αυτός με την σειρά του για την επίτευξη του στόχου της ομάδας για την παραμονή, αφήνοντας αιχμές ότι υπήρχαν παράγοντες, ακόμη και μέσα στην ομάδα, που ήθελαν να πέσει ο «δικέφαλος στην Α2.
«Ευτυχώς τέλειωσαν όλα καλά. Πρέπει να τα βάλουμε όλα κάτω και να δούμε την επόμενη μέρα για αυτό το ιστορικό σωματείο. Έχω περάσει τόσες μεγάλες χαρές με τον ΠΑΟΚ και η ευχή μου είναι να μην περάσει ποτέ κανείς αυτή τη δύσκολη χρονιά. Είναι πολύ δύσκολο. Ειδικά όταν φτάνεις στο τέλος με τέτοια ψυχολογία.
Από την αρχή της σεζόν δεν υπήρχαν οικονομικοί πόροι είτε με τον Τάκη Πανελούδη, είτε με τη νέα διοίκηση. Όσα και να βάλει κανείς από την τσέπη του, δε φτάνουν για μια τόσο μεγάλη ομάδα. Με το που μάθαμε το αποτέλεσμα στη Ρόδο, ήταν σε δεύτερη μοίρα για μας το δικό μας. Είχε ειπωθεί από όλους στο τεχνικό τιμ, ότι αν χρειαστεί, να μην πάμε στην παράταση, γιατί βλέπαμε ότι ο κόσμος δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Ανά πάσα στιγμή μπορούσε να γίνει το κακό και το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα.
Η ομάδα πέρασε από μεγάλη στενωπό, να χαίρεται για αυτό ο κόσμος, όχι επειδή δεν υποβιβάστηκε η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν θα πέσει στη Β΄ Εθνική. Φέτος μάθαμε τους φίλους μας, τους εχθρούς μας τους ξέραμε. Δε μιλάω για αντιπάλους, αυτό είναι φυσιολογικό. Υπήρχαν παράγοντες και μέσα από τον ΠΑΟΚ, που θέλανε να πέσει η ομάδα. Η πίεση ήταν μεγάλη όλες τις ημέρες. Έγιναν μετρημένα περιστατικά, που δεν είναι καλό να τα δώσουμε μεγάλη σημασία. Μετά το τέλος του αγώνα, ήρθε ο Ηλίας Βιολίδης, που είναι προσωπικός μου φίλος, και που βοήθησε όσο κανείς τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, και μου συμπαραστάθηκε, μου είπε όλα καλά, μη στεναχωριέσαι. Ο Ηλίας Βιολίδης γράφει ιστορία στον ΠΑΟΚ και είναι τυχερός ο Θόδωρος Ζαγοράκης που τον έχει δίπλα του.
Πλέον χρειάζονται αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Οι άνθρωποι που θα διοικούν το σωματείο, πρέπει να κάνουν πολιτική για το σωματείο και όχι για τους εαυτούς σας. Τον κόσμο τον έχω ζήσει, ξέρω τι μπορεί να κάνει, και πόσα γήπεδα μπορεί να γεμίσει. Έχω περάσει σαν συνδεσμίτης. Θέλει χαρές και την αλήθεια. Τι μπορεί να πετύχει η ομάδα. Είναι το μεγαλύτερο μάθημα όλων όσων αγαπάμε αυτό το σωματείο η φετινή σεζόν. Βεβαίως είναι δύσκολη χρονιά για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Αλλά πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε χαρούμενοι σε όλα. Θέλει επαγγελματικά, οργανωμένα, ανθρώπους που θα αγαπούν τον ΠΑΟΚ.
Να μη δουλεύουν για τη λεζάντα και για τον εαυτό τους. Να πετάξουν έξω όποιον προσπαθεί να βλάψει τον ΠΑΟΚ. Και να ξέρουν ότι ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει οικονομικά με τη δύναμή του. Να συσπειρωθεί και όλος ο κόσμος. Με ένα φυσιολογικό μπάτζετ, μπορεί να γίνει μια ομάδα που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κόσμου. Και να μη φτάσουμε ποτέ ξανά σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν ξέρω αν μετράει, αλλά θέλω πραγματικά να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που φτάσαμε την ομάδα εδώ».
Γεύμα διοίκησης σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο
Με έκδηλη την ανακούφιση, οι διοικούντες της ΚΑΕ παρέθεσαν σήμερα γεύμα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θέλοντας να «Αποχαιρετήσουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή όμορφα ο ένας τον άλλον», όπως τόνισε με νόημα ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.
Ο διοικητικός επικεφαλής των «ασπρόμαυρων» πρόσθεσε εξηγώντας πως: «Είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για σφάλματα που έγιναν ή για το αύριο της ομάδας. Θα περιμένουμε τη γενική συνέλευση από τον ερασιτέχνη για το τμήμα, η οποία θα γίνει κάποια στιγμή το Μάιο και θα δούμε. Προσωπικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω τίποτα για τις προθέσεις μου. Έχω δείξει ενεργά με τις πράξεις μου τι σκέφτομαι. Δεν απαιτούνται λόγια, αλλά πράξεις στον ΠΑΟΚ»."
Eτσι ειναι καραμπερη ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΡΟΙ.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ
ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..............

Edit tsakalaki
Τις πηγές παρακαλώ