Author Topic: Μπάσκετ περίοδος 2008/2009 (γενικά,παίκτες, προπονητές, πρόγραμμα, προετοιμασία)  (Read 34822 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Ρε τι αναγκάζομαι να γράφω Μεγαλοπαρασκευιάτικα.

Ωραία. Να φύγει ο Γαλατσόπουλος. Προτάσεις υπάρχουν? Λύσεις υπάρχουν?
Να φύγει ο Γαλατσόπουλος. Ο Απένταρος. Αυτός που δεν κυνήγησε τον Πανελούδη. Αυτός που κόντεψε να ρίξει την ομάδα κατηγορία.

Ομορφα. Ποιός θα διοικεί τη ΚΑΕ? Ποιός θα διαχειρίζεται το άνοιγμα? ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Και οι μεγαλοεπενδυτές να μπούνε σε μία σειρά. Μην σπρώχνεστε και μην ομιλείτε στον οδηγό.

Δηλαδή, οταν ανέλαβε ο Γαλατσόπουλος, με την ομάδα στο χείλος του γκρεμού, έπρεπε το πρώτο του μέλημα να είναι το κυνηγητό του Πανελούδη. Εβαλε τρικλοποδιά, αυτός σαν απένταρος, στους πλούσιους επενδυτές και ανέλαβε εκείνος.

Οταν ανέλαβε ο Γαλατσόπουλος και έφυγε ο Πανελούδης, μήπως αγοράστηκαν 7.000 διαρκείας των 50 ΕΥΡΩ για να στηριχτεί το μπάσκετ? Μήπως 5.000 διαρκείας? 2.000 διαρκείας? Οχι ρε συ. Μας ενδιέφερε ο Ιλιεφ και ο Σάντος. Την ίδια ώρα που άλλοι έτρεχαν, όπως και ο Γαλατσόπουλος για να σωθεί το μπάσκετ. Με 7.000 διαρκεία των 50 ΕΥΡΩ, πιθανόν δεν θα έρχονταν ο Ρίνγκστρομ, ο Ραλιμι και ο Τζόρνταν, αλλά κάποιοι καλύτεροι. Και μάλιστα αν υπήρχε αυτή η μαζική αγορά διαρκείας και ταυτόχρονη μαζική προσέλευση κόσμου στο γήπεδο, το άνοιγμα δεν θα ήταν 1,5 μύριο αλλά θα είχε πέσει στα μισά. Καλή η κριτική, καλυτερη η καλόπιστη κριτική , αλλά κάλιστη είναι η Σ-Υ-Μ-Μ-Ε-Τ-Ο-Χ-Η. Και αυτή πραγματική δεν την είδα.

Θα χρησιμοποιήσω μια φράση των ημερών: "Ουαί ημίν γραμματείς και φαρισσαίοι υποκριταί". Δεν καθαγιάζω τον Γαλατσόπουλο. Δεν τον ξέρω. Να φύγει για να έρθει κάποιος πραγματικά φορτωμένος. Εγώ ξέρω ένα πράγμα: ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ της ΚΑΕ "Ο Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ".

Το να θέλουμε την αλλαγή στον Α.Σ. βεβαίως και είναι ορθό. Αλλά πριν γίνει αυτή η αλλαγή στηρίξαμε το ποδόσφαιρο. Για να στηρίξουμε το μπάσκετ, γιατί βάζουμε σαν προϋπόθεση την αλλαγή στον Α.Σ.?

Συμμετοχή στον Α.Σ.
Στήριξη στο ποδόσφαιρο με αγορά διαρκείας και συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
Στήριξη στον μπάσκετ με αγορά διαρκείας και συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

zorbas1

• Guest
καλημερα και χρονια πολλα
θελω και εγω να γραψω για τον γαλατσοπουλο ακουγα γαλατσοπουλος γαλατσοπουλος αλλα δεν ηξερα ποιος ειναι ωσπου την τεταρτη τον ειδα στη τηλεωραση.το παληκαρι ειναι αρρωστο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙτον θυμαμαι μια ζωη στη τουμπα στις εκδρομες παντου μεσα απο πιτσιρικα . δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα οπως κανουμε με τους δημοσιογραφους και στο τελος δεν εμεινε κανενας δικος μας ο ενας τα αρπαζει ο αλλος αυτο ο αλλος εκεινο.καπου διαβαζα στο φορουμ για τον συριγο τον μαλακα τον ξερετε τον συριγο ?? ξερεται τι εχει προσφερει στο οπαδικο κινημα  ??ι ο μινος ??ο δουκας?? ετσι βριζαμε και τον ορφανο και πεσαμε σε χειροτερα η μηπως υπηρχε καμια πιθανοτητα με ορφανο υφ.αθλητισμου να κανει το σκουληκι γηπεδο ?? αντε να μην γρινιαξω και αλλο αλλα λιγο προσοχη δεν βλαπτει.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Offline agraf

• Αλλαγή
AÓ 80€
Äéáñêåßáò ìðÜëëá 150€
Ìåôï÷Ýò ìðÜëëá 200€
Äéáñêåßáò ìðÜóêåô 100€ (?)
Ìåôï÷Ýò ìðÜóêåô 200€
Óûíïëï= 730€

Äýóêïëï áëëÜ äåäïìÝíïõ üôé ïé ìåôï÷Ýò åßíáé ìßá öïñÜ êáé ü÷é êÜèå ÷ñüíï íïìßæù üôé ãßíåôáé! ÅÐßóçò ôéò ìåôï÷Ýò ìðïñïýìå íá ôéò áãïñÜóïõìå ôìçìáôéêÜ áöïý ç áýîçóç ÌÊ èá äéáñêÝóåé 1 ÷ñüíï!

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Επειδή φίλε agraf μάλλον απευθύνεσαι στο δικό μου post , με το άθροισμα που έκανες φυσικά προκύπτει ένα μεγάλο νούμερο.

Αλλά ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. είναι πολυπληθής. Οσοι μπορούν ας ανταποκριθούν σε όλο το πακέτο. Η μεγάλη μάζα ας μοιραστεί στα υπόλοιπα.

Αλλά προέχει η συμμετοχή.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

Το να θέλουμε την αλλαγή στον Α.Σ. βεβαίως και είναι ορθό. Αλλά πριν γίνει αυτή η αλλαγή στηρίξαμε το ποδόσφαιρο. Για να στηρίξουμε το μπάσκετ, γιατί βάζουμε σαν προϋπόθεση την αλλαγή στον Α.Σ.?

Συμμετοχή στον Α.Σ.
Στήριξη στο ποδόσφαιρο με αγορά διαρκείας και συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
Στήριξη στον μπάσκετ με αγορά διαρκείας και συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Θα συμφωνήσω σε πολλά απο αυτά που λες φίλε GTGipas, αλλα δεν νομίζω πως είπε κανένας πως για να στηρίξουμε το μπάσκετ πρέπει να άλλαξουν τα πράγματα στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Αυτό που λέμε είναι πως πρέπει να αποδωθούν ευθύνες, ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα φέτος παντού.
Καιρός λοιπόν να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, ας αναλάβει τις ευθύνες του ο ΑΣ και ας φροντίσει ώστε να μην ξανασυμβούν αυτά σε κανένα τμήμα.
Θα στηρίξουμε το μπάσκετ, όπως στηρίχθηκε και το ποδόσφαιρο, άλλωστε εκλογές θα έχουμε του χρόνου.

Στήριξη χρειάζεται παντού σε όλα τα τμήματα, αλλά περισσότερο χρειάζεται η εγγραφή στον ΑΣ.

Γιατί μόνο μέσα απο εκεί μπορείς να ελέγχεις ΟΛΑ τα τμήματα του ΠΑΟΚ ανα πάσα στιγμή, το θέμα βέβαια είναι να λειτουργεί σωστά και να αντιδρά άμεσα στα στραβα που συμβαίνουν.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε tsakalaki, βεβαίως και θα πρέπει πρωταρχικά ν' αλλάξουν τα πράγματα στον ΑΣ μέσω της μαζικής συμμετοχής, βεβαίως και θα πρέπει να αποδωθούν ευθύνες και όποιοι τις έχουν να πληρώσουν.

Η ιεράρχιση είναι αυτή που με ξενίζει. Γιατί νομίζω ότι εστιάζοντας πολύ στο θέμα του Α.Σ. δεν στηρίξαμε σαν λαός το μπασκετ την ώρα που έπρεπε, δηλαδή πάνω στην αλλαγή σκυτάλης από τον ακατανόμαστο στη νέα διοίκηση.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Στο τελευταίο να δεχτώ πως έχεις δίκιο, αλλά ο ΑΣ νομίζω πως μπορούσε να κάνει αυτή ''την αλλαγή σκυτάλης'' πολύ πιο νωρίς, μήνες ίσως πιο νωρίς.
Και τότε να ήσουν σίγουρος πως ο κόσμος θα στήριζε.

Δεν νομίζω να αμφιβάλεις πως το χρονικό διάστημα της αλλαγής ήταν μικρό.
Δεν νομίζω να αμφιβάλεις πως η πλειοψηφεία του κόσμο ασχολείται με το ποδόσφαιρο (κακώς ίσως με πεις) αλλά έτσι είναι.

Δυστυχώς μας απασχόλησαν φέτος πολλά πράγματα και δεν δώθηκε η πρέπουσα προσοχή στο άθλημα που μας έκανε υπερήφανους και μας στήριξε στα δύσκολα χρόνια του ΘΒ, στο άθλημα που έκανε πάρα πολλά ΠΑΟΚτσάκια.

Υπομονή λοιπόν και θα δούμε απο του χρόνου.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

makptol

• Guest
"Καραμπέρης: Υπήρχαν παράγοντες και μέσα από τον ΠΑΟΚ, που ήθελαν να πέσει η ομάδα

Ο εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ στη διοίκηση της ΚΑΕ, Χρήστος Καραμπέρης, σχολίασε και αυτός με την σειρά του για την επίτευξη του στόχου της ομάδας για την παραμονή, αφήνοντας αιχμές ότι υπήρχαν παράγοντες, ακόμη και μέσα στην ομάδα, που ήθελαν να πέσει ο «δικέφαλος στην Α2.

«Ευτυχώς τέλειωσαν όλα καλά. Πρέπει να τα βάλουμε όλα κάτω και να δούμε την επόμενη μέρα για αυτό το ιστορικό σωματείο. Έχω περάσει τόσες μεγάλες χαρές με τον ΠΑΟΚ και η ευχή μου είναι να μην περάσει ποτέ κανείς αυτή τη δύσκολη χρονιά. Είναι πολύ δύσκολο. Ειδικά όταν φτάνεις στο τέλος με τέτοια ψυχολογία.

Από την αρχή της σεζόν δεν υπήρχαν οικονομικοί πόροι είτε με τον Τάκη Πανελούδη, είτε με τη νέα διοίκηση. Όσα και να βάλει κανείς από την τσέπη του, δε φτάνουν για μια τόσο μεγάλη ομάδα. Με το που μάθαμε το αποτέλεσμα στη Ρόδο, ήταν σε δεύτερη μοίρα για μας το δικό μας. Είχε ειπωθεί από όλους στο τεχνικό τιμ, ότι αν χρειαστεί, να μην πάμε στην παράταση, γιατί βλέπαμε ότι ο κόσμος δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Ανά πάσα στιγμή μπορούσε να γίνει το κακό και το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Η ομάδα πέρασε από μεγάλη στενωπό, να χαίρεται για αυτό ο κόσμος, όχι επειδή δεν υποβιβάστηκε η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν θα πέσει στη Β΄ Εθνική. Φέτος μάθαμε τους φίλους μας, τους εχθρούς μας τους ξέραμε. Δε μιλάω για αντιπάλους, αυτό είναι φυσιολογικό. Υπήρχαν παράγοντες και μέσα από τον ΠΑΟΚ, που θέλανε να πέσει η ομάδα. Η πίεση ήταν μεγάλη όλες τις ημέρες. Έγιναν μετρημένα περιστατικά, που δεν είναι καλό να τα δώσουμε μεγάλη σημασία. Μετά το τέλος του αγώνα, ήρθε ο Ηλίας Βιολίδης, που είναι προσωπικός μου φίλος, και που βοήθησε όσο κανείς τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, και μου συμπαραστάθηκε, μου είπε όλα καλά, μη στεναχωριέσαι. Ο Ηλίας Βιολίδης γράφει ιστορία στον ΠΑΟΚ και είναι τυχερός ο Θόδωρος Ζαγοράκης που τον έχει δίπλα του.

Πλέον χρειάζονται αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Οι άνθρωποι που θα διοικούν το σωματείο, πρέπει να κάνουν πολιτική για το σωματείο και όχι για τους εαυτούς σας. Τον κόσμο τον έχω ζήσει, ξέρω τι μπορεί να κάνει, και πόσα γήπεδα μπορεί να γεμίσει. Έχω περάσει σαν συνδεσμίτης. Θέλει χαρές και την αλήθεια. Τι μπορεί να πετύχει η ομάδα. Είναι το μεγαλύτερο μάθημα όλων όσων αγαπάμε αυτό το σωματείο η φετινή σεζόν. Βεβαίως είναι δύσκολη χρονιά για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Αλλά πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε χαρούμενοι σε όλα. Θέλει επαγγελματικά, οργανωμένα, ανθρώπους που θα αγαπούν τον ΠΑΟΚ.

Να μη δουλεύουν για τη λεζάντα και για τον εαυτό τους. Να πετάξουν έξω όποιον προσπαθεί να βλάψει τον ΠΑΟΚ. Και να ξέρουν ότι ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει οικονομικά με τη δύναμή του. Να συσπειρωθεί και όλος ο κόσμος. Με ένα φυσιολογικό μπάτζετ, μπορεί να γίνει μια ομάδα που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κόσμου. Και να μη φτάσουμε ποτέ ξανά σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν ξέρω αν μετράει, αλλά θέλω πραγματικά να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που φτάσαμε την ομάδα εδώ».

Γεύμα διοίκησης σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο

Με έκδηλη την ανακούφιση, οι διοικούντες της ΚΑΕ παρέθεσαν σήμερα γεύμα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θέλοντας να «Αποχαιρετήσουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή όμορφα ο ένας τον άλλον», όπως τόνισε με νόημα ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο διοικητικός επικεφαλής των «ασπρόμαυρων» πρόσθεσε εξηγώντας πως: «Είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για σφάλματα που έγιναν ή για το αύριο της ομάδας. Θα περιμένουμε τη γενική συνέλευση από τον ερασιτέχνη για το τμήμα, η οποία θα γίνει κάποια στιγμή το Μάιο και θα δούμε. Προσωπικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω τίποτα για τις προθέσεις μου. Έχω δείξει ενεργά με τις πράξεις μου τι σκέφτομαι. Δεν απαιτούνται λόγια, αλλά πράξεις στον ΠΑΟΚ»."

Eτσι ειναι καραμπερη ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΡΟΙ.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ
ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.............. >:(

Edit tsakalaki

Τις πηγές παρακαλώ

« Last Edit: April 25, 2008, 12:05:32 by tsakalaki »

GeorgT

• Guest
maktpol απο πιο site το βρήκες φίλε?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΠΑΙΚΤΕΣ
Κουτλουαι:δεν τον θελω στην ομαδα γιατι δεν θελω εγωιστες παικτες,παικτες ηγετες παλαιου τυπου!ασε που στα 34 προς 35 δεν εχει και πολλα να προσφερει!ΘΕΛΩ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!
βεργινης:καλος ειναι για αναπληρωματικος αλλα και να μην μεινει δεν θα στεναχωρηθω κιολας!δεν εχει καμια σχεση σε ταλεντο με βασιλοπουλο-βασιλειαδη-μαυροκεφαλιδη!
αυτα ειναι ευκολα αλλα το προβλημα οπως σωστα επισημαινει ο κωστας ειναι
 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;ΟΕΟ;
opws panta endiaferouses oi episimanseis sou kouvalwntas empeiria.ekana quote ta sugkekrimena giati se auta diafwnoume.
o koutlouai de prepei opwsdipote na fugei apo tin omada.megalo lathos tha nai.o paixtis igetis xreiazetai se opoiodipote athlima kuriws gia na dwsei to kati parapanw se krisimes stigmes alla kai na sou parei ena paixnidi apo to pouthena.ase pou o impo agapise ton PAOK kai to apedeikse me to apistefto ithos tou na xarisei lefta.kai nomizw oti isoun apo tous enthermous upostiriktes tou otan irthe.
i episimansi sou gia to vergini oti den einai talento tupou basileiadi mavrokefalidi pragmati kruvei dosi alitheias.gia mena omws to gegonos oti anamfisvitita thewreitai ekseliksimos paixtis kai oti apo toso mikros se ilikia ontas arxigos tis omadas parakalw,ezise peripeteia upovivasmou kai epaikse polla paixnidia gia mena allazei ta dedomena kai thewrw sigouro oti se 3 xronia o verginakos tha ginei o super star.
gia ta duo teleftaia profanws kai sumfwnoume de to suzitw.POIOS THA VALEI TA LEFTA??OEO!!!
panta filika. :)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Θελω τον Νοβιτσκι,τον Λαζαρο Παπαδοπουλο,τον Διαμαντιδη,τον Καλντερον,τον Πεντζα,Τον Γκαρνετ.τον Γκαρμπαχοθα, και αν δεν μπορει να μου τους παρει η διοικηση τοτε να παραιτηθουν αμεσως οι αχρηστοι....

Νομιζω οτι οταν λεμε κατι να λεμε και το που θα βρεθει το παραδακι..Εκει  ειναι η ουσια...Πενταδες κανει και η κουτση Μαρια..Το πως θα ερθουν ομως....Να λεμε την ΡΟΔΟ να λεμε και το ΠΗΔΗΜΑ
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

mayrosaris

• Guest
Enas neos erwtas gennietai Galatsopoulos+opadoi tou Paok o opoios fysika tha katalhxei
se nea soutia sto telos tou tounel gia na mhn exoume ta idia opws sto parelthon tou leme apo
twra fyge file eisai apentaros, Paoktshs men alla apentaros opws oloi mas, oi lyseis pou yparxoun
einai pampolles epikoinwnia me ton Petza ekthesh twn pragmatikwn gegonotwn kai protash na
analavei thn omada twra pou kaigetai, deyteron anoikth prosklhsh pros kathe endiaferomeno kai
triton polymetoxikothta apo tous opadous oi opoioi tha agorasoun metoxes allos liges allos polles,
oso gia th megalh Paraskeyh pou anefere kapoios egw thn zousa kathimerina apo to paxnidi me ton
Panellhnio.

Offline simon

• Αποστολή
  • **
katsari einai i ora na pareis ton mpoulo.fige karkine apo ton paok mas.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
οσον αφορα τα διοικητικα και τον ΑΣ εγω δεν μπορω να πω και πολλα πραγματα γιατι δεν ξερω και πολλα.εσεις που ζειτε σαλονικα σιγουρα ξερετε προσωπα,πραγματα και καταστασεις.για μενα η ΜΟΝΗ λυση για να ξαναγινει μεγαλος ο ΠΑΟΚ ειναι ο μεγαλος επενδυτης!ξερω ξερω θα μου πειτε πως δεν προκειται αυτος να βρεθει και οτι εδω δεν εχει βρεθει για το ποδοσφαιρο με γεματη τουμπα!μονο που στο ποδοσφαιρο ειναι αλλα τα οικονομικα μεγεθη για να κανεις πρωταθλητισμο και επιπλεον δεν θεωρω οτι η εικονα της πυλαιας προχθες με 9 χιλ. κοσμο θα μπορουσε να μην ειναι αισιοδοξο μηνυμα για εναν υποψηφιο επενδυτη!
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ(παραγοντες και πολιτικοι) ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ!
Οπως ειχε πει και ο μαυροκεφαλιδης απο την ιταλια που επαιζε περυσι:".....ο ΠΑΟΚ ειναι μαγαζι γωνια...."
Τελος θελω να απαντησω στα παλικαρια που διαφωνησαν μαζι μου για τον κουτλουαι!για πειτε μου ρε εσεις οι 2 καλυτερες ομαδες της ευρωπης αυτην την στιγμη δηλ. ο βαζελος και η ΤΣΣΚΑ ποιον ηγετη εχουνε;το μοντελο των ομαδων που στηριζοντε σε παικτη-ηγετη  εχει ξεπεραστει εδω και 1 δεκαετια στην ευρωπη!και να μην ακουω χαζομαρες του στυλ "ο ιμπο εχει ηθος...αγαπαει τον ΠΑΟΚ" και αλλα τετοια γιατι ΧΕΣΤΗΚΑ ποιος επαγγελματιας παικτης "δειχνει" οτι αγαπαει την ομαδα(για να εχει δουλεια του χρονου γιατι.....τον πηρανε τα χρονια και ποιος θα τον παρει) εμενα με ενδιαφερει να παρω καλους παικτες!το μοντελο στογιακοβιτς ή πρελεβιτς ειναι ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ και πρωταθλητισμο κανεις με 10 παικτες,ομαδικοτητα,αμυνα κτλ.η Εθνικη Ελλαδος δεν εχει κανεναν ΝΟΒΙΤΣΚΙ στην ομαδα αλλα εχει ολα τα παραπανω και γι'αυτο οποτε βρισκουμε την εθνικη γερμανιας του ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΟΒΙΤΣΚΙ την κοπαναμε σαν χταποδι!
Υ.Γ. Νικο1988,ημουν υποστηρικτης του κουτλουαι ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΟΚ και το ειχα τονισει αυτο!στην φετινη ερημο του ΠΑΟΚ ο ιμπο ηταν μια....οαση δροσιας!και επισης επανειλλημενως ειχα γραψει οτι για του χρονου δεν τον θελω! GTGIPAS ο κουτλουαι ειναι ντιβα και δεν μπορεις να τον αναγκασεις να παιξει ομαδικα ενω τον διαμαντοπουλο;μην συγκρινουμε τα ασυγκριτα.............

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε revelpappous, κάπου συμφωνούμε κάπου διαφωνούμε. Ας μην μπούμε καλύτερα στη σύγκριση Κουτλουάϊ-Διαμαντόπουλου. Ου με πείσεις καν με πείσεις. Το ίδιο θα ισχύει και για σένα φαντάζομαι. Συμφωνώ ότι ο πολύπειρος Ιμπο, "πούλησε" πολύ έξυπνα τον εαυτό του φέτος, αποκτώντας ερρίσματα στην κερκίδα, αποβλέποντας σε νέο συμβόλαιο του χρόνου. Δεν το θεωρώ κακό, γιατί αν και ντίβα πρόσφερε και κυρίως στον αγώνα με την ομάδα του κυριακού. Αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι θα πρέπει να παραμείνει και του χρόνου. Αρκεί να έρθει ο καλύτερος απ' αυτόν, χωρίς ταυτόχρονα να ματώνει η ομάδα οικονομικά.

Σαφώς και συμφωνώ ότι δεν υπάρχουν πλέον μεγάλες ομάδες τύπου one man show. Ο Π.Α.Ο.Κ. του Μπανε και του Πέτζα όμως δεν ήταν τέτοια ομάδα (ιδιαίτερα του πρώτου και του δεύτερου μόνο την τελευταία χρονιά αν δεν με απατάει η μνήμη μου). Σαφώς και συμφωνώ ότι πρέπει να έχει στο ρόστερ σου έλληνες παίκτες και κυρίως νεαρούς σε ηλικία, για να φτιάξεις τον κορμό που χρειάζεσαι και να μην αναγκάζεσαι κάθε χρόνο να αναζητάς 10 καινούργιους.

Διαφωνώ όμως ότι η λύση θα δωθεί μέσω μεγάλου επενδυτή επειδή "... ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μαγαζί γωνία..." ή "... Π.Α.Ο.Κ. είσαι...." και άλλα παρόμοια τσιτάτα. Πριν αναλάβει ο Θόδωρας την ΠΑΕ είχε διαβεβαιώσεις "προχώρα εσύ και εδώ είμαστε εμείς". Είδες εσύ κανένα? Γιατί εγώ όχι.

Πιστεύω ότι όντως πρέπει να τεθεί σε ισχύ ένα μακρόπνοο (3-ετίας τουλάχιστον) σχέδιο εξυγιάνσης της ΚΑΕ, ώστε μετά να είναι πραγματικά ελκυστική σε μεγάλους επενδυτές και κυρίως στον επενδυτή που λέγεται Πέτζα. Εκπόνησε το σχέδιο, οριοθέτησε ρεαλιστικούς στόχους, άλλαξε την κατάσταση στον Α.Σ. και μπορεί το σχέδιο να σου βγει και νωρίτερα. Γιατί εκτός από τα δικά σου προβλήματα έχεις και το πρόβλημα ότι τα κόζια είναι μοιρασμένα. Βαζελόγαυροι στην κορυφή και το σκουλήκι αγκαλιά με την 3η θέση. Πρέπει να επανδρώσεις την ΚΑΕ με γνώστες του αθλήματος, γνώστες της αγοράς και τεχνοκράτες. Αν ανάμεσα στους καλύτερους είναι και Π.Α.Ο.Κ.ια προτίμησε αυτούς.

Πέρα από όλα αυτά όμως χρησιμοποίησε τη δυναμική που έχει ο λαός. Στηρίξου σ΄αυτή και κτίσε. Πες την αλήθεια, δώσε όραμα, δείξε το δρόμο μέσα από τον οπίο θα το επιτύχεις και μη φοβάσε. Ο λαός θα σε στηρίξει.

Offline bozik

• Αλλαγή
να υπενθυμισω κατι ψιλοασχετο σαν και αυτα που κανουν οι ντιβα-ες....ο Κουτλουαι τον μηνα που ηταν τραυματισμενος ζητησε να μην τον πληρωθει και επαιξε νωριτερα απο οτι του ελεγαν οι γιατροι,χωρις να εχει δεσει ουτε τα ποδια του....
« Last Edit: April 26, 2008, 01:14:36 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

apostolos

• Guest
Anousia suzhthsh exoume piasei twra, alla einai auta pou kaine alla telospantwn....To oti o anthrwpos einai superstar den epidexetai amfisvhthshs, alla auta pou exei deiksei ston PAOK fetos, thes oi panhgurismoi tou ston mats mesa ston PAnellhnmio pou htan me politika kai den eixe paiksei, thes sto mats me gay pou ekane san mikro paidi, thes h olh tou stash apo tote pou hrthe se mia omada xwris stoxous, xwris tipota, thes oti sevasthke to sumbolaio tou opoio ki an einai auto, thes h palikaria tou sto mats me Panellhnio entos, emena venteta kai pswnismeno malaka den mou deixnoun. Isa isa eida enan anthrwpo na denetai fovera me thn omada, ton kosmo, na deixnei autaparnhsh kai kibariliki ekei pou den tou to zhthse kaneis, na kanei pragmata pou tha prepe na kanoun ashmoi kai nearoi paiktes gia na kerdisoun tous proponthes kai ton kosmo, na einai ena teleio paradeigma pros mimhsh....An auta se kapoious tosu deixnoun ventetismo e tote exoume xasei to nohma....Egw proswpika ton euxaristw gia ola, den perimena pote na dw enan tetoio xarakthra stis meres mas, einai timh pou epaikse me mas, kai malista einai kai enas apo tous logous pou swthikame...Makari na kleisei thn kariera tou ston PAOK...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε apostolos ισως να παρεξήγησες τη δική μου θέση. Ο χαρακτηρισμός ντίβα, δεν σημαίνει αυτόματα κάτι κακό για τον Ιμπο. Ολα όσα ανέφερες είναι γεγονότα. Το ότι δεν θέλησε να πληρωθεί για το μήνα που δεν έπαιξε είναι αξιέπαινη πράξη. Αλλά περισσότερο αξιέπαινη είναι η προσφορά του Χαριτόπουλου που δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από το φετινό του συμβόλαιο και είναι δηλωμένος Π.Α.Ο.Κ.τσης.

Τέλος πάντων. Ισως η κουβέντα να γίνεται γιατί "όπου φτώχεια και γκρίνια". Αν ξέραμε όλοι ότι η ομάδα έχει την οικονομική δυνατότητα να αλλάξει όλους αυτούς και να πάρει 12 καλύτερους ίσως να μην κουβεντιάζαμε καθόλου.

apostolos

• Guest

Oxi kathe allo. Me tou pappou tis theseis den polusumfwnw, oxi me tis dikes sou...
« Last Edit: April 26, 2008, 08:26:50 by tsakalaki »

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Anoigo to thema apo noris giati fetos eidame to xaro me ta matia mas kai xasame liga xronakia oloi mas. Sto xeri mas einai ma ladosoume ligo tin mixani tou mpasetikou PAOK na arxisei na ksanapairnei strofes. gia na gino pio sygegrimenos to kalo me to mpasket einai oti ta posa den einai terastia. gia na eisai tritos stin ellada den xreiazesai budget ano to 3,5 me 4 ek eyro kai enan kalo proponiti. Emeis bebaia san opadoi den mporoume gia alli mia fora na trexoume san tous trelous na dinoume fraga se olo ton kosmo pou ta zitaei pou leei oti tha pane ston PAOK. Prota ap ola prepei na doume pos tha paei i geniki syneleyusi pou epikeitai giato mpasketaki. alla opoia kai na einai i apofasi sigoura ta dedomena den tha allaksoun pros to kalytero oikonomika. ta idia tha einai. emeis san PAOKtsides tora ti pisteyo oti mporoume na kanoume...Pisteyo oti tin dynamiki enos syllogou tin kanei o kosmos tou kahtos ego prosopika an eixa epeixeirisi kai ithela na diafimisto tha dialega ena tropo diafimisis me ton opoio tha me eblepe olos o kosmos kai tha kerdiza pelates meso aytou. ta teleytaia xronia eite me to dikio mas eite adika ayto to pragma to sterisame apo tin omada mpakset. Oi perissoteroi xorigoi mas stin meta marfin epoxi itane PAOKtsides arrostoi pou thelan na boithisoun kai na boithithoun meso tis xorigias. Alla etsi dystyxos opos katalabame akoma kai sosti diaxeirisi na ginotane den tha mporousame na kanoume kai polla(den milao bebaia gia poliseis tafoplaka gia tomellon mas kai to pou pigane ta lefta).an fero gia paradeigma to teleytaio mats me to skouliki sto palataki. se ekeino to mats den ksero an kerdisame kosmo alla an krino apo mena pisteyo oti zestaname kosmo. allios einai i kerkida stin mpalla kai allio sto mpasketaki. alli gavla na brizeis ton antipalo sta 2 metra kai na noihteis to fobo i akoma kai tin eironia tou se toso kontini apostasi. ayto to zestama mporoume na to diaxeiristoume pros ofelos mas. einai krima na blepeis omades xoris kosmo na paizoun eyropo kai i pio adikimeni omada stron planti pleon na einai gia na yparxei kai mono kai na paleyei me geitonies i nisakia (apo apopsi mpaksetikou megethous) gia na meini a1. kai telospantos re aderfe o PAOK mas apo to 90-95 itane i megalyteri omada stin eyropi. treloi opos tote mporei na min yparxoun tora alla den thelei poly na mporesoume na ftasoume ksana ekei pou prepei kathe xrono na eimaste kai milao gia euroliga.
y.g. gia eynoitous logous den mpaino se sygrisi me to skouliki kai posa esoda exei ta teleytaia xronia lgo euroligas giati eipame na kanoume sobari syzitisi kai oxi na mperdeyoume tin poutsa me tin bourtsa
« Last Edit: April 29, 2008, 16:46:45 by univ »
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4