Author Topic: Ταινίες που αξίζει να δείτε  (Read 105323 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
Απ: Ταινίες που αξίζει να δείτε
« Reply #900 on: November 02, 2009, 05:55:45 »

http://www.imdb.com/title/tt0417397/

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #902 on: November 03, 2009, 10:15:33 »
το orphan ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!μην την χασετε.πολυ ανατρεπτικο θριλερ με φοβερη πλοκη,σκηνοθεσια και στιγμες πολυ γελιου ακομα και σε μια τετοια ταινια.
http://www.youtube.com/watch?v=HPFQ8I04bvE

Πρεπει να ειναι το καλυτερο θριλερ που ειδα τελευταια...

veron

• Guest
« Reply #903 on: November 03, 2009, 14:03:22 »
Καθόλου κακό αξιοπρεπέστατο θριλεράκι

GeorgT

• Guest
« Reply #904 on: November 03, 2009, 14:19:19 »
Ειδα το MOON,οποιος γουσταρει λιγο sci-fi,λιγο ψυχεδελια,λιγο συνομωσια και βεβαια ταινια με ΕΝΑΝ(εκτος απο3 λεπτα) ηθοποιο να την ριξει κανα βλεμμα!!

http://www.youtube.com/watch?v=twuScTcDP_Q

το περίμενα πολυ καλύτερο πάντως, σχετικα πολυ απλή ιστορία (περίμενα πιο πολλες ανατροπές)

το orphan ενταξη σε σχεση με τα αλλα θριλερ που βγήκαν τελευταια ειναι κλασεις ανώτερο αλλα εμενα δεν με αρεσε (προσωπική άποψη πάντα)

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #905 on: November 03, 2009, 14:50:46 »
κατεβασα και το paranormal activity πρεπει να γαμαει...

Το ειδα το βραδυ πριν την πεσω... Μεγαλη μαλακια, 1-2 ωραιες σκηνες στα τελευταια 15 λεπτα και τελος...
Πολυς ντορος για το απολυτο τιποτα...

το ΑΠΟΛΥΤΟ μηδεν η ταινια. Για γελια.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

mpougatsas

• Guest
« Reply #906 on: November 03, 2009, 16:30:21 »
Ειδα το MOON,οποιος γουσταρει λιγο sci-fi,λιγο ψυχεδελια,λιγο συνομωσια και βεβαια ταινια με ΕΝΑΝ(εκτος απο3 λεπτα) ηθοποιο να την ριξει κανα βλεμμα!!

http://www.youtube.com/watch?v=twuScTcDP_Q

το περίμενα πολυ καλύτερο πάντως, σχετικα πολυ απλή ιστορία (περίμενα πιο πολλες ανατροπές)

κι εκεί που περιμένεις κάτι να γίνει στο τέλος, ξαφνικά πέφτουν τίτλοι και ξενερώνεις  >:(
 σαν να το λήγει ο διαιτητής απ το 85΄ένα πράμα..

MetroStar

• Guest
« Reply #907 on: November 03, 2009, 17:57:19 »
Μακρυά από ΜΟΟΝ!!! Να μας λένε μετά ότι είμαστε και στο άρμα του βάζελου...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #909 on: November 04, 2009, 08:19:01 »
καλα σερι το πηγες για να δεις ταινια ρε?  O0

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #910 on: November 04, 2009, 08:27:30 »
Μακρυά από ΜΟΟΝ!!! Να μας λένε μετά ότι είμαστε και στο άρμα του βάζελου...

παντως μετρο πουναι και το πουλεν σου ριξτο στο σινεμα γιατι στο γηπεδο αμα περιμενεις να δεις μουν...  :smack:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #912 on: November 07, 2009, 15:21:39 »

Το ειδα το βραδυ πριν την πεσω... Μεγαλη μαλακια, 1-2 ωραιες σκηνες στα τελευταια 15 λεπτα και τελος...

Χτες τα ξημερωματα κατα τις 4.30-5.00 την εβαλα και την ειδα αφου ειχα κανει το ιδανικο κεφαλι και την ιδανικη ατμοσφαιρα για θριλερ.. Να πω πως δεν ηξερα τπτ για την ταινια, ουτε καν οτι ειναι α'λα blair witch project, απλα ηξερα οτι εχει να κανει με φαντασματα και οτι τα 2 παιδια του φορουμ που την ειχαν δει δεν τους αρεσε μια, οπότε δεν ειχα τρελες απαιτησεις..

Τεσπα, η ταινια με ρουφηξε και την απολαυσα οσο απολαυσα και το orphan τις προαλλες. Παρα πολυ καλη προσπαθεια και unique θα ελεγα.. Καμια σχεση με την πατατα του blair witch. Ειχε καποια κενα σημεια σαν ταινια με τον χαζογκομενο της τυπησας να μαλακιζεται με την καμερα, αλλα μολις νυχτωνε και πεφτανε για υπνο γουσταρα τρελά ;D

Θεωρω οτι ειναι ταινια που πρεπει να εισαι σε καταλληλη φαση για να την δεις και να υπαρχουν και ιδανικες συνθηκες.. Να ειναι full νυχτα, να εχεις κατεβασει κανα ξυδι :tsigaro: , να εισαι μονος και γενικοτερα προετοιμασμενος να φας παπα και να γουσταρεις ghost story. Απαγορευεται το cinema... σιγουρα πραγματα... στο cinema περισσοτερο θα γελας παρα θα δεις ταινια. Εχει να κανει με το στιλ της ταινιας που δεν κανει για cinema και παρεοκατασταση με τπτ. De facto. Εγω με την 40αρα μου σπιτι εβγαλα τρελά γουστα και πραγματικα την ενιωσα full. Ισως να φταιει η tv, δεν ξερω... Εχω παρατηρηση οτι στα θριλερ (και στα ματς του ΠΑΟΚ  :P ) δινει τα ρεστα της  ;D

« Last Edit: November 07, 2009, 15:34:38 by king »

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #913 on: November 07, 2009, 19:55:00 »
Εγω με την 40αρα μου σπιτι εβγαλα τρελά γουστα και πραγματικα την ενιωσα full. Ισως να φταιει η tv, δεν ξερω... Εχω παρατηρηση οτι στα θριλερ (και στα ματς του ΠΑΟΚ  :P ) δινει τα ρεστα της  ;D

Ρε αδερφε εγω στο δωματιο μου εχω προτζεκτορα και 5+1 ηχεια... Ολοκληρο τοιχο εχω για οθονη... Μια μαλακια και μιση μου φανηκε :P χαχαχα 

Υ.Γ Moυ αρεσε το saw VI, ειναι το πρωτο που ειχε και καποιο ενδιαφερον σεναριο!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #914 on: November 08, 2009, 12:03:38 »
Για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου, απο τις πολύ καλές που έχω δει

H Christine Brown είναι υπάλληλος δανείων στο Λ.Α. Η ζωή της είναι καλή μέχρι που η μυστηριώδης κυρία Ganush έρχεται στην τράπεζα να παρακαλέσει για παράταση του δανείου του σπιτιού της. Πρέπει η Christine να ακολουθήσει τα ένστικτά της και να δώσει στην ηλικιωμένη γυναίκα μια ευκαιρία; Ή πρέπει να αρνηθεί την παράταση για να εντυπωσιάσει το αφεντικό της, κύριο Jacks, ώστε να πάρει προαγωγή; Η Christine επιλέγει το δεύτερο, διαπομπεύοντας την κυρία Ganush με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει το σπίτι της. Σε αντίποινα, η ηλικιωμένη γυναίκα τοποθετεί την κατάρα της Λάμιας στην Christine, μετατρέποντας τη ζωή της σε ζωντανή κόλαση. Στοιχειωμένη από ένα δαιμονικό πνεύμα, αποζητά τη βοήθεια του μάντη Rham Jas για να σώσει την ψυχή της από την αιώνια καταδίκη. Καθώς οι δυνάμεις του κακού πλησιάζουν, η Christine θα πρέπει να αντιμετωπίσει το αδιανόητο: έως πόσο μακριά θα φτάσει ώστε να ελευθερωθεί από την κατάρα;

http://www.youtube.com/watch?v=BUZTybLlWKI&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

http://www.gamato.info/details.php?id=23fd99718682e9b9970d6162ce803856582a10ee
« Last Edit: November 08, 2009, 12:09:34 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

GeorgT

• Guest
« Reply #915 on: November 08, 2009, 13:02:20 »
Κ εμένα με αρεσε το Drag me to hell, περισσότερο απο το the orphan μάλιστα!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #916 on: November 09, 2009, 01:47:28 »
το orphan ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!μην την χασετε.πολυ ανατρεπτικο θριλερ με φοβερη πλοκη,σκηνοθεσια και στιγμες πολυ γελιου ακομα και σε μια τετοια ταινια.
http://www.youtube.com/watch?v=HPFQ8I04bvE

Πρεπει να ειναι το καλυτερο θριλερ που ειδα τελευταια...

Λιγο στο τελος ναι, καπου χαλαει,  αλλα η ταινια ΜΕΤΡΑΕΙ!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #917 on: November 09, 2009, 07:33:09 »
Είδα τώρα το Σ/Κ επιτέλους το Slumdog Millionaire,
και απλά έμεινα μαλάκας !

Πάει πολύ καιρός που είχα να δώ τόσο γαμάτη ταινία !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #918 on: November 12, 2009, 13:53:03 »

το ξεφτυλισατε εντελως.μια χαρα ειναι η ταινια.οχι τπτ το σπουδαιο αλλα καλη!και λαβετε υποψη σας οτι προκειται για ταινια που κοστισε μολις 17 χιλιαρικα.
το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν πρεπει καποιος που θελει να το δει να κανει το λαθος να το δει μονος του... ;)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #919 on: November 12, 2009, 14:44:11 »
Το "Damned United" είναι ωραία ταινία, ενώ είδα και το "The Addiction", μετά από προτροπή του συγκατοίκου. Καλό θριλεράκι με βρυκόλακες και φιλοσοφία. Λίγο επιτηδευμένο, αλλά όχι πολύ.