κατεβασα και το paranormal activity πρεπει να γαμαει...
Το ειδα το βραδυ πριν την πεσω... Μεγαλη μαλακια, 1-2 ωραιες σκηνες στα τελευταια 15 λεπτα και τελος...
Πολυς ντορος για το απολυτο τιποτα...
το ΑΠΟΛΥΤΟ μηδεν η ταινια. Για γελια.
Χτες τα ξημερωματα κατα τις 4.30-5.00 την εβαλα και την ειδα αφου ειχα κανει το ιδανικο κεφαλι και την ιδανικη ατμοσφαιρα για θριλερ.. Να πω πως δεν ηξερα τπτ για την ταινια, ουτε καν οτι ειναι α'λα blair witch project, απλα ηξερα οτι εχει να κανει με φαντασματα και οτι τα 2 παιδια του φορουμ που την ειχαν δει δεν τους αρεσε μια, οπότε δεν ειχα τρελες απαιτησεις..
Τεσπα, η ταινια με ρουφηξε και την απολαυσα οσο απολαυσα και το orphan τις προαλλες. Παρα πολυ καλη προσπαθεια και unique θα ελεγα.. Καμια σχεση με την πατατα του blair witch. Ειχε καποια κενα σημεια σαν ταινια με τον χαζογκομενο της τυπησας να μαλακιζεται με την καμερα, αλλα μολις νυχτωνε και πεφτανε για υπνο γουσταρα τρελά

Θεωρω οτι ειναι ταινια που πρεπει να εισαι σε καταλληλη φαση για να την δεις και να υπαρχουν και ιδανικες συνθηκες.. Να ειναι full νυχτα, να εχεις κατεβασει κανα ξυδι

, να εισαι μονος και γενικοτερα προετοιμασμενος να φας παπα και να γουσταρεις ghost story. Απαγορευεται το cinema... σιγουρα πραγματα... στο cinema περισσοτερο θα γελας παρα θα δεις ταινια. Εχει να κανει με το στιλ της ταινιας που δεν κανει για cinema και παρεοκατασταση με τπτ. De facto. Εγω με την 40αρα μου σπιτι εβγαλα τρελά γουστα και πραγματικα την ενιωσα full. Ισως να φταιει η tv, δεν ξερω... Εχω παρατηρηση οτι στα θριλερ (και στα ματς του ΠΑΟΚ

) δινει τα ρεστα της