Author Topic: Ταινίες που αξίζει να δείτε  (Read 105259 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Ταινίες που αξίζει να δείτε
« Reply #620 on: December 16, 2008, 11:37:47 »

Πολυ καλο θριλερ. Και εγω τα ιδια επαθα οταν το ειδα  ;D
« Last Edit: December 16, 2008, 14:47:39 by tsakalaki »

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #621 on: December 18, 2008, 14:11:28 »
Ìüëéò åßäá ôï ZEITGEIST(ôï 1ï)êáé êáôåâÜæù ôï 2ï.ÏÓÏÉ ÄÅÍ ÔÏ Å×ÅÔÅ ÄÅÉ,ÄÅÉÔÅ ÔÏ,ÁÎÉÆÅÉ ÔÏÍ ÊÏÐÏ.

Óôï 1ï ìÝñïò èá äåéò ìéá áíÜëõóç ðÜíù óôï èÝìá “×ñéóôéáíéóìüò” ðïõ Ý÷åé äáíåéóôåß (êëÝøåé) óôïé÷åßá áðü ôïí Åëëçíéêü, ôïí Áéãõðôéáêü, ôïí Éíäéêü Ðïëéôéóìü êáé óôçñßæåé ôçí äýíáìÞ ôïõ óôïí öüâï êáé ôçí áíáóöÜëåéá, ìå öáéíïìåíéêÜ óùóôÞ åðé÷åéñçìáôïëïãßá. Ôï 2ï ìÝñïò ðåñéãñÜöåé ôçí ðñïðáãÜíäá ôçí ïðïßá ÷ñçóéìïðïéïýí ôá ÌÌÅ (åéäéêÜ óôçí ÁìåñéêÞ) ìå êåíôñéêü óçìåßï áíáöïñÜò ôï 9/11 êáé ôïí ðüëåìï åíáíôßïí ôçò ôñïìïêñáôßáò. Ôï 3ï ìÝñïò ðåñéãñÜöåé ôçí óôñáôçãéêÞ ãéá ôçí êõñéáñ÷ßá ôùí ôñáðåæéôéêþí êáñôÝë åðß ôçò ðïëéôéêÞò ìå óôü÷ï ôçí ðáãêïóìéïðïßçóç, ôçí Ìéá êáé ÌïíáäéêÞ ÊõâÝñíçóç êáé óõíäÝåôáé Üìåóá ìå ôá äýï ðñþôá ìÝñç.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #622 on: December 18, 2008, 16:28:21 »
Αρκετά καλό και το THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE 2
Αλλά νομίζω το πρώτο ήταν καλύτερο.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #623 on: December 19, 2008, 12:42:10 »
η μεγαλυτερη μουφα που ειδα μαλλον για φετος και παρακαλουσα να τελειωσει η ωρα...<<οταν η γη σταματησει>> με τον κιανου ριβς...ποια γη δλδ...οταν η...μαλακια σταματησει επρεπε να λεγεται κανονικα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #624 on: December 21, 2008, 08:11:05 »
death at a funeral. agglikh kwmwdia. paizoun kai 2 apo to trainspotting. aksizei para poly.

ΝΑΙ ρε μάγκα μου, δεν ξέρω για τους άλλους , αλλα εγώ ξεράθηκα με το έργο......
Τρελό γέλιο !

Πωπω ρε τι γελιο ητανε αυτο....!!
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #625 on: December 21, 2008, 08:12:35 »
Οντως Gkaz4 πολυ ωραια ταινια οι "2 καπνισμενες κανες" οπως επισης και το προηγουμενο τους, η "Αρπαχτη".
Απο τις πιο ευχαριστες και εξυπνες κωμωδιες που εχω δει και οι 2... ;)
Επισης και το soundtrack της ταινιας (Αρπαχτη) πολυ ωραιο απο τους Stranglers:

http://www.youtube.com/watch?v=59-3i7EvBu8

Γενικα τα soundtruck και των δυο ταινιων ειναι απιστευτα ωραια. Αξιζει τον κοπο να τα κατεβασε τε, αν και τα περισσοτερα ειναι γνωστα κομματια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #626 on: December 21, 2008, 19:14:22 »
Ψαχνω να δω western χωρις cowboys ξερει κανεις να μου προτεινει ενα? ?

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #627 on: December 21, 2008, 20:38:37 »
Western χωρις cowboys; Δε πολυκαταλαβαινω τι εννοεις, αλλα μου θυμησες το The good, the bad and the weird που ειδα στο φεστιβαλ. Ειναι "ανατολιτικο western" απο την Κορεα, χωρις cowboys και διαδραματιζεται στη Μαντζουρια του 1930. Εχει τρελο χαβαλε με ασταματητα κυνηγητα, πιστολιδι, ξυλο, χιουμορ, σε μια πολυ ελευθερη διασκευη  του κλασικου αμερικανικου The good, the bad and the ugly. Προκειται για μεγαλη παραγωγη αλλα δε ξερω αν θα βγει στις αιθουσες ή κατευθειαν σε dvd.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #628 on: December 22, 2008, 09:36:11 »
Ψαχνω να δω western χωρις cowboys ξερει κανεις να μου προτεινει ενα? ?

Όποιος έχει δει κλασσικά αμερικάνικα western (Τζον Γουέιν φάση), χωρίς δηλαδή πολλά κυνηγητά και πιστολίδια, σίγουρα θα εκτιμήσει το "Άγριο Λιβάδι", του Μιχαήλ Καλατοσβίλι.
Ρώσικη ταινία, προβλήθηκε φέτος στο 49ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Εκτιλίσσεται στην εποχή μας και η ιστορία αφορά έναν νεαρό Μοσχοβίτη γιατρό που κάνει το αγροτικό του σε μια απομακρυσμένη περιοχή της ρωσικής στέππας. Μαζί με τον αστυνομικό (το γνωστό σερίφη δηλαδή) αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο του κράτους στην αχανή ερημιά.

Αναδεικνύεται η σημασία της παρουσίας του γιατρού για τους κατοίκους της ερημιάς, η σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης με τους ντόπιους, πάνω σε μια παραδοσιακή κινηματογραφική θεωρία για τα κλασσικά αμερικάνικα western που αναλύει την προσπάθεια δαμασμού της ερήμου και της αγριότητας της φύσης από τους πιόνερους, τους φορείς του πολιτισμού, τόσο σε επ'ιπεδο κινηματογραφικής αφήγησης όσο και φιλοσοφίας.

Περισσότερα για την ταινία και την υπόθεση εδώ:

http://tiff.filmfestival.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=4&page=721&SectionID=71&MovieID=1138

http://www.imdb.com/title/tt1252383/

Γενικά αν ψάχνετε κάτι με μπόλικη δράση και άφθονο πιστολίδι (γιατί και απ'αυτό έχει το έργο) καλύτερα να μην την ψάξετε την ταινία (λογικά μόνο από το ιντερνετ θα τη βρείτε, δε νομίζω να πάρει διανομή). Ενδείκνυται για θεατές με... υπομονή και κυρίως για λάτρεις των κλασσικών αμερικάνικων αριστουργημάτων του είδους. Κατά τα άλλα η ταινία που αναφέρει ο φίλτατος epic είναι πραγματικά εξαιρετική. Ο Κιμ Τζι-Γουν είναι το νέο μεγάλο όνομα του κορεάτικου σινεμά, με τα λαμόγια του Χόλιγουντ ήδη να τον κυνηγάνε για να δουλέψει εκεί... Περισσότερα:

http://tiff.filmfestival.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=4&page=721&SectionID=72&MovieID=1184

http://www.imdb.com/title/tt0901487/

northeagle_4

• Guest
« Reply #629 on: December 25, 2008, 17:01:35 »
ισως- η τελευταια του Κλιντ Ηστγουντ (δεν την εχω δει).

Tην ειδα εγω πριν 2-3 μερες.Ο Ιστγουντ οσο μεγαλωνει τοσο οι ταινιες του ειναι πιο καλες.Δεν ειναι η εργαρα αλλα απλα πολυ καλη αφηγειτε την ιστορια ενος γερου που απομενει μονος σε μια φτωχογειτονια οπου κατοικουν κατα πλειοψηφια μεταναστες,ειναι δυστροπος και προκατελλειμενος  αλλα σιγα σιγα ανακαλυπτι οτι με καποιους γειτονες του εχει πιο πολλα κοινα σημεια απο οτι με τα ιδια του τα παιδια ολα αυτα μεσα απο μια υποθεση που ειναι συμπαθητικη και ξετυλιγει αργα τους χαρακτηρες.Την συστηνω την ταινια ,σιγουρα δεν θα μετανοιωσετε.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #630 on: December 29, 2008, 23:14:47 »
αφιερωμενο στον νορθ

Bud Spencer & Terence Hill - Saloon Fight

Diego-4

• Guest
« Reply #631 on: December 30, 2008, 11:08:46 »
"Απο μπρός παρθένα και απο πίσω μπαίνουν τρενα"
Απίστευτη τσόντα.

DimNaoussa

• Guest
« Reply #632 on: December 30, 2008, 11:52:15 »
ÌÜãêåò ÷èåò åßäá ìå Ýíáí ößëï ôï Óôéãìéüôõðá ÈáíÜôïõ (Shutter) ìå óâçóôÜ üëá ôá öþôá…
Óå êÜðïéá öÜóç ôá ÷ñåéáóôÞêáìå ëéãÜêé…

Xmm ôï åéäá ðñï÷èåò áëëá äåí ìå éêáíïðïçóå..åðéóçò åéäá åíá åíôåëùò ãáìçóå ôá åñãï ôï SUPERBAD ðïõ åéíáé ðåñéðïõ óáí ôï american pie êáé åñéîá áðéóôåõôï ãåëéï...

melina

• Guest
« Reply #633 on: December 30, 2008, 22:21:12 »
Κι εγώ είδα το "Όταν η γη σταματήσει" και ήταν πολύ χάλια.....

northeagle_4

• Guest
« Reply #634 on: January 11, 2009, 11:23:00 »
Μακραν η καλυτερη ταινια του 2008 το"The Wrestler" του αρονοφσκι με πρωταγωνιστη τον Μικι Ρουρκ

SALPARADISE

• Guest
« Reply #635 on: January 11, 2009, 12:40:24 »
Όντως το The Wrestler είναι κορυφή. Ο π**στης ο αρονοφσκι πάλι σε γάμαει την ψυχολογία με το να δείχνει τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα.

Επίσης, για μένα για το 2008 ψηφιζω και το WALL-E και το ΤΟ ΚΥΜΑ (DIE WELLE).

northeagle_4

• Guest
« Reply #636 on: January 11, 2009, 12:45:40 »
και το κυμα ασφαλως.
 Εγω την ταινια (The wrestler)την ειδα χθες και εμεινα μαλακας,η φαση στο σουπερμαρκετ πολυ δυνατη.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #637 on: January 11, 2009, 15:05:48 »
Μακραν η καλυτερη ταινια του 2008 το"The Wrestler" του αρονοφσκι με πρωταγωνιστη τον Μικι Ρουρκ

Δε ξερω αν ειναι η καλυτερη αλλα ειναι κορυφαια! Μια δυνατη απαντηση του ανεξαρτητου αμερικανικου σινεμα στο προσφατο ευρωπαϊκο μπαραζ. :)

Η ατακα του Ρουρκ για τον Curt Cobain: ολα τα λεφτα! :D (ειτε συμφωνεις-ειτε διαφωνεις)
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline cojones

• Αποστολή
  • **
« Reply #638 on: January 11, 2009, 15:34:44 »
Ακομα μια καταπληκτικη ταινια για το 2008 ειναι και το Slumdog Millionaire του Danny Boyle (Trainspotting και 28 Days Later). Ταινιαρα με καταπληκτικες ερμεινιες ειδικα απο τα πιτσιρικια!
Το βλεπω να σαρωνει τα βραβεια φετος!!
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #639 on: January 11, 2009, 15:42:23 »

Δε ξερω αν ειναι η καλυτερη αλλα ειναι κορυφαια! Μια δυνατη απαντηση του ανεξαρτητου αμερικανικου σινεμα στο προσφατο ευρωπαϊκο μπαραζ. :)

Η ατακα του Ρουρκ για τον Curt Cobain: ολα τα λεφτα! :D (ειτε συμφωνεις-ειτε διαφωνεις)

Μου εχετε εξάψει την περιέργεια για την ταινία με τον πυγμάχο, θα παώ να την δω. Γενικά οι ταινίες που έπαιζε ο Ρουρκ παλιά ήταν καλές (Δαιμονισμένος άγγελος κλπ) μετά καταστράφηκε τελείως.