Author Topic: Oι ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, οι ΜΑΜΑΔΕΣ και τα ΠΑΙΔΙΑ τους οι ΠΑΟΚτσήδες  (Read 18856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου. Παντα γερος και δυνατος. Και οταν ερθουν προς Τοροντο σφυρα μας να παμε να κανουμε κερκιδα.
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Εκδρομή στο Μόντρεαλ σας βλέπω .
Να τον χαίρεσαι και τον καμαρώνεις και γρήγορα στα ασπρόμαυρα
working class hero

Offline banis

• Αλλαγή
Ωραίος ο Ουζούνης, ακόμα πιο ωραίος δε ο Ουζούνης-τζούνιορ  :)

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου. Παντα γερος και δυνατος. Και οταν ερθουν προς Τοροντο σφυρα μας να παμε να κανουμε κερκιδα.

O  Σαββίδης να στείλει την ομάδα το εεπόμενο καλοκαίρι για κανένα φιλικό με Τορόντο και Μόντρεαλ να το κάνουμε Τούμπα το 401.
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Απ: Oι ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, οι ΜΑΜΑΔΕΣ και τα ΠΑΙΔ&
« Reply #944 on: October 11, 2018, 04:34:30 »
Ωραίος ο Ουζούνης, ακόμα πιο ωραίος δε ο Ουζούνης-τζούνιορ  :)

Την μικρή να δεις. Πιο ξύπνια από τα αδέρφια της και Εάν και είναι μόνο κ8, την βάλανε να παίζει με κ10.

Ουζουνακι και στο γυναικείο τμήμα.  ;D

« Last Edit: October 11, 2018, 05:00:50 by Ouzounis »
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
μπράβο ρε φίλε, να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείς
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
Απίστευτο ότι  πριν 3-4 χρόνια  θα γινόταν πατέρας ο bozik και θα είχε ήδη μια κορακλα...αλλά θα μου πείτε εδώ πήραμε 2 ντάμπλ και 3 κύπελλα αυτά τα 3-4 χρόνια....ε ρε θα χαζεψουμε τελείως...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
Τεράστιε Μπόζικ, να σου ζήσει η κοράκλα. Άντε και πρωταθλήτρια με τα ασπρόμαυρα να τη δεις τώρα!  :b191: :b191: :b191: :b191:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
Απίστευτο ότι  πριν 3-4 χρόνια  θα γινόταν πατέρας ο bozik και θα είχε ήδη μια κορακλα...αλλά θα μου πείτε εδώ πήραμε 2 ντάμπλ και 3 κύπελλα αυτά τα 3-4 χρόνια....ε ρε θα χαζεψουμε τελείως...

:bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline Geo

• Αλλαγή
Να σας ζήσει η κοράκλα! Καλότυχη και ευτυχισμένη να είναι!  :smiliedisco1:

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Καταρχάς αφού μπήκα  στο τοπικ να συγχαρώ κι εγώ τον μποζικαρο για την γέννηση της κόρης του. Ετοιμασου αδερφέ να σου παρει τα μυαλά αν δεν το χει κάνει ήδη.

Στο τοπικ μπήκα όμως για να πω ότι εκτός από την δικιά μου την κόρη από χθες στην φαμίλια προστεθηκε κι ο τζες.ο οποίος τζες έχει ήδη τα μούτρα που αρμόζουν (καμιά σχέση με τον φλώρο πατερα του).
Καλώς το Παοκτσακι μου να ζήσει να δει την ζωή του ευτυχισμένη και τον ΠΑΟΚ τεράστιο. Τον δικό μας ΠΑΟΚ οχι τους γιαλαντζί...

Offline savage republic

• Βασικός
Έπαρχε Δυτικής Ελλάδος και πασών των Επαρχιών, να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσεις με το 9 στην πλάτη στην μεγάλη ΠΑΟΚάρα!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Καταρχάς αφού μπήκα  στο τοπικ να συγχαρώ κι εγώ τον μποζικαρο για την γέννηση της κόρης του. Ετοιμασου αδερφέ να σου παρει τα μυαλά αν δεν το χει κάνει ήδη.

Στο τοπικ μπήκα όμως για να πω ότι εκτός από την δικιά μου την κόρη από χθες στην φαμίλια προστεθηκε κι ο τζες.ο οποίος τζες έχει ήδη τα μούτρα που αρμόζουν (καμιά σχέση με τον φλώρο πατερα του).

Καλώς το Παοκτσακι μου να ζήσει να δει την ζωή του ευτυχισμένη και τον ΠΑΟΚ τεράστιο. Τον δικό μας ΠΑΟΚ οχι τους γιαλαντζί...

Να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου... Να ειναι γερά και με ασπρομαυρη ψυχή...

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν,  έχουν περάσει 17+ χρόνια από τοτε που άνοιξα αυτό το τοπικ.

Πόσο περνάνε τα χρόνια; Ο Αλέξανδρος είναι πια 17, και ο φίλος που το είχε μαντέψει ότι θα βγει τερματοφύλακα, αυτό είναι για σένα.

https://youtu.be/O0cWf9aDrWc
PAOK KAI KSERO PSOMI