Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 43232 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #1440 on: June 21, 2008, 00:04:45 »
άκουγα έναν τύπο στον extrasport...ντεμέκ...ΠΑΟΚΤΣΗ....να μπινελικώνει...Ζαγοράκη, Βρύζα και Γεωργιάδη.....για τον Χριστοδουλόπουλο!

Τι να κάνουμε ρε συ παπαγαλάκι των λαμογιών....τα χαρτζιλικάκια σας τα έκοψε ο Πρόεδρος.....

Για τον φουστανάτο...όλοι τουμπέκα....για τον Ζαγοράκη...αμέσως να τον σταυρώσετε! Ρε αει στο διάβολο καριόληδες!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1441 on: June 21, 2008, 00:10:11 »
εμενα το μονο που με χαλαει στην ολη φαση ειναι το εξης.....αυτο με τη χορηγεια και τη φανελα....

π.χ. αν γινοταν κατι παρομοιο με το γαυρο και μας ελεγε ο κοκκαλης να παρουμε χορηγεια στη φανελα την ιντρακομ δεν θα ηταν πολυ μαλακια???
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Argonath4

• Guest
« Reply #1442 on: June 21, 2008, 00:12:49 »
sabbath exei megalh diafora auto pou les me tin intracom ...kai me auto pou paei na ginei me ton Vgenopoulo.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1443 on: June 21, 2008, 00:14:10 »
αν δεν βαριεσαι,εξηγησε το με 2,3 λογακια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1444 on: June 21, 2008, 00:18:45 »
[Άρα ας μηδενίσουμε τα χρέη μας, ας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο μπάτζετ και τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Τότε γιατί δε πουλάμε και το Μελίση με 6-7 κατοστάρικα, τον Ηλιάδη με 2-3, και όποιον άλλο, να ξεχρεώνουμε από φέτος μία και καλή? Και ποιός το χέζει το μέλλον.....

Αν δώσουνε παρόμοια χρήματα για τους παραπάνω με αυτά που έδωσαν για τον Χριστοδουλόπουλο, θα τους έδινα με τις μπάντες.

Αρχίζω να συνηδειτοποιώ ότι η έλλειψη παικταράδων τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, σας έκανε να θεωρείτε ινδάλματα την κάθε "μύξα" που ήταν στο δυναμικό μας.

Επαναλαμβάνω...
Ποια μεγάλα παιχνίδια κέρδισαν, ποιούς τίτλους κλπ.
Αν ήταν μεγάλοι παίκτες όλοι αυτοί που έπαιζαν φέτος στον ΠΑΟΚ, θα έπαιρναν την ομάδα στις πλάτες τους και θα τις έδιναν κάποιους βαθμούς. Ο μοναδικός που μου έδειξε κάτι φέτος, είναι ο Κλάους που με δύο ευκαιρίες έκανε δύο γκολ και πήγε να πάρει το παιχνίδι στην Λάρισα.

den eipa oti xanoume tin yperifania mas epeidi poulame to xristodoulopou ston panathinaiko an katalaves.
imoun ksekatharos.
i perifania xanetai epeidi poulas paikti stin athina kai den se xalaei kai den se xalaei kai den se xalaei kai den se xalaei.
isa isa xeraise kiolas pou tha pareis ta kolometrita.
gnomi mou re file,esy niose perifanos pou poulas paixti stin athina,ego de niotho

Αν κατάλαβες από όσα έγραψα ότι είμαι περήφανος επειδή πουλάω παίκτη στην Αθήνα, τότε δεν διάβασες τίποτα από όσα έγραψα.
Την περηφάνεια δεν την χάνω όταν πουλάω παίκτη στην Αθήνα, επειδή κάποιος (Βγενόπουλος) θέλει να την βγει σε κάποιον άλλο (Κόκκαλη) και προσφέρει εξωπραγματικά χρήματα για τον κύριο Τίποτα.
Ναι χαίρομαι που η διοίκηση της ομάδας μου παίρνει αυτά τα μετρητά και θα πάει τον ΠΑΟΚ ένα βήμα παραπέρα. Χαίρομαι επειδή ξέρω ότι τα χρήματα αυτά δεν θα μπουν σε τσέπες, αλλά στα ταμεία της ομάδας και θα διαχειριστούν σωστά. Τουλάχιστον θα το προσπαθήσουν.

Edit Δικέφαλος: Φτιάξιμο η παράθεση
« Last Edit: June 21, 2008, 00:29:08 by ÄéêÝöáëïò »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #1445 on: June 21, 2008, 00:28:10 »
entaksei alamana katalava
eisai xaroumenos pou tha paroume lefta esto kai apo xorigia tou kokkali i tou vgenopoulou.
oraia kai gia apantise mou ti tha eleges an sti thesi tou vgenopoulou itan o skordas kai sti thesi tou pao o aris?
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1446 on: June 21, 2008, 00:35:02 »
Ρε νεαπολιτη τι ξεχνας ρε αγορι μου?Εχεις καταλαβει ποσα χρωσταμε?
Εχεις καταλαβει οτι υπαρχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ επιτελους?
Θα θελες να πουλαγε ολη την ομαδα και να παιζε με τα τσικο για εξυγιανση?
Θα θελες να κρατησει ΟΛΑ τα φετινα παλτα και να κραζεις απο την κερκιδα τα μυαλα μας πονανε?
πες μας τι θες να το μεταβινασουμε

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1447 on: June 21, 2008, 00:36:25 »
Αδελφέ, δεν υπάρχουν για μένα αυτές οι ομάδες. Δεν είμαι ούτε αντιαρειανός, ούτε αντιβάζελος κλπ.
ΠΑΟΚτσής είμαι και μόνο για τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρομαι. Από την στιγμή που η μεταγραφή αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, συμφωνώ.

Οι χορηγείες που πήραμε μέχρι σήμερα ήταν όλες από ΠΑΟΚτσήδες επιχειρηματίες? Ο Σαρηκεχαγιάς ΠΑΟΚτσής είναι?

ΥΓ. Επειδή κάποιοι μπορούν να μιλήσουν για Σαλπιγγίδη και περήφανες πωλήσεις και το πως ένοιωσα τότε, να πω ότι τότε ήμουν κάθετα αντίθετος. Όχι επειδή ο Δημητράκης είναι ΠΑΟΚτσάκι, αλλά επειδή γνώριζα ότι τα λεφτά θα πάνε στην τσέπη του Γούμενου και όχι στον ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1448 on: June 21, 2008, 00:37:00 »
re paidia to thema einai apo pion tha ta pareis; afou mporousame na tous ta paroume giati na min to kanoume; ti eimaste xaivania; dld an mporeis na pareis k allo ena mirio apo tin MIG giati na min to pareis epidi tixenei enas apo tous metoxous tis(vgenopoulos) na einai ston vazelo; MIG dn einai vgenopoulos o vgenopoulos einai o proedros aytou tou ependitikou kolosou einai possa portofolia stin MIG

Argonath4

• Guest
« Reply #1449 on: June 21, 2008, 00:39:23 »

O Vgenopoulos den einai o idioktitis olou tou kolosou pou legete M.I.G. ... mporei na exei metoxes ki autos se kapoies etairies alla o vasikos tou rolos einai i diaxeirish twn kefalaiwn tis MIG stin Ellada... Stin ousia einai enas MANAGER, den einai o idioktitis.

Dld o Vgenopoulos stin sygkekrimeni periptwsh einai o mesazontas anamesa ston PAOK kai se mia etairia pou thelei na diafimistei... kai ti kalytero apo to na diafimisteis se mia omada opws o PAOK  ;)

An i xorigia itan tis Intracom tote allazei teleiws to thema. Milame gia mia etairia pou elegxei sxedon eksoloklirou o Swkratis kai apoltelei tin nauarxida twn epixeirhsewn tou.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1450 on: June 21, 2008, 00:44:22 »
άσε το άλλο...πριν λίγο καιρό τάματα έκαναν μερικοί να πάρει ο βγενόπουλος την ομάδα σε μπάσκετ μπάλα τένις...τώρα τους χαλάει που τον ψειρίζουμε τον βλάχονεόπλουτο...αύριο μπορεί να τους φτιάχνει και όπως την δούμε εκείνη την φορα...3.7 γι αυτόν τον παίκτη που δεν ήθελε να μείνει ,ποιος από όλους που μιλάει δεν θα τον έδινε...στα λόγια καλοί είμαστε....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

zagorakis

• Guest
« Reply #1451 on: June 21, 2008, 00:47:47 »
bravo stin dioikisi gia tin polisi tou lazarou. eipe den xepoulame ala poulame. e auto den ekane i ritra tou lazarou 4 ekatomiria den itan? e tosa tha parei. k idika min xexnate oti den goustare na paizei ston PAOK o lazaros k to apedixe arketes fores. k na sa po kai kati. me kouraze na ton vlepo na paizei kala mono sta derby kai idika sta paixnidia me ton gauro. kai auto fanike k simera pou o kologauros ithele na paei se autin tin omada. kai kati akomi teleutaio epeidi ipothike kai apo kapoion. an toso kairo den eixe vgei auti i pek me ton vgenopoulo, k i pae kataferne na parei mia tetoia xorigia tha panigirizame. opote min leei o kathenas oti tou sinferei. nai magkia mas einai. k xerete giati? epeidi tha tous ta paroume. k gelao k mono pou tha tous arpaxoume kai tosa.

levu

• Guest
« Reply #1452 on: June 21, 2008, 00:52:53 »
 στο καλο να παει κ αυτος κ οποιος αλλος δε γουσταρει να φοραει αυτη τη φανελα.....ακου εκλεισε ο κυκλος μου?????
ποιος κυκλος ρε συ.....ποτε δηλ τον ανοιξες τον κυκλο????.......τα λεφτα ειναι πολλυ καλα σχεδον σωτηρια για την ομαδα....
 κ κατι για την χορηγια που κ καλα μας ενοχλει....στον οτε ποιος ειχε σημαντικοτατο ποσοστο μεχρι πριν λιγο καιρο? ποιος αλλος ητανε βασικος προμηθευτης? αν δηλ ειχαμε χορηγο τον οτε θα ουρλιαζαμε?....ολοι με ολους εκει κατω κανουνε δουλειες (ορος διαπλοκη σας λεει κατι?)....
 συμφωνω απολυτα με τις κινησεις των "παιδιων" της διοικησης κ τους εχω απολυτη εμπιστοσυνη

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #1453 on: June 21, 2008, 00:53:03 »
Ρε νεαπολιτη τι ξεχνας ρε αγορι μου?Εχεις καταλαβει ποσα χρωσταμε?
Εχεις καταλαβει οτι υπαρχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ επιτελους?
Θα θελες να πουλαγε ολη την ομαδα και να παιζε με τα τσικο για εξυγιανση?
Θα θελες να κρατησει ΟΛΑ τα φετινα παλτα και να κραζεις απο την κερκιδα τα μυαλα μας πονανε?
πες μας τι θες να το μεταβινασουμε
esy exeis katalavei oti to pliktrologio den einai meso gia na poulas eironia kai na xrisimopoioeis fraseis opos (agori mou) (pes mas ti thes na to metavivasoume) kai alla tetoia glikoulika logakia?

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

makptol

• Guest
« Reply #1454 on: June 21, 2008, 00:54:23 »
Αδελφέ, δεν υπάρχουν για μένα αυτές οι ομάδες. Δεν είμαι ούτε αντιαρειανός, ούτε αντιβάζελος κλπ.
ΠΑΟΚτσής είμαι και μόνο για τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρομαι. Από την στιγμή που η μεταγραφή αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, συμφωνώ.

Οι χορηγείες που πήραμε μέχρι σήμερα ήταν όλες από ΠΑΟΚτσήδες επιχειρηματίες? Ο Σαρηκεχαγιάς ΠΑΟΚτσής είναι?

ΥΓ. Επειδή κάποιοι μπορούν να μιλήσουν για Σαλπιγγίδη και περήφανες πωλήσεις και το πως ένοιωσα τότε, να πω ότι τότε ήμουν κάθετα αντίθετος. Όχι επειδή ο Δημητράκης είναι ΠΑΟΚτσάκι, αλλά επειδή γνώριζα ότι τα λεφτά θα πάνε στην τσέπη του Γούμενου και όχι στον ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά.

ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΗΡΕ 1.700.000 ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΠΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 200.000 ΚΑΙ ΠΗΡΕ
ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ 700.000 ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΙΧΑΝ ΓΩΤΟΤΥΠΙΑ
ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ......
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΔΥΣΤΡΟΠΟ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΗ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ? ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ 1 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ.......

makptol

• Guest
« Reply #1455 on: June 21, 2008, 01:00:23 »
entaksei alamana katalava
eisai xaroumenos pou tha paroume lefta esto kai apo xorigia tou kokkali i tou vgenopoulou.
oraia kai gia apantise mou ti tha eleges an sti thesi tou vgenopoulou itan o skordas kai sti thesi tou pao o aris?

αφου το παληκαρι δεν γουσταρει να παιζει με μας που θα ελεγε και ο αγγελος μην το κουραζεις απο εκει και περα
στοχος ηταν η καλλιτερη δυνατη οικονομικη ωφελεια......

giannis80

• Guest
« Reply #1456 on: June 21, 2008, 01:10:26 »
Έκλεισε ο κύκλος μου λεει το παλικαράκι...Μάλιστα.Δηλαδή ο Ζανέτι π.χ στην Ιντερ που έχει κλείσει καμιά 15αρια κύκλους, τι πρέπει να πει?Πολλοί υποστήριζαν οταν πουλήθηκε ο Ντάνι οτι ο ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιρικό κλαμπ δεν μπορεί στην κατάσταση που είναι να μεγαλώσει την αξία των παικτών που διαθέτει.Δηλαδή, έκανε πρόταση πέρσι η Σαντατέρ με 1.2 εκ,την απορρίψαμε για μικρή και φέτος τον πουλήσαμε για σχεδόν ισόποση.Άρα στον 1 χρόνο που μεσολάβησε ο Φενάντεζ δεν μπόρεσε μέσα από τον ΠΑΟΚ να κάνει αυτό το 1.2 να πάει στο 1.8 για παράδειγμα.Αν με την πώληση του γαυράκου η ΠΑΕ βγει κερδισμένη με τα ποσά που διάβασα στα προηγούμενα ποστ, ισοσκελίζει θα έλεγα αυτήν την χαμένη αξία που δεν κέρδισε από την πώληση του Φερνάντεζ και φυσικά από την όλη συμφωνία φαίνεται κερδισμένη γιατί πουλάει έναν παίκτη που δεν θέλει να κάτσει και που δεν έχει δείξει τίποτα ποδοσφαιρικά σε μια υψηλή τιμή γι αυτά τα δεδομένα.Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στη διοίκηση, θεωρώ οτι τα χρήματα θα πάνε για την θετικότερη πορεία της ομάδας και ευελπιστώ να ησυχάσει πλέον φέτος το κεφαλάκι μου από ειδήσεις  του στυλ ο κούτσης έστειλε εξώδικο για τα λεφτά που του χρωστάνε, ο δικηγόρος του αναστασιάδη ενόχλησε την ΠΑΕ για τις δόσεις που οφείλονται στον άγγελο, ο μαριφαλίεφ ξερω γω του την βάρεσε και θέλει λεφτά κι αυτός για τα 2,5 φιλικά που έπαιξε κτλ κτλ κτλ.

Υ.Γ Αν ξαναδώ παίκτη του ΠΑΟΚ να φιλάει το σύμβολο που όταν το βλέπω εγώ, ανατριχιάζω,θα τον κράζω για όσο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.

bagos1

• Guest
« Reply #1457 on: June 21, 2008, 01:13:48 »
katarxas kai emena me peirakse poli h polisi stin a8hna alla distixos antipalos mas tin dedomeni stigmi den einai oute h aek oute o gay oute o vazelos opote kalos eir8e to dollario.....malon euro to poson einai poli kalo den eixe to palikaraki kati allo na prosferei stin omada arketa mpourdelo tin ekane 2 xronia tora as paei ston vazelo na einai stin fapa apo ton karagouni kai ton gouma. 

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1458 on: June 21, 2008, 01:16:33 »
Υ.Γ Αν ξαναδώ παίκτη του ΠΑΟΚ να φιλάει το σύμβολο που όταν το βλέπω εγώ, ανατριχιάζω,θα τον κράζω για όσο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.

Giannh mhn ton krazeis aplws mhn ton pisteueis

O PAOK PANW APO OLA
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1459 on: June 21, 2008, 01:18:54 »

O Vgenopoulos den einai o idioktitis olou tou kolosou pou legete M.I.G. ... mporei na exei metoxes ki autos se kapoies etairies alla o vasikos tou rolos einai i diaxeirish twn kefalaiwn tis MIG stin Ellada... Stin ousia einai enas MANAGER, den einai o idioktitis.

Dld o Vgenopoulos stin sygkekrimeni periptwsh einai o mesazontas anamesa ston PAOK kai se mia etairia pou thelei na diafimistei... kai ti kalytero apo to na diafimisteis se mia omada opws o PAOK  ;)

An i xorigia itan tis Intracom tote allazei teleiws to thema. Milame gia mia etairia pou elegxei sxedon eksoloklirou o Swkratis kai apoltelei tin nauarxida twn epixeirhsewn tou.

ωραιος και κατανοητος!! ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!