Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 42345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #1000 on: April 15, 2008, 15:04:16 »
αν ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ και αν πραγματικα ενδιαφερθει ο βαζελος πιστευω πως θα γινει η μεταγραφη.....και προσωπικα για μενα δυστυχως.....

ας μην ξεχναμε πως μετα την πορεια των βαζελων και την προταση απ τον βγενοπουλο ο τζιγκερ ειναι ψιλοπιεσμενος και θα κανει καλες μεταγραφες(ισως παρει και τον μπαγεβιτσ)...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1001 on: April 15, 2008, 15:10:11 »
Στο καλό και να μας γράφει...Δε γουστάρει που παίζει στον ΠΑΟΚ και είναι εμφανές αυτό...Ταλέντο μπορεί να έχει, επαγγελματισμό όμως όπως και τα άλλα τα παιχτάκια δεν έχει..Απόφαση της διοίκησης βέβαια..Εμένα ούτε κρύο ούτε ζέστη αν μείνει. Γενικά θέλω τους παίχτες της ομάδας μου 2 στοιχεία να τους διακρίνει: φιλοδοξία και επαγγελματισμός. Και τα 2 ταυτόχρονα όμως..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

stelukos

• Guest
« Reply #1002 on: April 15, 2008, 15:13:08 »
Δεν ξέρω αν τον θέλω και του χρόνου... Η αλήθεια είναι οτι δεν έδειξε και πολλά φέτος... Προπονητής και διοίκηση ξέρουν καλύτερα....

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1003 on: April 15, 2008, 15:15:48 »
malakia to mpoukali pou efyge sto corner, symfono apolyta. alla to na apodokimazeis ayto pou blepeis sto gipedo einai fisiologikotato. an den apodokimazame tote tha eixame problima. otan blepeis kati toso xalia epeidi akribos sou xalane kati diko sou pathiazesai kai to prospatheis na to yperaspisteis. oson afora to xristodoulopoulo tora kai kathe xristodoulopoulo. epeidi exei prooptikes na ginei kalos paixtis kai na prosferei pragmata stin omada mas den simainei oti tha tou xaideyoume ta aytia mipos tsatistei kai fygei. oute ayton oute kanenan. ti methodo ayti tin xirisimopoiise o goumenos me ton salpigidi kai o kontos san kalos malakas epese stin loumpa. otan kapoios paizei kala xeirokroteitai , otan kapoios den paizei kala epaneilimenos giouxarete. den einai dynaton na fobomaste na kraksoume kapoion o opoios den paizei kala epaneilimena giati fovomaste mipos tsatistei kai thelisei na fygei. tetoies taktikes epi zagoraki thelo na pisteyo oit den yparxoun. edo eimaste emeis, edo einai kai aytos kai oli i omada genikotera gia na mas allaksoun apopsi kai na kerdisoun tin empistosyni mas, mexri tote omos i alitheia na legete. an tora opoiosdipote paixtis thelei na paei allou stin eyxi tis panagias me to katalilo timima. an pisteyei kapoios oti tou peftei mikros o PAOK,krima ti na kanoyme?
pantos prosopika m aresei poly o xristodoulopoulos san paixtis kai thelo na parameinei an symbadizei me to olo pneyma stin omada pou theloume ftiaksoume ta epomena xronia
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

mitsos_g4

• Guest
« Reply #1004 on: April 15, 2008, 15:25:25 »
@univ....
me kalupses file...

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #1005 on: April 15, 2008, 15:26:09 »
na meinei kai na ton faei o pagos. mexri th stigmh pou 8a apofasisei: prwton na paizei gia tin omada kai oxi gia thn parth tou, defteron na doulevei stis proponiseis kai triton na skizetai sto ghpedo mexri kai o teleftaios paoktshs pou den ton goustarei na anagastei na ton xeirokrothsei- proswpikh mou apopsh- na ton faei o pagos.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #1006 on: April 15, 2008, 15:40:33 »
na meinei kai na ton faei o pagos. mexri th stigmh pou 8a apofasisei: prwton na paizei gia tin omada kai oxi gia thn parth tou, defteron na doulevei stis proponiseis kai triton na skizetai sto ghpedo mexri kai o teleftaios paoktshs pou den ton goustarei na anagastei na ton xeirokrothsei- proswpikh mou apopsh- na ton faei o pagos.
Συμφωνώ με κάθε λέξη που έγραψες. Θα είναι τρομερά επικίνδυνο να αφήσουμε τον χριστοδουλόπουλο να φύγει τώρα. Θα δημιουργήσει πολύ άσχημο παράδειγμα. Κάθε κοπροτσόγλανο με ένα καλό μάνατζερ που θα τον ανάγει σε "#1 ταλέντο" θα μπορεί να κάνει 1-2 καλά ματς σε ντέρμπυ, να σκυλιάζει στην Ελπίδων και να προβάλλεται στις εφημερίδες ως ο παικταράς (εδώ στο ματς με την ΑΕΚ σε ένα σχολιασμό τον είχε και ... διασωθέντα, κ δεν είναι μόνο αυτό το ματς) και να φεύγει χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα, απλά επειδή έτσι γουστάρει. Είχαμε παλιά παίκτες που σκίζονταν απέδιδαν, κέρδιζαν έτσι αναγνωρισιμότητα, τους θέλαν οι κάτω κ αυτοί πήγαιναν τρέχοντας. Φαντάζεσαι του χρόνου ο Ηλιάδης (που επίσης παίζει καλά με την Ελπίδων) να κάνει 2 καλά ματς και να περιμένει κ αυτός ότι θα πουληθεί άνετα; κ του παραχρόνου ο ντάνι ο κολομπούρδας ο οποιοσδήποτε. Πρέπει ΠΡΕΠΕΙ να δείξει πυγμή η διοίκηση σε αυτό το θέμα. Ρήτρα η τίποτα. Οι λίγοι (ελάχιστοι ελπίζω) παίκτες που θα μείνουν πρέπει να τους σπάσει τον τσαμπουκά και να τους πει ότι το ότι μένετε δεν σημαίνει ότι είστε παικταράδες και θα σας έχω στα όπα όπα. Η ρήτρα φέτος η πάγκο ώσπου να βάλει μυαλό.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1007 on: April 15, 2008, 15:49:16 »
Να μείνει να γυαλίσει πάγκο! νο προ! συμφωνώ με την ηθική πλευρά όσων λέτε
αλλά αν είναι πουλώντας τον να έρθουν φράγκα που τα έχουμε ανάγκη (και αυτό το ξέρουν άλλοι καλύτερα από εμένα)
δε με νοιάζει αν έρθει και ο τζίγγερ με ταξί να τον πάρει!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1008 on: April 15, 2008, 16:35:31 »
Γιατί να μείνει να τον φάει ο πάγκος;;;
Ή θα παίξει μπάλλα ή θα τον πουλήσουμε.
Την άποψη μου την έχω πει.
Όχι όμως να τον κρατήσουμε στον πάγκο
για να νιώσουμε ικανοποίηση ως τιμωρία ,εμείς ο κόσμος.
Αυτό δεν έχει όφελος , η τουλάχιστον είναι πολύ μικρότερο από το όφελος των άλλων 2 επιλογών.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1009 on: April 15, 2008, 16:57:27 »
ειχα ακουσει για προταση 2 εκατ και τον Μαλαρτζ απο βαζελο και πριν 2-3 μερες που μιλησα με φιλο ΠΑΟΚτζη απο θεσσ μου ειπε ακριβως το ιδιο...2 εκατ ρευστο και Μαλαρτζ ή Τζόρβα

η αποψη μου: συμφερει αλλα την αποφαση θα την παρει ο Θοδωρας κτλ και θα την στηριξω 100%

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1010 on: April 15, 2008, 16:58:39 »
το έγραψαν και σήμερα...Τζόρβα
το 2 μου φαίνεται ΛΙΓΟ
αυτά

zagorakis

• Guest
« Reply #1011 on: April 15, 2008, 17:01:29 »
ego pisteuo oti prepei na figei mono k mono oti fenete apo ton idio oti den thelei na paixei stin omada. k enoeite oti den thelo oute enan daneiko paixti tou vazelou. se oti akougete protimo tzorva ala exo akousi kiolas oti stin arxi otan pige ston ofi tou tin pesan mono k mono dioti exei sto bratso tou tatoo to trifili. ala as perimenoume giati vlepo kali lisi k to mixailidi efoson pesi o spanos.

thomas

• Guest
« Reply #1012 on: April 15, 2008, 17:06:33 »
ειχα ακουσει για προταση 2 εκατ και τον Μαλαρτζ απο βαζελο και πριν 2-3 μερες που μιλησα με φιλο ΠΑΟΚτζη απο θεσσ μου ειπε ακριβως το ιδιο...2 εκατ ρευστο και Μαλαρτζ ή Τζόρβα

η αποψη μου: συμφερει αλλα την αποφαση θα την παρει ο Θοδωρας κτλ και θα την στηριξω 100%

Ότι αποφασίσει ο Θοδωρής πρέπει να στηρίξουμε όμως γνώμη μου Ντάνι και Λάζαρος δεν πρέπει να πουληθούν εκτός καταβολής τουλάχιστον 4 εκ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1013 on: April 15, 2008, 17:10:52 »
συμφωνω οτι αποφασισει η διοικηση/προπονητης εμεις μαζι

για τον Ντανι ειχες προταση το καλοκαιρι 1,4 εκατ ευρω..φετος μετα απο τις αθλιες εμφανισεις δεν θα παρεις με τιποτα το ιδιο ποσο αλλα γυρω στο 1 εκατ

για Λαζαρο που εχει ρητρα 4 εκατ το καλοκαιρι..θα παρεις 2,5 με 3,5 βαρια αν τον πουλησεις
αν υπολογισεις οτι Μαλαρτζ-Τζορβας κοστολογουνται γυρω στα 600.000-700.000 υπολογισε

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1014 on: April 15, 2008, 17:11:02 »
παντως αν φυγει (για οσα λεφτα και να ναι)προσωπικα το θεωρω πισωγυρισμα στη προσπαθεια δημιουργιας μεγαλης ομαδας....

για να φτιαξεις μια μεγαλη ομαδα πρεπει να εχεις εναν κορμο απο πολυ καλους ελληνες παικτες....ισως ο χριστοδουλοπουλος ακομα δεν ειναι πολυ καλος παικτης αλλα εχει τα φοντα για να γινει και θεωρω οτι θα γινει....δυσκολα βρισκεις τοσο ελπιδοφορο παικτη.....

ο κοκκαλης αλλαξε 15 προπονητες τον τζορτζεβιτσ ποτε.....γνωμη μου ειναι οτι ο χριστοδουλοπουλος μπορει να γινει ο τζορτζεβιτσ του ΠΑΟΚ αρκει να εχει εναν δασκαλο να του δειξει πως......

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1015 on: April 15, 2008, 17:13:47 »
πρεπει να εχεις καλους ελληνες αλλα μπορει να γινει καλος ποτε στον ΠΑΟΚ ο Λαζαρος;

ο Τζορτζεβιτς απο την πρωτη χρονια (πηγε 23 βεβαια) στον γαυρο ηταν ο καλυτερος παικτης, πως να τον διωξει ο θειος; Ο Λαζαρος εχει κανει λιγα καλα παιχνιδια εως τωρα, δεν υπαρχει συγκριση καταστασεων

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1016 on: April 15, 2008, 17:17:41 »
αν ειχε εναν δασκαλο σαν τον μπαγεβιτς θα ειχε μεγαλη βελτιωση και σταθεροτητα...γνωμη μου ετσι.... ;)

απλως ρε συ blue eyes δεν δεχομαι οτι ολοι οι παικτες μας ειναι μαπα....ας βρει ο σαντος το κουμπι του και τη θεση του και ας τον πουλησουμε του χρονου στο εξωτερικο για 5εκ.....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

The_Cure

• Guest
« Reply #1017 on: April 15, 2008, 17:29:44 »
....ας βρει ο σαντος το κουμπι του και τη θεση του και ας τον πουλησουμε του χρονου στο εξωτερικο για 5εκ.....

Συμφωνω μαζι σου αδερφε. Μπορει με τις νεες προσθηκες παιχτων το καλοκαιρι κ με διαφορετικο προσωπο η ομαδα,να βελτιωθει κι αυτος...Ασε που πιθανον συμμετοχη του στο Euro,θα ανεβασει το κασε του...Δλδ να παρεις τωρα 2 μυρια,ενω σε 2-3 χρονια,να μπορεις να παρεις 4-5??
Και σε ποιον να τον δωσεις?? Στον πρασινο λαγο?? Οχι,ρε πουστη μου,σε κανεναν χαμουτζη,δεν θα ηθελα να δω τον παιχτη αυτον...Εκτος κι αν πληρωσουν ΟΛΗ τη ρητρα του συμβολαιου του   ;)
Ας τον κρατησουν και φετος στην ομαδα και πιστευω οτι θα "μοσχοπουληθει" σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα....

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1018 on: April 15, 2008, 17:33:40 »
Ασχέτως του αν θα πουληθεί ή όχι, θέση δε θα πάρω, ούτε κ με πέφτει λόγος, ο Σκύλος ξέρει καλύτερα, απλά να υπενθυμίσω οτι αν μια ΠΑΕ γουστάρει πουλάει ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ δικαιωμάτων του παίκτη. Ο νιόνιος π.χ. πήρε 2 (?) αν δε κάνω λάθος για τον Σπυρόπουλο κ κράτησε το 50% απο τα δικαιώματα του παίκτη σε πιθανή ματπώλησή του

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1019 on: April 15, 2008, 17:35:43 »
ωραία τα λέει ο Club_larisa και όπως έχω ξαναπεί (πολλάκις) κάθε συμφωνία είναι όσο συμφέρουσα για σένα όσο την κάνεις!
λέμε.....