http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=903_0_1_0_CΝωρίτερα το μεσημέρι έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ μια συνάντηση μεταξύ των διοικούντων της νέας υπό διορισμό διοίκησης της ΠΑΕ κ. Βεζυρτζή, Αποστολίδη και του υπευθύνου ποδοσφαιρικού τμήματος Κώστα Ιωσηφίδη, με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον εκπρόσωπο του κ. Αποστολόπουλο. Η συνάντηση αυτή έγινε για να μεταπειστεί ο 20χρονος επιθετικός να επιστρέψει στους κόλπους της ομάδας, από την οποία απέχει από την αρχή της φετινής σεζόν.
Ο τελευταίος επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού περιμένει την εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει κατά του ΠΑΟΚ επιζητώντας λύση του συμβολαίου του με την ομάδα. Ωστόσο σε δήλωση του για την συνάντηση αυτή είπε: "Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την συνάντηση αυτή και ήταν η πρώτη φορά που κάποιοι άνθρωποι μου μίλησαν με ειλικρίνεια. Είμαι σε δίλημμα και δεν απάντησα αν και είμαι αναγκασμένος να δώσω σύντομα την απάντηση μου στο αίτημα για επιστροφή μου στην ομάδα".
AMAAAAAAAAAAN!!!!!! RE! EIMASTE ME TA KALA MAS RE?

ANAMENEI LEEI TO AN 8A EPITIXEI NA LUSEI TO SIMBOLAIO TOU KAI AN DEN TA KATAFEREI, THA ENDWSEI STA PARAKALIA KAI THA GIRISEI!!!!! TI KANOUME RE?

TO KATALABAINETE TO SKHNIKO?

? BRISTE TON SIMERA TON POUSTRAKO APAITISTE NA MH GIRISEI!!! AUTON TON MALAKA TON THELETE PISW??? EGW SAN PAOKtsis DEN ANEXOMAI KANENA POUSTAKI 19XRONO NA EXEI THN OMADA MOU SAN KABATZA! NTROPI SE OSOUS SIMFWNOUN STO NA GIRISEI AUTOS PISW!