Την Πέμπτη στο φιλικό που δώσανε οι Νέοι μας με την Εθνική Νέων, στα πλαίσια της απονομής του τίτλου Πρωταθλήματος Ελλάδος στο Ναό της Τούμπας, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν παρών στην κερκίδα μαζί με τον κόσμο. Πιστεύω ότι αφορμή για αυτό ήταν το περιστατικό της Τρίτης.
Για όσους δεν το ξέρουν, στο φιλικό με την Εθνική Ελπίδων υπήρχε ένα αλανάκι που τον έκραζε επανειλημένα και παραλίγο να του τη πέσουν όλοι οι υπόλοιποι και να τις φάει επειδή δεν σταματούσε το κράξιμο. Τελικά ήρθαν 3 σεκιουριτάδες και του ήπαν να φύγει για να σταματήσει εκεί το θέμα.
Μαλακία έγινε, καθώς κανείς οπαδός του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να διώχνεται από το σπίτι του, αλλά από την άλλη θα έπρεπε και ο "δράστης" να καταλάβει πως πλέον ελέγχονται όλοι και όλα, καθώς ζούμε σε περίεργες εποχές και πρέπει να είμαστε ψιλιασμένοι για όλα και όλους.
π.χ Και γιατί να μην έβαλε η διοίκηση κάποιους να κράζουν τον Χριστοδουλόπουλο, έτσι ώστε να ξεπουλίσουν τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ με αφορμή τη "κατακραυγή" του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού?
Οπότε το καλύτερο θα ήταν να σταματήσει να αποδοκιμάζει εν ενεργεία ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.
Μετά λοιπόν το περιστατικό ήταν η πρώτη φορά που ο Χριστοδουλόπουλος έκοβε βόλτες ανάμεσα στον κόσμο και όχι μόνο δεν του είπε κανείς κάτι άσχημο, αλλά αντίθετα κάποιοι του χτύπησαν τη πλάτη και του έδωσαν και μια συμβουλή. Ανάμεσα τους και εγώ που του είπα, "να σταματήσει να συνεργάζεται με ανθρώπους που τον βλέπουν σαν κρέας προς πώληση (δηλαδή μάνατζερ) και να αρχίσει να ακούει αυτούς που τον βλέπουν σαν άνθρωπο και ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ".
Θέλω να πιστεύω ότι παρασύρθηκε από τον μάνατζερ του και ακολούθησε αυτό τον ηλίθιο δρόμο της αποχής. Όσο για το αν είναι γάβρος ή όχι το ίδιο μου κάνει. Ζούμε σε επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πριν λίγα χρόνια το 1/3 των παικτών του γάβρου ήταν δηλωμένοι ΠΑΟΚτσήδες. Ε και λοιπόν? Τι έγινε? Χαλάστηκαν οι γάβροι που πήραν πρωτάθλημα με ΠΑΟΚτσήδες παίκτες?
Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να έρθει και κανας άνθρωπος που να θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο και να σταματήσουμε επιτέλους τις συζητήσεις για το ποσο πρέπει να πουλήσουμε κάποιον παίκτη μας, αλλά για το ποσο πρέπει να αγοράσουμε κάποιον άλλον. Και τότε κανένας μάνατζερ δεν θα παίζει παιχνίδια στη πλάτη κανενός παίκτη μας, αλλά ούτε και του ΠΑΟΚ.