ton dikaiologo omos giati i geniki katantia kai to xasimo tis yperifanias einai katalipo pou toys troei mera me ti mera olo kai perissotero.
perastka mas kai tha gyrisei o troxos.
Χάσιμο της υπερηφάνειας?
Πλάκα κάνεις αδελφέ?
Είμαι ο οπαδός που πληρώνει τα χρέη της ομάδας που αγαπά, επειδή το κωλοκράτος ούτε τα ζήτησε από αυτούς που τα δημιούργησαν, ούτε μας τα χάρισε. Ποιός άλλος οπαδός το έκανε αυτό?
"Ξανακτίζουμε" το γήπεδο της Τούμπας ρε. Το πήραμε χαμπάρι? Απλά αντί να κουβαλάμε τα τούβλα και την λάσπη, όπως έκαναν οι πατεράδες μας, προσφέρουμε ότι μπορούμε οικονομικά σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή.
Αν νομίζεις εσύ, ότι χάνω την ΠΑΟΚτσήδικη υπερηφάνεια μου επειδή πουλάω έναν ανύπαρκτο ποδοσφαιριστή για την ιστορία του ΠΑΟΚ (ούτε τίτλους δεν μου έδωσε, ούτε μεγάλες νίκες) με ένα τεράστιο ποσό για τα Ελληνικά δεδομένα, είσαι λάθος. Και ας μην μου πει κάποιος για το μέλλον και το ταλέντο του.
Έτσι κι αλλιώς ποιος μου εγγυάται πως σε δύο χρόνια που θα τέλειωνε το συμβόλαιο του, θα παρέμεινε στον ΠΑΟΚ, θα ήταν υγειής, θα εξελισόταν το ταλέντο του?
Προτιμώ μια έτοιμη λύση για έναν (1) αγωνιστικό χρόνο, παρά μια ελπίδα για το μέλλον.
Οι 8ετίες και οι 12ετίες που υπήρχαν πριν χρόνια έχουν τελειώσει. Κανέναν ποδοσφαιριστή δεν μπορείς να κρατήσεις με το ζόρι, παρά μόνο αν τον ικανοποιήσεις οικονομικά και του δώσεις το κίνητρο του ανταγωνισμού και του πρωταθλητισμού. Και το παραπάνω, μόνο ένας οικονομικά αυτάρκης και ανταγωνιστικός ΠΑΟΚ μπορεί να το προσφέρει. Άρα ας μηδενίσουμε τα χρέη μας, ας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο μπάτζετ και τα υπόλοιπα είναι εύκολα.