[Άρα ας μηδενίσουμε τα χρέη μας, ας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο μπάτζετ και τα υπόλοιπα είναι εύκολα.
Τότε γιατί δε πουλάμε και το Μελίση με 6-7 κατοστάρικα, τον Ηλιάδη με 2-3, και όποιον άλλο, να ξεχρεώνουμε από φέτος μία και καλή? Και ποιός το χέζει το μέλλον.....
Αν δώσουνε παρόμοια χρήματα για τους παραπάνω με αυτά που έδωσαν για τον Χριστοδουλόπουλο, θα τους έδινα με τις μπάντες.
Αρχίζω να συνηδειτοποιώ ότι η έλλειψη παικταράδων τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, σας έκανε να θεωρείτε ινδάλματα την κάθε "μύξα" που ήταν στο δυναμικό μας.
Επαναλαμβάνω...
Ποια μεγάλα παιχνίδια κέρδισαν, ποιούς τίτλους κλπ.
Αν ήταν μεγάλοι παίκτες όλοι αυτοί που έπαιζαν φέτος στον ΠΑΟΚ, θα έπαιρναν την ομάδα στις πλάτες τους και θα τις έδιναν κάποιους βαθμούς. Ο μοναδικός που μου έδειξε κάτι φέτος, είναι ο Κλάους που με δύο ευκαιρίες έκανε δύο γκολ και πήγε να πάρει το παιχνίδι στην Λάρισα.
den eipa oti xanoume tin yperifania mas epeidi poulame to xristodoulopou ston panathinaiko an katalaves.
imoun ksekatharos.
i perifania xanetai epeidi poulas paikti stin athina kai den se xalaei kai den se xalaei kai den se xalaei kai den se xalaei.
isa isa xeraise kiolas pou tha pareis ta kolometrita.
gnomi mou re file,esy niose perifanos pou poulas paixti stin athina,ego de niotho
Αν κατάλαβες από όσα έγραψα ότι είμαι περήφανος επειδή πουλάω παίκτη στην Αθήνα, τότε δεν διάβασες τίποτα από όσα έγραψα.
Την περηφάνεια δεν την χάνω όταν πουλάω παίκτη στην Αθήνα, επειδή κάποιος (Βγενόπουλος) θέλει να την βγει σε κάποιον άλλο (Κόκκαλη) και προσφέρει εξωπραγματικά χρήματα για τον κύριο Τίποτα.
Ναι χαίρομαι που η διοίκηση της ομάδας μου παίρνει αυτά τα μετρητά και θα πάει τον ΠΑΟΚ ένα βήμα παραπέρα. Χαίρομαι επειδή ξέρω ότι τα χρήματα αυτά δεν θα μπουν σε τσέπες, αλλά στα ταμεία της ομάδας και θα διαχειριστούν σωστά. Τουλάχιστον θα το προσπαθήσουν.
Edit Δικέφαλος: Φτιάξιμο η παράθεση