Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LEAO

• Guest
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #160 on: January 20, 2006, 18:56:19 »
Εργενης στελεχος πολυεθνικης μενει μονος με τη γατα του Καποια στιγμη πρεπει να φυγει Αμερικη για 5 μηνες . Τι να κανει με τη γατα παιρνει τον κολλητο και του αναθετει να την προσεχει σαν τα ματια του.Καποια στιγμη τον παιρνει τηλ απο Αμερικη για να δει τι κανει η γατα και ο κολλητος του του ανακοινωνει οτι πεθανε . Ο τυπος παθαινει καρδια και μπαινει εντατικη . Μετα απο ενα μηνα βγαινει παιρνει τηλ τον κολλητο και τον ξεχεζει "και γιατι μου το ειπεσ ετσι αποτομα και κοντεψα να πεθανω και μην το ξανακανεις..." Του λεει ο αλλος " Και τι να σου ελεγα ?"
' Πες ρε παιδι μου οτι η γατα ανεβηκε στα κεραμμυδια να προετοιμαστω και μετα πες πες μου οτι ψοφησε..." Αφου τα βρισκουνε περναει λιγος καιρος οταν ξαφνικα ερχεται sms στον εργενη απο τον κολλητο του " Ελα φιλε η μανα σου ανεβηκε στα κεραμμυδια..."

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #161 on: January 20, 2006, 22:47:07 »
APO TA POIO AGAPIMENA MOU ! ! ! !  :a1006:

Araxtos pou lete mia mera o Xristoulis mas kai oi ma8itades tou , katw apo mia elia , erxete ston Xristo h oreksi gia magkies. Sikonete apotoma kai leei stous ma8ites tou: Magkes , kairo exw na kanw kana 8ayma , elate oloi mazi mou kai 8a sas ma8w olous na perpatate panw sthn 8alassa. E, ti na kanoun, ton pairnoun apo pisw kai trabiksan gia thn 8alassa. O ioudas omws to tempeloskylo oute pou na to skeftotan meshmeriatika , ntala hlios na paei na trexei me ton Xristo gia tetoia. Thn kopanaei mesa se mia spilia na mhn ton blepoune , kai mhn ton eidate. Ayto to skhniko phgaine gia kamia vdomada , efeygan o Xristos me tous ma8ites tou , ki o ioudas kopana. Ftanei h megalh mera leipon , opou eixe mazeytei para poly kosmos se mia limnh giati akoustike oti o Xristos gia na apodiksei oti den einai kanas pseyths 8a perpatisei panw sto nero MAZI me tous ma8ites tou. H8ele den h8ele o ioudas twra , asfalos eprepe na paei ki aytos. "Twra thn gamisa" skeftotan "alla ki apo thn allh ti skotizome? Xristos den einai?Ola 8a pan kala"..... Ftanoun sthn prokymaia , ekei pou skane ta kymmata, ply8os terastio gyrw gyrw apo thn limnh kai sta bouna trigyrw, olos o kosmos eixe mazeytei na dei to 8ayma , ksekinaei leipon o Xristos kanei kamia 20ria bhmata panw sto nero , gyrizei stous ma8ites tou kai leei: "Opeios pisteyei se mena kai ston 8eo , as me akolou8isei", tsoukou tsoukou , enas enas oi ma8htes arxizoun ki aytoi me thn seira tous deila deila na bhmatizoun panw sto nero kai na ton akolou8oun. O ioudas teleytaios me to pou ftanoun sta ba8ia TSOUP , bouliazei me thn mia kai ginete afantos. "XRISTEEEE mou" , fwnazei o Paylos pou htan proteleytaios "O ioudas bouliakse" , kai gyrizei o Xristos kai tou leei: "Payle, sta arxidia mou, as erxotan stis proponiseis na iksere pou balame tous passalous......."
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #162 on: January 20, 2006, 22:51:51 »
KI AYTO STA TOP10 MOU.... ANETA ! ! ! !   :a1006:

Einai enas elefantas kai 8elei na perasei apenanti ena potami, alla o monos tropos einai apo mia mikrh gefyra pou exei kamia diakosaria pontikia epanw. Opote paei o elefantas me eygeniko tropo kai tous leei "re paidia, re pontikia mou kala , afiste me na perasw kai 8a kanw oti 8elete" , "perimene" tou lene ta pontikia, "pame na fwnaksoume ton arxigo mas". Erxete pou lete o magkas pontikos kai leei ston elefanta: "Gia na peraseis prepei na katseis na se pidiksw prwta". O elefantas skaei ena xamogelaki kai leei "ti na me pidikseis bre xaze , 20 tonous kai 3 metra zwo eimai, nomizeis oti 8a katalabw tipota?" "e tote" leei o pontikos "katse na teleiwnoume". Arxizei leipon o pontikos twra na tis dinei kanonika kai na pairnei ton elefanta apo pisw. O elefantas , ataraxos entelos me blemma na planate apo dw ki apo kei , blepei kapoia fash mia maimou apo panw tou sto dentro kai tou leei: Kala re malaka elefanta den ntrepese ka8olou? 3 metra zwo 20 tonnous na se kseftilizei kai na se gamaei ena pontiki? NA re malaka 3eftilismene na mhn sta xrwstaw tou leei , kai me to ena xeri tou dinei mia mountza kai me to allo tou petaei mia karida sto kefali. Me to pou xtypaei h karida sto kefali tou elefanta kanei aytos Aaaaaaaaaaaaaax , kai akougete to pontiki apo pisw :
Aaaaaaaaaax e ? Parta mwre arrwste , parta , ETSI NA PONAEI ...... ! ! ! !
 :lol:

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #163 on: January 20, 2006, 22:57:46 »
ANTE KI ENA TELEYTAIO 8EIKO GIA SHMERA :
AYTO KI AN EINAI .....

Μία μέρα στην ζούγκλα ο πίθηκος κάπνιζε ένα "πεντάφυλλο"!!! Τον bλέπει η σάυρα και τον ρωτά
"τι κάνεις εκεί ρε πίθηκε ?"
"Να" της λέει ο πίθηκος "καπνίζω ένα τσιγάρο".
"Άμα θέλεις έλα να δοκιμάσεις".
Απονήρευτη η σαύρα ανεbαίνει πάνω στο κλαδί και παίρνει το τσιγαριλίκι που της έδωσε ο πίθηκος. Τραbά δύο-τρεις τζούρες και ΜΠΑΜ πέφτει ξερή κάτω από το κλαδί.
"ΩΧ" λέει ο πίθηκος, "τί έπαθες σαύρα μου?"
"Να" του λέει η σαύρα "δεν είμαι και πολύ συνηθισμένη και έγινα χάλια. Πάω να πιω λίγο νερό να φτιαχτώ".
Και ξεκινά προς το ποτάμι. Με το που φτάνει στο ποτάμι και σκύbει να πιει νερό πετιέται ο κροκόδειλος,
"καλά τι έπaθες σαύρα μου και είσαι έτσι ?" την ρωτά.
"Άσε" του λέει" μου έδωσε ένα τσιγάρο ο πίθηκος και τρελάθηκα".....
"ΠΟΥ ? ΠΟΥ ?" ρωτά το αλάνι ο κροκόδειλος.
"Να εκεί πιο πέρα στο δάσος" του λέει η σαύρα.
Ξεκινά ο κροκόδειλος και λίγο πιο κάτω bρίσκει τρία τσιγαριλίκια καπνισμένα μέχρι την άκρη. Κοιτά ψηλά στο δέντρο και bλέπει τον πίθηκο ΝΤΙΡΛΑ. Ο πίθηκος μες την ζάλη του κοιτά - ξανακοιτά - ξανακοιτά με γουρλωμένα μάτια τον κροκόδειλο και του λέει:
"Καλά μωρή χαμούρα πόσο νερό ήπιες????"

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #164 on: January 21, 2006, 09:04:48 »
Πηγαίνει ένα τσακαλάκι σε μια σχολή οδηγών για μάθημα. Στο πρώτο μάθημα λέει ο δάσκαλος στον μαθητή. Είσαι στην εθνική βράδυ και βλέπεις στο αντίθετο ρεύμα δύο φώτα,τι θα καταλάβεις οτι είναι; Aυτοκίνητο απαντά oμαθητής. Ναι αυτοκίνητο αλλά τι μάρκα; μερσεντές ; τογιότα ; νισσάν ; όπελ;  Δεν ξέρω λέει ο μαθητής. Πάμε παρακάτω λέει ο δάσκαλος, είσαι πάλι στην εθνική βράδυ και βλέπεις απέναντι ένα φώς τι θα καταλάβεις ότι είναι; Mηχανή απαντά ο μαθητής. Mηχανή, αλλά τη μηχανή; χοντα; γιαμαχα; σουζούκι; καβασάκι; Άρχισε να τρελένεται ο μαθητής, συνεχίζει ο δάσκαλος,είσαι στην εθνική βράδυ και βλέπεις φώτα πολλά και ψηλά θα καταλάβεις τι είναι; Φορτηγό απαντά το τσακαλάκι.  Ναι ρε παιδί μου τον λέει αλλά τι φορτηγό βόλβο; μαν; νταφ; σκάνια;  Τρελένεται ο μαθητής και λέει στον δάσκαλο. Δάσκαλε είσαι στην εθνική και βλέπεις απο μακρυά ένα κόκκινο φως θα καταλάβεις τι είναι;  Μπουρδέλο απαντα ο δάσκαλος. Μπουρδέλο είναι ρε δάσκαλε αλλά ποιανού είναι της μάνας σου; της αδερφής σου; της θείας σου;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #165 on: January 21, 2006, 09:27:31 »
Kαι ένα ακόμα το οποίο έχω διαβάσει σε κάποια σελίδα αλλά δεν θυμάμαι που. Και πάνω απο όλα χωρίς πολιτική σκοπιμότητα. Γύρω στο 93 στο προεδρικό μέγαρο έχει επίσημο δείπνο, και είναι καλεσμένοι ο Μητσοτάκης και ο Παπάνδρέου του οποίου τότε έτρεμαν τα χέρια του λόγω των προβλημάτων υγείας. Στο τραπέζι είχαν στρωθεί ασημένια μαχαιροπήρουνα και ακρβά σερβίτσια. Κάποια στιγμή ο Παπανδρέου΄παρατηρεί τον Μητσοτάκη να βάζει στις τσέπες του τα μαχαιροπήρουνα, το ίδιο ήθελε να κάνει και αυτός, αλλά όποτε πήγαινε να τα σηκώσει τα χέρια του έτρεμαν με αποτέλεσμα να έρχεται ο σερβιτόρος και να τον ρωτάει. Θέλετε κάτι κύριε πρόεδρε; το κανε κανα δύο φορές αυτό ο Παπανδρέου και κάθε φορά ο σερβιτόρος πάνω απο το κεφάλι του. Στο τέλος αγανακτισμένος φωναζει τον σερβιτόρο και του λέει, θέλεις να σου κάνω ένα μαγικό; Βεβαίως κύριε πρόεδρε απαντά ο σερβιτόρος. Πάρε τα μαχαιροπήρουνα και βάλτα στην τσέπη μου.Τα βάζει ο σερβιτόρος στην τσέπη, και του λέει ο Παπανδρέου πάνε τώρα στην τσέπη του Μητσοτάκη να τα βγάλεις.  Και πάλι χωρίς παρεξήγηση προς όλες τις πλευρές,   
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #166 on: January 21, 2006, 15:21:44 »
kai ena apo mena.periodos eksetastikhs kai sto fisiko tmhma tou panepistimiou xrwstane kamia 100ria atoma ena ma8hma me ton pio kariolh ka8hghth pou exei to tmhma.h eksetash ginetai sto grafeio tou ka8hghth proforika.paei o prwtos loipon mpainei mesa,ka8hse tou leei o ka8hghths kai ton rwtaei.eisai mesa se ena treno poy trexei me 100xlm/wra kai zestenesai poly,ti kaneis;anoigw to para8yro apanta o foithths.wraia twra ypologise mou tis dynameis pou askountai sto treno,poso meiwnetai h taxythta tou,thn taxythta tou aera ktl ktl ktl.entromos o foithths apantaei den kserw kai tou leei o ka8hghths kovesai.gia na mhn ta polylew pernane apo to grafeio oloi osoi eksetazotan i idia pali erwthsh apo ton ka8hghth kai fisika kanenas den iksere na apanthsei.paei ki o teleutaios o opoios xrwstaei to sygekrimeno ma8hma 6 xronia.arxizei o ka8hghths.eisai mesa se ena treno kai zestainesai ti kaneis;vgazw to mpoyfan leei o tsakalos.
-ok alla zestainesai poly
-e vgazw kai thn mplouza mou
-nai alla einai san thn kolasi ekei mesa
-kati trexei sta gyftika vgazw kai to panteloni mou
-re file tou leei den mporeis na katalaveis ti zesth kanei
-e ta vgazw ola kai menw gymnos
-sto treno yparxei ki enas arapis kai mporei na se gamhsei
-re den pa na me gamhsei ki olo to treno egw to gamhmeno to para8yro den to anoigw

kostakis_xanthi

• Guest
« Reply #167 on: January 21, 2006, 21:19:34 »
H Annoyla kai o Giorgakhs einai piso apo kati thamnoys. tOys blepei h mama ths annoylas.
 -Annoyla, Giorgaki ti kanetai ekei?
 -Eeee gamiomaste mama.
 -A entaksei, nomiza kapnizate!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #168 on: January 26, 2006, 02:39:11 »
Μια φορά ήταν ένα ζευγάρι αριστοκρατικό, το οποίο είχε έναν μπάτλερ στο σπίτι του. Ένα Σαββατοκύριακο που έπρεπε να λείψει το ζευγάρι, άφησαν τον μπάτλερ μόνο στο σπίτι να το προσέχει. Ξαφνικά, το βράδυ του Σαββάτου, χτυπά η πόρτα και τρέχει ο μπάτλερ ο John ν' ανοίξει την πόρτα. Ανοίγοντας βλέπει την κυρία και κοκαλώνει.
- Κυρία, σας περίμενα αύριο...
- Ναι, John αλλά τελικά ήρθαμε σήμερα... John, έλα μαζί μου στην κρεβατοκάμαρα.
Ο John ακολουθεί την κυρία, η οποία κλειδώνει πίσω της την πόρτα.
- John, βγάλε το φόρεμα μου...
- Μάλιστα, κυρία...
- John, βγάλε το σουτιέν μου...
- Μάλιστα, κυρία...
- John, βγάλε τις γόβες μου...
- Μάλιστα, κυρία...
- John, βγάλε το καλσόν μου...
- Μάλιστα, κυρία...
- John, βγάλε το εσώρουχό μου...
- Μάλιστα, κυρία...
- John, άλλη φορά να μη φοράς τα ρούχα μου όταν λείπω!!  :o :)

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

sizar

• Guest
« Reply #169 on: February 23, 2006, 12:04:19 »
Πήρα σήμερα το παρακάτω με το mail και πήρα την πρωτοβουλία και το άλλαξα λιγάκι.

Οι διαφορές γερμανού με ελληνα κατα τη διαρκεια εργασίας

Γερμανος: Σοβαρά; Απίστευτο ! Εντυπωσιακό!

Ελληναρας : Πω , πω κουφάθηκα ρε πούστη!

Γερμανος : Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα

Ελληναρας : Στ 'αρχίδια μου !

Γερμανος : Μου αρέσουν οι προκλήσεις

Ελληναρας : Γαμώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή!

Γερμανος : Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα

Ελληναρας : Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ με αυτή   την
παπαριά !

Γερμανος : Θα είναι δύσκολο να συντονίσουμε τις ενέργειές
μας

Ελληναρας : Να πάει να γαμηθεί και να το κάνει μόνος του ο καριόλης!

Γερμανος : Ναι , οπωσδήποτε σήμερα θα μπορέσω να δουλέψω μερικές ώρες  παραπάνω

Ελληναρας : Ωραία ! Και κερατάς και δαρμένος !

Γερμανος : Δε γνωρίζει ο συνάδελφος το συγκεκριμένο
πρόβλημα

Ελληναρας : Είναι εντελώς μαλάκας !

Γερμανος : Με συγχωρείτε

Ελληναρας : ΕΕ ! Εσύ !

Γερμανος : Με συγχωρείτε κύριε

Ελληναρας : ΕΕ ! Εσύ ! Ναι , εσύ ρε μαλάκα!

Γερμανος : Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ιδιαίτερα
ευχαριστημένος με το  αποτέλεσμα

Ελληναρας : Είστε όλοι άχρηστοι !

Γερμανος : Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε εξυπηρετήσω

Ελληναρας : Δε γαμιέσαι λέω γω!

Γερμανος : Ε πιτέλους αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές της

Ελληναρας : Τι ; Πήρε προαγωγή ; Αναρωτιέμαι πόσους από το διοικητικό συμβούλιο έχει τσιμπουκώσει

Γερμανος : Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα που σου έδωσα ;

Ελληναρας : Τι τα έκανες τα κωλόχαρτα;

Γερμανος : Νομίζω πως η πρότασή σου είναι ανεφάρμοστη

Ελληναρας : Καλά , σκατά έχεις στο μυαλό σου;

Γερμανος : Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε

Ελληναρας : Πάλι τα αρχίδια μου πήρε!

Γερμανος : Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ανέλιξη

Ελληναρας : Θα ψοφήσεις και θα είσαι ακόμα κλητήρας !

Γερμανος : Το φωτοτυπικό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας

Ελληναρας : Πάλι χάλασε η μπακατέλα!

Γερμανος : Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες

Ελληναρας : Μπουρδέλο έχουμε καταντήσει!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #170 on: February 26, 2006, 06:49:01 »
Ρωτάει το παιδί τον πατέρα του, τι σημαίνει η λέξη π...στης. Ο πατέρας του αφού το σκέφτεται για λίγο του απαντάει:
- "Θυμάσαι που για αρκετό, όταν ήσουν πιο μικρός έλειπα από το σπίτι; Ε λοιπόν ήμουν σε ένα μέρος που το λένε φυλακή ... Εκεί δεν υπήρχαν γυναίκες, και κάποιοι έπρεπε να κάνουν τις γυναίκες ... Εγώ λοιπόν ήμουν στο ίδιο κελί με έναν άλλο κύριο, και κάποιος έπρεπε από τους δύο να κάνει την γυναίκα. Αποφασίσαμε λοιπόν να παίξουμε κορώνα - γράμματα για το ποιός από τους δύο θα έκανε την γυναίκα την πρώτη βδομάδα. Ετυχε λοιπόν στον μπαμπά, και ο μπαμπάς έκανε την γυναίκα για μία βδομάδα ... Την δεύτερη εβδομάδα έτυχε πάλι στον μπαμπά, και ο μπαμπάς έκανε την γυναίκα. Την τρίτη βδομάδα πάλι έτυχε στον μπαμπά, και έκανε την γυναίκα για άλλη μία βδομάδα. Την τέταρτη εβδομάδα όμως έτυχε στον άλλον να κάνει την γυναίκα, αλλά αυτός δεν δέχτηκε να την κάνει... Ε, αυτός είναι ο π...στης!!!"  :)
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

giorgos4

• Guest
« Reply #171 on: March 06, 2006, 11:40:00 »
den kserw an einai tpt ksanagrameno pio pisw den prwseksa:<<einai o Takis mazi me ton Mitso sto xwrafi kai potizoun dipla dipla ta kalampokia kai se mia fasi rwtah o Takis ton Mitso              RE MITSO OTAN KANEI SEX H GHNEKA SOU FWNAZH ??? ???kai leei o Mitsos MONO  ??? AFOU EIMAI STO KAFENEIO KAI THN AKOUW!!!!!! :a1006: :a1006:

apostolos

• Guest
« Reply #172 on: April 13, 2006, 08:02:49 »
Anekdoto akrivws den einai, alla to elava se email kai mou fanhke arketa kalo:

Tα μεγάλα ανδρικά διλήμματα και τα επιχειρήματα υπέρ και κατά...

Έμπειρη ή αθώα;

H έμπειρη είναι προτιμότερη:

Πιάνει πιο εύκολα τον υπαινιγμό "μπορείς να γυρίσεις τώρα;"
Δεν δαγκώνει την κρίσιμη στιγμή.
Aλλο σεξ και άλλο ύπτιο IEK Ξυνή.
Δεν χρειάζονται άπειρα προκαταρκτικά.
Aποφεύγεις το τρίωρο αγκάλιασμα μετά, προκειμένου να την παρηγορήσεις για το κακό που της έκανες.

H αθώα είναι προτιμότερη:

H ανακάλυψη μιας απάτητης παραλίας είναι πάντα συναρπαστική στιγμή.
Tο επιχείρημα "αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις" είναι συνήθως αποτελεσματικό.
Δεν νιώθεις σα μαθητής που γράφει διαγώνισμα με θέμα "ο σεβασμός και η σεξουαλική χειραφέτηση της σύγχρονης γυναίκας".
H αθώα μπορεί να γίνει έμπειρη, ενώ το αντίθετο ποτέ.
Δεν αγωνιάς μήπως της φανεί μικρό.

Λαϊκή ή κυριλέ;

H λαϊκή είναι προτιμότερη:

Δεν μένει ποτέ ακίνητη στα μπουζούκια.
H σχέση της με τα μίνι και τα ψηλά τακούνια είναι σχέση ζωής.
Δεν σε τιμωρεί ποτέ με τα "πρέπει να συζητήσουμε".
Γελάει πιο εύκολα.
Θέλει να είναι "γκόμενα" και όχι "σύντροφος", οπότε χωρίζεις ανώδυνα.
H φράση "πιάσε ένα φραπόγαλο ρε συ Λίτσα" της φαίνεται λογική και δεν την οδηγεί σε εγκεφαλικό.

H κυριλέ είναι προτιμότερη:

Δεν σε τρωει η αγωνία μήπως στο πάρτι που την συνοδεύεις, εμφανιστεί ντυμένη "Σβετλάνα".
Είναι πιο επιρρεπής στην παπαρολογία, οπότε αν κάνεις καμιά λαδιά, τα μπουρδουκλώνεις και απαλλάσσεσαι λόγω αμφιβολιών.
Σου δίνει ένα προφίλ πιο συμβατό με την Eυρωπαϊκή Ένωση.
Έχει εκπαιδευτεί να είναι πιο ανεξάρτητη, οπότε δεν την έχεις συνέχεια πάνω στο κεφάλι σου.

Mε έμφαση στο στήθος ή με έμφαση στον κώλο;

Tο στήθος είναι προτιμότερο:

Mπορείς να βυθιστείς και να απομονωθείς για ώρες εκεί μέσα, χωρίς άγχος.
Eίναι πιο εύκολα προσβάσιμο.
Ξυπνάει αναμνήσεις...
Tο έχει τιμήσει η Πάμελα Aντερσον.
Mε μια μικρή διόρθωση, κάνει την ιδιοκτήτριά του πολύ πιο φιλική προς το χρήστη.

O κώλος είναι προτιμότερος:

Eίναι πιο ντόμπρος και δεν καταφεύγει σε οφθαλμαπάτες τύπου "ενισχυμένο σουτιέν".
Eπειδή δεν βρίσκεται στην πρόσοψη, τον χαζεύεις χωρίς να εκτίθεσαι πολύ.
Δεν τον βαριέσαι ποτέ.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορείς να τον ακούσεις να σου στέλνει τηλεπαθητικά μηνύματα.

Για σπίτι ή για κρεβάτι;

Για σπίτι:

Γιατί το συζητάμε, αφού και το κρεβάτι μέσα στο σπίτι βρίσκεται;
Tα σιγανά ποταμάκια είναι πολύ πιο εξελίξιμα.
Όταν κάποιο βράδυ δεν έχεις όρεξη, τα προτερήματα της κρεβατάble αχρηστεύονται.
Όταν η προηγούμενη ήταν του κρεβατιού.

Για κρεβάτι:

Δηλαδή ο προορισμός του ανθρώπου είναι να έχει σιδερωμένα πουκάμισα;
Δεν παχαίνεις μετά από κάνα δυο μήνες.
Oι νοικοκυρές με απωθημένα είναι πολύ πιο επικίνδυνες.
Όταν η προηγούμενη ήταν νοικοκυρά.

16άρα ή 40άρα;

Yπέρ της 16άρας:

Tα καινούργια μοντέλα είναι πολύ εξελιγμένα και δεν μπορείς να μένεις αδιάφορος με τις επιδόσεις τους.
Aν κάτι δεν κάτσει, έχει πολλές και ενδιαφέρουσες φίλες.
Δεν σε βλέπει σαν call boy από μικρές αγγελίες.
Tο πρωί έχει σχολείο και είσαι ελεύθερος.
Oρίζεις εσύ τους όρους του παιχνιδιού.

Yπέρ της 40άρας:

Oι παροιμίες με ζουμιά και κότες δεν βγήκαν τυχαία.
Έχει πια ξεπεράσει το σύνδρομο "καριέρα-με-ταγιέρ-έξι-άτοκες".
Δεν είναι παράνομο.
Δεν φιλοδοξεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να σε γνωρίσει στους φίλους της.
Ξέρει τους όρους του παιχνιδιού.

Γουρουνιά ή συναίσθημα;

Γιατί γουρουνιά:

Aν δεν αμυνθείς με κάποιο τρόπο, σε λίγο βρίσκεσαι να μιλάς για σερβιέτες και Mπέβερλι Xίλς.
Oι νεάτερνταλ ήταν και πιο ευτυχισμένοι και πιο γοητευτικοί.
Έχει πιο πολλή πλάκα.
Δεν σε εμπιστεύονται για τα προσωπικά τους, οπότε γλιτώνεις τα μπούρου-μπούρου και την κλαψούρα.

Γιατί συναίσθημα:

Γιατί το ματς στην τηλεόραση δεν έχει ενδιαφέρον.
Mαθαίνεις περισσότερα μυστικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αργότερα σε μια δύσκολη στιγμή.
Όταν κάποια δεν βρίσκει τη γουρουνιά απωθητική, την ερωτεύεσαι.
Γιατί πρέπει.

Nα κερατώσω ή να είμαι πιστός;

Nα κερατώσω:

Aν το κάνεις πρώτος, μετά δεν σε πειράζει πολύ όταν σου το κάνουν.
Όταν δεν το κάνεις, σου μένει απωθημένο και είναι χειρότερα για όλους.
Aφού το σκέφτηκα, είναι σα να το έκανα.
Aν δεν το μάθει, δεν είναι σα να μην έγινε;
H επιστήμη λεει ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον.
καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις τον πειρασμό είναι να υποκύψεις.
Mα καλά, είμαι τόσο μαλάκας που το σκέφτομαι;

Nα είμαι πιστός:

Tο άγχος να βρίσκω δικαιολογίες και να πετάω γόπες με κραγιόν από το παράθυρο θα με οδηγήσει στο έλκος.
Kι αν μετά μου αρέσει και το κάνω χόμπι;
Δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις την ώρα που το αίμα εγκαταλείπει τον εγκέφαλο και συγκεντρώνεται στο υπογάστριο.
Όλα μια ιδέα είναι μωρέ...
Έχω περιέργεια να δω μια φορά πώς είναι.

Aπό πάνω ή από κάτω;

Aπό πάνω:

Δείχνει εργατικότητα και φιλότιμο.
Έχεις καλύτερη οπτική γωνία.
Γυμνάζεσαι.
Δεν κινδυνεύεις να σου έρθει κανένα βυζί στο κεφάλι.
Mια μικρή αδεξιότητα πάνω στο πάθος, όταν βρίσκεται εκείνη από πάνω σου, δεν έχει σαν συνέπεια θλαστικά τραύματα.

Aπό κάτω:

Όσο έχει την πρωτοβουλία εκείνη, αποφεύγω τις τρυφερότητες.
Για κάποιο παράξενο λόγο, αυτό τους κάνει πιο "ισότιμη σχέση".
Όταν ρίχνει το κεφάλι προς τα πίσω, μπορείς να φαντάζεσαι όποια θέλεις.
Έχεις οπική επαφή με την τηλεόραση.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #173 on: April 19, 2006, 11:14:42 »
Dyo sta grhgora:

Πως πέθανε η τελευταία πόντια αρκούδα?
Αντί να πέσει σε χειμέρια νάρκη έπεσε σε Γερμανική.

Ποιο είναι το αντίθετο του Μηχανόβιος?

Βιομήχανος.

Kai ena extra logw pasxa:

Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο πλήρωμα:
- Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτα?
- Το καλό.
- Πάμε για 14 βραβεία Όσκαρ.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

giorgos4

• Guest
« Reply #174 on: April 19, 2006, 15:20:21 »
Einai pou lete o kwstikas kai o giwrikas kai psaxnoune douleia ekei sthn viomhxanikh zwni ths Sindou, oloi mera rwtousane gia douleia alla pou8ena tipota, oloi tous legane lipomaste poly khrhoi den yparxoun douleies. E pou lete pernoune thn apofasi na girisoune pali sto xwrio tous , alla xasane kai to teleytaio leoforeio ton ktel kai girnousane me ta podeia pisw, ekei pou pigenane se mia fasi vriskoune ena li8ari, to sikwnei pou lete o kwstikas kai vgenei ena tzini apo mesa kai tous leei eiste oi poio tyxeri afou vrikate emena , 8a sas kanw eytixismenous kai ton rwtane oi dyo tous kai pws re file 8a mas kaneis eytixismenous dyo poly dystixous kai ftwxous an8rwpous?
Tous leei to tzini 8a sas dwso ton ka8ena apo 3 ayga kai otan 8a spate to ka8e aygo 8a kanete kai mia epei8imia kai 8a ginete ayto pou zitisate. Ftanoune sto xwreio tous kai o ka8enas pernei ton dromo gia to spiti tou ( o kwstikas emene ston pano maxala kai o giwrikas ston katw maxala. Mpenei o kwstikas sto spiti tou ka8ete kai skeftete ti epei8imia na pei, perase pou lete apo ekeinh thn hmera kana 2 mines kai o kwstikas eixe ginei pleon pamploutos ta eixe ola , apo totes omws eixe na dei ton giwrika kai skeftike na parei ton sofer tou kai na paei na dei ti ginete me ton giwrika. Ftanoune sto giwrika kai ti na dei? h idia paranga den eixe alaksei apolitos tipota kai vlepei ton giwrika na ka8etai sta skalopatia ths parangas tou. Katevenei apo thn limouzina tou mia rolls rois, mpenei sthn ayli kai rwtaei ton giwrika re sy giwrika ti ginete re akoma den espases ta ayga gia na kaneis ths epi8imies pou 8eleis ? Kai tou leei o giwrikas ase re kwstika ti epa8a? tou leei ti epa8es? na molis eixame xwristei kai hr8a sto spiti mou epese 1 aygo kai tou leei o kwstikas ekai? kai tou leei na more eipa den peirazh sta arxeidia mou exw alla 2 . kai tou leei o kwstikas kai ti egine meta? meta kwstika mou leei gemise to spiti olo arxeidia.................. kai meta rwtaei o kwstikas?
Na tou leei spaw kai to deytero aygo kai lew na figoun ola ta arxeidia apo to spiti alla leei figane kai ta dika mou mazi, katastrafika kai o kwstikas gematos aporia gia to ti ekane meta ton rwtaei kai pali...................... kai meta? kai tou leei o giwrikas na tou leei spaw kai to trito aygo kai eipa na girisoun ta arxeidia mou sthn 8esi tous ....................

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
gia na min to xanapostaro kai edw..

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,136.220

2o post  :laugh:

Offline bane

• Αλλαγή
Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους (άκου πράγματα !).
- Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα.
Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο.
- Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν.
- Η πρώτη δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε.
Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε "Α εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κυλόττα μου" και χρησιμοποίησε την
κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί.
Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.
Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ.
- Η δικιά μου γύρισε χωρίς κυλόττα.
-Εσύ; τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κώλο της που έγραφε :
"Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ"
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

p@oki-92

• Guest
« Reply #178 on: August 28, 2006, 20:15:55 »
 :prosk:

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #179 on: August 28, 2006, 22:30:51 »
apaiktos