Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38647 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #900 on: September 11, 2013, 18:35:33 »
Ταξίδευαν με αυτοκίνητο ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανολόγος και ένας κομπιουτεράς. Ξαφνικά το αμάξι χάλασε...

Λέει ο ηλεκτρολόγος :

- Το πρόβλημα είναι ηλεκτρολογικό.

Λέει ο μηχανολόγος :

- Το πρόβλημα είναι μηχανολογικό.

Και ο κομπιουτεράς :

- Εγώ λέω να... βγούμε και να ξαναμπούμε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #901 on: September 19, 2013, 21:39:13 »
Σαλπι χατ τρικ σημερα.!
θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #902 on: September 25, 2013, 18:29:20 »
Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε.
Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι τρέχοντας!
-"Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι.
-"Δεν τα έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!".
-"Ε, και εσύ τι τρέχεις;".
-"Πάω να δώσω αίμα!"

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #903 on: October 18, 2013, 21:33:07 »
Τι λέει το ένα ρουθούνι ενός κοκάκια στο αλλο;

Κλείσε κλείσε, έχω γραμμή!!!!!
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #904 on: October 22, 2013, 02:22:56 »
Εγγονός : Γιαγιά ειδες τα χάπια μου; Γράφανε LSD απ'έξω...
Γιαγιά : Ρε γάμησέ τα τα χάπια!!! Τους πράσινους δράκους στην κουζίνα τους είδες;;;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #905 on: November 01, 2013, 17:56:48 »
http://paokrevolution.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7477.html?spref=fb

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013
Ενοχλήσεις και εκτός ο Γκαρσία
Ο Πάμπλο Γκαρσία αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα - όπως αναφέρει η ΠΑΕ- και έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Στέφενς άφησε εκτός αποστολής τον Ολίσε ενώ αντίθετα μετά από καιρό συμπεριέλαβε τον Λόπεθ. Στην αποστολή και ο Γεωργιάδης ενώ θυμίζουμε ότι είναι  τιμωρημένοι οι Τζιόλης, Αθανασιάδης. Την αποστολή αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Χακόμπο, Γλύκος

Αμυντικοι: Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Λίνο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ

Μέσοι: Λάζαρ, Νίνης, Γεωργιάδης, Λούκας, Στοχ, Λόρενς

Επιθετικοι: Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Νέτσιντ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #906 on: November 01, 2013, 19:07:35 »
:'(

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #907 on: November 01, 2013, 19:11:57 »
Ενας τσακαλος με χρόνο και αίσθηση του χιούμορ ας κάνει τον κόπο να μαζέψει ολα τα παρασκευιατικα ανέκδοτα.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #908 on: January 26, 2014, 14:26:29 »
¸íáò ôýðïò áðïöáóßæåé íá äïêéìÜóåé ôçí áíôï÷Þ ôïõ óôçí áðï÷Þ áðü ôï «êñåâÜôé» êáôÜ ôçí ðåñßïäï ôçò óáñáêïóôÞò, ìÝ÷ñé ôï ÐÜó÷á. Ôï áíáöÝñåé óôçí ãõíáßêá ôïõ êáé áõôÞ ìå ìåãÜëç ôçò ÷áñÜ, óõìöùíåß íá ôïí óõíäñÜìåé.
Ïé ðñþôåò ìÝñåò äåí Þôáí äýóêïëåò. Ìå ôï êáéñü äõóêïëåýïõí ôá ðñÜãìáôá êáé ãéá íá ôïí âïçèÞóåé ç ãõíáßêá ôïõ Üñ÷éóå íá öïñÜåé ôá ðéï áíôéáéóèçóéáêÜ ôçò åóþñïõ÷á êáé Ýôñùãå ìåñéêÝò óêåëßäåò óêüñäï…
Óôéò ôåëåõôáßåò ðéï äýóêïëåò ìÝñåò Ýâãáæå ôïí Üíôñá ôçò íá êïéìÜôáé óôïí êáíáðÝ êáé Ýêëåéíå ôçí ðüñôá ôçò êñåâáôïêÜìáñáò.
ÊÜðïôå Þñèå êáé ôï ÐÜó÷á. Äõíáôïé Þ÷ïé áêïýóôçêáí óôçí ðüñôá ôçò êñåâáôïêÜìáñáò.
ÔÏÊ!!! ÔÏÊ!!! ÔÏÊ!!!
-ÌÜíôåøå ðïéïò…
-ÎÝñù ðïéïò åßíáé…
-ÌÜíôåøå ôé èÝëù…
-ÎÝñù ôé èÝëåéò…
-Ìðïñåßò üìùò íá ìáíôÝøåéò ìå ôé óïõ ÷ôõðþ ôçí ðüñôá;;;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #909 on: February 28, 2014, 10:50:28 »
Ένας τύπος που είχε πολλά λεφτά αλλά δεν ήταν ικανοποιημένος με την ζωή του, έψαχνε να βρει το νόημα της ζωής.

Έφυγε λοιπόν και πήγε 10 χρόνια στο Θιβέτ, εκεί με τους μοναχούς. Προσευχήθηκε, διαλογίστηκε αλλά μέσα σε 10 χρόνια δεν κατάφερε να βρει το νόημα της ζωής.
Γυρνάει πίσω και φεύγει στις ΗΠΑ σε ένα καταυλισμό ινδιάνων σε έναν διάσημο Σαμάνο όπου πέρασε και εκεί 10 χρόνια της ζωής του με στερήσεις και δοκιμασίες. Παρ όλα αυτά δεν βρήκε το νόημα της ζωής. Γυρνάει πίσω στο πλούσιο σπίτι του απογοητευμένος ώσπου μια μέρα του λέει ένας παλιός του φίλος:
"Ρε Μήτσο, έχω ακούσει για ένα πολύ σοφό γέροντα, στην Αφρική. Μένει σε ένα βουνό σε μια στροφή του ποταμού Κογκό".

Αναθαρρεύει ο τύπος και μια και δυο ξεκινάει για Αφρική. Φτάνει, περνάει την ζουγκλα σκαρφαλώνει στον βάχο και τσουπ μπροστά του καθιστός ένα γεράκος αγναντεύει το ποτάμι.
Τον χαιρετά ο Μήτσος και του λέει: "Γειά σας είμαι ο Μήτσος από Ελλάδα και ψάχνω το νόημα της ζωής". Ο γεράκος δεν μιλάει. Ο Μήτσος δεν επιμένει και κάθεται δίπλα του. Περνάει η ώρα νυχτώνει και ο γεράκος δεν κουνιέται. Ο Μήτσος την πέφτει για ύπνο και ο γεράκος ακίνητος. Για να μην πολυλογώ τρεις μέρες και νύχτες περνάνε και ο γεράκος δεν βγάζει άχνα. Ο Μήτσος έχει τρελαθεί και του φωνάζει και τον σκουντάει.
Ο γεράκος βγαίνει μέσα απο την Νιρβάνα του και τον ρωτάει "τι θέλεις, ποιος είσαι;"
Ο Μήτσος ηρεμεί και του λέει " Ψάχνω να βρω το νόημα της ζωής και μου είπανε ότι εσύ το κατέχεις. Σε παρακαλώ πες μου ποιο είναι;"
ο Γεράκος τον κοιτάει από πάνω ως κάτω και γυρνάει και κοιτά τον ποταμό όπου πάνω του χρυσίζει ο ήλιος. " Μα το ποτάμι ασφαλώς" απαντά με σιγουριά.
Ο Μήτσος τα παίρνει, ανεβαίνει το αίμα στο κεφαλι και αρχίζει και μπινελικώνει τον γεράκο:
"Τι λέ ρε μ@##$α εγώ έφαγα 20 χρόνια από την ζωή μου για να βρω το νόημα της ζωής σε 4 γωνιές του κόσμου. Πάλεψα με θηρία στην ζούγκλα ξεσκίστηκα να σκαρφαλώσω στο βουνό, έμεινα νηστικός τρεις μέρες να περιμένω να μιλήσεις και μου λες ότι το νόημα της ζωής είναι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ; πας καλά ρε παπαρα;"

Τον κοιτάει με απορία ο γεράκος και του λέει "Τι, δεν είναι;"

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #910 on: February 28, 2014, 11:46:38 »
 :'( :'(

Κι έτσι ο περιπλανώμενος ταξιδευτής με το κωδικό όνομα Μήτσος ίδρυσε προς τιμήν του σοφού γέροντα....

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline yioshi

• Κερκίδα
  • *
« Reply #911 on: March 06, 2014, 21:27:50 »
37 People Who Failed So Spectacularly They Almost Won

http://www.buzzfeed.com/alanwhite/37-people-who-failed-so-spectacularly-they-almost-won

Τα είδα χθες στο Facebook και πέθανα στα γέλια, ειδικά το 29 και το 35 (παίζει και να είναι ο κοντός!) .

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=80&id=42257&t=1

Στην επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας τοποθέτησε τον Θόδωρο Ζαγοράκη ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους πέντε ευρωβουλευτές και αφού τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, τους ανακοίνωσε τους ρόλους και τα χαρτοφυλάκιά τους.

Η Μαρία Σπυράκη τοποθετήθηκε στην επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ στην επιτροπή Εσωτερικών Υποθέσεων, ο Γιώργος Κύρτσος στην επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #913 on: October 02, 2014, 18:39:56 »
http://www.sport24.gr/football/ellada/telos_oi_koreas_kai_lakafwshs.3059759.html

Οι ανακατατάξεις που πραγματοποιούνται στο δικαστικό σώμα, έφεραν και αλλαγές στους αθλητικούς εισαγγελείς, με τους Αριστείδη Κορέα και Χάρη Λακαφώση να μην συνεχίζουν στο πόστο τους, αναλαμβάνοντας κάποιο άλλο.

Νέος αθλητικός εισαγγελέας, τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου που κατείχε το συγκεκριμένο πόστο μέχρι το Νοέμβριο του 2011 και για αρκετά χρόνια, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τον αθλητικό χώρο και δη από το ποδόσφαιρο.

Βέβαια, οι μεγάλες υποθέσεις που χειρίζονταν οι Κορέας, Λακαφώσης, θα παραμείνουν σε αυτούς ώστε να ολοκληρωθεί η δικογραφία.

Αυτές αφορούν την έρευνα για την πιθανή ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο που θα ολοκληρωθεί από τον κ. Κορέα, ενώ το σκάνδαλο των πλαστών ενημεροτήτων θα εξακολουθήσει να ερευνάται από τον κ. Λακαφώση.
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #914 on: December 29, 2014, 17:21:00 »
το πόσο που θα διατεθεί μπορεί να φτάσει και τα 6 εκατομμύρια ευρώ για 3 με 4 περιπτώσεις...

δέχεται εισηγήσεις να βάλει άλλες 500.000 ευρώ(basket) μέχρι το καλοκαίρι για την αγωνιστική ενίσχυσή της προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τίτλο...

αλλα το καλυτερο με διαφορα που ακουσα ειναι αλλο...

Μίλαν για Μήτρογλου  :'( :'( :'( :'( :'(

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #915 on: December 30, 2014, 19:52:42 »
-Άντε να φύγει το 14, δεν πάει άλλο
-Έλα μωρέ δύο μέρες μείναν ακόμη, πως κάνεις έτσι;
-Όχι αυτό το 14 ρε μαλακα, για τον κοντό λέω
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #916 on: December 31, 2014, 01:40:22 »
 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #917 on: February 03, 2015, 00:13:23 »
το πόσο που θα διατεθεί μπορεί να φτάσει και τα 6 εκατομμύρια ευρώ για 3 με 4 περιπτώσεις...

δέχεται εισηγήσεις να βάλει άλλες 500.000 ευρώ(basket) μέχρι το καλοκαίρι για την αγωνιστική ενίσχυσή της προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τίτλο...

αλλα το καλυτερο με διαφορα που ακουσα ειναι αλλο...

Μίλαν για Μήτρογλου  :'( :'( :'( :'( :'(

παλιο αλλα καλο

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #918 on: April 14, 2015, 00:39:46 »
ΠΑΟΚ-Αρης: Ο Στέφενς μαζεύει τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους λέει: "Πιαδιά ξέρετε ότι ο Άρης είναι χάλια αλλά τι να κάνουμε πρέπει να παίξουμε μαζί τους για να ικανοποιήσουμε την Super League αλλιώς θα μας τιμωρήσει η Διοργανώτρια Αρχή...
"Οχι, ρε γαμώτο", λένε με μια φωνή οι παίκτες από τη βαρεμάρα τους να παίξουν ένα ματς με ένα. αντίπαλο τόσο άσχετο.
Ξαφνικά πετάγεται ο Πάμπλο Γκαρσία: "Παιδιά εντάξει πάτε εσείς για σουβλάκια και ρετσίνες θα κατέβω μόνος μου να παίξω..."
Όντως οι υπόλοιποι πάνε για πιτόγυρα και ρετσίνες στη Λαμπράκη και ο Γκαρσία κατεβαίνει μόνος του στο ματς.
Μετά από λίγα λεπτά αγώνα, ο Λίνο λέει στον σουβλατζή: Άνοιξε λίγο την tv να δούμε πόσο είναι το ματς: "ΠΑΟΚ-Αρης 1-0 (Γκαρσία στο 10').
Οκ κλείστο λέει ο Λίνο και συνεχίζουν τις μαλαματίνες.
Μετά από κανα δύωρο και αφού είχαν ξεχαστεί ο Κατσουράνης πετάγεται: "Ρε παιδιά το ματς τι έγινε τελικα πόσο νικήσαμε;
Ανοίγουν την τηλεόραση: ΠΑΟΚ-Αρης 1-1 (90' Μανιάς) !!
Τρέχουν όλοι αναστατωμένοι στο γήπεδο. Μπαίνουν στα αποδυτήρια και βλέπουν τον Γκαρσία τρελαμένο να σπάει ότι βρίσκει μπροστά του!!!
Τι έγινε ρε Πάμπλο γιατί μας ισοφάρισαν ρωτάνε
"Αυτός ο πουτάνας γιος ο διαιτητής με απέβαλε στο 11' !!!

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #919 on: November 18, 2015, 12:06:03 »
Νάπολι για Σαλπιγγίδη!
Στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα...

Την περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη φέρεται να εξετάζει η Νάπολι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα...
Η Νάπολι... βγήκε στην αγορά και έχει βάλει στον στόχαστρό της τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στον οποίο μπορούν να προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 (!), όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν.

Ο τραυματισμός του Γκαμπιαντίνι, σε συνδυασμό με το γεγονός πως το μέλλον του Μέρτενς βρίσκεται στον "αέρα", οδηγούν την Νάπολι στην αναζήτηση ελεύθερων επιθετικών.

Για την ώρα δεν υπάρχουν εξελίξεις με τον Σαλπιγγίδη, αλλά όπως σημειώνουν οι Ιταλοί, το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι.

Από την πλευρά του, ο 34χρονος επιθετικός είχε δηλώσει προ ημερών πως συνεχίζει το ποδόσφαιρο και -μάλιστα- βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης: «Αυτή την εποχή και με δεδομένο ότι βρίσκομαι σε αναζήτηση ομάδας, η προτεραιότητα είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Προπονούμαι καθημερινά και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, αναζητώντας μια νέα ομάδα. Από τη στιγμή που θα βρω ομάδα και θα αγωνίζομαι ως βασικός, θα αρχίσω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να επιστρέψω και στην Εθνική».

Αναλυτικά το δημοσίευμα των Ιταλών http://www.persemprenapoli.it/notizie/calcio-mercato/mercato-napoli/il-napoli-sullo-svincolato-salpingidis/

http://www.paok24.com/podosfairo/56722/napoli-gia-salpiggidi