Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38710 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #880 on: November 05, 2012, 23:03:55 »
:'(

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #881 on: November 05, 2012, 23:50:05 »
-Γιατρέ, είναι ένας τύπος που σας περιμένει έξω και όλη την ώρα κάνει κύκλους.
-Έχει σχιζοφρένεια;
-Όχι,έχει διαβήτη.

:'( :'( :'(

στειλτο στον παναγιωτοπουλο στο ραδιο αρβυλα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #882 on: December 19, 2012, 01:21:13 »
Ένας παντρεμένος κερδίζει το τζόκερ και τρέχει μες την τρελή χαρά στο σπίτι του να το πει στη γυναίκα του :
- Γυναίκα, γυναίκα, κερδίσαμε το τζόκερ!!!!!
Η γυναίκα του απ` τη χαρά της παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει.
Γυρνάει τότε ο άνδρας και λέει :
- Αμα σε θέλει η πουτάνα η τύχη!!!!

Μπαινω στην εκκλησια και τι να δω...!
Τον παπα να κατεβαζει καντηλια...!!!

Stamatis Veteranos
‎- Τι ταινίες βλέπεις ;
- Παλιά έβλεπα μόνο βουβό κινηματογράφο.
- Και μετά;
- Ε μετά πήρα ηχεία!

Το "αντε γαμησου" δεν πληγωνει και τοσο μια γυναικα..
Το "αντε ζυγισου" ομως.... εεεε?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #883 on: January 02, 2013, 02:37:09 »

Είναι ο τύπος και ψάχνει να παρκάρει στη Tσιμισκη εδώ και 3 τέταρτα. Ξενερωμένος εντελώς πια κι αφού έχει ρίξει διάφορα «γαλλικά» από τα νεύρα του, αρχίζει:

'Θεέ μου... σε παρακαλώ... βοήθησε με να βρω πάρκινγκ. Δεν αντέχω άλλο. Κι εγώ, παρόλο που ήμουν τόσα χρόνια άπιστος, θα κάνω τα πάντα για σένα. Θα αλλάξω, θα πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Σε παρακαλώ Θεούλη μου, κάνε μόλις στρίψω στην γωνία να έχει μια θεσούλα. Σε παρακαλώ...'

Μόλις στρίβει λοιπόν στην γωνία, να σου η θεσούλα ελεύθερη. Κοιτάζει ο τύπος τον ουρανό και λέει:  

'Αστο μεγάλε ...βρήκα'

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #884 on: January 03, 2013, 18:00:53 »
Ï Êïëüìâïò áíáêÜëõøå ôçí ÁìåñéêÞ ãéáôß Þôáí áíýðáíôñïò!!

Áí ï ×ñéóôüöïñïò Êïëüìâïò åß÷å ãõíáßêá, èá åß÷å áêïýóåé ôá ðáñáêÜôù… !
- Êáé ãéáôß ðñÝðåé íá ðáò åóý;
- Ôé; Äåí ìðïñïýí íá óôåßëïõí êÜðïéïí Üëëïí; Ôé åßóáé åóý; Ï ìïíáäéêüò; ×ùñßò åóÝíá äåí ãßíåôáé; Äåí âëÝðåéò üôé óå åêìåôáëëåýïíôáé;
- Åóý äåí ãíùñßæåéò êáëÜ ïýôå ôçí ïéêïãÝíåéÜ ìïõ êáé ðáò íá áíáêáëýøåéò ôï ÍÝï Êüóìï; Ôé êñýâåéò;
- Ðïéá óôñïããõëÞ Ãç, ìùñÝ;
- Ôé; Èá ðÜíå ìüíï Üíôñåò; Óþðá!
- Ãéáôß äåí ìðïñþ íá Ýñèù êé åãþ; Áöïý åóý åßóáé ôï áöåíôéêü. ÅìÝíá ðïôÝ äåí ìå ðáò ôáîßäéá.
- Áí âãåéò áðü ôçí ðüñôá åãþ ôçí ßäéá óôéãìÞ åðéóôñÝöù óôç ìáìÜ ìïõ.
- Ôé ëåò; Êáé ç âáóßëéóóá èá ðïõëÞóåé ôá êïóìÞìáôá ôçò ãéá íá ôáîéäÝøåéò åóý; Ôé íïìßæåéò üôé åßìáé, âëáììÝíç; Ôé ôñÝ÷åé ìå óÝíá êáé áõôÞí ôç ãñéÜ;
- Ìçí íôýíåóáé, äéüôé åóý ÄÅÍ ÐÁÓ ÐÏÕÈÅÍÁ!!!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

northeagle_4

• Guest
« Reply #885 on: March 12, 2013, 17:30:48 »
http://paokrevolution.blogspot.de/2013/03/live-o.html?spref=fb

Δημήτρης Σαλπιγγίδης :  "Φοράω παντελόνια ......." -«Εχω αποδείξει ότι φοράω παντελόνια»

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #886 on: April 07, 2013, 19:07:20 »
http://www.sportdog.gr/article/163531/thelei-nini-i-milan-alla-i-timi-einai-10-ekatommyria

απ τα καλυτερα που εχω διαβασει....να στε καλα...!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

trelos4

• Guest
« Reply #887 on: April 07, 2013, 19:44:12 »
ασε και το διαβασα αλλα δεν ηξερα σε ποιο θεμα να το κανω post..ο μανατζερ τα ειπε αυτα σε κατι ρωσηκα μμε...παει να τους πιασει κοροιδο οπως ο κακκαλης με τον καστιγιο που των πασαρε στην σαχτιορ

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #888 on: April 13, 2013, 18:20:54 »
AΥΤΗ έγραψε στο ημερολόγιό ΤΗΣ:

την Κυριακή το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξαιτίας μου... επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σε ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα, δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός... Δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δε θα είχαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.

ΑΥΤΟΣ έγραψε στο ημερολόγιό ΤΟΥ:

H Παοκάρα ήρθε ισοπαλία... αλλά τουλάχιστον γάμησα!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #889 on: April 15, 2013, 13:25:38 »
Το e-mail του Αραβα μαθητή στον πατέρα του:

Το Βερολίνο είναι θαυμάσιο, οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι και μου αρέσει πολύ εδώ, αλλά πατέρα, ντρέπομαι λίγο να πηγαίνω στο κολέγιο με τη Φερράρι 599 GTB από καθαρό χρυσό, όταν όλοι μου οι καθηγητές και πολλοί συμμαθητές μου έρχονται με τρένο.
Ο γιος σου,
Nasser

Και η απάντηση του Aραβα πατέρα:

Αγαπημένε μου γιε,
20 εκατομμύρια αμερικάνικα δολάρια μόλις μεταφέρθηκαν στο λογαριασμό σου. Σε παρακαλώ σταματά να μας ντροπιάζεις! Πήγαινε και αγόρασε και εσύ ένα τρένο!
Με αγάπη,
Ο πατέρας σου!
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #890 on: April 30, 2013, 20:34:04 »
Τσαλικης: ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ
Νεκροθαφτης: ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΡΙΣΑΓΙΟ
Ανεργος: ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ Δυσκολη
Γκομενα: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟΝ ΒΑΪΟ
Αμαξακιας: ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ CABRIO
Στοιχηματιας: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΗ LAZZIO
Μετεορολογος: ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ
Αστερας Τριπολης: ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο RAYO
Προγραμματιστης: ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ VAIO
Μαθητης: ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΕΤΡΑΔΙΟ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #891 on: April 30, 2013, 21:24:54 »
Πλησιάζεις το επίπεδο του χιούμορ του λικ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
 :smiley4:

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τι χρειάζεται όμως ο ΠΑΟΚ για να γίνει πιο δυνατός; «Καταρχήν να βρει έναν καλό προπονητή. Δε νομίζω πως χρειάζονται πολλές προσθήκες για την επόμενη σεζόν. Αυτό που χρειάζεται είναι ίσως μία ή δύο μεταγραφές»

Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ  :'(  :'(

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=109&id=28566

Offline bozik

• Αλλαγή
 :D :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
 :D :D :D :D :D :D :D Κορυφαίο ΑΡΔοανέκδοτο. Βασικά δε χρειάζεται καμία μεταγραφή, μια χαρά είμαστε και έτσι. Δεύτεροι βγήκαμε τι άλλο θέλετε
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Ήταν ένας τύπος που όλα τα φωνήεντα τα αντικαθιστούσε με το α. Πάει λοιπόν σε ένα ψυχολόγο για να τον βοηθήσει. Του λέει λοιπόν ο ψυχολόγος
-Αρχικά νεαρέ μου ηρέμησε και επανέλαβε μετά από μένα... ένα κίτρινο φρούτο!
-'Ανα κάτρανα φράτα.
-Όοοοοοχι...πάμε ξανά... ένα κίτρινο φρούτο..
-'Ανα κάτρανα φράτα.
-Ένα κίτρινο φρούτο! Επαναλαμβάνει δείχνοντας φανερά εκνευρισμένος ο ψυχολόγος..
-'Ανα κάτρανα φράτα! επέμενε ο ασθενής..
Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα όποτε ο ψυχολόγος έξω φρένων πετάγεται από το κάθισμα του πιάνει τον ασθενή από το γιακά και βγάζοντας το κεφάλι του έξω από το παράθυρο φωνάζει:
-Πες ρε γαμι*λη "ένα κίτρινο φρούτο" αλλιώς θα σε πετάξω από το παράθυρο!
-Μπανάνα! μπανάνα!

Offline mgm

• Αποστολή
  • **

screenshot on pc

Ειπα να μην το βαλω στο θεμα με τους μπαμπαδες...ποιο πολυ ανεκδοτο μου κανει...τρελο ΠΑΟΚτσακι το νεοτερο μελος της φαμιλιας...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσαμε να ανοιξουμε ενα τοπικ με θεμα ...οι ΠΑΟΚτσηδες και τα κατοικιδια τους....λεει..