Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #860 on: April 23, 2012, 19:34:36 »
ΓΑΜΟΣ ΣΕ 4 ΠΡΑΞΕΙΣ & 1 ΕΠΙΛΟΓΟ

Γάμος - Μέρος Ι

Ένας τυπικός άντρακλας παντρεύτηκε μία τυπική κουκλάρα και μετά τον γάμο, έθεσε τους εξής κανόνες:
- Θα έρχομαι στο σπίτι όποτε θέλω, εάν το θέλω και ό,τι ώρα γουστάρω, και δεν δέχομαι κουβέντα πάνω σε αυτό. Θα με περιμένει ένα ΩΡΑΙΟ δείπνο στο τραπέζι, εκτός εάν σε ειδοποιήσω ότι δεν θα έρθω σπίτι για φαγητό. Θα πηγαίνω για κυνήγι, ψάρεμα, ποτό και χαρτιά όταν θέλω με τους φίλους μου, και μην μου το παίξεις δύσκολη. Αυτοί είναι οι κανόνες μου. Έχεις κανένα σχόλιο;

Η νύφη απάντησε:
- Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά θέλω να καταλάβεις πως εδώ θα έχουμε σεξ στις 7.00 κάθε βράδυ... είτε είσαι εδώ είτε δεν είσαι!"

Γάμος - Μέρος ΙΙ

Ο σύζυγος και η σύζυγος είχαν έναν καβγά στην ημέρα της 40κοστής επετείου του γάμου τους! Ο σύζυγος ουρλιάζει:
- Όταν θα πεθάνεις, θα σου βάλω μία ταφόπλακα που θα γράφει: "Εδώ κείτεται η σύζυγός μου - Κρύα όπως πάντα!"
- Α, ναί; απαντά αυτή. Όταν πεθάνεις εσύ, θα σου βάλω μία ταφόπλακα που θα γράφει: "Εδώ κείτεται ο σύζυγός μου, σκληρός επιτέλους!"

Γάμος - Μέρος ΙΙΙ

Ο σύζυγος (γιατρός) και η σύζυγος μαλώνουν την ώρα του πρωινού.. Ο σύζυγος σηκώνεται έξαλλος και λέει,
- Και δεν είσαι και καλή στο κρεβάτι! και φεύγει από το σπίτι.
Λίγο αργότερα, συνειδητοποιεί πως δεν φέρθηκε σωστά και αποφασίζει να τα ξαναβρούν, και της τηλεφωνεί. Αυτή απαντά στο τηλέφωνο μετά από πολύ ώρα, και ο εκνευρισμένος σύζυγος την ρωτά:
- Μα γιατί άργησες τόσο να απαντήσεις;
- Ήμουν στο κρεβάτι , λέει αυτή .
- Τέτοια ώρα στο κρεβάτι; Και τί έκανες; την ρωτάει ο σύζυγος.
- Έπαιρνα μία δεύτερη γνώμη .

Γάμος - Μερος IV

Ένας άντρας έχει έξι παιδιά και είναι πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του. Είναι τόσο περήφανος που αρχίζει να φωνάζει την γυναίκα του «Μητέρα των έξι», παρόλο που δεν της αρέσει καθόλου.
Ένα βράδυ πάνε σε ένα πάρτι.. Ο άντρας αποφασίζει πως είναι ώρα να φύγουν και φωνάζει την γυναίκα του μέσα στο πλήθος:
- Τί λες; Φεύγουμε Μητέρα των Έξι;
Η γυναίκα του, πολύ εκνευρισμένη για την αδιακρισία του, του φωνάζει επίσης:
- Όποτε θες, Πατέρα των Τεσσάρων.

Γάμος - Μέρος V

Ένας άντρας και η γυναίκα του τσακώθηκαν και δεν μιλάνε ο ένας στον άλλον. Ξαφνικά, άντρας συνειδητοποιεί πως την επόμενη μέρα θα χρειαζόταν να τον ξυπνήσει η γυναίκα του στις 5.00 το πρωί για μία πτήση για σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Επειδή δεν θέλει να είναι ο πρώτος που θα σπάσει την σιωπή (και ΧΑΣΕΙ), γράφει σε ένα χαρτί: "Σε παρακαλώ ξύπνησέ με στις 5.00 το πρωί" και το αφήνει κάπου που ξέρει πως θα το δει.
Το επόμενο πρωί, ξυπνά, και ανακαλύπτει πως η ώρα είναι 9.00 το πρωί, και έχει χάσει την πτήση του. Εξαγριωμένος, ετοιμάζεται να πάει να δει γιατί δεν τον ξύπνησε η γυναίκα του, όταν ανακαλύπτει ένα κομμάτι χαρτί δίπλα στο κομοδίνο, που έγραφε:
"Είναι 5.00 το πρωί. Ξύπνα."

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

tsim4

• Guest
Ητανε λεει ο κοντος και πετυχε γκολ σε δυο συνεχομενα ματς.(παντως σημερα δεν εκλαψε στο γκολ)

Offline petran4

• Αλλαγή
  Καλημέρα μωρό μου,

Σου στέλνω το μήνυμα αυτό γιατί την τελευταία φορά που σε είχα ρωτήσει αν θα μου κάτσεις μου είχες πει:

«με καμία κυβέρνηση»

και σκέφτηκα μήπως είναι τώρα η ώρα ... ; ;)

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline savage republic

• Βασικός

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
tsaxtsi & savage  :'( :'(
ΑΡχίΔια

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Eίναι ο Δώνης (ο προπονητής ποδοσφαίρου) και θέλει να παεί σε μία ταβέρνα να φάει ψάρια.

Πάει στην πρώτη ταβέρνα, αλλά είχαν τελειώσει. Πάει στην δεύτερη, πάλι τα ίδια. Πάει σε μια τρίτη, ρωτάει τον μάγειρα εάν έχουν ψάρια κι εκείνος του λέει ότι μόλις τελείωσαν αλλά του πρότεινει να πάει σε μία άλλη 10 μέτρα πιο κάτω, την "Ανοιξη".

Με μία χαρά ο Δώνης φτάνει στην Ανοιξη και ρωτάει τον μάγειρα αν έχουν ψάρια. Ο μάγειρας λοιπόν του λέει ότι από ψάρια τους έχει μείνει μόνο ένα χέλι.

Ε, μην έχοντας άλλο κουράγιο ο φίλος μας να ψάξει και για πέμπτη ταβέρνα συμφωνεί και παραγγέλνει το χέλι.

Τρώει, πίνει και ζήταει τον λογαριασμό. Έρχεται ο σερβιτόρος και του λέει ότι ο λογαριασμός είναι 500 ευρώ. Ο Δώνης τα χάνει!
Μα καλά, 500 ευρώ για ένα χέλι;

Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας;

Ένα το χέλι Δώνη κι η Ανοιξη ακριβή

Offline bozik

• Αλλαγή
πως λέγεται η νέα δημοκρατία στα γερμανικά?

Σόιμπλε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Català

• Αλλαγή

Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι ο πιλάβιος, ο μαρινάκης κτλ, πρέπει ήδη να σχεδιάζουν τη διαφυγή τους στο εξωτερικό για να γλιτώσουν την οργή του ζήση

Τέτοιο στρατηγό έχει να δει η ανθρωπότητα από την εποχή του Ναπολέοντα

Ούτε ο άγιαξ τέτοιο προπονητικό. Που να δεις όταν θα αρχίσει να πηγαίνει και αμάξι ως εκεί.

Ευχαριστώ τον μεγαλοδύναμο που καταφέραμε και πείσαμε με το πλάνο μας αυτό το τεράστιο όνομα και θα τον δω στην Τούμπα. Θα έχω να το λέω στα εγγόνια μου.

Άφησα το καλύτερο για το τέλος.
Όπως έλεγαν και για την ολυμπιάδα το 2004: 20.000 ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
21/2/2008 Πλήρωσε 25000 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για έπιπλα στο σπίτι του Κονσεισάο τα οποία μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στην ΑΘήνα (?) στις 12:30 το μεσημέρι και φτάσανε στις 1 (μετά μισή ώρα)

Offline savage republic

• Βασικός

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #873 on: September 04, 2012, 08:19:51 »
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #874 on: September 04, 2012, 11:23:21 »
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΩΝΗΣ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #875 on: September 11, 2012, 19:32:27 »
 :'(  :'(  :'(  :'(

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #876 on: September 11, 2012, 19:58:49 »

:'(

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #877 on: September 12, 2012, 03:12:11 »
:'(  :'(  :'(  :'(

Προδοτη!  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #878 on: November 05, 2012, 18:58:39 »
-Γιατρέ, είναι ένας τύπος που σας περιμένει έξω και όλη την ώρα κάνει κύκλους.
-Έχει σχιζοφρένεια;
-Όχι,έχει διαβήτη.

:'( :'( :'(
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #879 on: November 05, 2012, 19:50:30 »
 :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ