Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 39146 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει:
 «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».

Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου με μια μαύρη μάσκα.
Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ειναι ένας παπάς ο οποίος μόλις διορίζεται σε μια εκκλησία στην Κρήτη.
Έχει όμως ενα πρόβλημα. .
δεν συμπαθεί τους Κρητικούς.
Την πρώτη Κυριακή κατά το κύρηγμα του λέει στους πιστούς...
-Θα σας μιλήσω σήμερα για την Μαρία τη Μαγδαλινή , η οποία ήταν μια πόρνη απο τα Χανιά....

Αμμέσως οι πιστοί αντέδρασαν:
-Από τα Χανιά πάτερ ... τι είναι αυτά που λες...κτλ
Ο παπάς όμως επέμενε.
Την επόμενη κυριακή πάλι τα ίδια ο παπάς:
-Σήμερα θα σας μιλήσω για την παραβολή του "Ασώτου Υιού" , ο οποίος ήταν ο γιός ενός βοσκού απο το Ηράκλειο...

Αγανακτούν οι πιστοί και κάνουν παράπονα στον Μητροπολίτη. Φωνάζει αυτός τον
παπά και του λέει:
-Ξέρω οτι δεν συμπαθείς τους Κρητικούς , ούτε και εγώ τους γουστάρω, προσπάθησε όμως να είσαι πιο διακριτικός και να μην τους τη λες χύμα....

Οπότε την επόμενη Κυριακή λέει ο παπάς στους πιστούς:
-Σήμερα θα μίλήσουμε για το Μυστικό Δείπνο...
Και συνεχίζει...
-Μαζεύει ο Χριστός τους μαθητές του και τους λέει "απόψε κάποιος από εσάς θα με προδώσει". Και αμέσως του απαντά ο Ιούδας: "Ίντα λες μωρέ σύντεκνε"...!!

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
το φετεινο πλανο..................η αλλιως  το  βημα  Β............................

Ο Λάζλο Μπόλονι πιέζει τις τελευταίες μέρες για μεταγραφές και αυτό το έχει καταλάβει και ο απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, παρακολουθώντας τις δηλώσεις του Ρουμάνου μετά τα φιλικά προετοιμασίας. Ο 58χρονος τεχνικός, στις επαφές που έχει με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, αλλά και μέσω τηλεφώνου με τον Ζήση Βρύζα, ζητά πλέον την άμεση κάλυψη δύο θέσεων, μετά και τη φυγή του Βιτόλο. Η μία είναι αυτή του αμυντικού χαφ, στην οποία η έλλειψη διαθέσιμων λύσεων είναι ορατή διά γυμνού οφθαλμού και η άλλη αυτή του επιθετικού.
Ο Μπόλονι ζητά τον κόφτη που αυτή τη στιγμή δεν έχει στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ, αλλά και παίκτη για την εμπροσθοφυλακή. Μάλιστα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον επιθετικό, υπάρχει πλέον μία διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. Αν ο ΠΑΟΚ βρει τον κατάλληλο φορ περιοχής με τα χρήματα που διαθέτει θα τον αποκτήσει, σε διαφορετική περίπτωση, όμως, δεν αποκλείεται τελικά να αποκτήσει ακραίο μεσοεπιθετικό και να μετατεθεί ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή της επίθεσης. 
Δεν αποκλείεται να πάει και για στόπερ
Αν ο ΠΑΟΚ ολοκληρώσει με επιτυχία τις παραπάνω κινήσεις, τότε ίσως προχωρήσει και στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ο Μπόλονι έχει διαγνώσει σοβαρά κενά στο κέντρο άμυνας και είναι έντονα προβληματισμένος για το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα του με τις λύσεις που διαθέτει μέχρι σήμερα.

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/o_amyntikos_xaf_kai_oi_duo_epiloges_gia_epithetiko.1187031.html

...........οοοορεεεεεεεεεεε τι εχει να γινει  στο  ΓΑΜΑ...............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Ó×ÅÄÉÁÓÌÏÓ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÉÊÏÕ ÔÌÇÌÁÔÏÓ

Ðþò íá ôïí êñáôÞóåé ôïí Âéôüëï ï ÐÁÏÊ áöïý óõíïëéêÜ ôïõ ÷ñùóôïýóå 448.000 åõñþ; ÁõôÜ åßíáé ôá ïöåéëüìåíá ðñïò ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ. Áí ï ÐÁÏÊ Þèåëå íá ôïí êñáôÞóåé èá Ýðñåðå íá ôïõ êáôáâÜëëåé áõôü ôï ðïóü êáé áõôü ìáò åðéâåâáßùóå ðëÝïí êáé ç ðëåõñÜ ôïõ ðïäïóöáéñéóôÞ ôþñá ðïõ ôÝëåéùóå ôï èÝìá. 448.000 åõñþ êýñéïé ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ! Èá Ýðñåðå äçëáäÞ íá äþóåé ìéóü ìýñéï ãéá íá ìçí Ý÷åé äéêáßùìá ðñïóöõãÞò ï ðïäïóöáéñéóôÞò. Êáé ï ÐáíôåëÞò Êùíóôáíôéíßäçò ôçí ðåñáóìÝíç ÐáñáóêåõÞ ðÞãå íá ôï êÜíåé èÝìá ìåßùóçò áðïäï÷þí! Áõôüò åßíáé ï ðñïãñáììáôéóìüò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Óýìöùíá ìå ôï ñåðïñôÜæ ìáò, ï Âéôüëï ÷Üñéóå óôïí ÐÁÏÊ êÜðïõ 150.000 åõñþ. Ôá Üëëá èá ôá ðÜñåé óå äüóåéò. ¸ôóé ôá êáôÜöåñå ç ðëåõñÜ ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ áõôÞ ôç óôéãìÞ ðñÝðåé íá ãíùñßæåôå üôé Ý÷åé åðéôñÝøåé óôïí Âéôüëï íá öïñÜ ôçí ðñÜóéíç öáíÝëá ÷ùñßò íá åßíáé ðïäïóöáéñéóôÞò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý êáé ôõðéêÜ áöïý ç ëýóç ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ èá åðéêõñùèåß ôç ÄåõôÝñá áðü ôçí ÅÐÏ….

http://paokrevolution.blogspot.com/2011/07/448000.html

áõôï ôï åðåôñåøå   ìå ôñåëåíåé..........êáé êåñáôáò êáé äáñìåíïò.........êáé  ðïõóôçò íá óå äïõëåõåé..............

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ...................συνεχεια .......το πλανο και η δουλεια του τεχνικου διευθυντη.........

Ιγκιεμπόρ για αντί - Βιτόλο στον ΠΑΟΚ;
Στον Παναθηναϊκό είχε προταθεί πριν από λίγες μέρες ο Εμανουέλ Νόσα Ιγκιεμπόρ της Λίλεστρομ, ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει DVD για να τον παρακολουθήσει...
Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι μετά το "διαζύγιο" με τον Βιτόλο, που κατέληξε στους "πράσινους", οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται οπωσδήποτε έναν αμυντικό μέσο τρεχαλαντζή.

Ο Νόσα Ιγκιεμπόρ είναι ακριβώς το στυλ παίκτη που ψάχνει ο Ζήσης Βρύζας και έχει προταθεί στους Θεσσαλονικείς με 500.000 ευρώ δανεικός και πληρωμένος για έναν χρόνο. Και, αν στο τέλος της σεζόν έχει πείσει το Λάσζλο Μπόλονι, ο ΠΑΟΚ θα έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει με 750.000 ευρώ.

Είναι μια καλή περίπτωση την οποία περνάει από το μικροσκόπιό του ο Ζήσης Βρύζας.

http://www.sportdog.gr/article/42737/igiebor-gia-adi-vitolo-ston-paok

καθε ομοιοτητα με τη ταινια  Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ     δεν ειναι συμπτωση..... 

PAOK_VOLOS

• Guest
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #785 on: August 03, 2011, 15:03:48 »
Παυλος Σαλτσιδης : "Ο κόσμος βλέπει τον "Μπάνε" όπως τον Ζαγοράκη" :02: :02: :02: :02: :ambulance:

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #786 on: August 24, 2011, 17:11:07 »
Η θεραπεία
      Μια γυναίκα έρχεται στο σπίτι και λέει στο σύζυγό της:
      «Θυμάσαι εκείνους τους πονοκεφάλους που είχα όλα αυτά τα χρόνια; Λοιπόν, πάνε!!!».
      «Δεν υπάρχουν πλέον πονοκέφαλοι; Τι συνέβη; " ρωτά ο σύζυγος.
      Η σύζυγός: «η κουμπάρα μας η Βάσω με παρέπεμψε σε έναν υπνωτιστή. Μου είπε να σταθώ μπροστά σε έναν καθρέφτη, να κοιτάζω τον εαυτό μου και επαναλαμβάνω:
      Δεν έχω πονοκέφαλο
      Δεν έχω πονοκέφαλο,
      Δεν έχω πονοκέφαλο..»

«Δούλεψε λοιπόν ! Οι πονοκέφαλοι έχουν φύγει..»
      «Μα, αυτό είναι υπέροχο!!!!» απαντά ο σύζυγος.

Η γυναίκα του λέει τότε: «Ξέρεις, δεν ήσουν πολύ θερμός στο υπνοδωμάτιο τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν πας να συναντήσεις τον υπνωτιστή και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και γι΄ αυτό;»

Ο σύζυγος συμφωνεί να το δοκιμάσει.
      Μετά την επίσκεψη του, ο σύζυγος έρχεται σπίτι, σχίζει τα ρούχα του, παίρνει τη γυναίκα του και τη φέρνει στο υπνοδωμάτιο.
      Την βάζει στο κρεβάτι και λέει:
      «Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως.»
      Πηγαίνει στο μπάνιο και επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα και με ένα άλμα στο κρεβάτι, κάνει παθιασμένο έρωτα με τη γυναίκα του όπως ποτέ πριν.
      Η σύζυγός του λέει: «αγόρι μου ήταν υπέροχο!!!»
      Ο σύζυγος λέει: «Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως!!!»
      Πηγαίνει ξανά πίσω στο μπάνιο.
      Έρχεται πίσω και το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο
      Η γυναίκα κάθεται και το κεφάλι της γυρίζει.
      Ο σύζυγός της λέει και πάλι: «Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως!»
      Με το που το λέει αυτό, πηγαίνει πίσω στο μπάνιο.

Αυτή τη φορά, η σύζυγός του τον ακολουθεί αθόρυβα και εκεί, στο μπάνιο, τον βλέπει να στέκεται στον καθρέφτη και να λέει,

«Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου,
      αυτή δεν είναι η γυναίκα μου,
      αυτή δεν είναι η γυναίκα μου..»

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #787 on: August 24, 2011, 17:14:50 »
 :prosk:
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #788 on: August 24, 2011, 17:23:33 »
Παει τυπος στο περιπτερο και ζηταει 4 κουτια προφυλακτικα.
- Περιπτερας: σακουλα θελεις ?
-Τυπος: Μπα, ενταξει μωρε, βλεπεται.....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #789 on: August 24, 2011, 17:28:40 »
Ήταν μια γυναίκα η οποία είχε ένα πρόβλημα με το μ***ί της. Μύριζε κρεμμυδίλα.
Όποτε πήγαινε να κάνει κάτι πάντα έμενε στα κρύα του λουτρού γιατί οι άντρες έφευγαν.
Έτσι λοιπόν αποφασίζει να πει το μεγάλο πρόβλημά της σ έναν φίλο της.
Αφού του τα διηγείται όλα της λέει ο φίλος της:
"Μην ανησυχείς κοπέλα μου εγώ έχω την λύση". "Έχω έναν γνωστό ο οποίος έχει μεγάλο πρόβλημα με την οσμή του",
"Για λέγε, για λέγε" του κάνει η κοπέλα "να λέει δεν μπορεί να μυρίσει καθόλου κι έτσι θα το ευχαριστηθείτε και οι δυο".
Την επόμενη μέρα λοιπόν συναντιούνται πάνε για καφέ και μετά της λέει ο άντρας "πάμε σ ένα ξενοδοχείο?" "ναι" του απαντάει αυτή.
Πάνε λοιπόν στο ξενοδοχείο αρχίζουν τις διαδικασίες και την στιγμή εκείνη φτάνει ο άντρας στο μ***ί της.
"Πω πω" κάνει ο άντρας;
"Tι έγινε ;" του κάνει αυτή :
"Κρεμμυδίλα" "
Μα πως!" του λέει αυτή "εσύ δεν μπορείς να μυρίσεις, πως το κατάλαβες;"
"Δάκρυσαν τα μάτια μου"....

Είναι δυο πουτάνες στην κατοχή. Λέει η μία στην άλλη:
- Πήγα και γαμήθηκα με ένα Γερμανό για μια μπουκιά ψωμί, λέει η πρώτη.
- Εγώ πήγα και πήρα μια πίπα από έναν Γερμανό όχι πως πείναγα αλλά για να βάλω κάτι στο στόμα μου.

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #790 on: August 25, 2011, 16:59:22 »
Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε
έθνος από δύο αρετές. Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και
νομοταγείς,
τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες
εργατικούς κι υπομονετικούς.
Για τους Έλληνες είπε:
θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο
δημόσιο.
Όταν τελείωσε τη δημιουργία του Κόσμου τον
πλησίασε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ
και του είπε:
-Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές αλλά
στους Έλληνες έδωσες
τρεις.
-Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα
διαταράξει τις ισορροπίες πάνω
στη γη.
-Έχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος. Στάθηκα
απρόσεχτος κι αυτή μου η
απροσεξία θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε
όλο τον κόσμο. Κάτι
πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις
αρετές που τους έδωσα. Το
βρήκα. Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές αλλά
κάθε Έλληνας θα μπορεί να
κάνει χρήση μόνο των δύο.

Έτσι κι έγινε.
Αν ένας Έλληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο
δημόσιο δεν είναι έξυπνος, αν
είναι έξυπνος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι
τίμιος, κι αν είναι
έξυπνος και τίμιος δεν δουλεύει στο δημόσιο!

ανεκδοτο; ε οπως το(ν) παρει κανεις  ;D ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #791 on: September 03, 2011, 15:06:11 »
μιλανε 2 αρχαιοι ελληνες:
-μα τους 11 θεους
-μα οι θεοι ειναι 12
-ποιος τον γαμαει τον αρη...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #792 on: September 03, 2011, 15:08:36 »
 :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
Breaking The Waves

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #793 on: September 03, 2011, 15:29:42 »
 :'(

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #794 on: September 04, 2011, 23:33:17 »
 :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #795 on: September 10, 2011, 15:47:59 »
*ο Ζαγορακης αφησε απληρωτο τον Τσακ Νορρις

*οταν ο Τσακ Νορρις πηγε να την πει στο Ζαγορακη ο Ζαγορακης τον αφησε ελευθερο

*ο Ζαγορακης αλλαξε τη σημασια της λεξης πανερι

*ο Ζαγορακης εκανε τον Σπυρο Σουλη να βλεπει το προπονητικο και να κλαιει

*ο Ζαγορακης δε χρειαζεται τους τιτλους. Ειναι ο καλυτερος προεδρος της ιστοριας του ΠΑΟΚ. τελεία.

*ο Ζαγορακης δε χρειαζοταν επιθετικο γι αυτο πηρε 10αρι (;). Ουτε δεξι μπακ. Αριστερο πηρε. Εσεις διαβαζατε αναποδα τη συνθεση.

*ο Ζαγορακης δε χρειαζεται να βαζει προστιμο στους ποδοσφαιριστες. Τους εχει απληρωτους.

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #796 on: September 19, 2011, 01:40:26 »
Ειναι μια ξανθια και παραγγελνει πιτσα!
Την ρωταει ο πιτσαδορος "Να την κοψω σε 8 ή σε 16 κομματια"?

Απανταει η ξανιθια¨"Μπα,καλυτερα σε 8! 16 πολλα ειναι ποιος θα τα φαει?
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #797 on: October 07, 2011, 13:32:54 »
Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» της  Γαλλίας το 2008, έχει φτάσει στην τελευταία ερώτηση. Αν απαντήσει σωστά, κερδίζει 200.000 ευρώ. Αν απαντήσει λάθος, κερδίζει μόνο32.000.  Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερώτηση δεν ήταν εύκολη υπόθεση:

-         «Ποιο από τα παρακάτω είδη πουλιών δε χτίζει μόνο του τη φωλιά του, αλλά χρησιμοποιεί τις φωλιές άλλων πουλιών;»

Οι πιθανές απαντήσεις  ήταν:
Α) ο κόνδορας;
Β) το χελιδόνι;
Γ) ο κούκος;
Δ) το σπουργίτι;

Η γυναίκα βρισκόταν σε  δύσκολη θέση. Δε γνώριζε την απάντηση. Και ήταν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση γιατί είχε εξαντλήσει 2 από τις 3 βοήθειες. Το μόνο που της απέμενε ήταν να τηλεφωνήσει σε μια φίλη. Η γυναίκα, όμως, απευχόταν τη χρήση αυτής της βοήθειας, γνωρίζοντας πως η μοναδική φίλη της που θα βρισκόταν σπίτι εκείνη την ώρα ήταν ξανθιά.

Αλλά η διαγωνιζόμενη δεν είχε εναλλακτική. Τηλεφώνησε στη φίλη της και της διάβασε την ερώτηση και τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, η ξανθιά απαντάει:

- «Είναι πανεύκολο. Η σωστή απάντηση είναι το Γ: Ο κούκος!»

Η ξανθιά είχε απαντήσει με τόση αυτοπεποίθηση, που η διαγωνιζόμενη δε μπορούσε παρά να την εμπιστευτεί. Σταυρώνοντας τα δάχτυλά της, η διαγωνιζόμενη λέει: «Γ, Ο κούκος».

Η απάντηση ήταν σωστή και η γυναίκα ήταν εκατομμυριούχος! Είχε κερδίσει 200.000 ευρώ.

Τρεις μέρες αργότερα, η νικήτρια του διαγωνισμού διοργανώνει ένα πάρτι για οικογένεια και φίλους, συμπεριλαμβανομένης της ξανθιάς που τη βοήθησε να κερδίσει.

- «Tάνια, δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω», λέει η νικήτρια. «χάρη σ' εσένα, είμαι εκατομμυριούχος.. Και ξέρεις κάτι;  Ήταν η ταχύτητα και η σιγουριά με την οποία απάντησες την ερώτηση που με έπεισε να επιλέξω το Γ. Παρεμπιπτόντως... πως και γνώριζες τη σωστή απάντηση;»

- «Έλα τώρα» της λέει η ξανθιά. «Όλοι γνωρίζουν πως οι κούκοι δε χτίζουν φωλιές. Ζουν σε ρολόγια!»

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #798 on: October 08, 2011, 16:57:56 »
Μπαίνει μια μέρα ένας Άνεργος μέσα σε ένα μαγαζί και ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει δουλειά.

- Βεβαίως και υπάρχει μια θέση. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έρχεσαι τρεις μέρες και να είσαι εδώ δύο.. ώρες. Ο μισθός σου θα είναι 2500 ευρώ τον μήνα, με εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό και μία ξανθιά μοντέλο γραμματέα.

-Πλάκα μου κάνεις ??????

-Εσύ άρχισες !!!!!!!
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #799 on: October 26, 2011, 03:55:18 »

http://www.youtube.com/watch?v=cWsJlSWVhko&feature=related (Embedding disabled, limit reached)