Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 40780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
to anekdoto h to 0-2 twn griwn sto xarilaou????.... :04: :04a: :05:
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Passenger-4

• Guest
 :headbang: :headbang:
xexe trelamenos

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Ενας βλαχος κατεβαινει στην αθηνα για να γαμησει.

Μπαινει σε εναν ταριφα και του λεει: Θελω να με πας εκει που γαμανε.

Τον βλεπει ο ταριφας με τα τσαρουχια και τους ντορβαδες και σκεφτεται ....Θα τον παω σε τιποτα τραβελια να γελασουμε κιολας..

Τον παει λοιπον στα τραβαλια μπαινει μεσα ο βλαχος και ρωταει το πρωτο τραβελι που βλεπει ποσο παει?

το τραβελι απαντα : Ενα χιλιαρικο εδω και δυο χιλιαρικα στο σπιτι μου με μπυρα!

ο βλαχος το σκεφτεται και λεει  : ε , στο σπιτι σου με μπυρα!

Τον φορτωνει το τραβελι στο αυτοκινητο και ξεκινανε για το σπιτι

Στο δρομο το τραβελι αρχισε να καταλαβαινει οτι ο βλαχος δεν εχει παρει γραμμη τιποτα και σκεφτοταν να του το πει ,να μην του το πει,πως 8α του

παρω τα λεφτα του αν8ρωπου?, να του το πω ,να μην του το πω?, θα του πεταξω και το παλαμαρι και θα σοκαριστει ο αν8ρωπος και τετοια.

Τελικα με το που φτανουν στο σπιτι το παιρνει αποφαση και λεει Θα του το πω!!!!

πλησιαζει το βλαχο και του λεει : ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ!!!!!!!

και ο βλαχος : ΚΑΛΑ ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ HEINEKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No Gods,No Masters

Thorn clown

• Guest
Η oμαδα ειδικων μας επιστημονων επειτα απο χρονια ερευνων και κατασπαταλησης της δημοσιας επιχορηγησης δημιουργησε ενα ειδικο Τεστ το οποιο μπορει να απαντησει στο φλεγον ερωτημα που απασχολει τους απανταχου ηλιθιους.Το ερωτημα:"Μα ποσο ηλιθιος ειμαι επιτελους???"

Το τεστ αποτελειται απο 13 ερωτησεις.

Σε καθε ερωτηση υπαρχουν 3 δυνατες απαντησεις.Η Α,η Β και η Γ(τρεις ειπαμε αγαπητε ηλιθιε,μην ψαχνεις τη Δ)
Εσεις,που θα κανετε αυτο το τεστ,πρεπει με πασα ειλικρινια να διαλεξετε μια απο τις τρεις απαντησεις για καθε ερωτηση.
Στο τελος,θα μετρησετε αν εχετε περισσοτερα Α ή περισσοτερα Β ή περισσοτερα Γ και θα ανατρεξετε στους ειδικους πινακες για να μαθετε επιτελους ποσο ηλιθιοι ειστε.
Να πουμε εδω,επιγραμματικα,πως οι κατηγοριες ειναι τρεις.
Ο Ηλιθιος
Ο Πανηλιθιος
Ο Υπερηλιθιος
Εδω τις καταταξαμε με αυξουσα σειρα βλακειας.Περισσοτερες πληροφοριες θα βρειτε στους πινακες στο τελος του τεστ,εκει που θα μαθετε σε ποια κατηγορια ανηκετε.
Ωραια ας περιμενουμε τωρα ενα 5λεπτο για να μπορεσει ο εγκεφαλος σας να αναλυσει αυτον τον τρομακτικο ογκο πληροφοριων.
..........................
Χμμμ,καλα,αλλο λιγο.....
Τελος παντων οποιος καταλαβε καταλαβε,δε τα ξαναλεω.
Λοιπον,ειστε ετοιμοι???
Τοτεεεεε
ΑΡΧΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΜΑΙ?

1.Δουλευετε στον υπολογιστη σας.Ξαφνικα εμφανιζεται μπλε οθονη η οποια γραφει:"Fatal Error.Press any key to save your computer from total disaster or press Enter to erase everything once and for all".Τι κανετε?
Α)Τηλεφωνειτε στη Microsoft παραπονουμενοι για το μπλε χρωμα της οθονης.Ζητατε επιτακτικα να την κανουν πρασινη που ειναι το χρωμα σας.
Β)Συνειδητοποιειτε πως το προβλημα ειναι ιδιαιτερως σημαντικο για να το λυσετε μονοι σας.Αποφσιζετε να φωναξετε υδραυλικο.
Γ)Πατατε Enter χωρις δευτερη σκεψη.

2.Βρισκοσαστε σε μπαρ.Ξαφνικα 2 αιθεριες υπαρξεις σας κοιτουν με βλεμμα προκλητικο και πολλα υποσχομενο.Τι κανετε?
Α)Φευγετε απ'το μπαρ σε εξαλλη κατασταση.Την επομενη μερα στελνετε εξωδικο και στις δυο κατηγορωντας τες για σεξουαλικη παρενοχληση.
Β)Τις πλησιαζετε και με συμπονετικο υφος τις δινετε οσα ψιλα εχετε.Αποχωρειτε με υφος Μητερας Τερεζας.
Γ)Απ'την αλλη ακρη του μαγαζιου οπου βρισκεστε αρχιζετε να φωναζετε:"ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΙΓΟΥΡΗΣ"

3.Καθεστε στο κρεβατι σας.Ξαφνικα ακουτε απ'το διπλανο διαμερισμα:"Βοηθεια,κλεφτης,το 100,το 100!!!"Τι κανετε?
Α)Τηλεφωνειτε στο 100 και παραπονειστε για διαταραξη της κοινης ησυχιας.
Β)Μετρατε ως το 100 και στο τελος αναφωνειτε Φτου Ξελευθερια.
Γ)Μη ενθυμουμενοι το νουμερο του 100 παιρνετε 7777777 και ζητατε τον Λακη τον Κλειδαρα.

4.Βλεπετε τηλεοραση στο σαλονι σας.Στη κουζινα μαγειρευετε κοτοπουλο με πατατες.Ξαφνικα μυριζετε κατι καμμενο.Τρεχετε στη κουζινα και διαπιστωνετε πως εχει ξεσπασει φωτια η οποια εξαπλωνεται με ταχυτατους ρυθμους!Πώς αντιδρατε?
A)Νευριαζετε για λιγο,αλλα μετα λετε στον εαυτο σας πως δεν εγινε και τιποτα.Πηγαινετε στο σαλονι για να δειτε το υπολοιπο εργο.
B)Ορματε μεσα στη πυρινη λαιλαπα για να διασωσετε το δυσμοιρο κοτοπουλο απ'τις αδηφαγες φλογες.
Γ)Τηλεφωνειτε στους γειτονες ολο χαρα και τους προσκαλειτε σε Barbeque Party.

5.Προχωρατε στο δρομο και αρχιζει να βρεχει.Ποιο ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφτεστε?
Α)Περιεργο,αφου την εκλεισα τη βρυση.
Β)Νερο απο ψηλα,αρα.....καπου εδω γυρω πρεπει να υπαρχει καταρρακτης.
Γ)Μακαρι να ειχα μια ομπρελλα τωρα.Θα μπορουσα να παραστησω τη Μαιρη Ποππινς και θα περνουσαμε ολοι τοσο καλα.

6.Bρισκεστε σε παραδοσιακο γαμο στην Κρητη.Καποια στιγμη ενας συντεκνος ριχνει μια μπαλωθια.Τι κανετε?
Α)Τρεχετε κατευθειαν στο σπιτι και παιρνετε απ΄το υπογειο το τουφεκι του παππου.Θα πουλησετε πολυ ακριβα το τομαρι σας στους Γερμανους.
Β)Πιστευοντας πως η μπαλωθια ηταν το σημα του αφετη τρεχετε 100 μετρα οσο πιο γρηγορα μπορειτε.Στο τελος φωναζετε:"Για την Ελλαδα ρε γαμωτο!"
Γ)Τρεχοντας φτανετε σε κοντινο γκρεμο.Κοντοστεκεστε για λιγο και τελικα πηδατε στην 450 μετρων χαραδρα φωναζοντας:"Δε θα με πιασεις ποτε ζωντανο Λουκυ Λουκ".

7.Το παιδι σας σας ρωταει τι ειναι το σεξ φερνοντας σας σε αμηχανη θεση.Τι του απαντατε?
Α)Σεξ ειναι οταν η μελισσουλα και ο παπιος κανουν κουακ-κουακ και μπζζζ-μπζζζ και βγαινουν μικρα μικρα παπακια.
Β)Σεξ ειναι αυτο που κανουν ο μπαμπας και η μαμα οταν δεν εχει μπαλα η τηλεοραση και οταν δεν εχει βγει ακομα το Sims 2.
Γ)Ουτε συ ξερεις,ε?

8.Η εκνευριστικη μυγα που σας ενοχλει ολο το απογευμα καθησε τελικα πανω στη μυτη σας.Τι κανετε για να την αντιμετωπισετε?
Α)Αδειαζετε ολο το Baygon πανω στη μουρη σας.
Β)Παιρνετε σιγα-σιγα την Παπυρους Λαρους Μπριττανικα και την κοπανατε στη μυτη σας με ολη σας τη δυναμη.
Γ)Με μια αριστοτεχνικη κινηση της γλωσσας αρπαζετε τη μυγα και τη τρωτε.Συγχαρητηρια!Εκτος απο ηλιθιος ειστε και λετσος.

9.Προχωρατε στο δρομο.Ξαφνικα ενα πιανο προσγειωνεται 1 μετρο μπροστα σας.Λιγο ακομα και θα εισασταν μακαριτης!Πως αντιδρατε?
Α)Καθεστε μπροστα στο πιανο και παιζετε την Ενατη του Μπετοβεν.
Β)Αγανακτισμενοι φωναζετε στους εργατες απο πανω,απ΄τους οποιους επεσε το πιανο,πως θελατε τρομπονι.
Γ)Βαζετε φωτια στο πιανο και αρχιζετε να τραγουδατε:"Πιανο φωτιααααααααα,Πιανο φωτιαααααααααααα".Γελατε με τη ψυχη σας σε αντιθεση με τους περαστικους που σας θεωρουν βλαμμενο.

10.Βρισκοσαστε στο σχολειο σας.Το κουδουνι χτυπαει για διαλειμμα.Τι κανετε?
Α)Για ενα δεκαλεπτο φωναζετε:"Ντουντουνι,ντουντουνι,τι καλα,ντουντουνι,ντουντουνι."Το διαλειμμα τελειωνει και εσεις εξακολουθειτε να φωναζετε.Η δασκαλα σας σας μπουκωνει μ'ενα φουντουνι για να το βουλωσετε.
Β)Τρεχετε ολο χαρα στην αυλη.Στα μισα της διαδρομης διαπιστωνετε πως πηρατε λαθος στροφη και βρεθηκατε σε ενα δωματιο μονος σας.Δε πτοειστε καθολου.Τρεχετε ολο χαρα μεσ'στο δωματιο για ενα 8ωρο δινοντας αλλο νοημα στην λεξη χαζοχαρουμενος.
Γ)Πηγαινετε στην αυλη και παιζετε μπασκετ,μηλα,ψειρες και αλλα πολυ ομορφα παιχνιδια.Το προβλημα ειναι πως ειστε ο γυμνασιαρχης.

11.Συνδεετε για πρωτη φορα το Eye Toy:Play.Μετα απο λιγη ωρα εμφανιζεται η οθονη η οποια δειχνει εσας.Τι κανετε?
Α)Αρπαζετε ενα ροπαλο και χτυπατε τη τηλεοραση με ολη σας τη δυναμη.Δε ξερετε πως μπηκε μεσ'στο σπιτι αυτο το εκτρωμα,αλλα τωρα πια ειναι παρελθον.
Β)Προσπαθειτε να πιασετε κουβεντα με τον αγνωστο ανδρα.Επαναλαμβανει αυτα που λετε και πιστευετε πως σας κοροιδευει.Πεφτετε σε καταθλιψη γιατι δεν εχετε φιλους και ολοι σας πειραζουν.
Γ)Κανετε αυτο που ολοι οι ηλιθιοι κανουμε την πρωτη φορα.Φτιαχνετε τα μαλλια σας.

12.Σας εχουν απαγαγει εξωγηινοι.Με καποιον τροπο καταφερνουν και επικοινωνουν μαζι σας.Σας ρωτανε να τους πειτε ποιο ειναι το σημαντικοτερο ΕΡΩΤΗΜΑ που απασχολησε τους Γηινους ανα τους αιωνες.Ποιο τους λετε πως ειναι?
Α)"Το Zelda ειναι RPG??"
B)"To Zelda ΔΕΝ ειναι RPG????"
Γ)"Μην ειναι Μανταρινι?"

13.Και η τελευταια ερωτηση.Διαβαζετε το συγκεκριμενο post.Τι σκεφτεστε κατα τη διαρκεια της αναγνωσης?
Α)Ο τυπος ειναι βλαμμενος.
Β)Ο τυπος ειναι βοδι.
Γ)Φοβερο τεστ,ελπιζω να βγω Υπερηλιθιος.

Ουυυυυυυυυυυυυφ,αυτο ηταν.Δεν ηταν δυσκολο,ε?
Ωραιαααα,ελπιζω να σημειωσατε καπου τις απαντησεις σας.
Μπραβοοοοοοο,τωρα μετρηστε τις αργαααα-αργαααααα.
Ετσιιιιιιιιιιιι,αφου βρηκατε τωρα αν ειχατε περισσοτερα Α ή περισσοτερα Β ή περισσοτερα Γ προχωρηστε για να μαθετε επιτελους ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΤΕ?
Εγω το'χω κανει το τεστ επανειλλημενα και μπορω να πω με ιδιαιτερη υπερηφανια πως εχω σπασει ολα τα κοντερ....
Εσεις??????(Ελεoς,ας πει καποιος στον τυπο πως θα μαθει αν κοιταξει λιγο πιο κατω)

Κατηγορια Α-Απλα Ηλιθιος
Ειστε αυτο που λεμε απλα ηλιθιος.Η παρεα σας γελαει συχνα με τις συνεχεις γκαφες σας,αλλα μεχρι εκει.Το πολυ πολυ καποια χαζομαρα που θα πειτε να μαθευτει και στη διπλανη πολυκατοικια ή στο διπλανο χωριο.Προσπαθειτε φιλοτιμα να γινετε πιο χαζος,αλλα οπως και να το κανουμε δεν εχετε τις δυνατοτητες.Δυστυχως θα πρεπει να δεχτειτε το γεγονος πως η βλακεια σας ειναι τοπικης εμβελειας.
Προοπτικες Εξελιξης-Ο Χαζος του Χωριου

Κατηγορια Β-Πανηλιθιος
Για να το πουμε με λιγα λογια ειστε πολυ ηλιθιος.Οι κοτσανες σας ειναι υψηλου επιπεδου.Απο μικροι ξεχωριζετε για το ταλεντο σας και οσο μεγαλωνετε και ο κυκλος γνωριμιων σας εκτεινεται η βλακειας σας γινεται γνωστοτερη.Πολλες εκπομπες σας καλουν ή θα σας καλεσουν στο μελλον για να επιδειξετε τη χαζομαρα σας.Δεν ειστε σφιγμενοι οταν κανετε μια γκαφα.Σας βγαινει αυθορμητα και αυτο ειναι το μεγαλο ατου σας.
Προοπτικες Εξελιξης-Στρουμφακι σε παιδικα παρτυ

Κατηγορια Γ-Υπερηλιθιος
Οτι και να πουμε ειναι λιγο.....Η βλακεια σας δεν εχει ορια,δε γνωριζει φραγμους.Ειστε Υπερηλιθιος με ολη τη σημασια της λεξης.Οτι και να πειτε ή κανετε ειναι απιστευτα βλακωδες.Η ηλιθιοτητα σας ειναι παγκοσμιας κλασης και ακομα και τιποτα να μη κανετε παλι ειστε τρομερα βλακας.Ολοι οι ηλιθιοι σας φθονουν,αλλα και σας θαυμαζουν.Ανηκετε σε μια εκλεκτη καστα ατομων,την P.E.N.S.A στην οποια συγκαταλεγονται οι πιο ηλιθιοι ανθρωποι του κοσμου.Χαρειτε αυτο το ταλεντο σας αλλα χρησιμοποιειστε το σοφα.Γιατι τοση βλακεια ειναι ευλογια.....αλλα και μεγιστη ευθυνη.....
Προοπτικες Εξελιξης-Πλανηταρχης

Passenger-4

• Guest
O kyr Takis o paramythas tou xwriou kathetai sto kafeneio kai leei istories...

-"pou lete" leei stous sygxwrianous tou "eixa paei gia kinigi sto dasos, otan ksafnika petagetai mprosta mou mia arkouda 2 metra"
-"pou ky taki sto dasos tou xwriou mas?" aporoun oi sygxwrianoi tou
-"nai re paidia, opote travaw to dikano kai mpam mpoum tin ksaplwnw katw....Epeidi omws htan poly varia, den mporousa na tin kouvalisw olokliri ki etsi ekopsa to ena podi tis kai to evala ston omo mou kai synexisa...Parakatw synantaw ena liontari..Pali xwris na ta xasw travaw to dikano tou astraftw dyo kai parto katw to lionrtari...Epeidi omws htan poly vary kovw to ena podi kai to vazw ston allo omo...

ksafnika xtypaei to tilefwno sto kafeneio.."kyr Taki gia sena einai"...Paei o kyr takis, milaei sto tilefwno kai epistrefei stous sygxwrianous tou...

-"pou eixa meinei re paidia???" rwtaei...
-"ekei pou eixes valei ta podia stous omous sou"....apantane
-"aaa nai.....Kai tis xwnw ENA poutso...!!

:laugh:!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Magkes KORYFAIA ta 2 teleytaia anekdota....Pragmatika gamata an kai ayto tou Passenger to hksera...Loipon parte ena kalo..

Ο μικρός Τοτός πάει στον πατέρα του.
- Μπαμπά, θα μου εξηγήσεις τη διαφορά μεταξύ θεωρητικού και πρακτικού;
- Στάσου μια στιγμή, του λέει ο πατέρας του, και φωνάζει την κόρη τους.
- Μαιρούλα έλα εδώ. Πες μου, για είκοσι εκατομμύρια θα κοιμόσουνα με τον αδερφό σου;
Τρομαγμένη η Μαιρούλα απαντάει:
- Τι λες μπαμπά, είναι πράγματα αυτά, εγώ είμαι κορίτσι με αρχές, με τον αδερφό μου, απαπαπα, αυτά είναι διεφθαρμένα πράγματα.
- Πρόσεξε, Μαιρούλα, για είκοσι εκατομμύρια δραχμές. Θα πήγαινες με τον αδερφό σου;
- Μα τι λόγια είναι αυτά πατέρα, ... είκοσι εκατομμύρια, ε; Ε, τα λεφτά στην οικογένεια θα έμεναν, θα μπορούσαμε να κάνουμε τόσα πράγματα, θα μπορούσαμε να πάμε όλοι μαζί διακοπές ... ε, για είκοσι εκατομμύρια θα το έκανα.
- Καλά Μαιρούλα, πήγαινε. Γυναίκα, έλα εδώ. Για τριάντα εκατομμύρια, θα κοιμόσουνα με το γιο σου;
- Tι λόγια είναι αυτά άντρα μου, δεν αισχύνεσαι, τι αιμομυκτικά πράγματα είναι τούτα, και μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω ......
- Πρόσεξε γυναίκα, μιλάμε για τριάντα εκατομμύρια δραχμές! Θα πήγαινες;
- Μα τα έχεις χάσει εντελώς άντρα μου, για ποια με περνάς, δεν κάνω εδώ τέτοια πράγματα, αυτά είναι άνομα πράγματα, ... τριάντα εκατομμύρια είπες; Ε, στην οικογένεια θα έρχονταν τα λεφτά, πολλά πράγματα θα μπορούσαμε να αγοράσουμε για το σπίτι, πλυντήριο, ψυγείο, καινούργιo αυτοκίνητο, καλό θα μας έκανε στο τέλος. Για τόσα λεφτά θα το εκανα!
- Εντάξει γυναίκα, πήγαινε.
(Προς τον Τοτό)
- Κατάλαβες, ρε, τι διαφορά μεταξύ του θεωρητικού και του πρακτικού;
- Όχι, μπαμπά, δεν τόπιασα...
- Κοίτα, ρε βλάκα! Θεωρητικά, έχουμε στην οικογένεια πενήντα εκατομμύρια. Πρακτικά, όμως, έχουμε δύο πουτάνες!  :lol:

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

northeagle_4

• Guest
 :lol: :lol: :lol:

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
APAIXTOI OLOI !!! :lol:

exw kati asteia link..merika argoun ligo alla aksizoun ton kopo :

http://fun.drno.de/flash/ButtonRedBig.swf

http://fun.drno.de/flash/smokekills.swf
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

trelammenos

• Guest
mpa den eimai sto comicart.gr anyway diavaste kai ayta:

PostPosted: Fri Jun 03, 2005 4:06 pm    Post subject:    Reply with quote Edit/Delete this post
Ο George Bush πηγαίνει σε ένα Δημοτικό σχολείο να μιλήσει για τον πόλεμο. Όταν τελείωσε την ομιλία του λέει στα παιδιά οτι μπορούν να τον ρωτήσουν ότι θέλουν. Ένα μικρό αγόρι σηκώνει το χέρι του και ο George λέει:
- Ναι, πώς σε λένε;
- Bob.
- Και ποιά είναι η ερώτηση σου Bob;
- Λοιπόν, έχω τρεις ερωτήσεις.
1. Γιατί οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ χωρίς την υποστήριξη των Η.Ε;
2. Γιατί είστε Πρόεδρος εάν ο Al Gore πήρε περισσότερες ψήφους από σας;
3. Τι συνέβη στον Osama Bin Laden;
Όταν ακριβώς τελείωσε τις ερωτήσεις του, το κουδούνι χτυπά και ο George λέει στα παιδιά ότι θα συνεχίσουν μετά από το διάλειμμα. Όταν το διάλειμμα τελείωσε ο George λέει:
- Eεε, πού είχαμε μείνει; A, στις ερωτήσεις!
Ένα μικρό κορίτσι σηκώνει το χέρι του. Ο George της λέει:
- Πώς σε λένε;
- Sally
- Και ποιά είναι η ερώτηση σου Sally;
- Λοιπόν, έχω πέντε ερωτήσεις.
1. Γιατί οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ χωρίς την υποστήριξη των Η.Ε;
2. Γιατί είστε Πρόεδρος εάν ο Al Gore πήρε περισσότερες ψήφους από σας;
3. Τι συνέβη στον Osama Bin Laden;
4. Γιατί το κουδούνι χτύπησε 20 λεπτά πριν από την κανονική του ώρα;
Και 5. Πού είναι ο Bob;
***********************************************************************************************
Ένας ξανθός (υπάρχουν και τέτοιοι :-) γυρίζει λίγο πιο νωρίς στο σπίτι του από την δουλειά και ακούει μερικούς μυστήριους θορύβους από την κρεβατοκάμαρα.
Ανεβαίνει τρέχοντας την σκάλα και βρίσκει την γυναίκα του γυμνή στο κρεβάτι, ιδρωμένη και λαχανιασμένη.
- Τι συμβαίνει, την ρωτάει.
- Μόλις έπαθα μια καρδιακή προσβολή, λεει εκείνη ξεψυχισμένα.
Κατεβαίνει και πάλι τρέχοντας τις σκάλες και πάει να τηλεφωνήσει σε ένα γιατρό. Καθώς σχηματίζει τα νούμερα στο
τηλέφωνο, ο 4χρονος γιος του έρχεται και του λεει:
- Μπαμπά, μπαμπά. Ο θείος Τάσος είναι μέσα στην ντουλάπα, κρυμμένος και δεν φοράει καθόλου ρούχα.
Ο δικός μας βροντάει αγανακτισμένος το τηλέφωνο, ανεβαίνει πάνω και πηγαίνει κατ' ευθείαν στην ντουλάπα. Προσπερνάει την γυναίκα του που τσιρίζει και ανοίγει διάπλατα την πόρτα της ντουλάπας.
Εκεί μέσα, φυσικά, βρίσκει τον αδελφό του, εντελώς γυμνό και κουλουριασμένο στην γωνιά της ντουλάπας.
- Καθίκι, του λεει, δεν ντρέπεσαι ρε; Η γυναίκα μου έπαθε καρδιακή προσβολή και εσύ τρέχεις στο σπίτι ξεβράκωτος και τρομάζεις τα παιδιά;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fatal_invasion

• Guest
Π:Πατέρας         Μ:Μητέρα          Κ:Κόρη             Γ:Αυτός που γκάστρωσε την κόρη

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ 

Τετάρτη Πρωϊ και η κόρη αποφασίζει να το πέι στην μάνα της για να την συμβουλέψει....

Κ:Μαμα,μαμά θέλω να σε πώ Κάτι αλλα σε παρακαλώ μην αρχίζεις να φωνάζεις,,ΕΙΝΑΙ πολύ σημαντικό..
Μ:Εντάξει κόρη μου,στο υπόσχομαι..
Κ:Καλή μου μητέρα είμαι έγκυος...
Μ:Τί;;;Ποιός;,ποιό αρχίδι γκάστρωσε την κόρη μου ,το μαλακισμένο θα το ξεσκίσω..Και σύ μωρή ηλίθια μα καλά τόσο χαζή είσαι,,Τώρα μωρή θα το πώ στον πατέρα σου να δεις τί έχει να γίνει...
  Άντρα μου καλέ μου άντρα συμφορά που μας βρήκε,,
Π:Τί είναι καλέ γυναίκα;;
Μ:Η κόρη μας καλέ έμεινε έγκυος...
Π:Τί;;;;Ποιό μαλακισμένο μωρή σε γκάστρωσε;;Να μου τον φέρεις να τον γαμήσω τον μπάσταρδο,το αρχίδι σα δεν ντρέπεται..Θα τον ξεσκίσω γαμώ το σόϊ του και τα ιερά του..
Κ:Έλα ρε πατερούλη μου Σε παρακαλώ να τον γνωρίσεις πρώτα και μετά.Σε ικετεύω μη φωνάζεις θα μας ακούσει όλη η γειτονιά!
Π:Τί να μην φωνάζω σοβαρή είσαι;;;Να του πείς του μπάσταρδου του καριόλη να έρθει στις 6 το Σάββατο να του γαμήσω ό,τι έχει και δεν έχει..
(Η κόρη φεύγει κλάιγοντας μέσα στο δωματιό της)
Οι μέρες περνάνε με διαμαρτυρίες,βρισιές,ξύλο,τιμωρίες και πάει λέγοντας...Και έρχεται και το Σάββατο...
6:00,, και φτάνει έξω από την αυλή μία ferrari κόκκινη,,,κατεβαίνει ένας τύπος με κοστούμι,χαρτοφύλακα,παπιγιόν και γυαλάκι Ray Ban των 400 ευρώ!!
Γ:Κύριέ μου γειά σας....Είμαι ο....
Π:Ξέρω ποιος είσαι ρε μουνόπανο,αυτό που έκανες στην κόρη μου θα....
Γ:Σας παρακαλώ αφήστε με να σας εξηγήσω..
Π:Τί να με εξηγήσεις ρε κόπανε...
Γ:Μισό λεπτό κύριέ μου,,,Αρχικά να ξέρετε ότι λόγω του status μου δεν μπορώ να αναγνωρίσω το παιδί!
Π:Τί;;;;Τώρα είναι που θα σε σκοτώσω..
Γ:Ας μπώ στο κυρίως θέμα,,Άμα το παιδί είναι αγόρι θα τον μεγαλώσω στα καλύτερα κολλέγια θα του γράψω 2 εργοστάσια ένα κότερο ,τρία αυτοκίνητα και άμα το επιθυμεί και ο ίδιος θα τον αφήσω να διαχειριστεί αυτός την περιουσία μου,,Τώρα άμα το παιδί είναι κορίτσι θα την μεγαλώσω και αυτήν στα καλύτερα κολλέγια,,θα της πάρω ένα γήπεδο ταίνις καλυντικά .μπιζού και ό,τι επιθυμεί η ίδια και μόλις ενηλικιωθεί θα της δώσω 4 εκ Ευρώ..Τώρα άμα τα παιδιά είναι δύδιμα τότε θα κάνω τα προαναφερόμενα ανάλογα με το φύλο εις διπλούν....Και άμα αποβάλει.........
Π:Ώπα ,ώπα,εδώ είμαστε ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΑΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
« Last Edit: June 05, 2005, 23:42:53 by fatal_invasion »

fatal_invasion

• Guest
Γ:ΓΙΟΣ    Π:ΠΑΤΕΡΑΣ   

Ένα βράδυ ρωτάει το παιδί τον μπαμπά..

Γ:Ρε πατέρα στην Πολιτική και Κοινωνική αγωγή λέει την λέξη κράτος..Τι στο καλό σημαίνει αυτό;;;
Π:Κοίτα παιδί μου,θα σε πώ κάποια πράματα ίσα ίσα δυο κουβέντες και μετά θα πας για ύπνο γιατί είναι αργά..Τα υπόλοιπα θα στα πώ αύριο..εντάξει;;;
Γ:Εντάξει ρε μπαμπά ,,άντε λέγε..
Π:Το Κράτος αποτέλείται πχ από την μαμά που είναι η κυβέρνηση,εγώ που είμαι ο προθυπουργός  ,την υπηρέτρια που είναι η εργατική τάξη και εσύ ας πούμε πως είσαι ο λαός!Αλλά άντε τώρα πολλά είπαμε ..Πάνε κοιμήσου..

Το βράδυ το παιδί ξυπνάει και τρέχει στο δωμάτιο της μαμάς και την βλέπει να κοιμάται,,μα πού είναι ο μπαμπάς λέει...Έτσι όπως βγαίνει για να πάει πίσω στο δωμάτιο του τον βλέπει να γαμάει την υπηρέτρια...Τέλος πάει για ύπνο.....

Αύριο πρωϊ του λέει ο πατέρας
Π:Γιε μου έλα να σε εξηγήσω περισσότερα για το κράτος..
Γ:Άσε μπαμπά κατάλαβα...Όταν ο απλός λαός διαμαρτύρεται,,η κυβέρνηση κοιμάται και ο πρωθυπουργός πηδάει την εργατική τάξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alessandro4

• Guest
re trelamenoi ti grafete kai mas stelnete  :lol:

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Η ακόλουθη είναι μια πραγματική ερώτηση που δόθηκε πριν χρόνια στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο τμήμα χημικών μηχανικών. Η απάντηση ήταν τόσο εμβριθής ώστε ο καθηγητής την τοιχοκόλλησε στον πίνακα ανακοινώσεων και έκτοτε έχει γίνει θρύλος.

Ερώτηση: Η κόλαση είναι εξώθερμος (αποδίδει θερμότητα) ή ενδόθερμος; (απορροφά θερμότητα);

Οι περισσότεροι φοιτητές τεκμηρίωσαν τις απαντήσεις τους χρησιμοποιώντας τον νόμο του Boyle, (τα αέρια ψύχονται όταν εκτονώνονται και θερμαίνονται όταν συμπιέζονται) ή κάποιο παραπλήσιο φυσικό νόμο. Ένας όμως φοιτητής, έδωσε την ακόλουθη απάντηση: Αρχικά, πρέπει να ξέρουμε πως μεταβάλλεται η μάζα της κόλασης, συναρτήσει του χρόνου. Άρα, πρέπει να γνωρίζουμε τον ρυθμό μετακίνησης των ψυχών πρός την κόλαση καθώς και τον ρυθμό αποχώρησης από αυτήν. Πιστεύω πως ασφαλώς μπορούμε να υποθέσουμε ότι άπαξ και μία ψυχή εισαχθεί στην κόλαση, δεν θα αποχωρήσει ποτέ. Έτσι λοιπόν, καμία ψυχή δεν φεύγει.

Όσο για τον αριθμό των ψυχών που εισέρχονται στην κόλαση, ας εξετάσουμε τις διάφορες θρησκείες που υπάρχουν στον κόσμο σήμερα. Μερικές από αυτές τις θρησκείες, διακηρύσσουν ότι όσοι δεν είναι μέλη τους, τους περιμένει η κόλαση. Εφ' όσον υπάρχουν περισσότερες από μία τέτοιες θρησκείες και οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε περισσότερες από μία θρησκείες, προκύπτει ότι όλες οι ψυχές, πηγαίνουν στην κόλαση. Λαμβάνοντας τους ρυθμούς γεννήσεων και θανάτων ως έχουν, μπορούμε να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση, αυξάνεται με εκθετική μορφή.

Τώρα, παρατηρούμε τον ρυθμό μεταβολής του όγκου στην κόλαση διότι ο νόμος του Boyle ορίζει ότι προκειμένου η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση να παραμείνουν σταθερές, ο όγκος οφείλει να αυξάνεται καθώς προστίθενται ψυχές. Αυτό μας δίνει δύο πιθανότητες:

1. Αν η κόλαση διογκούται με ρυθμό μικρότερο από τον ρυθμό εισαγωγής των ψυχών σε αυτήν, τότε η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση θα αυξάνεται έως ότου αυτή εκραγεί.
2. Βεβαίως, αν η κόλαση διογκούται με ρυθμό γρηγορότερο από τον ρυθμό εισόδου των ψυχών σε αυτήν, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα μειώνονται έως ότου η κόλαση παγώσει.

Τι από τα δύο ισχύει λοιπόν: Αν αποδεχθούμε αυτό που είπε κάποια πρώην μου προς εμένα, κατά την διάρκεια του πρώτου έτους, ότι "...θα είναι μία παγωμένη μέρα στην κόλαση πριν κοιμηθώ μαζί σου..." και συνυπολογίσω το γεγονός ότι συνεχίζω να μην έχω πετύχει να έχω σεξουαλικές σχέσεις μαζί της, τότε η 2η πιθανότητα δεν μπορεί να ισχύει και έτσι, είμαι σίγουρος ότι η κόλαση είναι εξώθερμη και δεν θα παγώσει."

Ο φοιτητής έλαβε το μοναδικό 10 (άριστα)...

Offline toy

• Αλλαγή
Αγαπητό  Περιοδικό  χρειάζομαι  τη συμβουλή σου για κάτι τρομερά σημαντικό, μιας
που έχεις και την πείρα:
Εδώ  και  λίγο  καιρό  υποψιάζομαι  πως  η  γυναίκα  μου  με απατά. Βλέπω όλα τα
"κλασικά"  σημάδια:  Χτυπάει  το  τηλέφωνο  και  όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν.
Αρχισε  να  βγαίνει  συχνά  έξω  "με  τα  κορίτσια"  και  όταν τη ρωτήσω με ποια
κορίτσια, μου απαντά "κάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις".Όταν επιστρέφει
έχω  πάντα  το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα
κατεβαίνει  στην  προηγούμενη  γωνία και έρχεται με τα πόδια. Μια φορά έπιασα το
κινητό  της  για  να  δω  τι  ώρα  είναι  και  μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια
φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων.
Μέχρι  τώρα  δεν  της  μίλησα ποτέ ανοιχτά γι' αυτές μου τις υποψίες. Ίσως βαθιά
μέσα  μου  δεν θέλω να μάθω την αλήθεια. Χθες όμως, ξαναβγήκε "με τις φίλες της"
και  δεν  κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει
πως  θα  επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφτηκα πίσω από το αυτοκίνητό
μου  για  να  δω  αν  θα  γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος.
 Εκεί λοιπόν  που  καθόμουν  σκυφτός  και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά
μέσα  στο  θόλο της πίσω δεξιάς ρόδας μου. Γι' αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σου:
να  το  πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα από το praktiker και να το φτιάξω μόνος
μου;
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

krhtikos-4-

• Guest
Αγαπητό  Περιοδικό  χρειάζομαι  τη συμβουλή σου για κάτι τρομερά σημαντικό, μιας
που έχεις και την πείρα:
Εδώ  και  λίγο  καιρό  υποψιάζομαι  πως  η  γυναίκα  μου  με απατά. Βλέπω όλα τα
"κλασικά"  σημάδια:  Χτυπάει  το  τηλέφωνο  και  όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν.
Αρχισε  να  βγαίνει  συχνά  έξω  "με  τα  κορίτσια"  και  όταν τη ρωτήσω με ποια
κορίτσια, μου απαντά "κάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις".Όταν επιστρέφει
έχω  πάντα  το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα
κατεβαίνει  στην  προηγούμενη  γωνία και έρχεται με τα πόδια. Μια φορά έπιασα το
κινητό  της  για  να  δω  τι  ώρα  είναι  και  μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια
φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων.
Μέχρι  τώρα  δεν  της  μίλησα ποτέ ανοιχτά γι' αυτές μου τις υποψίες. Ίσως βαθιά
μέσα  μου  δεν θέλω να μάθω την αλήθεια. Χθες όμως, ξαναβγήκε "με τις φίλες της"
και  δεν  κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει
πως  θα  επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφτηκα πίσω από το αυτοκίνητό
μου  για  να  δω  αν  θα  γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος.
 Εκεί λοιπόν  που  καθόμουν  σκυφτός  και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά
μέσα  στο  θόλο της πίσω δεξιάς ρόδας μου. Γι' αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σου:
να  το  πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα από το praktiker και να το φτιάξω μόνος
μου;

HAHAHAHHAHAHAHAHAHA 8EIKO FILE

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Ο τσογλανάκος είναι στο σαλόνι και παίζει με το τραινάκι του, η μαμά
στην
κουζίνα κάνει δουλειές.
Τσαφ τσουφ το τραινάκι, κάνει μια διαρκή φασαρία. Σε κάποια στιγμή
σταματάει
και ακούγεται ο μικρός:
-"Οσοι παπάρες θέλουν να κατέβουν, να τσακιστούν γιατί αυτή η κωλοστάση
είναι η τελευταία. Οσοι μαλάκες
θέλουν να ανέβουν να το κάνουν γρήγορα για να αναχωρήσει καμιά ώρα η γαμημένη η αμαξοστοιχία!
Τα ακούει αυτά η μαμά, κρανιοεγκεφαλίζεται, τρέχει στο σαλόνι, πιάνει τον
μικρό από το αυτί και του λέει:
Πήγαινε αμέσως στο δωμάτιο σου και κάτσε μέσα για δυο ώρες τιμωρία.
Μετά θα βγεις και θα παίξεις μόνο αν μιλάς καλά!"
Πηγαίνει ο μικρός στο δωμάτιο και μετά από κανα δίωρο επιστρέφει.
Κάθεται και πάλι, και βάζει μπρος το τραινάκι.
Τσαφ τσουφ,τσαφ τσουφ για λίγη ώρα σε κάποια στιγμή σταματάει.
-"Οσοι επιβάτες επιθυμούν να αποβιβαστούν παρακαλούνται να ελέγξουν οτι δεν
ξέχασαν καμία από τις αποσκευές τους και ευχόμαστε να είχαν καλό και
ξεκούραστο
ταξίδι. Οι επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν να τοποθετήσουν και να
ασφαλίσουν τις αποσκευές τους πάνω από τη θέση τους, υπενθυμίζουμε οτι
απαγορεύεται το κάπνισμα και τους ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι."
Η μαμά ακούει περήφανη για τις παιδαγωγικές τις ικανότητες από την κουζίνα
Και χαμογελάει.
Ο μικρός συνεχίζει:
-"Α, και όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τη δίωρη καθυστέρηση, να
απευθυνθούν στην καριόλα στην κουζίνα!"
  :spray: :spray: :spray:

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #136 on: September 22, 2005, 13:03:53 »
Είναι ένας τύπος στο πάρκο και κάνει τη γυμναστική του. Φτάνει η ώρα των
> > πους-απς, πέφτει κάτω και αρχίζει...
> >
> > Σκάει στο άσχετο ένας γύφτος και βλέπει τον τύπο που κάνει πους-απς. Με
> > περιέργεια (ψιλοαδιάκριτα) κοιτάει μια από τα αριστερά, κοιτάει και μια
> > από
> > τα δεξιά.....
> >
> > Τον χαβά του o άλλος.
> >
> >
> >
> > Οπότε του ψιθυρίζει :
> >
> > Φίλο, αυτό που γκαμάει, έφυγε !!!!!!!!
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #137 on: September 22, 2005, 13:06:02 »
> Ήταν μια φορά ένα Αλβανάκι και πήγαινε στην πρώτη τάξη
> του Δημοτικού στην
> Ελλάδα. Την πρώτη μέρα τους λέει η δασκάλα :
> -Για πείτε μου όλοι τα ονόματά σας.
> Ένα ένα τα παιδάκια :
> -Εμένα με λένε Μαρία....
> -Εμένα με λένε Γιάννη...
> -Εμένα με λένε Μανώλη...
> Πετάγεται στο τέλος ο μικρός και λέει :
> -Εμένα με λένε Αλία και είμαι από την Αλβανία.
> Ααααα, του λέει η δασκάλα, δεν γίνεται να σε λέμε Αλία
> από την Αλβανία γιατί
> θα σε κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδάκια. Από εδώ και
> πέρα θα σε λένε Κωστάκη
> και θα είσαι Ελληνόπουλο.
> Χαρούμενος ο μικρός γυρνάει σπίτι και ακούει τη μάνα
> του :
> -Αλία έλα γρήγορα να φας.
> -Δε με λένε Αλία! Με λένε Κωστάκη και είμαι
> Ελληνόπουλο!
> -Τί είπες ρε τσογλάνι; Πέφτουν φάπες και του μαυρίζει
> η μητέρα του το ένα
> μάτι.
> Περνάει η ώρα γυρνάει κι ο μπαμπάς από τη δουλειά και
> του εξηγεί η μαμά για
> τον μικρό.
> -Αλία, τσακίσου κι έλα εδώ τώρα! Τί είναι αυτά που
> ακούω ρε; Σε λένε
> Κωστάκη;
> -Ναι! Με λένε Κωστάκη και είμαι Ελληνόπουλο.
> -Τί είπες ρε τσογλάνι; Κι αρχίζει το καρπάζωμα οπότε
> του μαυρίζει το άλλο
> μάτι.
> Τηνάλλη μέρα πάει ο μικρός Κωστάκης-Αλία στο σχολείο
> και τον βλέπει η
> δασκάλα :
> -Τί έπαθες Κωστάκη; Γιατί είναι έτσι τα μάτια σου;
> -Που να σας τα λέω κυρία... Χθες μου την έπεσαν δύο
> Αλβανοί!
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #138 on: September 22, 2005, 16:57:39 »
ην πρώτη φορά που γνώρισε ο Ταρζάν τη Τζέιν και αφού συστηθήκαν, ρωτάει η
Τζέιν:

- Και ποιές είναι οι προτιμήσεις σου στο σεξ?

- Ταρζάν πηδάει τρύπες σε δέντρα.

- Α, μα τώρα δε χρειάζεται που γνώρισες εμένα. Θα σου δείξω.

Και η Τζέιν γδύνεται και ξαπλώνει στο χόρτο και του λέει:

- Να, η τρύπα που σου έλεγα.

Γδύνεται ο Ταρζάν, ήδη ... έτοιμος, πλησιάζει τη Τζέιν και της ρίχνει μια
δυνατή κλωτσιά ανάμεσα στα πόδια. Η Τζέιν διπλώνεται στα δύο από τον πόνο
και δε μπορεί να μιλήσει. Μόλις συνέρχεται τον ρωτάει:

- Μα τι σ'έπιασε? Γιατί με κλώτσησες???

- Ταρζάν τσεκάρει για μέλισσες

Νωρίς το απόγευμα και ο καιρός είναι δροσερός.

Ένας τύπος με κουστούμι, και χαρτοφύλακα

περιμένει στην αίθουσα αναμονής του γραφείου

του Xριστόδουλου.

Η γραμματέας του χαμογελάει συγκαταβατικά

και του λεει:

- "Ο Παναγιώτατος θα σας δεχτεί τώρα.

Μπορείτε να περάσετε."

Ο τύπος γνέφει, σηκώνεται απότομα,

μπουκάρει στην μισάνοιχτη πόρτα,

ακουμπά το χαρτοφύλακα πάνω στο γραφείο

του Παναγιώτατου, τον ανοίγει (τον χαρτοφύλακα),

τραβάει ένα χαρτί από μέσα,

το προσφέρει στο Χριστόδουλο και λεει:

- "Θα περάσω κατευθείαν στο ψητό.

Λέγομαι Jim Douglas και αντιπροσωπεύω

την Coca Cola.

Είμαι εδώ, γιατί η εταιρία μου έχει να σας κάνει

την εξής γενναιόδωρη προσφορά.

Σας ζητάμε να αλλάξετε τον στίχο του Πάτερ Ημών

υπ' αριθμόν 8, το σημείο που λεει:

"τον άρτων ημών τον επιούσιον", έτσι ώστε

να λεει: "την Coca Cola ημών την επιούσια".

Εμείς από τη μεριά μας θα σας δώσουμε το ποσό

των διακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων σε νόμισμα

της επιλογής σας. Δέχεστε;"

Ο αντιπρόσωπος του ενός και μοναδικού Θεού,

αφού ξοδεύει τέσσερα ως και εφτά δευτερόλεπτα

για να καταλάβει τι συμβαίνει, άλλα ενάμιση ως δύο

για να συγκεντρώσει τη φωνή του, και περίπου τρία

τέταρτα του δευτερολέπτου για να σκίσει το χαρτί,

φωνάζει γεμάτος έξαρση και θρησκευτικό φανατισμό:

- "Αν είναι ποτέ δυνατόν. Θα μας κάψουν οι ουρανοί.

Τολμάτε και έρχεστε εδώ και ζητάτε τέτοιο πράγμα.

Δεν υπάρχει ποσό για να αγοράσει τέτοιο πράγμα.

Παρακαλώ να ανακαλέσετε την προσβολή που μας

κάνατε."

Ο Jim Douglas χαμογελά, τραβάει ένα δεύτερο χαρτί

από τον χαρτοφύλακα του, το προσφέρει και λεει:

- "Αχά, το προβλέψαμε πως θα αντιδρούσατε

κάπως έτσι. Η εταιρία μου

είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της

στα τριακόσια

εκατομμύρια δολάρια και να συμπεριλάβει στο

συμβόλαιο και ένα ετήσιο

ποσοστό επί των κερδών της."

Ο Χριστόδουλος πετάει κάτω το καλιμαύκι του

γεμάτος οργή και του λέει:

- "Σας παρακαλώ κύριε, δεν είναι δυνατόν να ζητάτε

από την ορθόδοξη

εκκλησία να κάνει κάτι τέτοιο για οποιοδήποτε ποσό. Έχουμε εκατομμύρια πιστούς, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στην προσευχή μας και στα πιστεύω μας.

(Ο αντιπρόσωπος της Coca Cola χαλαρώνει τη

γραβάτα του, ο Άγιος πατέρας βηματίζει πάνω κάτω

στο γραφείο του.)"

- "Άγιε πατέρα, ζητούμε συγνώμη αν σας προσβάλαμε.

Παρακαλώ, σκεφτείτε την τελευταία προσφορά μας:

Δίνουμε μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε νόμισμα

της επιλογής σας και ένα αρκετά σεβαστό ποσοστό

επί των ακαθάριστων κερδών της εταιρίας ετησίως,

ας πούμε πέντε τα εκατό."

(Παύση για σκέψη, ο Παναγιώτατος έχει κάτσει

στην πολυθρόνα του.)

Φαίνεται να το σκέφτεται, παίζει με το στυλό του

και τελικά χτυπά το

intercom, από όπου ακούγεται η φωνή της

γραμματέας του να ρωτά πως

μπορεί να τον εξυπηρετήσει.

- "Α, Μαίρη. Σε παρακαλώ κορίτσι μου,

ψάξε στα αρχεία μας να δεις πότε λήγει

εκείνη η σύμβαση με τους αρτοποιούς."

Ένας δικηγόρος και μια ξανθιά κάθονται δίπλα δίπλα στο
αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης.Ο
δικηγόρος γυρίζει και τη ρωτάει αν θα ήθελε να παίξει
ένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα.Η ξανθιά είναι
κουρασμένη και αρνείται ευγενικά.Ο δικηγόρος επιμένει
και της λέει ότι το παιχνίδι είναι πολύ απλό κι έχει
πλάκα. Της λέει:"Θα σου κάνω ερωτήσεις και αν δεν
ξέρεις την απάντηση,θα μου δώσεις κάποια λεφτά και το
ίδιο θα κάνω κι εγώ αν δεν απαντήσω σε μια δική σου
ερώτηση." Η ξανθιά τον κοιτάει κουρασμένα και του
ξαναλέει ότι δεν την ενδιαφέρει.Ο δικηγόρος το
ξανασκέφτεται και της κάνει άλλη προσφορά:"Λοιπόν,να
σου προτείνω κάτι άλλο.Αν δεν ξέρεις εσύ την απάντηση
θα μου δώσεις 5 ευρώ και αν δεν την ξέρω εγώ θα σου
δώσω 500 ευρώ."Η ξανθιά το ξανασκέφτεται και τελικά
συμφωνεί να παίξει. Ο δικηγόρος τη ρωτάει:"Ποια είναι
η απόσταση μεταξύ της γης και της σελήνης;".Η ξανθιά
τον κοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα,ανοίγει το
πορτοφόλι της και του δίνει 5 ευρώ.Ο δικηγόρος
χαμογελάει και παίρνει τα λεφτά.Τώρα είναι η σειρά της
ξανθιάς.Τον ρωτάει λοιπόν:"Τι είναι αυτό που ανεβαίνει
το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;".Ο
δικηγόρος την κοιτάζει απορημένος.Βγάζει το laptop από
την τσάντα του και ψάχνει όλα τα αρχεία του. Θυμωμένος
που δε βρίσκει την απάντηση στέλνει e-mail σε όλους
τους φίλους του μήπως και πάρει απάντηση.Μάταια όμως
γιατί κανένας δε γνωρίζει.Μετά από καμιά ώρα που
ψάχνει για την απάντηση,ανοίγει το πορτοφόλι του και
δίνει στην ξανθιά 500 ευρώ.Εκείνη τα παίρνει και
γυρίζει δίπλα να κοιμηθεί.Ο δικηγόρος φανερά
εκνευρισμένος ,τη σκουντάει και τη ρωτάει:"Λοιπόν,τι
είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το
κατεβαίνει με 4 πόδια;".Η ξανθιά τον ξανακοιτάει και
χωρίς να του πει κουβέντα,ανοίγει το πορτοφόλι της και
του ξαναδίνει 5 ευρώ και ξαναπέφτει για ύπνο...

« Last Edit: September 22, 2005, 17:00:35 by bane »
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #139 on: October 07, 2005, 03:20:39 »
Ήταν καλοκαίρι στο δάσος έκανε τρομερή ζέστη και ο μέρμηγκας ήταν έξω καταϊδρωμένος και μάζευε ξύλα... Εκεί που μάζευε ξύλα ακούει ένα φρενάρισμα ....ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιι .... γυρνάει και τι να δει! Ο τζίτζικας μέσα σε ένα MERCEDES CABRIOSL 500 με δύο θεογκόμενες!
"Έλα ρε άτομο τι κάθεσαι και κάνεις εδώ και μαζεύεις ξύλα ;;;;" του λέει ο τζίτζικας...
"Αδερφέ, χειμώνας έρχεται και μαζεύω προμήθειες για το τζάκι."
"Καλά τρελός είσαι ρε... πάμε εδώ στην παραλία να κάνουμε το μπανάκι μας έχω και τα δύο μωρά μαζί ... κοίτα πως σε κοιτάνε ρεεεε... χαζός είσαι που θα κάτσεις να μαζέψεις ξύλα... Παραλία, Μπανάκι, BEACHBAR και σφηνάκια... "
"Όχι ρε φίλε δεν μπορώ έχω δουλειά ακόμα ...."
"Καλά ρε φιλαράκι δεν πειράζει τα λέμε ... να ξέρεις εσύ χάνεις!!!"
Φεύγει ο τζίτζικας, αναστενάζει ο μέρμηγκας και συνεχίζει το κουβάλημα Περνάνε κάνα δυο βδομάδες εκεί που ήταν ο μέρμηγκας πάλι στο δάσος και μάζευε τροφή (ντάλα ο ήλιος) σκάει μύτη το γνωστό φρενάρισμα ....ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιι....
Γυρνάει ο μέρμηγκας με βαριά καρδιά και τι βλέπει...
Ο γνωστός τζίτζικας με ένα JEEP 4 x4 GRAND CHEROKEE και από πίσω κοτσαδούρα με ένα κότερο 20 μέτρα!!!! Πάνω στο κότερο 10 θεογκόμενες 2μετρες να τον χαιρετάνε!!!
"ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!" φωνάζει ο τζίτζικας
"Καλημέρα ... " του απαντάει ο μέρμηγκας με ξεψυχισμένη φωνή!
"Άντε, παράτα το κουβάλημα και ανέβα στο εργαλείο μαζί με τα κορίτσια ! πάμε ΜΥΚΟΝΟ τριήμερο!"
"...εεεεε... ξέρεις έρχεται χειμώνας και αν δεν μαζέψω τροφή θα πεινάσουμε..."
"ΡΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!! Μαζεύεις από βδομάδα τροφή! Kαβάλα να φύγουμε! Τα κορίτσια σε περιμένουν πώς και πως! κοίτα κορμιά κοίτα ρεεε πως σε κοιτάνε!!!!!"
"...όχι ρε φίλε δεν μπορώ"
"ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ!!!! ΧΑΖΟΣ τι να σου πω ....." του λέει ο τζίτζικας και βάζει μπρος και την κάνει...
Περνάει το καλοκαίρι, περνάει το φθινόπωρο και έρχεται ο χειμώνας. Έξω έχει 2 μέτρα χιόνι και ο μέρμηγκας είναι αραχτός στην πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι...χαζεύει τηλεόραση "Πρωινό Καφέ" και πίνει το τσαγάκι του χαλαρός.... Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα "ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ" και ακούει μια φωνή "ΦΙΛΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙ"
Σηκώνεται αργά αργά και πάει στην πόρτα... ανοίγει την πόρτα και κοντεύει να πάθει έμφραγμα! Ο Τζίτζικας με στολή Χιονοδρόμου κασκολάκι και γυαλιά να του χαμογελάει και πίσω του το γνωστό JEEP με αλυσίδες και από πάνω φορτωμένο με πέδιλα του σκι! Μέσα στο JEEP δύο ξανθές μοντέλες να του χαμογελάνε!
"Εχεις 10 λεπτά καιρό να ετοιμαστείς και να κατέβεις να φύγουμε! Έχω κλείσει ΣΑΛΕ στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ και θα πάμε για σκι με τα κορίτσια... άντε κατέβα!"
...Άφωνος ο μέρμηγκας έχει καταπιεί τη γλώσσα και έχει μείνει με ανοικτό το στόμα ...
"Άντε ρε μη χαζεύεις... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ Γρήγορα!!! Τα κορίτσια ανυπομονούν να σε γνωρίσουν!!!!"
"Εεεε, Φίλε μου τζίτζικα δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω σήμερα μαζί σου αλλά σε παρακαλώ πολύ κάνε μου μια χάρη! Αν εκεί πάνω στο βουνό δεις τον ΑΙΣΩΠΟ... πες του ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ...ΘΕΙ!!!!!"