Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38500 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #720 on: March 08, 2010, 08:17:07 »
Δεν είναι ανέκδοτο. Είναι η οικονομική κρίση με απλά και κατανοητά λόγια :

Αναστάτωση... η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά στον εαυτό της: Οι αιτίες της λεγόμενης οικονομικής κρίσης του 2007-2008 δηλώνουν την παρουσία της, οι προβεβλημένες μονοσήμαντες βεβαιότητες αδυνατίζουν και αναδύεται η πραγματική της ταυτότητα. Η συγκίνηση, οι πολύτροπες ανάγκες και επιθυμίες της ανθρώπινης ζωής δοκιμάζουν τις θεσμικές και πολιτικές οντότητες. Η Ευρώπη δεν είναι μόνον η τήρηση της τάξεως και το απλοποιημένο λογιστήριο. Οι τεθλασμένες ή «έξυπνες» ακροβασίες της ελληνικής περίπτωσης δεν αρκούν για να εξηγήσουν ούτε τη δική της περιδίνηση ούτε τα μέτρα στήριξης της οικονομίας.

Η Ευρώπη της πραγματικής ιστορίας της που συνδιαλέγεται με τις οικουμενικές υποθέσεις ζωής απορρίπτεται από τις διαστρωματώσεις της θεσμικής ευρωπαϊκής συγκρότησης, ενώ οι τεχνικές της μονόπλευρης κυριαρχίας επιμένουν και δεν αποκλείεται ακόμη και η επαναφορά στην προτεραία κατάσταση.

Οπου έχουν απομείνει τα ίχνη της Ευρώπης του Χέγκελ, του Μπεργκσόν, του Κίρκεγκορντ, του Καρτέσιου, του Νίτσε, του Χούσερλ, του Χομπς, του Μπασελάρ είναι δυσδιάκριτα και παραμορφωμένα, εκτός αν αυτή η Ευρώπη είναι ένα φάντασμα.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artId=318567&dt=05/03/2010

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #721 on: March 14, 2010, 00:04:34 »
Μια ξανθια,μετα το 1ο ραντεβου,ανεβαινει για ενα τελευταιο... ποτο,στο σπιτι του συνοδου της..

Αντρας:Να πιουμε ουισκι?

Ξανθια:Οκ!

Αντρας:Να σου βαλω 2 δαχτυλα?

Ξανθια:Δε θα πιουμε ουισκι πρωτα...???

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #722 on: March 14, 2010, 00:06:12 »
Ειναι 5 κρουασαν και παιζουν ποκερ....  ποιο θα κερδισει?

Το κρουασαν με-ρεντα  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #723 on: March 14, 2010, 01:36:59 »
Μια ξανθια,μετα το 1ο ραντεβου,ανεβαινει για ενα τελευταιο... ποτο,στο σπιτι του συνοδου της..

Αντρας:Να πιουμε ουισκι?

Ξανθια:Οκ!

Αντρας:Να σου βαλω 2 δαχτυλα?

Ξανθια:Δε θα πιουμε ουισκι πρωτα...???

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #724 on: March 14, 2010, 06:05:23 »
Ειναι 5 κρουασαν και παιζουν ποκερ....  ποιο θα κερδισει?

Το κρουασαν με-ρεντα  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

:prosk: :prosk: :prosk:

Με πεθανες ρε μπιβ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #725 on: March 15, 2010, 11:45:56 »
Ένας κλέφτης αποφασίζει να κλέψει ένα σπίτι πλουσίων. Το παρακολουθεί μαθαίνει πότε θα λείπουν και το βράδυ εξοπλισμέμος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα. Εξουδετερώνει το συναργερμό και εκεί που κλέβει ακούει μια φωνή.
- "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."
Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από που έρχεται η φωνή αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Οπότε σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει:
- "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."
Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή γυρνάει και βλέπει ένα παπαγαλάκι.
- "Εσύ μιλάς και με τρόμαξες;"
- "Ναι, εγώ."
- "Μπα και πως σε λένε;"
- "Όμηρο."
- "Όμηρο; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο;"
- "Γιατί είναι το Ιησούς όνομα για ντόπερμαν;"
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #726 on: March 24, 2010, 23:13:28 »
πως το λενε εκει τα τσακαλακια στην 4.............

...................ρουφιανος αριανος  δεν γινεται αλλιως  και μια ζωη των μπατσων κολλητος.....οε   ρουφιανος αριανος...............

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
2-3 φρεσκα δυνατα ανεκδοτακια..

πάει ένας τύπος σε ένα εστιατόριο, παραγγέλνει, έρχεται ο σερβιτόρος, και του αφήνει μια σαλάτα με ντομάτες, κρεμμύδια, αγγούρια, φέτα, και πάνω πάνω έχει κάτι μικρές κεραίες,αναμεταδότες, δορυφορικά πιάτα κλπ.
-τι είναι αυτό ρε φιλε?
σαλάτα κύριε.
-καλά, βλαμένος είσαι, τι σαλάτα είναι αυτή??
Χορτιάτικη. :'( :'( :'( :'(

Ηταν ενας Γερμανος ενας Ιταλος και ενας Ελληνας και συζητουσαν για το που θα πανε διακοπες με τις γυναικες τους.. λεει ο Γερμανος πρωτα εγω περυσι την πηγα την δικια μου στο Αμστερνταμ Ολανδια φετος λεω να παμε Ζυριχη Ελβετια.. μετα ο Ιταλος περνει τον λογο και λεει εγω περυσι την πηγα Σκωτια στα χαιλαντς φετος λεω να παμε στη Δανια Κοπεγχαγη.. ερχεται και η σειρα του Ελληνα και λεει εγω μαγκες περυσι την πηγα Αρμενιστη πρωτο ποδι Χαλκιδικης και αμεσως μετα σιωπα.. περναει λιγη ωρα και του λενε οι αλλοι 2 ε ναι και φετος?
Α ναι και φετος λεω να παω να την παρω :'( :'( :'( :'( :'(

Μπαινει στο μπαρ ενας τυπας με μια ΚΟΥΡΑΔΑ στο χερι και λεει...
Πω παιδια κοιταξτε τι πηγα να πατησω"

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Δύο κινητά μιλάν μεταξύ τους:
- "Γεια σου Λίτσα!"
- "Γεια σου Σούλα!. Τι λέει? Όλα καλά? Τα παιδιά?"
- "Καλά είναι τα παιδιά, αλλά... να!... Με το σχολείο βρε Λίτσα μου... Ζορίζονται πολύ."
- "Α μπα?... Δεν τα παίρνουν εύκολα? Μήπως πρέπει να δεις την κεραία τους?"
- "Δεν είναι αυτό Λίτσα μου. Εύκολα τα παίρνουν. Και τα apps τα καταλαβαίνουν και τα widgets τα παίρνουν αλλά κουράζονται εύκολα και αποφορτίζει η μπαταρία τους πολύ γρήγορα. Σβήνουν μέσα στο μάθημα! Δεν ξέρω τι να κάνω..."
- "Αααα Σούλα μου... Μην ανησυχείς. Και τα δικά μου είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα."
- "Α μπα? και το λύσατε?"
- "Αμέεε. Από τον καιρό που λάβαμε τα μέτρα μας η μπαταρία τους είναι μια χαρά! Δεν αποφορτίζουν με τίποτα. Τώρα πια είναι στα μαθήματά τους πολύ καλά!! Κάτω από δύο γραμμές δεν πέφτουν. Και οι βαθμοί τους... Άριστοι!"
- "Σοβαρά!!? Πως βρε Σούλα μου?!"
- "Τα στείλαμε φορτιστήριο!"

Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
 Ένας τύπος προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να του καθίσει να της τον βάλει στα αυτιά:
- Μα τρελάθηκες, Χριστιανέ μου; Τι θέλεις, να κουφαθώ;
- Καλά, τι φοβάσαι; Τόσα χρόνια δε θα είχες μουγγαθεί;
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

PAOK_VOLOS

• Guest
Συντομο ανεκδοτο

11643 μεχρι τωρα τα διαρκειας και η παε ΠΑΟΚ αντιμετωπιζει προβλημα ρευστοτητας :a1006: :a1006:

ive4

• Guest
« Reply #731 on: August 10, 2010, 08:44:42 »
Θες να επισκεφθείς την Κωνσταντινούπολη ;

Οργανώνονται σταυροφορίες. Η τιμή περιλαμβάνει :

* Λεοφορεία με hort-condition,

* Μεταφορά από και προς το γήπεδο

* Ξενοδοχείο 3 δικεφάλων

* Επίσκεψη / κατάληψη στην Αγία Σοφία

* Αγορά αργιλέδων

* Δώρο αυτόγραφο Βιερίνια.

* Με κάθε αγορά του πακέτου δώρο εισητήριο για (Νέα) Σμύρνη.

8)  8) 8)

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #732 on: August 24, 2010, 18:58:56 »
ειναι ο κωστικας κι ο γιωρικας στο χωριο...
εκει που καθονται στο καφενειο λεει ο γιωρικας:κωστικα πρεπει να φυγουμε απο εδω δεν εχει δουλειες δεν εχουμε μελλον..
τελοσπαντων φευγει ο γιωρικας παει στη γερμανια,εκει ειχε κατι ακρες και εγινε καθολικος παπας :Dε σιγα σιγα αρχισε να ανεβαινει στην ιεραρχια των παπαδων ωσπου μια μερα ειχε φτασει τοσο ψηλα που τον πηραν στο βατικανο στο συμβουλιο του πάπα... :D
μια μερα μαθευτηκε στο συμβουλιο οτι ο πάπας μεχρι τη δευτερα θα πεθανει...
σκεφτηκε τοτε ο γιωρικας να παιξει ολη του την περιουσια στο στοιχημα οτι θα πεθανει ο πάπας.
παιρνει και τον κωστικα στο χωριο τηλεφωνο και τον λεει πουλα οτι εχεις σπιτια αυτοκινητα τρακτερ χωραφια και βαλτα ολα στο στοιχημα οτι θα πεθανει ο πάπας...
Ε πεθαινει ο παπας τη δευτερα πλουτιζει ο γιωρικας παραταει τα ρασα κι αυτα και γυρναει πισω στο χωριο να γλεντησει τα λεφτα..
βρισκει στο καφενειο τον κωστικα να πινει να κλαιει να φωναζει...τι εγινε ρε κωστικα τον λεει δεν επαιξες τον παπα που σε ειπα?
Τον επαιξα λεει ο κωστικας αλλα ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ.......... :D :D :D :D :D :D :D :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #733 on: September 17, 2010, 18:47:45 »
Μέχρι κι ο Θεός αγανάκτησε με την ανθρώπινη πλεονεξία, την ασυδοσία και την περιβαλλοντική καταστροφή:

- Αυτό το αναθεματισμένο είδος που κυριάρχησε, για τον πλανήτη Γη αποτελεί πλέον μεγάλη απειλή. Πρέπει να εξαφανιστεί!...

Στέλνει τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ να φέρουν κοντά του τρεις ηγέτες αυτού του μικρού πλανήτη που με τόση στοργή έφτιαξε, κι εκείνοι οι αχάριστοι κοντεύουν να τον αφανίσουν. Τον πρόεδρο Ομπάμα, τον Φιντέλ Κάστρο -τον ζωντανό θρύλο των σοσιαλιστικών επαναστάσεων-, και τον Γιώργο Παπανδρέου.

- ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα ψέματα! τους λέει ο Ύψιστος και γυαλίζει το μάτι του. Σας έδωσα μια ευκαιρία τότε, με τον κατακλυσμό του Νώε και δεν την εκτιμήσατε. Τώρα πια είναι αργά... Σ' ένα μήνα θα καταστρέψω τη Γη! Αποφάσισα ότι το ανθρώπινο είδος είναι επικίνδυνο και πρέπει να εξαφανιστεί. Κι ύστερα θα ξαναρχίσει πάλι με αρμονία η ζωή απ' την αρχή. Γυρίστε πίσω και ενημερώστε τους ανθρώπους για την απόφασή μου αυτή.
Έντρομοι οι ηγέτες επιστρέφουν απ' τον Παράδεισο στη Γη.

- Αμερικανικέ λαέ!, αναφωνεί δακρυσμένος στο τηλεοπτικό διάγγελμά του ο πρόεδρος Ομπάμα. Έχω ένα καλό νέο κι ένα κακό. Το καλό νέο είναι πως αποδείχτηκε ότι υπάρχει Θεός. Το κακό νέο είναι ότι σ' έναν μήνα από τώρα θα μας καταστρέψει... Μετανοώ για όλα και προσεύχομαι να συγχωρέσει κάποτε τις ψυχές μας. Θα τα ξαναπούμε στην Κόλαση...

- Σύντροφοι και συντρόφισσες! μουρμουρίζει με δυσκολία απ' το κρεβάτι του φευγιού του ο Φιντέλ Κάστρο: Έχω δύο κακά νέα να σας πω. Πρώτον, ότι δυστυχώς υπάρχει Θεός. Αυτό ανατρέπει όλη τη φιλοσοφία της ζωής μου. Τον είδα με τα μάτια μου και συνειδητοποίησα πως μόνο Εκείνος μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη. Οι ανθρώπινες επαναστάσεις μας ήταν μάταιες. Το χειρότερο κακό όμως είναι πως ο Θεός τιμωρώντας όλους μας για όσα κάναμε σ' αυτόν τον πλανήτη, αποφάσισε τον επόμενο μήνα να μας καταστρέψει.

- Ελληνίδες, Ελληνες! λέει με στόμφο στο διάγγελμά του ο Γιώργος Παπανδρέου. Έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω δύο πολύ καλά νέα. Πρώτον: υπάρχει Θεός! Τον συνάντησα αυτοπροσώπως. Δεύτερο και σπουδαιότερο: όπως μου ανακοίνωσε στην κατ' ιδίαν συνομιλία που είχα μαζί του σε έναν μήνα θα έρθει ο ίδιος και θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο μου!...
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #734 on: September 17, 2010, 18:56:25 »
σαλπιγιδης=ευκολο γκολ  :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #735 on: September 17, 2010, 19:15:51 »
 :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

το άλλο το άκουσες?   είναι ματιαγμένος   :nianiania:

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #736 on: September 17, 2010, 21:32:07 »
Κατι παρομοιο εγινε κ προχθες σε σουβλαβτζιδικο αλλα με τα κοτομπεικον!!!

http://www.youtube.com/watch?v=KML2o7OcsL4 (Embedding disabled, limit reached)

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπε&
« Reply #737 on: September 17, 2010, 21:33:00 »
:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

το άλλο το άκουσες?   είναι ματιαγμένος   :nianiania:

ΦΤΟΥ ΤΟΥ.....ΦΤΟΥ ΤΟΥ......ΦΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ "ΠΟΥΣΤΗ" ΤΟΤΕΣ!!!

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!!!!

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #738 on: September 18, 2010, 00:02:53 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΤΤΤ ΦΤΟΥ !!!!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #739 on: September 18, 2010, 11:26:40 »
οταν θα βαλει γκολ και θα ερθει ο γλειφτης στα καγκελα ας βρεθει ενας χριστιανος μωαμεθανος βουδιστης οτιδηποτε να του χαρισει μια χλεπα!