Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Aponos

• Guest
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #100 on: March 16, 2005, 18:52:47 »
Den kserw ama to peires etoimo apo kapou h ta "comments" einai dika sou, alla sto contra.gr to exoune balei akribws idio. Apla apo periergia rwtaw kai thelw na mathw.

Αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών

Αν τσιρίζεις για 8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες, θα δημιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ!
(Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!)

Αν κλάνεις συνεχώς επί 6 χρόνια και 9 μήνες, παράγεις αρκετό αέριο για να φτιάξεις μία ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ!
(Τώρα, κάτι κάνουμε)

Ο οργασμός από ένα γουρούνι κρατάει 30 λεπτά!!!!
(Στην επόμενη ζωή μου, θέλω να είμαι γουρούνι! Πως όμως το κατάλαβαν αυτό, και γιατί το έψαξαν;; 

Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, χρησιμοποιείς 150 θερμίδες την ώρα.
(Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.... Στην δουλειά ίσως;;; Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το θέμα με το γουρούνι...)

Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μοναδικά όντα στην γη που κάνουν σεξ όχι μόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και για ευχαρίστηση.
(Γι αυτό ο Φλίπερ το δελφίνι στην γνωστή σειρά της τηλεόρασης, συνεχώς χαμογελούσε; Και τα γουρούνια έχουν 30 λεπτά οργασμό? Δεν μου φαίνεται δίκαιο αυτό!)

Ο ποιο δυνατός μυς στο σώμα μας, είναι η γλώσσα.
(Μμμμμμμμμμμ..........)

Οι δεξιόχειρες άνθρωποι ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.
(Αν χρησιμοποιείς και τα δύο χέρια, χωρίζεις την διαφορά των χρόνων στα δύο?)

Το μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει 50 φορές το βάρος του, και να τραβήξει 30φορές το βάρος του, και πέφτει πάντα στην δεξιά πλευρά όταν ζαλιστεί.
(Το μυρμήγκι από τι ζαλίζεται? Πίνει μπύρα BUD? Πλήρωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες για αυτήν την έρευνα?, θα ήθελα κάποιος να μου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση σε αυτό το θέμα!)

Οι πολικές αρκούδες, είναι αριστερόχειρες!
(Καλά, και ποιος νοιάζεται γι αυτό? Και πως το ανακάλυψαν? Τις ρώτησαν με ποιο χέρι γράφουν?)

Το γατόψαρο, έχει πάνω από 27,000 γευστικές απολήξεις.
(Τώρα τι είναι ΤΟΣΟ νόστιμο στον πάτο της λίμνης... ποιος ξέρει!)

Οι ψύλλοι μπορούν πηδήξουν 350 φορές το μήκος του σώματός τους. Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου!
(30 λεπτά οργασμός.... Το φαντάζεστε? Και γιατί μόνο τα γουρούνια?)

Μια κατσαρίδα ζει για 9 μέρες χωρίς το κεφάλι της πριν πεθάνει από ασιτία.
(Τρομακτικό! Μπρρρρ....)

Το αρσενικό "αλογάκι της Παναγιάς" δεν μπορεί να εκσπερματώσει όσο το κεφάλι του είναι συνδεμένο ακόμα με το σώμα του. Έτσι το θηλυκό, τον βοηθάει την κατάλληλη στιγμή, αποκεφαλίζοντάς τον.
("-Αγάπη μου, τελειώνω τώρα, ναι, ναι, ναι... Τι κάνεις αγάπη μου?...Μη το κεφάλι μου... πονάει..ΑΑΑΑΑΑΑΑ". Τουλάχιστον τα γουρούνια περνάν καλύτερα!)

Μερικά λιοντάρια, ζευγαρώνουν 50 φορές την ημέρα...
(Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να είμαι γουρούνι στην επόμενη ζωή μου! Προτιμώ την "Ποιότητα" από την "Ποσότητα")

Οι πεταλούδες μυρίζουν με τα πόδια τους.
(ουουου... πολύ φετιχιστικό!)

Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.
(Ξέρω κάποιους φίλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα!)

Τα χρυσόψαρα δεν έχουν εγκέφαλο
(Και τέτοιους φίλους έχω!)

Μετά από όλες αυτές τις έρευνες, ένα πράγμα έχω να πω:

ΤΥΧΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ !! 

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #101 on: March 17, 2005, 06:21:34 »
To parapanw post pou eixa kanei gia to london underground ksanaleitourgei. Tha to vreite edw:

http://www.amateurtransplants.com/

Click sto eikonidio me ta akoustika sto track 8
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

apostolos

• Guest
« Reply #102 on: March 17, 2005, 06:34:57 »
Fovero!!!!!!!!!! To authentiko einai apo tous Jam to Going Underground? Auto den einai? 

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #103 on: March 18, 2005, 16:56:27 »
ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ 97 ΕΤΩΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ.
 -ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ.
 -ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ , ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ;               
 -97 ΕΤΩΝ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.
ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ.
-MΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ? ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ?
-NΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ.
Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ !
- ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ? ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ?
- Ε , 125 ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ.
- ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ?
- ΝΑ ΜΩΡΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ.
Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
- ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ. ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ? ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ?
- ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 142 ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
- ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ?
- ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ.
- Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΕΒΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ  ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ.
- ΚΑΙ ....ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ?
- ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΩΡΕ , ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ !!!!!

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

alessandro4

• Guest
« Reply #104 on: March 18, 2005, 17:03:52 »
gamato  :smiliedisco1:  :smiliedisco1:

trelammenos

• Guest
« Reply #105 on: March 23, 2005, 14:43:27 »
ine ena pistiriki me tin mama tou se ena taxi. kata ti diadromi to pedaki ehi arhisi tis klasikes apories tou....

mama ama enas skilos to kani me mia skila ti tha vgi?
koutavi pedi mou

mama ama ena vodi to kani me mia agelada ti the vgi?
mosharaki pedi mou

mama ama enas gatos to kani me mia gata ti the vgi?
gataki pedi mou

mama...
mama...
mama...

o taxitzis ehi arhisi k fortoni trela....

mama ama enas pithikos to kani me tin pithikina ti tha vgi?
pithikaki pedi mou

mama...
mama...

mama ama enas arkoudos to kani me mia arkouda ti tha vgi?
arkoudaki pedi mou

opote ta perni o taxitzis pou den antehe allo , girizi sto pistiriki k tou leei

psit, ama i mama sou itan p....na k o petera sou p...tis esi ti tha isoun?
k to pedi tou apanta...taxitzis!!!

xalllara4

• Guest
« Reply #106 on: March 23, 2005, 15:51:27 »
@trelammenos

T  H  E  I  K  O!!!!xaxaxaxaxa!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: March 23, 2005, 19:10:31 »
Ήταν μια μέρα ο Μανωλιός και κατέβηκε στην πόλη να αγοράσει μια καμπαρντίνα. Μπαίνει στο μαγαζί, αγοράζει την καμπαρντίνα και βγαίνοντας κουμπώνει κατά λάθος την κουμπότρυπα της πουκαμίσας με το κουμπί της καμπαρτίνας.
Προχωράει πιο κάτω και συναντάει το Μιχαλιό:
- Ε, ρε Μιχαλιό, τι κάνεις;
- Καλά είμαι, ορέ Μανωλιό. Ωραία καμπαρντίνα, αλλά μωρέ πώς να στο πω, την έχεις κουμπώσει στραβά και αν πας στο χωριό θα σε κοροϊδεύουν!!
- Εμένα έτσι μ' αρέσει, και άντε και γ...!!!
Παρακάτω συνάντάει τον Σήφη.
- Ε, ρε Σηφαλιό, τι κάνεις;
- Καλά είμαι, ωρέ Μανωλιό. Ωραία καμπαρντίνα, αλλά μωρέ πώς να στο πω, την έχεις κουμπώσει στραβά και αν πας στο χωριό θα σε κοροϊδεύουν!!
- Εμένα έτσι μ' αρέσει, και άντε και γ...!!!
Φεύγει νευριασμένος ο Σήφης, και συναντά το Μιχαλιό. Συζητώντας λένε ότι συνάντησαν τον Μανωλιό, και μόλις του είπαν για την καμπαρντίνα τους έβρισε, και αποφασίζουν να πάρουν τηλέφωνο τον θείο του, να του το πει με τρόπο.
Φτάνοντας στο σπίτι ο Μανωλιός, χτυπάει το τηλέφωνο:
- Έλα ρε θείε, τι κάνεις;
- Τι να κάνω παιδί μου; Εδώ κάθομαι και προσπαθώ να τελειώσω μία μαντινάδα. Δεν έρχεσαι να πιούμε κάνα ρακί και να την τελειώσουμε μαζί;
Πάει ο Μανωλιός στον θείο του, και καθώς έπιναν ρακή, λέει ο Μανωλιός:
- Ρε θείε, πες μου την μαντινάδα.
Θείος: -Της καμπαρντίνας το κουμπί είναι του πουκαμίσου
Μανωλιός: - Όλοι γαμιούνται σήμερα, άντε και συ γαμήσου!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

lastk_33

• Guest
« Reply #108 on: March 24, 2005, 14:25:52 »
POLY KALO!
Den kserw ean einai alitheia alla akousa oti to parapanw
anekdoto tou PAOK_Pireaus einai gegonos
me prwtafonisti ton gnwsto Psarantwni.
Isws kapoios aderfos apo tin megaloniso na mas diafwtisei.

Ena Krhtiko anekdoto kai apo emena:

Htan s' ena mikro xwrio stin Kriti o pateras me tous
3 gious: Manolios o megaluteros, Mixalios o mesaios
ki o mikros o Sifis.
Ta oikonomika den pigainane kala kai kanoune suskepsi
gia to pws tha antimetwpisoune tin katastasi.
Pateras: Loipon apofasisa na baloume ton pio gero trago
tou kopadiou mas stin plateia tou xwriou, wste na rxontai
probatines apo ta alla kopadia kai na tis kabalikeuei.
Tha xrewnoume 500 drx to kathe pidima.
Afou sumfwnisane oloi, bazoune se efarmogi to sxedio.

Pragmati, etsi kai egine, o tragos itan pidikoulas kai
konomagane 500 drx gia kathe kabalikema.

Oi meres pernagane me ton tropo auto kai ta oikonomika beltiwnontan sunexws.

Ekeini omws tin epoxi o megaluteros o gios o Manolios
ta eixe ftiaksei me tin kori tou proedrou tou xwriou.
H kopela kapoia stigmi antilambanetai oti emeine egkuos!
Apofasizei loipon na to pei ston patera tis.
- Ksereis patera....
-Ti einai mwri????
-Ksereis eimai....
-Pes to mwri...
-Eimai egkuos!
-Inta eipes mwriiiiiiii???????
Kai tis arxizei tis sfaliares kai tis klotsies
-Kai poios mwri se pidikseee????
-.....O Manolios..
Eksagriwmenos o proedros bazei ta koumpouria tou sti zwni
stribei ti moustaka kai pigainei eksalos sto spiti tou Manoliou.

Xtupaei tin porta kai tou anoigei o mikros o Sifis.
-Inta einai re theio?
-Pou enai o Manolios????
-Den einai edw, ti theleis?
- O aderfos sou o Manolios epidikse tin kori mou tin afise egkuo
 kai irtha na logariastoume
-... Ti na sou pw re theio..
  Emeis gia ton trago  mas pairnoume 500 drx.
  Gia ton Manolio den kserw posa pairnoume...

krhtikos-4-

• Guest
« Reply #109 on: March 28, 2005, 20:20:41 »
den kserw an exei ypo8ei se prohgumenes selides ayto to anekdoto... einai loipon 2 filoi kai synadiude meta apo poly kairo. o kwstas kai o manolis. filia agalies vre ti ginete ola kala? rwta o kwstas ti kanei re manoli h korh sou? ase kwsta leei o manwlis padreythke ena megaloepixeirhmatia, tromera eksoda sto gamo trelo panhgyri o kokkalis o bardinogiannis ekei perasame telia, alla meta apo 3 xronia xwrhse..alla ksanapadreythke meta apo 1 xrono ena pamplouto efoplisth, gledia kei ekei kai amaksia dwro kai taksidia pantu taksidepsame parapono den exume apo ton an8rwpo....alla xwrisan meta apo 2 xronia gamou.....alla o 8eoulis mas lypi8hke kai ksanapadreythke h korula mu kai phre ena ploiokthth me polla lefta. tromeros gamos kai ekei olh h ypsili koinwnia ths ellados sto gamo, tromera nyfika kai eksoda kai polla taksidia pali ana ton kosmo, ma sphre k spiti sto parisi kai sto londino ti na s lew...megali zwh alla ksanaxwrise. rwta meta o manolis ton kwsta: kai esy vre kwsta den exeis mia korh? ti kanei? kai apada o kwstas: koita kai h dikh mou korh einai poutana alla den to gledame toso.

krhtikos-4-

• Guest
« Reply #110 on: March 28, 2005, 20:25:03 »
2 akoma anekdotakia ta opoia einai alh8ina epeidh eimai krhtikos  sas to lew. elpizw na kserete ton psaradwnh to lyrarh ths krhths....loipon mia mera perimene sta nwgeia( to xwrio tou) to leoforeio na paei sto re8ymno. pernaei enas filos tou me to amaksi kai tou kanei: ti perimeneis re antwnh? leei  to leoforeo na paw sto re8ymno. tou kanei o filos tou e kai egw ekei paw ela na se paw me to amaksi, kai tou leei o psaradwnhs kala mas eisai na xasw to leoforeio? kai to 2o einai oti paei sthn a8hna k benei se ena taksi kai tou leei o taxitzhs: pou 8elete na sas petaksw? kai tou kanei o psaradwnhs: etsi kaneis oti shkwnese 2 metra apo to edafos se gamisa. :lol: ante bye aderfia!

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #111 on: March 28, 2005, 21:34:23 »
Afou leme kai "True Stories"..

Anevenei enas Ellhnas metanasths se lewforeio yia prwth fora sto Montreal. Mpainei kai paei pros ta pisw kai kathete.
Tou fwnazei o odhgos sta gallika alla  pou na katalavei ti tou leei o dikos mas. Shkonete o odigos kai tou leei kai alla sta gallika, kai thn idia wra  me xeronomia tou dixnei to kyvotio (Yia na plhrwsei)...

Paei brosta, skivei sto kyvotio...kai me katharh fwnh me greek profora, leei..: "2538 Parc Avenue kai Mont-Royal"... kai paei pisw sto kathisma tou.

PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #112 on: March 28, 2005, 21:53:09 »
Kai allo ena "True story"...(pragmati egine)..

Duo filarakia perimenoun sthn stash yia to lewforio...
Kanei stash to bus, kai anevenoun mesa. O enas anigei to portofoli tou kai to dixnei ston odigo..(Karta mhneos) ..kai proxoraei..o allos, rixnei mesa sto kyvotio ta kermata kai paei kai autos na katsei dipla ston filo tou.

Tou leei "Vre Gianni, ti tou edikses kai se afhse na mpeis tzampa?"

O Giannis tou leei me sovaro yfos: " To pistopitiko gamou..re"

Ti allh mera kai autos...mpainei sto lewforio me thn oikogenia tou na pane yia psonia..
Prota autos...kai meta h shzhgos kai ta paidia tou...
Dignei autos to pistopitiko kai pane na kathisoun....O odigos tou fwnazei logika..
Gyrizei o xoriaths sthn gynaika tou..
.." Vre den sou eipa na fereis kai ta baftistika twn paidiwn mazi sou...!!!"
PAOK KAI KSERO PSOMI

drous

• Guest
« Reply #113 on: April 03, 2005, 06:37:15 »

Gia na sunduastei to gelio me thn Sofia:

http://www.murphys-laws.com/

Kai gia pragmatikes istories:

http://www.wallerbroadcasting.com/bozo/previous.htm

Exei arketa metria alla kai merika apaixta. opws:

Bozo criminal for today comes from Spearfish, South Dakota where 17 year old bozo Randy Hill stole a car. A while later our bozo stopped off at a restaurant in his stolen vehicle to get something to eat. While inside, he noticed a couple of police officers walking in. Thinking the jig was up, our bozo threw himself spread eagled on the floor in front of the cops and said, "Please don't shoot me. The car is in the parking lot." The officers, who had simply stopped in for a cup of coffee were more than happy to arrest him.

Bozo criminal for today comes from Big Spring, Texas where bozo Kirk Moore reported his car stolen to the police. A short time later the police spotted the vehicle in question and pulled the driver over. As fate would have it, our bozo, the one who reported the car stolen, was in the area and pulled up to claim the car as his. The officer on the scene ran a check on the vehicle's license plates and, guess what, it turns out the car was stolen by our bozo before it was stolen from him. That's right, he reported a stolen car as stolen. And to add to his problems, he was wanted on a parole violation. He's under arrest.

Thorn clown

• Guest
« Reply #114 on: April 06, 2005, 16:32:47 »
Γεια!
Καλως ηλθατε στο τεστ.Δεν ειναι τοστ,ειναι τεστ,οποτε μη δοκιμασετε να το φατε.Τα τεστ δε τρωγονται.
Αυτο το τεστ θα δωσει απαντησεις σε πολλα απ'τα ερωτηματα που χρονια τωρα σας βασανιζουν οπως...
Φταιει η μουρη μου για το οτι με αποφευγουν οι γυναικες?
Μηπως δε φταιει η μουρη μου,αλλα ο χαρακτηρας μου?
'Η φταινε οι ορμονες μου?
Μηπως φταιει το οτι κανω μπανιο καθε δευτερο Πασχα?
Ποιον κοροιδευω,η μουρη μου φταιει,ειναι μουρη αυτη?

Μονο αντρες μπορουν να κανουν το τεστ.Οι γυναικες μπορουν αν θελουν να κανουν αλλο τεστ που θα δημοσιευσω προχθες.
Θα ακολουθησουν οχτω ερωτησεις με τρεις επιλογες η καθε μια.Αναλογα με τις απαντησεις σας θα ενταχθειτε σε μια απο τις τρεις κατηγοριες οι οποιες κατα αυξουσα σειρα ερωτισμου ειναι
Cosmogirl,Λιγουρης,Σφίχτερμαν
Περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τις κατηγοριες στο τελος του τεστ.

Aυτα ως εισαγωγικα,οποιος θελει μπορει ν'αρχισει.Οποιος δε θελει τωρα ας αρχισει πιο μετα,διολου δε με πειραζει,μη σε πιανει το μαραζι,θα κανω λιγο χαζι στο περβαζι με περρισιο ναζι.

Ποσο εραστης ειστε?

(1)Ειστε 5 χρονων και βρισκεστε στο νηπιαγωγειο.Ενα κοριτσακι ερχεται ενω παιζετε και σας δινει ενα φιλακι στο μαγουλο.Πως αντιδρατε?
α)Την φιλατε σταυρωτα,της προτεινετε να παιξετε με το σετ Τσαγιερας 3000 και αρχιζετε να συζητατε για ολες τις νεες τασεις στην αγορα κουκλας.
β)Της λετε "Το'χα καταλαβει απο καιρο οτι με κανεις κεφι Αννουλα...Εισαι να παμε πισω απ'τις τσουληθρες να του δωσουμε να καταλαβει?"
γ)Της γλυκοψιθυριζετε στο αυτι μια ισπανικη μπαλαντα και την συνοδευετε στον κηπο.Εκει,χωρις αυτη να το καταλαβει,της πλεκετε ενα στεφανι απο υιακινθους και λευκα κρινα.Της το περνατε στο λαιμο και χορευετε αγκαλιασμενοι μεχρι το ξημερωμα

(2)Ειστε στο δημοτικο.Το σχολειο σας κανει party ελεω καρναβαλιου.Τι ντυνεστε?
α)Κολομπινα
β)Μαυρος πειρατης,λιγδερος και τρισαθλιος
γ)Τζειμς Μποντ που στη μεση της βραδιας μεταμορφωνεται σε Γλυκο Πριγκιπα

(3)Πατε εκδρομη με το σχολειο σε τοπικο παρκο.Τι επιλεγετε να κανετε?
α)Απλωνετε στο γκαζον μια πετσετα και καθεστε απολαμβανοντας τη πορτοκαλαδα που σας εστιψε η μαμα σας.Αφου τη πιειτε ολη παιζετε μηλα,σχοινακι και κουτσο
β)Μαζι με 2-3 ρεμαλια φιλους σας διαφευγετε της προσοχης των δασκαλων σας και επισκεπτεστε κοντινη γειτονια οπου εχετε ακουσει οτι βρισκεται το τοπικο πορνειον.Φτανετε απ'εξω και χαχανιζετε για 3 ωρες.Αποχωρειτε τρεχοντας και γελωντας πολυ δυνατα
γ)Παιζετε ποδοσφαιρο με τους φιλους σας.Σε καποια στιγμη η μπαλα χτυπαει στο κεφαλι ενα κοριτσι το οποιο πεφτει λιποθυμο.Τη παιρνετε στα χερια και τη πατε στο νοσοκομειο κλαιγοντας για τη συμφορα που βρηκε αυτο το πανεμορφο πλασμα.Ξενυχτατε διπλα της κλαιγοντας δυνατοτερα.Οταν ξυπναει την κοιτατε στα ματια και της λετε "Θεε μου,επιτελους,τα ματια σου ανοιξαν,πιο δυνατα κι απ'τον ηλιο το φως τους,πιο γλυκια κι απ'το μελι η μορφη σου,εσυ,μοναδικη της χαρας μου αιτια,εσυ,μονη της ευτυχιας αφορμη"
Τελειωνοντας τη φραση ξεσπατε σε λυγμους

(4)Κανετε ανθρωπολογια.Βρισκεστε στο σημειο οπου γινεται αναφορα με κειμενο και εικονες στο γυμνο σωμα,στα διαφορα οργανα αυτου και στο διαχωρισμο αντρα-γυναικας.Τι κανετε?
α)Σηκωνεστε και αγανακτισμενος φωναζετε στον καθηγητη,"Ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ισοι,γιατι καποιοι να εχουν αιδιο και καποιοι οχι,δεν το καταλαβαινω,ολοι εχουμε δικαιωμα στο αιδιο,τι ρατσισμος ειναι αυτος?"
β)Ψιθυριζετε συνεχως με τους διπλανους σας.Καθε ψιθυρος ακολουθειται απο ξεσπασμα σε δυνατα γελια.Απ'τους ψιθυρους λιγα πραγματα μπορει να ακουσει κανεις,"αυτοεινμνι,χιχιχι,πιο σιγα,πιο σιγα,χιχιχιχι--πωςτοπε,ποος?καλεαυτοειναιπουλι,τιλεειτουτος,χιχιχιχι"
γ)Παρακολουθειτε με μεγιστη προσοχη την παραδοση.Επιπληττετε τους χαχανιζοντες ενω καθ'ολη τη διαρκεια του μαθηματος γνεφετε καταφατικα και κανετε σχολια τυπου
"Τι θεσπεσιο θεαμα το γυναικειο σωμα,τοσο ευγενες,τοσο ομορφο,τοσο μοναδικο"
"Ναος,ναι,αυτο ειναι,η γυναικα και το σωμα της ειναι ενας ναος τον οποιο πρεπει να σεβομαστε,να φροντιζουμε και να αγαπαμε"
"Τωρα πιστευω στο Θεο.Γιατι αυτο μονο θεος μπορει να το δημιουργησε"

(5)Εχετε παει 5θημερη εκδρομη.Εχετε γυρισει απο τη βραδυνη εξοδο και βρισκεστε στο δωματιο σας.Σε καποια στιγμη ακουγεται απ'το διαδρομο μια κοπελα προφανως μεθυσμενη να φωναζει "Θελω σεξ,θελω σεξ"
Πως αντιδρατε?
α)Βγαινετε εξω και της λετε παρηγορητικα "Κι εγω χρυση μου,αλλα βλεπεις ενας βλαμμενος εφερε Playstation κι εχουν μαζευτει ολοι εκει περα"
β)Πεταγεστε σαν δελφινι εξω απ'τη μπανιερα,τρεχετε σαν αστραπη προς την πορτα και προσπαθειτε μανιασμενα να ξεκλειδωσετε ενω ταυτοχρονως φωναζετε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ,ΕΔΩ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ,ΕΡΧΟΜΑΙ"
γ)Βγαινετε εξω και τρεχετε προς αυτην θελοντας να προστατευσετε τη μοναδικοτητα της.Την πηγαινετε στο δωματιο σας οπου και τη γδυνετε φορωντας ενα μαντηλι στα ματια για να μη προσβαλλετε τη μοναδικοτητα της.Την βαζετε στη μπανιερα και την πλενετε με μια σπανια χειροποιητη συνταγη αρωματικων ελαιων.Της κανετε ελαφρο μασαζ στα πανεμορφα μοναδικα μαλλια της και την βαζετε στο κρεβατι.Την σκεπαζετε και την φιλατε απαλα στο μετωπο.Παρ'ολο που το κρεβατι ειναι διπλο εσεις κοιμαστε στο πατωμα για να μη προσβαλλετε τη μοναδικοτητα της.Το πρωι,πριν ακομα ξυπνησει της ετοιμαζετε πρωινο και το αφηνετε διπλα της.Φευγετε.Μαζι με το πρωινο εχετε αφησει ενα κοκκινο τριανταφυλλο με τη δροσια ακομη πανω στα ροδοπεταλα του και ενα σημειωμα,φορο τιμης στη μοναδικοτητα της.Το σημειωμα γραφει "Καλημερα αγγελε μου,δε θα σε ξεχασω ποτε..."
Παιρνετε αποβολη επειδη φυγατε απ'το ξενοδοχειο χωρις αδεια.Ειστε μοναδικα ηλιθιος.

(6)Συγχαρητηρια,γινατε φοιτητης!Μια και δυο ξεκινατε για το πανεπιστημιο.Μπαινετε στο αμφιθεατρο της Φιλοσοφικης οπου κανει μαθημα το τμημα Φιλολογιας.Αντικρυζετε 200,εν δυναμει,γυναικες.
Πως αντιδρατε?
α)Σχολιαζετε στον φιλο σας,"Παναγια μου,κοιτα,κοιτα τι φοραει το τσοκαρο,καρο φουστα με τιραντε μπλουζακι και το νυχι ξεβαμμενο σομον,τι βλαχια Θεε μου"
β)Φωναζετε στο κεντρο του αμφιθεατρου,"Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΛΑ"
γ)Φιλατε τη χειραν καθε μιας κοπελας ξεχωριστα.Εχετε προνοησει και εχετε φερει μαζι σας 200 ανθοδεσμες τις οποιες και αποδιδετε στις κυριες.Συγκινημενος απαγγελετε ενα ποιημα που υμνει το μεγαλειο της γυναικας και κατακεραυνωνει αυτους που εχουν το θρασος να τις πληγωνουν με οιονδηποτε τροπο.Στις Κυπριες φοιτητριες προσφερετε σεφταλια και ρακη και τις τραγουδατε το Διγενη υπο τη συνοδεια λυρας.Στο τελος του τραγουδιου ανακοινωνετε δωρεα υψους ενος εκατομμυριου ευρω στο ιδρυμα "Μια Γυναικα Μπορει"

(7)Εχετε κανονισει ραντεβου με μια δεσποινιδα που συμπαθειτε ιδιαιτερα.
Που την πηγαινετε,τι της προσφερετε και γενικα τι κανετε για να την ικανοποιησετε?
α)Την πηγαινετε σινεμα για να δειτε τη "Τροια".Αυτη προσπαθει κατα τη διαρκεια της ταινιας να σας πιασει κουβεντα αλλα τη διακοπτετε συνεχεια για διαφορετικο καθε φορα λογο
"Σσσσσ,βγαινει ο Μπραντ,βγαινει ο Μπραντ"
"Χριστε μου,ειναι θεος,θ-ε-ο-ς"
"Ετσι Μπραντ,καν'τον κομματια,ανοιξε το κεφαλι του στα δυο με τους ιδρωμενους σου κοιλιακους"
"Ξερεις τι θα θελα πολυ τωρα?Μια ξανθη λιχουδια"
β)Την πηγαινετε σε τοπικη καντινα.Της ζητατε λεφτα να αγορασετε ενα σουβλακι γιατι σας εκοψε η λορδα.Στη μεση του "δειπνου" αρχιζετε τα υποννοουμενα.
"Το τυλιγεις το σουβλακι?"
"Τη πασαλειβεις τη μουσταρδα?"
"Το απλωνεις το κετσαπ?"
"Το ρουφας το καλαμακι?"
"Το ψιλοκοβεις το κρεμμυδι?"
"Τη πασπαλιζεις την παπρικα?"
"Την αλειφεις τη χτυπητη?"
"Την ανακατευεις τη ρωσσικη?"

Παυση ολιγων δευτερολεπτων.................

"Τον παιρνεις τον π**λο?Αυτο εννοω"

Τρωτε μια περιποιημενη σφαλιαρα και πατε σπιτι χορτασμενος

γ)Ξεκινατε τη βραδια με ενα ελαφρυ ποτο στο πιο πολυτελες lounge cafe της πολης.Συζητατε μονο για αυτην,αυτην και τιποτα αλλο.Την κοιτατε στα ματια καθως μιλαει ακαταπαυστα και γελατε καταφατικα οταν νομιζει οτι ειπε κατι αστειο.Ανα τακτα χρονικα διαστηματα,ασχετως τι λεει, χρησιμοποιειτε φρασεις οπως,
"Λατρευω να σε ακουω να μιλας,σε παρακαλω,συνεχισε"
"Μα ειναι απιστευτο γλυκια μου,και το διηγηθηκες τοσο παραστατικα,πραγματικα υπεροχο"
"Ποτε δε περιμενα οτι θα κανω με γυναικα μια τοσο ενδιαφερουσα συζητηση,εισαι σπανιο πλασμα,το ξερεις?"
"Καλα της ειπες,αυτη ειναι η τσουλα,οχι εσυ"
Αφου τελειωσετε το ποτο σας βγαινετε εξω.Την ωρα που ψαχνει ταξι η limo που εχετε νοικιασει ειδικα για την περισταση σταματαει ακριβως μπροστα σας.Αυτη για μια στιγμη κοντοστεκεται,εσεις της χαμογελατε πονηρα και με υφακι που ομοιο του δεν εχει ξαναδει ο κοσμος της λετε,
"Ιζ σαμθινγκ ρονγκ μαη ντιαρ.....?"
Αυτη εκπληκτη πεφτει στην αγκαλια σας φωναζοντας,
"Θαναση* δε το πιστευω!!!"
(*τυχαιο ονομα)

Μπαινετε στη limo και ξεκινατε για το δειπνο.Αφικνεισθε στο λιμανι.Αυτη αναρωτιεται που πατε.Αφου προχωρατε λιγο φτανετε στο γιωτ σας το οποιο εχει φωτισθει και στολισθει ειδικα για την περισταση.
Αυτη εκπληκτη πεφτει στην αγκαλια σας φωναζοντας,
"Θαναση* δε το πιστευω!!!"
(*τυχαιο ονομα)

Ανεβαινετε στο γιωτ και προχωρατε στο πανω καταστρωμα.Ολα εχουν ετοιμαστει .Στην ακρη του καταστρωματος βρισκεται το τραπεζι που θα δειπνησετε.Ο αστακος ειναι σερβιρισμενος σε χρυσοποικιλτες πιατελες και η σαμπανια αναβλυζει απο ενα συντριβανι διπλα στην κουπαστη.Γυρω γυρω ειναι σκορπισμενα ροδοπεταλα και η φλογα των κεριων λαμπυριζει ακομα περισσοτερο καθως ανακλαται μαγευτικα στα αδαμαντινα κηροπηγια.Καθως καθεστε οι πιστοι μουτσοι σας ραινουν με χρυσοσκονη ψελνοντας αγγελικους υμνους.Αρχιζετε να τρωτε και ενα κουαρτετο εγχορδων αναδυεται απ'τη θαλασσα παιζοντας το Φιγκαρο.Αρχιζετε να τραγουδατε για εκεινην.Την ιδια στιγμη 12 αεροπλανα πετουν πανω απ'το γιωτ σχηματιζοντας τη λεξη Σ'αγαπω.Η μπαντα του δημου παιζει τον Εθνικο Υμνο και αγηματα βατραχανθρωπων παρελαυνουν απο μπροστα σας αποδιδοντας τιμες. Ο δημαρχος προσγειωνεται στο καταστρωμα και σας παραδιδει το χρυσο κλειδι της πολης,ενω ταυτοχρονα χιλιαδες πυροτεχνηματα φωτιζουν το νυχτερινο ουρανο.
Αυτη εκπληκτη πεφτει στην αγκαλια σας φωναζοντας.
"Θαναση*,εχω μεινει μαλακας"
(*τυχαιο ονομα)

(8 )Βρισκεστε σε μια πολυ περιεργη εκδηλωση video-games.Koσμος πολυς.Σε καποια στιγμη δυο κοπελιτσες εν ονοματι 2lips σας πλησιαζουν.
Τι κανετε?
α)Αρχιζετε να ουρλιαζετε και πεφτετε πανω τους.Ζητατε αυτογραφο και απαιτειτε να βγειτε μια φωτογραφια μαζι τους.Αφου βγαλετε τη φωτογραφια τις ρωτατε αν το μαγαζι που αγορασανε το στηθος κανει ευκολιες πληρωμης.
β)Αρχιζετε να ουρλιαζετε και πεφτετε πανω τους.Παραμενετε πανω τους για μιαμιση ωρα,παρα τη θεληση τους.Τελικα με τη βοηθεια γεωτρυπανου σας ξεκολλανε.Ωστοσο καποιος προλαβε να σας φωτογραφησει.
γ)Βαζετε μπροστα την γοητεια σας.Μολις σας βλεπουν παθαινουν ταραχη.Σας ικετευουν να φωτογραφηθειτε μαζι ενω ταυτοχρονα σας χαιδευουν παντου.Εσεις δεχεστε εμφανως ενοχλημενος μονο και μονο για να τις ξεφορτωθειτε.Η δυσφορια αυτη αποτυπωνεται στη φωτογραφια.Μα επιτελους,τι θελουν οι γυναικες απο σας?

Αυτα.
Μετρηστε τωρα ποσα α,ποσα β και ποσα γ ειχατε και ανατρεξτε στους αντιστοιχους πινακες.Ευκολο ειναι.

Περισσοτερα Α
Cosmogirl
Ηeyyy Cosmogirl!!Oι ικανοτητες σου ως εραστης δεν ειναι πολυ καλες.Δεν εισαι ακομα κατασταλαγμενος ως προς τα θελω σου.Αυτο ομως δε σ'ενοχλει.Αντιθετως,σε κανει να νιωθεις ξεχωριστη.Ωστοσο γεγονος ειναι πως οι γυναικες δε μπορουν να περιμενουν και πολλα απο σενα.Αλλα τι σε νοιαζει?Ουτε εσυ περιμενεις τιποτα απο αυτες.Προτιμας να χαλαρωνεις διαβαζοντας στο Cosmo καυτα θεματα οπως το μυθικο πλεον "Ζουληξε του τα μπαλακια"(γιατι καλε,τι σου'κανε?)
Μoto:Eιμαι γυναικα?Τοσο το καλυτερο!

Περισσοτερα Β
Λιγουρης
Οι ικανοτητες σου ως εραστης ειναι ιδιαιτερες.Η θεληση υπαρχει.Ωστοσο εχεις προβλημα στην εφαρμογη.Εισαι αυτο που θα λεγαμε υπερενθουσιωδης.Βλεπεις και ορμας.Αποτελεσμα?Πολλες μπουφλες.Στερεισαι τακτ.Η υπερβολικη σου αμεσοτητα,οπως και η μουρη σου,τρομοκρατει οτιδηποτε θηλυκο σε περιμετρο 150 μετρων.Η λυση?Ξερω'γω,βαλε σακκουλα.
Μoto:Γουρια στον ταβλα με τα λιγουρια

Περισσοτερα Γ
Σφίχτερμαν
Oτι και να πει κανεις ειναι λιγο.Εισαι η η προσωποποιηση του ερωτισμου,η αποθεωση της σεξουαλικοτητας,η αρσενικη μετενσαρκωση της Αφροδιτης.Εισαι ενας αληθινος ζεν-πρεμιε.Καμια γυναικα δεν αντιστεκεται στη γοητεια σου,κανενα θηλυκο δεν αντιστεκεται στα θελγητρα σου.Εισαι η αραχνη στον ιστο της οποιας οι μυγες παγιδευονται με τη θεληση τους.Ανα τους αιωνες ταξιδευεις σε ολο τον κοσμο και γευεσαι τη γυναικα σε καθε της εκφανση.Οπου πας αφηνεις μυθους τους οποιους διαδιδουν οι γυναικες που αφηνεις πισω.Το ΑΑ,οπως γραφεται στα βιβλια καθε πολιτισμου....
Το Απολυτο Αρσενικο..

Υ.Γ. Το παραπάνω τεστ είναι κατασκεύασμα του φίλου Imrahil...

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #115 on: April 06, 2005, 16:46:44 »
(...)Μαζι με το πρωινο εχετε αφησει ενα κοκκινο τριανταφυλλο με τη δροσια ακομη πανω στα ροδοπεταλα του και ενα σημειωμα,φορο τιμης στη μοναδικοτητα της.Το σημειωμα γραφει "Καλημερα αγγελε μου,δε θα σε ξεχασω ποτε..."
Παιρνετε αποβολη επειδη φυγατε απ'το ξενοδοχειο χωρις αδεια.Ειστε μοναδικα ηλιθιος.
(...)
Αυτη εκπληκτη πεφτει στην αγκαλια σας φωναζοντας.
"Θαναση,εχω μεινει μαλακας"
(...)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 :05a: :04a: :05: :05a: :05: :04: :04: :04a: :05: :05a: :05: :04: :04a: :05: :05a: :05a: :04a: :smiliedisco1:

Eyje Thorn clown, eyje...jelao kai xaxanizw sa malakas mprosta sthn o8onh!!!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Δύο κρουπιέρηδες κάθονται βαριεστημένα στη μπαρμπουτιέρα του καζίνο.
Ξαφνικά εισβάλλει μια ιδιαίτερα ελκυστική ξανθιά και ποντάρει 20.000 δολάρια σε μια ζαριά λέγοντας:
«Ελπίζω να μη σας πειράζει, αλλά αισθάνομαι πολύ τυχερή όταν παίζω γυμνή».
Με αυτά, ξεκουμπώνει το φερμουάρ, βγάζει φόρεμα και εσώρουχα, ρίχνει το ζάρι και φωνάζει:
«Έλα μωρό μου, η μαμά χρειάζεται καινούργια ρούχα!».
Κοιτάει με αγωνία και μόλις το ζάρι σταματά, αρχίζει να χοροπηδάει πάνω κάτω ουρλιάζοντας:
«ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!»
Αγκαλιάζει έναν-έναν τους κρουπιέρηδες, παίρνει τα κέρδη και τα ρούχα της και εξαφανίζεται. Οι τύποι κοιτάζονταν αποσβολωμένοι. Τελικά ο ένας ρωτάει:
-Είδες τι ζαριά έφερε;
-Δεν ξέρω, νόμιζα ότι έβλεπες εσύ!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν είναι χαζές όλες οι ξανθιές. Όλοι οι άνδρες, όμως, είναι ίδιοι!

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Οταν ένας άνδρας μιλάει πρόστυχα σε μία γυναίκα είναι σεξουαλική παρενόχληση.
Οταν μία γυναίκα μιλάει πρόστυχα σε έναν άνδρα είναι 0,75 ευρώ τα 15''
  :lol:

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

trelammenos

• Guest
Πόσοι forumίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;

1 για να αλλάξει τη λάμπα και να ποστάρει ότι η λάμπα έχει αλλαχτεί
14 για να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες αλλαγής λαμπών και για να
προτείνουν διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία
7 για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους που περιέχει η αλλαγή λάμπας
1 για να μετακινήσει το τοπικ στη θεματική ενότητα περί λυχνιών
2 που αντιδρούν στην μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί λυχνιών και