Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #700 on: December 09, 2009, 15:57:53 »
Ένας Γάλλος, ένας Εγγλέζος και ένας Έλληνας συζητούν για τις στάσεις που προτιμούν στο σεξ.

Ο Γάλλος λέει ότι προτιμά να είναι από πάνω γιατί τότε βλέπει τα όμορφά της μάτια.

Ο Εγγλέζος προτιμά να είναι από κάτω για να βλέπει τα όμορφα στήθη της.

Ό Έλληνας λέει ότι προτιμά από πίσω.

- Καλά, και τι βλέπεις; τον ρωτάνε.

- Ανάλογα, κάθε φορά.... Χθες είδα Champions League!

mpougatsas

• Guest
« Reply #701 on: December 12, 2009, 14:27:58 »
αίνιγμα.. πως λέγεται αυτός που δεν έχει μέση.. ?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #702 on: December 12, 2009, 14:44:16 »
σκουλικι?

novito

• Guest
« Reply #703 on: December 12, 2009, 14:46:35 »
άμεσος

υ.γ. παλιό αδερφέ... ;)

mpougatsas

• Guest
« Reply #704 on: December 12, 2009, 14:50:37 »
φιλε καινούριο είναι .. με συγχωρείς

(μεσηχωρίς) :P

novito

• Guest
« Reply #705 on: December 12, 2009, 14:51:37 »
"μεσηχωρίς"
αυτος εισαι....  ;D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #706 on: December 12, 2009, 14:54:23 »
αίνιγμα.. πως λέγεται αυτός που δεν έχει μέση.. ?
σκουλικι?

:thumbok:

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #707 on: December 12, 2009, 16:09:12 »
τι εγχειρηση κανουνε οι περισσοτεροι οπαδοι της Λιβερπουλ μετα τα 40?

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #709 on: December 12, 2009, 20:50:35 »
 ;) ;) ;) :smiliedisco1: :smiliedisco1:

northeagle_4

• Guest
« Reply #710 on: December 12, 2009, 22:31:23 »
 :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :lol:

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #711 on: December 19, 2009, 13:25:50 »
Τρεις γυναίκες

Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει:     «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο
γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια
μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά
τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».

Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε
την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες.
Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της ! στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. ?φησα τα παιδιά στη μητέρα μου,
έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες
γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,ε μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο
ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει
να φάμε για βράδυ;».

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #712 on: December 19, 2009, 13:52:17 »
 :cwm14:

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #713 on: December 22, 2009, 10:41:08 »
Σύντομο ανέκδοτο: Έβαλε γκολ ο Τόργκελε (ο original) και μάλιστα γκολάρα
 :extralaugh: :extralaugh:

Άντε να βάλει κι ο Τόργκελε της Βοσνίας μόλις αποφασίσει να σηκωθεί από το κρεβάτι του πόνου και του οδυρμού  :b348:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

SALPARADISE

• Guest
« Reply #714 on: December 22, 2009, 14:39:44 »
Κοτόπουλο με Ουίσκι

Υλικά: 1 κοτόπουλο 1.200 γρ.

200 γρ. μπέικον

αλάτι

πιπέρι

1 μπουκάλι ουίσκι

λάδι

1 βάζο μαγιονέζα

Απαραίτητο: φούρνος

Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες
Για καλό και για κακό βεβαιωθήτε οτι εχετε και ενα βάζο μαγιονέζα
Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά Σερβιριστήτε ενα ποτήρι Ουισκι και πιειτε το
Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε καταλληλο σκευος
Βάλτε και πιειτε ακόμα ενα ποτήρι Ουισκι Επαναλάβατε αυτο το βήμα αλλες δυο φορές
Μετά απο ένα τέπαρτο φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου
Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία
Μετά απο ενα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη
καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα
Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα .
3 λοτήρια αρφότερα ....
Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο
Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας
μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι
αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι
Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα
την αλλη βδομάδα θα δοκιμασουμε την Κρητικη συνταγη : Κατσικακι με τσικουδια !!!

:extralaugh:

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #715 on: January 22, 2010, 21:37:13 »
Ο σύζυγος στη γυναίκα του:
- Μωρό μου, δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω να τυραννιέσαι έτσι όλη μέρα στην κουζίνα.
Κλείσε την πόρτα!

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #716 on: January 22, 2010, 21:38:36 »
Μπαίνει ένας λαρισινός σ' ένα κατάστημα:
- Θέλου μια φουτουγραφική μηχανή!
- Με φλας; τον ρωτάει η πωλήτρια
- Γιατί, άμα σε φλίσου θα μτι δώσεις τζάμπα;

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #717 on: February 05, 2010, 20:41:35 »
Ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Η γυναίκα γύρω στα 32, όμορφη, ψηλή πραγματική καλλονή. Κι ο άντρας πολύ εμφανίσιμος, γύρω στα 37. Το ζευγάρι έπαιζε γκολφ σε μια περιοχή uε πολύ ακριβά σπίτια. Κατά λάθος ρίχνει η γυναίκα μια στην uπάλα και σπάει την πολύ ακριβή τζαμαρία μιας βίλας.
Το ζευγάρι μπαίνει μέσα για να ζητήσει συγνώμη. Μέσα στο σπίτι βλέπει ένα περίεργο τύπο, μαυριδερό uε ανατολίτικα χαρακτηριστικά και ντύσιμο.Λίγο πιο κει ήταν ένα παλιό περσικό βάζο σπασμένο.
- Χίλια συγνώμη, λεει το ζευγάρι. Θα θέλαμε να σας αποζημιώσουuε για το τζάμι και το βάζο που σπάσαμε.
- Κάθε άλλο, λεει uε ενθουσιασμό ο περίεργος οικοδεσπότης. Δεν είμαι άνθρωπος. Είμαι τζίνι. Ήμουν 2000 χρόνια φυλακισμένος στο βάζο που σπάσατε.
- Και για να σας δείξω την ευγνωμοσύνη uου που uε ελευθερώσατε θα σας δώσω υγεία και θα πραγματοποιήσω και από μια ευχή στον καθένα σας.
Ο άντρας το σκέφτεται και ζητάει να έχει εισόδημα 30 εκατομμύρια το μήνα.
- Αυτό είναι εύκολο, λεει το τζίνι. Μουρμουρίζει κάτι περίεργες λέξεις και τσούπ η ευχή εκπληρώνεται. Κάθε μήνα θα έχεις 30 εκατομμύρια στον τραπεζικό σου λογαριασμό, λεει το τζίνι στον άντρα.Έρχεται η σειρά της γυναίκας. Το σκέφτεται και ζητάει μια βίλα σε κάθε πόλη της γης. Το τζίνι βρήκε και αυτή την ευχή εύκολη. Μουρμούρισε πάλι κάτι λόγια και της λεει:
- Και η δική σου ευχή εκπληρώθηκε. Έχεις από μια υπερπολυτελή βίλα σε κάθε πόλη της γης.
Το ζευγάρι ευχαρίστησε και έκανε να φύγει.
- Μια στιγμή, είπε το τζίνι. Θα ήθελα να σας ζητήσω και εγώ μια χάρη.
- Έχω να κάνω έρωτα uε γυναίκα 2000 χρόνια. Θα ήθελα φίλε να πάω uε τη γυναίκα σου. Αν θέλετε και οι 2 φυσικά, είπε uε ψιλοαυστηρό ύφος.
Το ζευγάρι έκανε μια μίνι σύσκεψη.
- Έχουμε την υγεία uας έχουμε και πλούτη. Μπροστά σε αυτά τι πειράζει να του κάνουμε τη χάρη; Άσε που μπορεί να αγριέψει διαφορετικά και να χάσουμε ότι uας έδωσε. Η αγάπη uας δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Μετά θα ζήσουμε για πάντα ευτυχισμένοι, συμφώνησαν και οι δύο.
Η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο uε το τζίνι. Βγάλανε τα uάτια τους. Όλο το κάμα - σούτρα εφάρμοσαν..
Μετά από 2 ώρες αχαλίνωτου σεξ, άραξαν να κάνουν ένα τσιγάρο. Το τζίνι λοιπόν τη ρώτησε:
- Αλήθεια πόσο χρονών είστε εσύ και ο άντρας σου;
- 32 εγώ και 37 εκείνος, απάντησε η γυναίκα
- Καλά και πιστεύετε ακόμα στα τζίνι;

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #719 on: February 10, 2010, 14:10:10 »
FUCK MEEEEEEEEE......  :lol:

Tέλειο......