Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38922 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #480 on: April 03, 2008, 13:25:13 »
Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της: 'Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας!'. Στην συνέχεια ρωτάει έναν: 'Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και μια ελιά στη μυτούλα του!'. Απαντά ο μαθητής: 'Δεν ξέρω κυρία!'. Και η δασκάλα του λέει: 'Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω'. Στην συνέχεια... 'Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;'. Απαντά ο Πέτρος: 'Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!'. Του απαντά η δασκάλα: 'Είναι το πουλί βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω!'.
Τώρα εσύ Τοτέ, ρώτα με ΕΣΥ κάτι!
Ξεκινά και λέει λοιπόν: 'Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα;'. Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει!: 'Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!'. Ήρεμος της λέει της δασκάλας: 'Όχι κυρία μου... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!'
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

katerina

• Guest
« Reply #481 on: April 03, 2008, 14:45:34 »
Την ώρα που ένα αντρόγυνο κοιμάται ακούγεται από την ταράτσα ένας
εκκωφαντικός θόρυβος. Πετάγονται τρομαγμένοι από το κρεβάτι και
πηγαίνουν
επάνω να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βλέπουν έκπληκτοι ότι έχει προσγειωθεί
στην ταράτσα τους ένα UFO!

Πριν προλάβουν να συνέλθουν ανοίγει μια πόρτα και κατεβαίνει ένας
εξωγήινος
ο οποίος είναι θεογκόμενος. Η γυναίκα τον χαζεύει και της τρέχουν τα
σάλια.
Ανοίγει μια δεύτερη πόρτα και κατεβαίνει μια εξωγήινη θεογκόμενα.  Τότε
ο
άντρας γυρνά στη γυναίκα του και της λέει: Δέχεσαι να πας εσύ με τον
εγωγήινο κι εγώ με την άλλη;

Η γυναίκα του αντί να απαντήσει αρπάζει τον εξωγήινο και τον οδηγεί στην
κρεβατοκάμαρα. Εκεί όμως προς μεγάλη της έκπληξη διαπιστώνει πως αντί
για
το "εργαλείο" που φανταζόταν, ο εξωγήινος την είχε γαριδάκι. Προσπαθεί
λοιπόν με νοήματα να του πει ότι του ήταν πολύ μικρή. Αυτός καταλαβαίνει
και στρίβοντας το αριστερό του αυτί την κάνει 30 πόντους. Η γυναίκα
τρελαίνεται αλλά δεν ικανοποιείται. Πάλι με νοήματα του λέει "είναι πολύ
λεπτό".  Αυτός στρίβει το δεξί του αυτί και της δίνει το απαιτούμενο
πάχος.
Αυτό ήταν, τον καβαλάει και αρχίζει το νταβαντούρι μέχρι το πρωί.

Μόλις βγαίνει ο ήλιος οι εξωγήινοι τα μαζεύουν κι εξαφανίζονται.
Βγαίνει η
γυναίκα απ την κρεβατοκάμαρα και πέφτει πάνω στον σύζυγο ο οποίος
δείχνει
κουρασμένος και απογοητευμένος. Την ρωτάει:

·         Τι έγινε; Πως τα πήγες με τον εξωγήινο;
·         Τα είδα όλα. Εσύ με τη δικιά σου;
Χάλια...! Δεν ήξερε να κάνει σεξ. Όλο το βράδυ μου έστριβε τ' αυτιά...

mitsos_g4

• Guest
« Reply #482 on: April 03, 2008, 15:15:17 »
Είναι δύο πούστηδες σε ένα αεροπλάνο εν ώρα πτήσης και ο ένας έχει ορμές. Λέει στον άλλον:
 -Δεν αντέχω άλλο θέλω να σε ξεσκίσω τώρα.
 -Μα τι είναι αυτα που λες? Μπροστά σε όλο τον κόσμο θα το κάνουμε?
 -Μην ανυσηχείς όλοι κοιμούνται ... Κοίτα
Ρωτάει λοιπόν δυνατά:
- Μήπως έχει κανείς τσίχλα?
Όντως καμιά απάντηση και έτσι αρχίσαν το πάρτυ.
Στο τέλος της πτήσης κατά την αποβίβαση που η αεροσύνοδος ρωτούσε τους επιβάτες αν κύλησαν όλα ομαλά , όλοι απάντησαν θετικά μέχρι που φτάνει η σειρά ενός γέρου που διστακτικά λέει :
- Όλα καλά μόνο που με πιασε ένας μικρός πονοκέφαλος στη διάρκεια της πτήσης...
- Καλά και γιατί δε ζητήσατε μία ασπιρίνη?
- Τι λες κοπέλα μου....Ο άλλος ζήτησε τσίχλα και τον γάμησαν!
;D ;D ;D  teleio.....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #483 on: April 03, 2008, 16:06:15 »
φοβερά όλα  :o
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

katerina

• Guest
« Reply #484 on: April 03, 2008, 16:15:51 »
Ôï æåõãÜñé êïéìÜôáé áìÝñéìíï óôï óðßôé, 3 ç þñá ôï ðñùß üôáí îáöíéêÜ ÷ôõðÜåé ôï êïõäïýíé. ¸íôñïìïé ðåôÜãïíôáé áðü ôï êñåâÜôé. Ï Üíôñáò ðÜåé óôï èõñïôçëÝöùíï... êáé ñùôÜåé:
 -"Ðïéïò åßíáé;"
Áêïýãåôáé ìéá áíôñéêÞ öùíÞ.
- "Ößëå, êáôåâáßíåéò íá ìå óðñþîåéò ëßãï, óå ðáñáêáëþ;"
-"ÔÉ;;; åíßóôáôáé ï Üíôñáò, "Ìáò îýðíçóåò íõ÷ôéÜôéêá ãéá íá êáôÝâù íá óå óðñþîù; Äåí åßóáé ìå ôá êáëÜ óïõ. Aíôå ðáñÜôá ìáò!"
êáé... ãõñßæåé óôï êñåâÜôé ôïõ, üðïõ åîçãåß óôç ãõíáßêá ôïõ ôé Ýãéíå. Óå êáíÝíá 10ëåðôï, ìüëéò ôïõò îáíÜðáéñíå ï ýðíïò, íá' óïõ ðÜëé ôï êïõäïýíé. ÐåôÜãåôáé áðü ôï êñåâÜôé ï ôýðïò, ôñÝ÷åé óôï èõñïôçëÝöùíï êé áêïýåé ðÜëé ôçí ßäéá öùíÞ:
- "¸ëá, ñå ößëå! ÊáôÝâá ëßãï íá ìå óðñþîåéò óå ðáñáêáëþ !"
 ¸îáëëïò ï Üíôñáò, ôïõ áðáíôÜåé
 -"Ñå, Üìá êáôÝâù êÜôù, èá óå êÜíù ìáýñï, ôï êáôÜëáâåò; Åîáöáíßóïõ, ìçí öùíÜîù ôçí áóôõíïìßá!".
 Ãõñßæåé îáíÜ óôï êñåâÜôé, ïðüôå ôïõ ëÝåé ç ãõíáßêá ôïõ:
- "Âñå áãÜðç ìïõ, îõðíÞóáìå ðïõ îõðíÞóáìå, êé üóï íá' íáé Üíèñùðïé åßìáóôå ... Èá ìðïñïýóå íá óõìâåß êáé óÝíá ìÝóá óôç íý÷ôá íá ìåßíåéò ìå ôï áõôïêßíçôï êáé íá ìçí õðÜñ÷åé øõ÷Þ íá óå âïçèÞóåé. Aíôå, êÜíå Ýíá øõ÷éêü, íá ðÜåé óôá êïììÜôéá - ìðáò êáé çóõ÷Üóïõìå..."
 -"ÔÝëïò ðÜíôùí, áò óïõ êÜíù ôï ÷áôßñé, ãéáôß áõôüò åßíáé éêáíüò íá îáíá÷ôõðÞóåé..."
 Ñß÷íåé Ýíá ìðïõöÜí ðÜíù áðü ôéò ðéôæÜìåò êáé êáôåâáßíåé óôïí äñüìï, üðïõ üìùò ... äåí õðÜñ÷åé øõ÷Þ! ÊïéôÜåé áðü äù, êïéôÜåé áðü êåé, ôßðïôá.
 ÂÜæåé ìéá öùíÞ:
- "Ðïý åßóáé åóý ðïõ öùíÜæåéò ôüóç þñá íá óå óðñþîù;"

…..

Êé áêïýåé ôç öùíÞ ôïõ ôýðïõ áðü ôï ðáñêÜêé äßðëá:

-"Åäþ, óôéò êïýíéåò !!!!!"...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #485 on: April 03, 2008, 23:30:25 »
εχω πεθανει στο γελιο.με ολα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #486 on: April 07, 2008, 13:30:12 »

Αν και δεν ειναι ανεκδοτα.. φτιαχνουν λιγο την διαθεση σ'αυτην την κωλοχρονια.. Οποιος θελει κι αλλα ας μου πει  ;D
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #487 on: April 07, 2008, 13:41:55 »
Ποδοσφαιριστες ΠΑΟΚ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #488 on: April 07, 2008, 15:00:05 »

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

stelukos

• Guest
« Reply #489 on: April 08, 2008, 01:06:43 »
PAOK_Piraeus
Αυτό με τον πανιγυρισμό ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #490 on: April 09, 2008, 16:55:27 »
Afieromeno ston petrousa.

Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα.

Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους).

Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα

1.          είχαμε παχύνει

2.          μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα

3.          αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα

4.          ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις

5.          μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι

ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο

6.          κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος

7.          είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ

8.          και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί.

Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή: Η ΜΠΙΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #491 on: April 09, 2008, 20:06:05 »
Afierwmeno ston king

Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει
σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του
λέει:
- Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές.
- Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα.
- Όχι σήμερα θέλω..
- Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε πολλή δουλειά στο μαγαζί..
- Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!)
Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο
κρεβάτι και αρχίζουν το sport..
5,10 φορές.
- Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο..
- Σκάσε και συνέχισε..
15,20,25 φορές.
- Πεθαίνω, τελειώνω άσε με..
- Σκάσε και ..
30.35.40.45.48.49.50 φορές.
Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον
ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα. Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...»

Σε γκάλοπ που έγινε για το "τι κάνουν οι Έλληνες άντρες μετά από μια ερωτική πράξη" έλαβαν τα παρακάτω ποσοστά:
Το 20% ανάβει τσιγάρο.
Το 10% γυρίζει πλευρό.
Και το 70% γυρίζει σπίτι.

Ένας τύπος κάθεται στο μπαρ μόνος του. Παραγγέλνει όμως δύο ποτήρια ουίσκι. Ο μπάρμαν παραξενεύεται λιγάκι, αλλά του τα σερβίρει. Πίνει μονορούφι το ένα και το άλλο το χύνει πάνω στο χέρι του. Πληρώνει τον μπάρμαν και παραγγέλνει άλλα δύο, από τα ίδια. Πίνει το ένα, το άλλο το χύνει στο χέρι του. Πληρώνει, και παραγγέλνει άλλα δύο, από τα ίδια. Το ένα το πίνει, το άλλο το χύνει πάνω στο χέρι του. Την πέμπτη φορά, ο μπάρμαν δεν αντέχει και τον ρωτά:
- "Μεγάλε, αφού πληρώνεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα ,αλλά μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις γιατί το κάνεις αυτό;"
- "Τι σου φαίνεται περίεργο; Απλώς, μεθάω την γκόμενα μου.

(h seira twn anekdotwn einai tyxaia)  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

JamaicaN

• Guest
« Reply #492 on: April 15, 2008, 14:21:53 »
Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική!

Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου!

Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι   να πάρεις μια απόφαση! Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι  ειλικρινής.

Διαβάστε τα παρακάτω και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!

Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Είσαι στη Νέα Ορλεάνη. Γύρω σου κυριεύει το χάος που προκάλεσε
ένας τυφώνας και πολλαπλές πλημμύρες. 
Είναι μια πλημμύρα βιβλικών διαστάσεων. Είσαι ένας δημοσιογράφος - φωτογράφος
που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος   μέσα
στην  μέση αυτής της καταστροφής!!
Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα   καθορίσουν την καριέρα σου.
Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλιάζουν, άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά!

Η φύση τα καταστρέφει όλα!

ΤΟ ΤΕΣΤ

Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα!
    Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι!

Είναι ο George Bush!!!

Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν!

Έχεις 2 επιλογές:

1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του George Bush ή

2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο   ενός  από
τους πιο δυνατούς και σημαντικούς ανθρώπους στον πλανήτη!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ

Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά:

α) Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση, ή

β) θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου;

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #493 on: April 15, 2008, 14:27:32 »
Jamaika 8a epileksw to a... ;D ;D ;D

mou to xan steilei se mail...poly kalo  :D :D
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

stelukos

• Guest
« Reply #494 on: April 15, 2008, 14:29:24 »
xaxa

egxromo gia na fenontai kalytera oi ritides tou!

GeorgT

• Guest
« Reply #495 on: April 15, 2008, 14:32:40 »
OOOOOOOΥΥΥΥ ρε όλοι σας εγώ θα του άπλωνα το χέρι μου

να κρατήσω το κεφάλι του κάτω άπω το νερό!!!!

stelukos

• Guest
« Reply #496 on: April 15, 2008, 14:44:56 »
GorgT

edw sou leei 8a exeis tin efkeria na ton deis na argope8ainei kai esy 8a aplwseis xeri na ton ksekaneis mia wra arxitera???

paizei na tou katourousa kai to prwsopo....

mitsos_g4

• Guest
« Reply #497 on: April 15, 2008, 14:48:15 »

paizei na tou katourousa kai to prwsopo....
;D ;D ;D ;D

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #498 on: April 25, 2008, 16:17:03 »
diabaste kai gelaste

Ήταν ο λαγός στην ζούγκλα ο οποίος κάθε μέρα πήγαινε στο μπουρδέλο και γαμούσε όποιο ζώο δούλευε. Έτσι όπως ήταν φυσικό μετά από κάποιο καιρό είχε πάει με όλα τα ζώα τα οποία είχαν περάσει από το μπουρδέλο. Πήγαινε λοιπόν, κάθε μέρα και ρωτούσε την τσατσά την ελεφάντινα αν έχει έρθει καμιά καινούρια αλλά η ελεφάντινα του έλεγε ότι τις είχε πάρει όλες και πως θα έπρεπε να περιμένει λίγο καιρό ακόμη.
Έτσι οι μέρες περνούσαν ώσπου έφτασε νέο αίμα στο μπουρδέλο. Το μαθαίνει ο λαγός αυτό κι αμέσως τρέχει στο μπουρδέλο. Ρωτάει και την τσατσά την ελεφάντινα αν όντως ισχύει κι αφού επιβεβαιωθεί μαθαίνει πως η καινούργια είναι βόας. Έτσι χωρίς να καθυστέρει τρέχει στο δωμάτιο και βλέπει τον βόα. Κοιτάζονται για λίγη ώρα κι ο βόας σκέφτεται: "Πελάτης είναι τώρα ή το φαί μου;". Αφού το σκέφτεται για λίγη ώρα λέει: "Μάλλον το φαί μου είναι γιατί δεν με ειδοποίησαν πως θα έρθει πελάτης!" Και κάνοντας μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει τον λαγό και τον καταπίνει αμέσως.
Η τσατσά η οποία κατάλαβε ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί τρέχει στο δωμάτιο και φωνάζει στον βόα: "Φτύστον πελάτης είναι!". Μόλις το ακούει ο βόας φτύνει τον λαγό και έτσι όπως βγαίνει ο λαγός, λίγο ζαλισμένος λέει: "Εχω γαμήσει κι έχω γαμήσει αλλά τέτοιο τσιμπούκι πρώτη φορά μου κάνουν".

Ένα πρωί. Ο μικρός Γιωργάκης, μπαίνει στην τάξη του καθυστερημένος και με το ένα μάτι του πρησμένο. Η δασκάλα του μόλις τον βλέπει, τον ρωτά τι συμβαίνει:
- Άστα καλέ κυρία, λέει κλαίγοντας ο Γιωργάκης, με πλάκωσε στο ξύλο ο πατέρας μου!
- Δεν μπορεί, κάτι θα του έκανες. Για πες μου τι έγινε δηλαδή; ξαναρωτά η δασκάλα.
- Δεν έκανα τίποτα καλέ κυρία. Εγώ,ξέρετε, επειδή τα βράδια φοβάμαι να κοιμάμαι μόνος μου, κοιμάμαι στο δωμάτιο των γονιών μου, στο διπλό κρεββάτι, ανάμεσα στον μπαμπά και στην μαμά. Χθες το βράδυ λοιπόν, και ενώ κοιμόμασταν και οι τρεις μας, λέει η μαμά στον μπαμπά: "Αγάπη μου κοιμήθηκε ο Γιωργάκης;" και εγώ που δεν είχα κοιμηθεί ακόμα τους λέω: "Όχι βρε παιδιά, δεν κοιμάμαι". Και σηκώνεται τότε ο πατέρας μου και με πλακώνει στις σφαλιάρες! Έτσι έγινε..."
Η δασκάλα απορημένη, δεν είπε τίποτα.
Την επόμενη μέρα, ο Γιωργάκης ξαναέρχεται καθυστερημένος και με το άλλο μάτι του πρησμένο,με γδαρσίματα στο πρόσωπο και κουτσαίνοντας ελαφρώς. Τον ρωτά η δασκάλα τι έγινε και λέει ότι τον ξαναχτύπησε το βράδυ ο πατέρας του χωρίς να καταλάβει γιατι. Και εξιστορεί την ίδια φάση...
Η δασκάλα, μην μπορώντας να καταλάβει τι συμβαίνει και τρώει ξύλο ο Γιωργάκης κάθε βράδυ από τον πατέρα του, του λέει:
- Άκου να δεις τι θα κάνεις: Σήμερα το βράδυ που θα ξαναπέσετε για ύπνο και ρωτήσει η μαμά σου τον μπαμπά αν κοιμάσαι, εσύ, και να μην κοιμάσαι δεν θα πεις τίποτα. Δεν θα μιλήσεις καθόλου, τουλάχιστον να γλιτώσεις το ξύλο.
- Λέτε καλέ κυρία;
- Kάνε ότι σου λέω και να δεις πως αύριο όλα θα πάνε καλά, απαντά η δασκάλα.
Το επόμενο πρωί έκπληκτη η δασκάλα βλέπει τον μικρό Γιωργάκη να μπαίνει κλαίγοντας στην τάξη σε άθλια κατάσταση με πατερίτσες και σε γύψο το χέρι και το πόδι του και της λέει:
- Αχ! καλέ κυρία τι ήθελα και σας άκουσα, με σάπισε στο ξύλο χθες βράδυ ο πατέρας μου... Αχ τι έπαθα...
- Μα έκανες ότι σου είπα; ρωτά η δασκάλα.
- Ακριβώς ότι μου είπατε! λέει ο Γιωργάκης.
- Για πες μου τι έγινε χθες βράδυ; ρωτά η δασκάλα.
- Χθες, και ενώ είχαμε πέσει πάλι για ύπνο με εμένα να βρίσκομαι στο κρεβάτι ανάμεσα στον μπαμπά και στην μαμά, ρωτά η μαμά τον μπαμπά: "Aγάπη μου κοιμήθηκε το παιδί;" Εγώ παρόλο που δεν κοιμόμουνα δεν μίλησα, όπως μου είχατε πει. Και λέει ο μπαμπάς: "Όχι, όχι ακόμα..."
Μετά από λίγο, ξαναρωτά η μαμά τον μπαμπά: "Αγάπη μου κοιμήθηκε το παιδί;" Εγώ που δεν κοιμόμουνα, δεν μίλησα. Λέει ξανά ο μπαμπάς: "Όχι, όχι ακόμα..."
Μετά από λίγο ξαναρωτά η μαμά τον μπαμπά: "Αγάπη μου, κοιμήθηκε το παιδί;" Εγώ πάλι δεν μίλησα. Και λέει τότε ο μπαμπάς: "Nαι, μου φαίνεται ότι κοιμάται."
Και του λέει η μαμά: "Αχ! έλα έλα,πάρε με τώρα..."
Και πετάγομαι τότε εγώ και τους λέω: "Πού πάτε ρε παιδιά; Πάρτε και μένα...!!!"

Πάει κάποιος με σεξουαλικό πρόβλημα στον γιατρό και του λέει:
- Γιατρέ μου, δεν μου σηκώνεται!
Tου δίνει κάτι χάπια ο γιατρός και του λέει να παίρνει από ένα πριν κάνει έρωτα.
Παίρνει ο τύπος τα χάπια, και προχωρώντας στο δρόμο παραμιλούσε:
- Έχω πολύ καιρό να κάνω sex. Καλύτερα να πάρω δύο. A μπα, καλύτερα τρία...
Nα μην πολυλογούμε, τελικά μέχρι να φτάσει σπίτι του, πήρε πέντε χάπια.
Φτάνοντας έχει γίνει τούρμπο! Αρπάζει την γυναίκα του και την πηδάει μέχρι τελικής πτώσης.
Σειρά παίρνουν, η πεθερά του, ο πεθερός του, η μάνα του ο πατέρας του, ο γιος του, η κόρη του... Όλη η γειτονιά... Όλο το χωριό...! Δεν μπορεί να ηρεμήσει. Απελπισμένος, παίρνει τηλέφωνο τον γιατρό:
- Γιατρέ μου, πήρα πέντε χάπια μαζεμένα κι έχω πηδήξει όλο το χωριό! Tι να κάνω να ηρεμήσω;
- Πάρε ένα ποτήρι κρύο γάλα, και βάλε μέσα την π...... σου για δέκα λεπτά. Έτσι θα ηρεμήσεις, τον συμβουλεύει ο γιατρός.
Tην ώρα που εφαρμόζει την συμβουλή του γιατρού, τον βλέπει ο γιος του από το παράθυρο.
Τρέχει έντρομος στην πλατεία του χωριού φωνάζοντας:
- Γρήγορα... κρυφτείτε όλοι! Τον ταΐζει κι έρχεται...!

Μια μέρα ο Μπόμπος στο σχολείο, αφού τελείωσε το μάθημα και είχαν φύγει όλα τα παιδάκια, λέει στη δασκάλα:
- Κυρία έχω 10.000 δρχ. Αν σου τα δώσω να σου πιάσω λίγο το μπουτάκι;
- Τι πράγματα είναι αυτά που λες Μπόμπο; του λέει.
- Κύρια να τα κάνω 20.000 δρχ.;
Το σκέφτεται η κύρια και συμφωνεί μαζί του. Αφού τη χουφτώνει κανονικά της λέει:
- Κυρία να σου δώσω 30.000 δρχ. να σου πιάσω το βιζάκι;
- Και δεν το πιάνεις; του λέει η κύρια.
- Κυρία, της λέει, να σου δώσω 40.000 δρχ. να βγάλεις έξω τις βυζάρες σου να τις γλύψω;
Συμφωνεί η κύρια και της τα γλύφει.
- Κυρία μιάς και φτάσαμε εδώ να σε πάρω από μπροστά για 100.000 δρχ.;
Δεν το σκέφτεται καθόλου η δασκάλα, κατεβάζει το κυλοτάκι και ο Μπόμπος τη γαμάει. Μέτα το γαμήσι της λέει ο Μπόμπος:
- Κυρία έχω άλλες 110.000 δρχ. Να στα δώσω να σε γαμήσω απ` τον κώλο;
- Κοίταξε να δεις μπόμπο του λέει η κύρια, από πίσω είμαι παρθένα.
- Με το γαριδάκι που έχω κύρια δεν θα καταλάβαιτε τίποτα. Αυτή το σκέφτεται λίγο και συμφωνεί. Αφού τη γαμάει και από κώλο, χαιρετιούνται και ο Μπόμπος φεύγει.
Ενώ έφευγε χαρούμενη η κύρια που είχε μαζέψει τόσα λεφτά, τη συναντάει ο διευθηντής και της λέει:
- Τι γίνεται κύρια Παπαδοπούλου, σας έδωσε ο Μπόμπος τα χρήματα του μισθού σας που του έδωσα να σας φέρει;

opoios/opoia thelei uparxoun kai alla anekdota(22 sto sunolo.mesa einai kai ta 4 pou diabasate)
http://rapidshare.com/files/110291815/anekdota.txt.html
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

trelos sporos

• Guest
« Reply #499 on: April 25, 2008, 17:19:13 »
Προειδοποιώ είναι λίγο κάφρικο.

Σε ένα γυράδικο μπαίνει μέσα ένας τυπάς και παραγγέλνει πίτα γύρο
Ο υπάλληλος όμως του λέει
-Αδερφέ πάρε γεμιστό μπιφτέκι και θα με θυμηθείς.
-Άσε ρε φίλε δε γουστάρω μπιφτέκι
-Βρε πάρε γεμιστό μπιφτέκι και θα με θυμηθείς
-Ρε φίλε σου πα , δε μαρέσει το μπιφτέκι
-Βρε πάρε γεμιστό μπιφτέκι και θα με θυμηθείς σου λέω!
-Άντε βάλε γεμιστό μπιφτέκι με πρηξες!
Αφου του δίνει το σαντουιτς και τρώει την πρώτη μπουκιά σηκώνει το κεφάλι ξανακοιτάει τον υπάλληλο:
-Mπάμπηη?