Author Topic: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει  (Read 38606 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ksts

• Guest
Απ: Ανέκδοτα....Γιατί το γέλιο μας λείπει
« Reply #40 on: August 27, 2003, 23:59:26 »
Mpeite sto
www.tzedes.com/forum.html
kai pigaiete sti diathiki tou Odissea:
Gia mia alli ekdoxi tis Odisseias...xexexe 8) 8)

Tom_Araya

• Guest
« Reply #41 on: October 09, 2003, 00:26:28 »
4 filoi apo ton strato antamwsane ksana meta apo 20 xronia kai vghkane na ta pioune. Ekei pou ka8otane, to fernei h kouventa stous gious tous. Enas apo tous 4 prospa8wntas na apofygei thn kouventa phgainei kai kala sto wc. Menoun loipon oi 3, kai leei o 1os perifanos "O dikos mou o gios einai toso epityxhmenos, pou na fantasteite ekane tis proales dwro se enan filo tou metoxes aksias 2500000 eurw". "Ayto den einai tipota, leei o 2os, o dikos mou einai toso eyporos pou ekane dwro se enan filo tou mia vila!" . "Emena o gios pali einai toso plousios, pou na fantasteite edwse prox8es se enan filo tou metrhta 1000000 eurw!" leei o 3os. Ekeinh thn stigmh, epistrefei o 4os ths pareas apo to wc kai ton rwtane oi alloi na tous pei gia ton gio tou. Kai aytos apogohteymenos apanta "Afhste re paidia, emena o gios mou einai ena koproskulo, olh mera ka8etai kai tempeliazei" . "Ma kala, kai pws zei?" ton rwtane oi alloi 3. Kai o typos apantaei aganakthsmenos "Exei vrei re paidia treis palioaderfes, tis kseskizei sto phdhma kai aytes tou kanoun dwra. Na, h mia tou ekane dwro metoxes aksias 2500000 eurw, h allh mia vila kai h trith tou ekane dwro se metrhra 10000000 eurw!"
 :lol:  :lol:  :lol:

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #42 on: November 28, 2003, 07:05:07 »
Htan pou lete o Totos kai mai mera tous ebale h daskala na grapsoun mia protash pou na periexei th leksi "mouliazw"

Afou grapsan oloi leei h daskala pes mas esy Elenitsa..
El:-Otan einai na fame fakes h mana mou tis bazei th prohgoumenh mera sto nero kai mouliazoun...

Mpravo leei h daskala...Pes ma kai esy Giannaki (oxi Okka)...
Gian:-Otan paizw mpala kai lerwnw ta pouxa mou h mana mou ta pairnei kai ta bazei sto nyptira kai mouliazoun...

mpravo leei kai pali h daskala...Pes mas kai esy TOTE...
TOTOS:-Tis Kyriakes otan exei kalo kairo anebainw sth sofita,trabaw th kourtina kai o hlios mou liazei ta arxidia!! ;D ;D ;D
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #43 on: December 04, 2003, 19:01:42 »
Τρέχει ο λαγός του σκοτωμού μέσα στο δάσος, και ξαφνικά βλέπει το ελάφι αραχτό κάτω από ένα δέντρο να καπνίζει χασίσι.
- Ρε, τι κάνεις εδώ, είσαι τρελός; Είμαστε μέσα στην φύση, στον καθαρό αέρα κι εσύ ρουφάς μαύρο; Εμπρός! Σήκω να τρέξουμε παρέα να γυμναστούμε.
- Έχεις δίκιο, λέει το ελάφι, παρατάει τα τσιγαριλίκια και αρχίζει να τρέχει μαζί με τον λαγό.
Εκεί που τρέχανε συναντούν την αλεπού να έχει πλακωθεί στην κοκαΐνη.
- Καλά ρε, λέει το ελάφι, είμαστε μέσα στο δάσος στον καθαρό αέρα κι εσύ σνιφάρεις κόκα; 'Ελα μαζί μας να τρέξουμε, να γυμναστούμε, να ανοίξουν τα πνευμόνια μας.
- Δίκιο έχετε ρε παιδιά, λέει και η αλεπού και αρχίζει να τρέχει μαζί με τους άλλους δύο.
Λίγο πιο κάτω συναντούν τον λύκο που ετοιμαζόταν να χτυπήσει ηρωίνη.
- Καλά ρε, δεν ντρέπεσαι; Να είμαστε μέσα στην φύση, στον καθαρό αέρα και συ να τρυπιέσαι; του λέει η αλεπού. Αντε σήκω και έλα μαζί μας, να τρέξουμε να γυμναστούμε, να ανοίξουν τα πνευμόνια μας.
Και ο λύκος:
- Δεν με παρατάτε πρωί - πρωί, λέω εγώ! Κάθε φορά που ο λαγός παίρνει έκστασι, εμείς θα τρέχουμε σαν μαλάκες μέσα στο δάσος;
PAOK-Hersonissos (Kriti)

petrovgr

• Guest
« Reply #44 on: December 04, 2003, 19:06:13 »
XAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAxaxaxaxaxaxaXAXAXXAXAXAXAX A POU TO THYMITHIKES RE SPINO EIXA KAIRO NA TO AKOUSW AYTO TO ANEKDOTO APO TA PIO GAMISERA!
 ;D ;D ;D

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #45 on: December 04, 2003, 19:07:14 »
to eida simera sto www.contra.gr ! :)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

petrovgr

• Guest
« Reply #46 on: December 16, 2003, 10:37:11 »
Loipon ayto pou tha grapsw twra den einai anekdoto,alla mou synevh to prwi shmera.Kathws hmoun perpatitos pianei mia klassiki vroxi-astrapi,mesa se 1 lepto egine apo mounti mera kataklysmos.Ti na kanw kai gw,afou to sakaki mou den eixe koukoula,pairnw to palaistiniako pou forame sto laimo kai to vazw sto kefali mou.Kai enw proxwrousa,erxetai dipla ena amaksi,oikogeneia twra-pateras-mana-paidi.Stamataei sti gwnia o pateras na parei tsigara.Kai akouw to paidaki na leei ''MAMA,MAMA, O ARAFAT!''
gamithika sto gelio me tin ataka tou xestompompira ;D ;D ;D

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #47 on: December 23, 2003, 19:44:29 »
Kalo!!!!!!!!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Tom_Araya

• Guest
« Reply #48 on: January 03, 2004, 23:36:09 »
Ston giatro:
-Giatre mou, espasa to xeri mou se 2 merh
-E tote mhn ksanapate se ayta ta merh

:lol:

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #49 on: January 16, 2004, 19:10:12 »
Pernei thlefono mia daskala sto spiti enos mathiti ths yia na milisei me thn mhtera tou paidou.
"O Mhtsos prepei na mathei oti yparxei diafora metaxh andra kai gynaika", leei h daskala.

Gyrizei spiti o Mhtsos to apogeuma kai vriskei thn Mana tou sthn porta.
Ton pairnei ap'to xeri kai ton odigei sthn krevatokamara ths opou paei kai ksaplwnei sto krevati ths, kai leei ston Mhtso:

-'Mhtso, ksekoubose thn blouza mou.'
O mhtsos thn ksekoubose.

-'Tora Mhtso,bgale to soutien mou.'
To bgazei o Mhtsaras.

- 'Ksekoubose thn fousta mou, kai bgal'thn mazi me to string mou,'
O Mhtsos, to kanei.

- Kai tora mazepse ta ola kai valta ekei pou ta vrikes kai amma tha ksanaforeseis dika mou rouxa, tha sou kopsw t'arxidia..

;D
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #50 on: February 23, 2004, 05:21:01 »
-Pws legete to paixnidi pou paizoun oi poustares???

GAY BOY

-Pws alliws leme th gravata???

PEODEIXTH

-Giati h poutsa einai strabh???

Gia na katharizei kai ta pisw dontia

-Ti eipe h stroumfita otan eide ta stroumfakia???

POUTSES MPLE

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ante ligo na gelasoume gamw th Xanthi kai ton Lampriako to mouni

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #51 on: February 24, 2004, 00:27:28 »
Pernei thlefono mia daskala sto spiti enos mathiti ths yia na milisei me thn mhtera tou paidou.
"O Mhtsos prepei na mathei oti yparxei diafora metaxh andra kai gynaika", leei h daskala.

Gyrizei spiti o Mhtsos to apogeuma kai vriskei thn Mana tou sthn porta.
Ton pairnei ap'to xeri kai ton odigei sthn krevatokamara ths opou paei kai ksaplwnei sto krevati ths, kai leei ston Mhtso:

-'Mhtso, ksekoubose thn blouza mou.'
O mhtsos thn ksekoubose.

-'Tora Mhtso,bgale to soutien mou.'
To bgazei o Mhtsaras.

- 'Ksekoubose thn fousta mou, kai bgal'thn mazi me to string mou,'
O Mhtsos, to kanei.

- Kai tora mazepse ta ola kai valta ekei pou ta vrikes kai amma tha ksanaforeseis dika mou rouxa, tha sou kopsw t'arxidia..

;D

:lol:

Re..POte to egrapsa auto; EInai oreo kai to eixa ksexasei..
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
POIOS PETAEI PSILOTERA APO TON PHTER PAN???

;D ;D ;DO PHTER PARA-PAN ;D ;D ;D

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #53 on: September 08, 2004, 14:37:14 »
Ξυπνάει ένας Χριστιανός και βλέπει από το παράθυρό του έναν άγριο γορίλα να έχει ανεβεί σε ένα πεύκο που είχε στο κήπο του και να γρυλλίζει απειλητικά. Ο τύπος τα χρειάστηκε και άνοιξε το Χρυσό Οδηγό μπας και βρει κάποιον ειδικό να τον απαλλάξει από το αναπάντεχο πρόβλημα.
Ανέλπιστα, κοιτάζοντας στον πρώτο τόμο στο 'Γ', βλέπει ένα επάγγελμα ΄Γοριλο - εξολοθρευτής - ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, οικονομία'. Αμέσως παίρνει τηλέφωνο, δίνει τα αναγκαία στοιχεία και σε ένα τέταρτο χτυπάει την πόρτα του ένας τύπος, ντυμένος με στολή της λεγεώνας των ξένων και εξοπλισμένος με ένα ντουφέκι, ένα δίχτυ και κουβαλώντας και έναν άγριο σκύλο.
- Εσείς με καλέσατε; τον ρωτάει και όταν του απαντάει καταφατικά και του δείχνει τον γορίλα στο δέντρο, ο παράξενος εξολοθρευτής του λέει αργά και παραστατικά:
- Λοιπόν ακούστε πως θα γίνει η δουλειά. Θα ανεβώ στο δέντρο και θα αρχίσω να το τραντάζω δυνατά. Κάποια στιγμή θα χάσει την ισορροπία του ο γορίλας και θα πέσει κάτω. Αμεσα ο καλά εκπαιδευμένος σκύλος θα χυμήξει και θα τον δαγκώσει σε ευαίσθητο σημείο. Τότε εσείς θα ρίξετε το δίκτυ πάνω στον παραλυμένο γορίλα και εγώ θα κατέβω και θα τον δέσω.
Και λέγοντας αυτά τα λόγια αρχίζει να σκαρφαλώνει στο δένδρο. Ο άνθρωπός μας, παραξενεμένος του φωνάζει από μακρυά:
- Καλά και το ντουφέκι που χρειάζεται;
Ο εξολοθρευτής, χωρίς να σταματήσει να σκαρφαλώνει, του λέει:
- Κοίτα καμιά φορά, όπως κουνάω το δένδρο, θυμώνει ο γορίλας και κουνάει κι αυτός πιο δυνατά, οπότε είμαι ΕΓΩ που πέφτω. Σ' αυτή την περίπτωση πυροβολάς τον σκύλο...

:wiggle2: :lol: :cwm12:

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: September 15, 2004, 18:08:42 »
Δύο τύποι πίνουν καφέ απ' έξω από μια εκκλησία. Τελειώνει η λειτουργία και ο παπάς περνάει έξω από το καφενείο κουτσαίνοντας.
Ο ένας από τους δύο:
- Παπά έλα να σε κεράσουμε καφέ.
- Δεν μπορώ τέκνο μου, γιατί έπεσα και χτύπησα στο μπιντέ και δεν μπορώ να κάτσω. Μια άλλη φορά ευχαριστώ.
- Στο καλό να πας παπά.
Φεύγοντας ο τύπος ρωτάει τον φίλο του:
- Ρε συ, τι είναι ο μπιντές;
Και ο φίλος του:
- Ξέρω 'γω μωρέ, 40 χρόνια έχω να πάω στην εκκλησία...

ksts

• Guest
« Reply #55 on: September 15, 2004, 21:23:28 »
King
vaze kai tin pigi sou apo katw
giati... :police:

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #56 on: September 15, 2004, 21:34:05 »

Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Οι Γυναίκες...

...κάνουν piercing

...κάνουν τατουάζ σχεδόν παντού

...γεννάνε είτε κανονικά, είτε με καισαρική

...κάνουν λιποαναρρόφηση

...τρυπάνε τις κοιλιές τους και βάζουν σιδερικά

...βάζουνε δαχτυλίδια στα στομάχια τους για να αδυνατίσουν

...βάζουνε σιλικόνη στα βυζιά

...κάνουν lifting

...κάνουν αποτρίχωση είτε με λαβίδα, είτε με ζεστό κερί

...βγάζουν τα φρύδια τους

...τρυπάνε τα αυτιά τους κατά κόρο

...και κατά τα άλλα, άμα τους πεις να τις πηδήξεις από τον κώλο, σου λένε ότι πονάει!

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #57 on: October 10, 2004, 14:32:00 »
Κι όμως έχουν συμβεί...

-**- «Ήμουν στο Privilege στα Χανιά και μιλούσα όλο το βράδυ με μια κουκλάρα. Δεν είχε αναπτήρα και της είχα δώσει το δικό μου. Όταν έπρεπε να φύγω, μου είπε "Πότε θα συναντηθούμε να σου τον δώσω πίσω;" κι εγώ της απάντησα "Δεν πειράζει, κράτησέ τον"! Τραγική ατάκα, ε; Έμεινα 3 μέρες παραπάνω στα Χανιά για να τη βρω, αλλά δεν την ξαναείδα ποτέ» .
Στέφανος, 27 ετών

-**- «Είχα βγει με μια κοπέλα για την οποία πέθαινα και από την αμηχανία μου έλεγα όλο το βράδυ βλακείες. Κάποια στιγμή βρήκα το θάρρος να τη φιλήσω, αλλά όταν έσκυψα προς το μέρος της άπλωσα και το χέρι μου, ρίχνοντας δύο ποτήρια γεμάτα μπίρα πάνω της. Όλο το υπόλοιπο βράδυ καθάριζε τη φούστα της».
Γιάννης, 24 ετών

-**- «Της ζήτησα το τηλέφωνό της, μου ζήτησε το δικό μου και δεν είχα το κινητό μαζί μου. Προσπάθησα να το θυμηθώ απέξω, αλλά ήμουν λιώμα και το πρώτο νούμερο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν της πρώην μου - αυτό της έδωσα. Εντάξει, θέλεις κι άλλο;»
Μάνος, 31 ετών

-**- «Όταν μου αρέσει κάποια πάρα πολύ, με πιάνει φλυαρία και δεν ξέρω τι λέω. Τις προάλλες, εκεί που μιλούσα σε κάποια που μόλις είχα γνωρίσει, τη ρώτησα από το πουθενά: "Χέζεις κάθε μέρα κανονικά;". Αμέσως μετά ήθελα να πεθάνω με συνοπτικές διαδικασίες. Να σου πω, μη γράψεις το πραγματικό μου όνομα, ΟΚ;»
Aλέξης, 27 ετών

contra.gr

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #58 on: November 12, 2004, 01:12:46 »
Είχαν αποφασίσει οι αστυνομικοί ότι στον 1000στό πελάτη των διοδίων θα έδιναν ένα δώρο 500ευρώ.
Έτσι σταματάνε το χιλιοστό οδηγό που περνάει από τα διόδια και του λένε:
- "Συγχαρητήρια κύριε, είστε ο χιλιοστός πελάτης και κερδίζετε 500ευρώ.
Τι θα κάνετε με αυτά τα χρήματα;
" Ο οδηγός ενθουσιασμένος απαντάει:
- "Πω πω ευχαριστώ κύριε αστυφύλακα. Θα πάω αύριο κιόλας να βγάλω δίπλωμα..."

Πετάγεται η γυναίκα του από δίπλα:
"Μην τον ακούτε κύριε αστυνόμε. Ποτέ δεν ξέρει τι λέει όταν πίνει."

Και πετάγεται κι ο κουφός παππούς από το πίσω κάθισμα:
"Σας τα `λεγα εγώ, δεν σας τα `λεγα; Δεν θα πάμε μακριά με κλεμμένο αμάξι..." :cwm12:

GigAs

• Guest
« Reply #59 on: November 12, 2004, 05:50:33 »
 --
A lady walks into a sex store and says to the salesman, "Where are the dildos?" The clerk points and says, "On the wall over there." She looks and says, "I want one of the red ones." The salesman says, "No, lady. The dildos are the ones next to the fire extinguisher."
--
"Mr. Clark, I have reviewed this case very carefully," the divorce court Judge said, "And I've decided to give your wife $775 a week." "That's very fair, your honor," the husband said. "And every now and then I'll try to send her a few bucks myself."