Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
Γενικα και αοριστα "αντιπαθεια" ακουω απ' ολους και αυτο επιβεβαιωνει τον τερατιο.

Γενικά και αόριστα "αντιπάθεια" υπάρχει για όλες τις γερμανικές ομάδες, απλά η Μπάγερν φαίνεται, οπότε αυτή την πληρώνει...και δεν μιλάω για τα τελευταία χρόνια, πάντα υπήρχε, και ο λόγος δεν ήταν πολιτικός ή ιστορικός, ή τουλάχιστον δεν ήταν κυρίως τέτοιος...ο λόγος ήταν πως στην Ελλάδα το διεθνές ποδόσφαιρο το δίδαξε ο Διακογιάννης, που ήταν φανατικός αγγλόφιλος...ως αποτέλεσμα, βγήκε μια γενιά δημοσιογράφων που ήταν τα μπάσταρδα του Διακογιάννη (με αρχιμπάσταρδο τον Σωτηρακόπουλο) που ήταν κάργα αγγλόφιλοι σε τέτοιο βαθμό που μιμούνταν τα πάντα από τον τρόπο που βλέπαν το ποδόσφαιρο οι άγγλοι...ε, οι άγγλοι είχαν κόντρα με τους Γερμανούς από πάντα, οπότε, αυτή η κόντρα μεταφέρθηκε στην Ελλάδα ως αντιπάθεια προς τις γερμανικές ομάδες...

και βεβαίως μπορούσαν να διαμορφώνουν γνώμη γιατί μέχρι τα τέλη των 80ς και την δορυφορική από συλλογικό επίπεδο βλέπαμε μόνο αγγλικό πρωτάθλημα (και κύπελλο, μην χάσουμε) και τους 3 τελικούς των 3 κυπέλλων της ΟΥΕΦΑ (παρεπιπτόντως, προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η πρώτη φορά που έδειξε η ελληνική τηλεόραση ημιτελικό κυπέλλου ευρώπης (μεταξύ ξένων ομάδων εννοείται)...κάνω λάθος ή είναι 90ς;)...και μέχρι τα μέσα των 90ς υπήρχε μόνο μια μικρή ομάδα "μυημένων" που παρακολουθούσε και οι υπόλοιποι δεν ήξερε την τύφλα του πέρα από Αγγλία...κάπως έτσι, και επειδή οι αρδ στα 90ς ήταν τα μπάσταρδα του Διακογιάννη όταν ξεκίνησαν οι εβδομαδιαίες προβολές τσάμπιονς λιγκ άκουγες τέρατα από τους "ειδήμονες" στην τηλεόραση...περιφρονούσαν οποιαδήποτε ομάδα πλην Αγγλίας (με εξαίρεση την Ρεάλ) με ένα στυλάκι που φαινόταν ρε φίλε πως οι τύποι ξέρω γω θεωρούσαν την Ίπσουιτς μεγαλύτερη ομάδα απ την Ντιναμό Κιέβου, την Τότεναμ μεγαλύτερη απ την Ίντερ ή την Νόριτς μεγαλύτερη απ την Μπιλμπάο...κάπως έτσι, και απ αντίδραση στους μαλάκες (+ τον τεράστιο Έφενμπεργκ αλλά και όλη την ομάδα των Έφενμπεργκ-Μπάσλερ-Καν-Λιζαραζού-Έλμπερ κλπ.) μου ήρθε η αρχική συμπάθεια, η οποία βεβαίως ενισχύθηκε όταν διάβασα την ιστορία της (ανάμεσα στην οποία και την δυσμένεια της Μπάγερν επί ναζισμού...πάρτε την λίστα με την βαθμολογία των ομάδων της Γερμανίας επί Χίτλερ http://web.archive.org/web/20091027122820/http://geocities.com/clasglenning/Europeiska_fotbollstabeller/GERMANY_GAU.html ...31η η Μπάγερν...κάτι σαν τον Φωκικό ένα πράμα...θα με πεις η Γκλάντμπαχ ήταν 310η...τι να κάνουμε, αν μεγάλωνα στα 70ς θα την είχα εκτιμήσει αλλιώς)...

ακόμα την έχω μια συμπάθεια την Μπάγερν (όπως επίσης την Νάπολι κ την Μπαρτσελόνα) αλλά πλέον, περνώντας τα χρόνια και βλέποντας πως ο καπιταλισμός έχει γαμήσει τα πάντα, υποστηρίζω οτιδήποτε είναι έστω κι από σπόντα ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο...π.χ. γούσταρα την Μπιλμπάο του Μπιέλσα έστω κι αν αυτό το "11 βάσκοι στην ομάδα" έχει εθνικιστική βάση, όπως γούσταρα την Ίντερ του Μουρίνιο γιατί αυτή η "κακοποίηση του ποδοσφαίρου" (που πάντα μπορούσε να κάνει καλύτερα απ τον καθένα η πρώτη διδάξασα του κατενάτσιο) είναι κόντρα στο καπιταλιστικό "θεαματικό ποδόσφαιρο" κλπ...αντίστοιχα απεχθάνομαι την Ρεάλ (τον γάβρο της Ευρώπης) και τις αγγλικές ομάδες, που φέρανε πρώτες αυτό το ποδόσφαιρο, με πρώτη και πιο σιχαμένη την γαμημένη αρχιπουτάνα Μάντσεστερ, την πρώτη διδάξασα του πουστλέ ποπσταρ επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που σήμερα έχει κυριαρχήσει διεθνώς και έχει φτάσει μέχρι το Λάκκωμα Χαλκιδικής

Υ.Γ.
σήμερα οι αρδ σε αυτό το σημείο έχουν γίνει καλύτεροι, αν και ακόμα πετάνε που και που καμιά καλή χοντράδα...π.χ. θυμάμαι που πέτυχα πέρσι έναν μαλακάκο στον αντένα να λέει για την Μάντσεστερ Σίτυ "ομάδες με την ιστορία της Σίτυ" και μου έφυγε αυθόρμητα μούντζα προς την τηλεόραση (ποια ιστορία της Σίτυ, ο Παναρκαδικός της Αγγλίας, βρέθηκε ένα σείχης να θέλει να ξεπλένει λεφτά και έγιναν άνθρωποι)

Υ.Γ.2
το ίδιο γουστάρω και ποδοσφαιριστές που εκπληρώνουν κάποιο στυλ που προυπήρχε στο ποδόσφαιρο και δεν είναι από το φωτοτυπικό βγαλμένοι...ακόμα και στυλ που στο παρελθόν μου την έσπαγε, όπως το παραδοσιακό γιουγκοσλάβικο του ατομιστή-ταλαντούχου-τσόγλανου-απρόβλεπτου-αργού-με καλή πάσα και δολοφονικό ένστικτο και κρύο αίμα στα κρίσιμα....παλιότερα δεν μπορούσα να τους βλέπω...τώρα, δεν έπρεπε να αφήσουμε τον Ίβιτς να σταματήσει...ο τύπος ήταν ζωντανό μνημείο (ζωντανό απολίθωμα θα πουν οι κακεντρεχείς) της γιουγκοσλαβικής σχολής...έπρεπε να τον κρατήσουμε μέχρι να μην μπορεί να περπατήσει άλλο (κανά 2-3 χρόνια ακόμα δηλαδή)

Υ.Γ.3
89-90 ηταν οι 2 χρονιες που η κολωνια του νταουμ διεκδικουσε πρωταθλημα,τωρα επειδη ημουν και πιστσιρικος αρκετα δεν θυμαμαι ποια απο τις δυο αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε γινει ψιλοχαμος με την αβαντα.

άντε ρε, δεν το θυμόμουν αυτό...και αντί να κατηγορήστε τον κοκάκια τον Ντάουμ που σας πούλησε κλαίγεστε, δεν κοιτάτε να κάνετε ομάδα γιατί μια ζωή θα είστε στην φάπα, ρε πουθενάδες 23 εμείς 22 όλοι σας

(θα συμβουλευτώ το ίντερνετ και θα επανέρθω)
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
και βεβαίως μπορούσαν να διαμορφώνουν γνώμη γιατί μέχρι τα τέλη των 80ς και την δορυφορική από συλλογικό επίπεδο βλέπαμε μόνο αγγλικό πρωτάθλημα (και κύπελλο, μην χάσουμε)

Η ερτ εδειχνε και γερμανικο πρωτα8λημα με αν θυμαμαι καλα 2 αγωνες την βδομαδα στα τελη των 80ς αρχες 90ς.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
terastie, δεν είναι μόνο θέμα μπάσταρδων του Διακογιάννη. Προσωπικά εγώ όλο το Γερμανικό ποδόσφαιρο το σιχαίνομαι από την εθνική τους. Η ομάδα της ντόπας που τις χαρίσανε δύο παγκόσμια κύπελλα, που στο πρώτο όλοι σχεδόν πεθάνανε από καρκίνο και στο δευτέρο το πέναλντυ που πήρανε είναι χειρότερο και από το πέναλτύ του Γκόγκιτς στην Τούμπα με γκείη το 97. Της ομάδας που  ναι μέν προσπαθεί αλλά έχει κάνει την κωλοφαρδία δευτερη φύση. Έζησα εκει και το μουντιάλ του 2002 (που ήταν άθλιοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει και μας είχαν πρήξει τα αρχίδια με την αρχιπουστάρα λούζερ τον Μπάλακ) κια του 2006 που και πάλι έπρεπε να σφάξουν την Αργεντινή για να πάνε τελικό. Του ποδοσφαίρου που ποτέ μα ποτέ δεν έχει προσφέρει κάτι καινούριο σαν σύστημα ή σαν εμφάνιση (απλώς αντιγράφουν, τα ποιό πετυχημένα τρέντ της κάθε εποχής). Μεγάλη χαρά ο αποκλεισμός τους και η πούτσα από γνήσιες ποδοσφαιρικές σχολές όπως η Ιταλία και η Ισπανία και τεράστια καύλα 14 χρονών σε επίσκεψη στην Φρανκφούρτη ο αποκλεισμός τους από την Βουλγαρία και την κεφαλιά του Λετσκοφ. Όσο για την ομαδάρα της Μπάγερν, αν σε πειράζει το λάιφσταϊλ του Μπέκαν, η Μπάγερν και η Μπίλντ είναι μια ζωή όσο έμενα εκεί πακέτο. Η κωλοφαρδία της σαν ομάδα δεν έχει όριο, ο λόγος που είχα χαρεί την πούτσα που φάγανε το 99 ήταν με πόσο τύχη περάσανε τότε στα ημιτελικά την πραγματικά καλύτερη ομάδα της χρονιάς, την Δυναμό Κιέβου. Δεν γουστάρω επίσης την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε έχω καμμιά συμπάθεια στην εθνική Αγγλίας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι παλαιότεροι και οι καινούριοι στους κερδισμένους τελικούς της Μπάγερν, τον αντίπαλο θυμούνται και όχι την ίδια. Μου έχει πει ο πατέρας μου και για την Σεντ Έτιεν και για την Λίντς που έσφαξε ο γαυρός εξ Βαυαρίας. Θυμάμαι μια χαρά το κάλπικο πέναλντυ με την Βαλένθια, για να ισοφαρίσουν και μετά το κατενάτσιο (που το έχουμε συνδέσει με τους Ιταλούς, αλλά και οι Γερμανοί μια χαρά τον παίζουν και μια χαρά το εφαρμόζουν συνέχεια). Ακόμα και φέτος και με την Γιουβέντους αλλά και με την Μπάρτσα, τι περίεργα, αλλά κάπου τρία γκόλ ήταν άκυρα (1 με Γιούβε , 2 με Μπάρτσα). Και εγώ γουστάρω να πηγαίνουν καλά "μικρές" ομάδες και να ξεφτιλίζουν τα brand name του ποδοσφαίρου, αλλα μέσα στα Brand name είναι και η Μπάγερν, και για εμένα είναι και το Brand name που παίζει πιο αντιπαθητικά από όλα. Τους ευχόμαι τρίτη σερί ήττα στον τελικό και να είναι μια ζωή δεύτεροι όπως η εθνική τους. Γνωρίζοντας και έχοντας ζήσει τους Γερμανούς, τίποτα δεν τους την σπάει περισσότερο από αυτό.(τελικά τα νευρά από την Τρίπολη ακόμα δεν μου φύγανε....... μεγάλο παραλλήρημα :) )
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Το αγγλικό δεν είναι αγαπημένο λόγω διακογιαννη ρε παιδιά . Είναι το nBa του ποδοσφαίρου. Παρά πολύ γρήγορο σοβαρά ρόστερ, κατα κάποιο τροπο δεν είναι 2 ομάδες που μονοπωλούν. Αλλά τόσο γρήγορο ρυθμό δεν βλέπεις αλλού . Τουλάχιστον εγώ αυτό γουστάρω.
Τώρα για την μπάγερν έναν ημιτελικό θυμάμαι στην Μαδρίτη που ο φφεμπεργκ δεν πέρασε ποτέ το κέντρο. Πως να την αγαπησω μωρε;

Offline Suicidal

• Βασικός
καλα ενταξει  :D , ποσο ποιο δραμα δηλαδη....
εισαι με την πλατη στον τοιχο, εχεις 4 ομαδες απο πανω σου σαν προτελευταιος,
χανουν ΚΑΙ ΟΙ 4 , κερδιζεις το δικο σου και κρατας την κατηγορια.

ΕΥΓΕ AFC WIMBLEDON !!!!

υγ: ξερω ξερω, ο φερεντζες μας ελειπε, αλλα κι ας τα λεω μονος μου, κι ας τα ακουω μονος μου!
     η ιστορια αυτης της ομαδας που εμοιαζε με ανεκδοτο και εξελισσεται σε πραγματικοτητα, για μενα δεν περναει απαρατηρητη

υγ2 γουλβς για τ'αναθεμα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Kριμα για την Γουλβς πραγματικα κατορθωμα το πως πεσανε φετος σε χρονια που πηρανε στην αρχη τον τρελακια τον Σολμπακεν(πρωην Κοπεγχαγης) και ειχαν στοχο την ανοδο στην πρεμιερ λιγκ..

Επαιξε και μπουκα στο Μολινο στο τελευταιο ματς..  http://www.youtube.com/watch?v=bi8Oz-I4dFw&feature=player_embedded

Το ακραιο στο νησι ηταν αυτο που εγινε στο Μπρεντφορντ-Ντονκαστερ.. χαμενο πεναλτυ για τους γηπεδουχους στο 90κατι(αν ευστοχουσε ανεβαινε η Μπρεντφορντ) και στα καπακια στην αντεπιθεση 0-1 η Ντονκαστερ και παιρνει αυτη την απευθειας ανοδο και τους στελνει τους αλλους στα μπαραζ..

Ωραιο και το Γερμανικο πρωταθλημα με παρα πολυ κοσμο και μερικες πολυ καλες ομαδες αλλα σαν την Αγγλια δεν εχει.. καλυτερα να βλεπω Λουτον - Κιντερμινστερ ματς κονφερανς παρα Νυρεμβεργη - Φραιμπουργκ για παραδειγμα  :'(

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **

Τώρα για την μπάγερν έναν ημιτελικό θυμάμαι στην Μαδρίτη που ο φφεμπεργκ δεν πέρασε ποτέ το κέντρο. Πως να την αγαπησω μωρε;

Από τα πρώτα ματς που θυμάμαι(το πόσο το γούσταρα δε λέγεται)... :'(
Breaking The Waves

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Aφού ήταν από τα πρώτα ματς που θυμάσαι
ποιο δασκάλεμα σε έκανε να το γουστάρεις τόσο;   ;D

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
Λίγο μου είχε μείνει μια συμπάθεια κι από το 99 με την Μπάγερν(εκείνο δεν το θυμάμαι πολύ όμως),λίγο ότι ήταν και το απόλυτο αουτσάιντερ σε εκείνο το ματς,λίγο ότι από μικρό μου άρεσαν οι εμφανίσεις τύπου Βαστάτε παλικάρια να αντέξουμε(στυλ Μουρίνιο στη Βαρκελώνη στο Μπαρτσελόνα-Ίντερ),λίγο οι υποβόσκουσες φιλογερμανικές τάσεις.Ε αυτά.
Breaking The Waves

Offline petrov

• Αλλαγή

ΕΥΓΕ AFC WIMBLEDON !!!!

υγ: ξερω ξερω, ο φερεντζες μας ελειπε, αλλα κι ας τα λεω μονος μου, κι ας τα ακουω μονος μου!
     η ιστορια αυτης της ομαδας που εμοιαζε με ανεκδοτο και εξελισσεται σε πραγματικοτητα, για μενα δεν περναει απαρατηρητη

Όντως ωραία μέρα για το γαλατικό χωριό

http://www.youtube.com/watch?v=xSQS1kj_HsA (Embedding disabled, limit reached)

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
Aφού ήταν από τα πρώτα ματς που θυμάσαι
ποιο δασκάλεμα σε έκανε να το γουστάρεις τόσο;   ;D

ασ τα αγέντη, ο μικρός είναι πνεύμα αντιλογίας....ΠΑΟΚ και Ρεάλ ρε, είναι δυνατόν, γαμώ τον βασιλιά σας και την άλλη την ξεκωλιάρα την κοκο-αδερφή

το 2001 είχες μεγαλώσει αρκετά για να το θυμάσαι μικρούλη;

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
Ωραιο και το Γερμανικο πρωταθλημα με παρα πολυ κοσμο και μερικες πολυ καλες ομαδες αλλα σαν την Αγγλια δεν εχει.. καλυτερα να βλεπω Λουτον - Κιντερμινστερ ματς κονφερανς παρα Νυρεμβεργη - Φραιμπουργκ για παραδειγμα  :'(

ξες γιατί στην Αγγλία δεν έχουν ποδόσφαιρο σάλας;...γιατί θέλουν εκκλησίες με τρούλο για να μπορούν να βγάζουν τις σέντρες με την ησυχία τους...

Υ.Γ.
συνημμένα, για τους αγγλόφιλους, από την τελευταία επίσκεψη στην αγγλία, inside view από το Loftus Road της QPR, απ τον φετινό αγώνα με την Γουίγκαν που σήμανε την πτώση στην Β' (ήθελε οπωσδήποτε νίκη, έπαιζε με 10 70 λεπτά, έκανε το 1-0 στο 85 και ισοφαρίστηκε στο 94)...γήπεδο χτισμένο το 1882, λαμαρινο-γήπεδο εντελώς, 19 χιλιάδες θέσεις, με μια κολώνα στην μέση αλά τούμπα και όταν πήγαινε η μπάλα προς το δικό μας άκρο του γηπέδου εμείς που είμασταν ψηλά δεν βλέπαμε...

http://imageshack.us/photo/my-images/826/cam00044l.jpg

γενικά αρκετά καλή ατμόσφαιρα, αν και οι τύποι δεν το έχουν με την καμία με τα ονόματα...εκτός απ το όνομα της ομάδας τους (οι φύλακες του πάρκου της βασίλισσας, έλεος ρε πούστη), το παρατσούκλι τους είναι Rs (τα "ρο"), που όχι μόνο είναι άκυρο (φανταστείτε να λεγόμασταν "οι Πι") αλλά έχει και σαν αποτέλεσμα όταν είναι στην επίθεση να φωνάζουν όλοι μαζί "καμ ον γιου αρσ", το οποίο ευλόγως παρεξηγείται εύκολα...

Υ.Γ.2
Γουίμπλετον δεν έχω πάει αλλά το έχω στο πρόγραμμα...την Μπρέντφορντ σε παλιότερη επίσκεψη ήμουν στο τσακ, θυμάμαι που όταν το έψαχνα είχα διαβάσει πως το γήπεδο της είναι το γήπεδο με τις περισσότερες Pub απ όλα τα γήπεδα της αγγλίας...

Offline Sez

• Αποστολή
  • **

ΕΥΓΕ AFC WIMBLEDON !!!!

H Γουίμπλεντον ήταν πρότελευταία, είχε 50 βαθμούς πριν το τελευταίο αγώνα. Παράλληλα έπαιζε και η Ντάγκεναμ(51β) με την Γιορκ(52β) και με δεδομένο ότι στην Δ' Αγγλίας πέφτουν μόνο 2 ομάδες ήταν δεδομένο πως ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΜΕΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Οπότε δεν είναι και τόσο θαύμα. Κατά τ'αλλα τη θέση της Γουίμπλεντον στον υποβιβασμό την πήρε η Μπαρνέτ του Ντάβιντς (όχι του αδερφού που γράφει στο site αλλά του πραγματικού, που είναι παίχτης-προπονητής εκεί).
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline Suicidal

• Βασικός
εχεις απολυτο δικιο, κατι μπερδεψα με τις 4 ομαδες....  :-[
παντως οπως και να'χει τεραστια επιτυχια, αν αναλογιστεις οτι στα τελευταια 5 ματς δεν ειχαν κερδισει.
νομιζω πολυ μεγαλο ψυχολογικο ρολο επαιξε το ανελπιστο Χ που φεραν μεσ'την τζιλιναμ (αδιαφορη μεν, αλλα πρωτη)

τελος παντων, θα με πειτε μιλάμε για δ' αγγλιας τωρα, αλλα η φαση με την afc δειχνει πως αν υπαρχει θεληση και πιστη ΟΛΑ γινονται....
αληθεια τι κανει αυτη η fc united of manchester; στην 10η κατηγορια δεν ξεκινησε τοτε; που βρισκεται;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Εχει ψωμι ακομα.. στην 3η θεση στην northern premier league βρισκεται(7η κατηγορια)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

Εγω πάλι ποιο εύκολα  βλέπω αγροτικός αστέρας - πανσεραικός παρά μάντσεστερ λίβερπουλ και μπάρτσα ρεάλ. Απορώ κι όλας πως υποστηριζετε ομάδες από έξω. Εντελώς αδιάφορα όλα τα πρωταθλήματα, είτε αγγλικό είτε ισπανικό είτε γερμανικό. Στην βετ365 γουστάρω περισσότερο να βλέπω περού, χιλή, ουρουγάη, αργεντινή και βραζιλία. Και μπάλα να μην βλέπεις σε πολλά ματς έχει άλλη φάση το παιχνίδι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
εχεις απολυτο δικιο, κατι μπερδεψα με τις 4 ομαδες....  :-[
παντως οπως και να'χει τεραστια επιτυχια, αν αναλογιστεις οτι στα τελευταια 5 ματς δεν ειχαν κερδισει.
νομιζω πολυ μεγαλο ψυχολογικο ρολο επαιξε το ανελπιστο Χ που φεραν μεσ'την τζιλιναμ (αδιαφορη μεν, αλλα πρωτη)

τελος παντων, θα με πειτε μιλάμε για δ' αγγλιας τωρα, αλλα η φαση με την afc δειχνει πως αν υπαρχει θεληση και πιστη ΟΛΑ γινονται....
αληθεια τι κανει αυτη η fc united of manchester; στην 10η κατηγορια δεν ξεκινησε τοτε; που βρισκεται;

Όπως τα λέει ο biv 7η κατηγορία στην 3η θέση και θα παίξει αγώνες μπαράζ σε 10 μέρες για την άνοδο στην 6η (Conference north). Μ'αρέσει που υπάρχουν κι άλλα άτομα που την ψάχνουν με το αγγλικό ποδόσφαιρο και την οπαδική βάση του. Φίλε η championship έχει τόσες ιστορικές ομάδες, που είναι σαν να βλέπεις premier άλλων εποχών. Λέστερ, Λιντς, Νότινγχαμ, Σέφιλντ Γουένστνει κτλ. Οι λύκοι την έκαναν την παπαριά τους το Σάββατο και πέφτουν κατηγορία αν δε συμβεί κάνα θαύμα.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Πάντως κατα το 88 ο μπαλοτελι χθες πρέπει να την έστειλε τη δικιά του να ξυρισει το μουνι της...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
http://www.sportdog.gr/article/168118/feygei-apo-tin-pari-o-impraimobits

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας.