Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59173 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

Offline Suicidal

• Βασικός
τον γαμας τον ροναλντο οτι εχει και δεν εχει η δεν τον γαμας .....  :'(

http://img594.imageshack.us/img594/2033/tippschein.jpg

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
γάμα τον αμυντικό της ντόρτμουντ καλύτερα που τον έχεις κ πιο κοντά
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πω πω ζημια... αλλα και ταλιμπαν ο μαγκας τι δελτιαρα πεταξε αγγιξε το θαυμα!

Offline Suicidal

• Βασικός
δεν ειναι δικο μου το κουπονι καπρι αδερφε ..... χαχαχαχαχα

Ααααααααλλα υπαρχουν και τα τυχερα, THANK YOU MATS HUMMELS  :P

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
έτσι πάνε αυτά....ένας γελάει...άλλος κλαίει...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Η μόνη κηλίδα στην ιστορία της Μπάγερν είναι το 1983. Αν καταφέρουν και χάσουν τρίτο τσουλου στον τελικό σε τέσσερα χρόνια, θα είναι άξιοι της μοίρας τους.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
η Μπάγερν είναι αυτό που θα ήταν ο ΠΑΟΚ αν δεν υπήρχε "Γουλανδρής-Χούντα-ΠΟΚ-Ελλάδα γαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει"

είναι ένας ΠΑΟΚ που δεν του βάλαν οι απ' έξω εμπόδια στην εκπλήρωση του πεπρωμένου του, να γίνει η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας του

η Μπάγερν, όπως ο ΠΑΟΚ, ξεκίνησε ως η 3η ομάδα της Βαυαρίας, με την αξία της και μόνο έφτασε στις αρχές δεκαετίας του 70 να καβαλήσει όλη την Γερμανία...την καβάλησε το λοιπόν και έκτοτε δεν την έχει αφήσει....ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ως η 3η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την αξία του έφτασε στις αρχές δεκαετίας του 70 να καβαλήσει όλη την Έλλαδα...αλλά τότε η πουτάνα ενώθηκε όλη και τον έριξε και έκτοτε ζει με τον φόβο του, ότι κάποτε θα ξανάρθει η ώρα αυτή...

για αυτό συμπαθώ την Μπάγερν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα της ευρώπης...γιατί την καμαρώνω σαν να φαντάζομαι τον ΠΑΟΚ αν δεν υπήρχαν όλα τα σκουπίδια της πουτάνας Ελλάδας να ορμήξουν όλοι μαζί συσπειρωμένοι να καταφέρουν να σταματήσουν την μεγαλύτερη ομάδα που έβγαλε ποτέ αυτή η πουστοχώρα...

Υ.Γ.
καλά, αυτό που βλέπουμε πλέον δεν είναι Μπάγερν...όπως αυτό που βλέπουμε γενικά δεν είναι αυτό που νομίζουμε πως είναι για καμία ομάδα...π.χ., Μπαρτσελόνα, τι δουλειά έχει η σημερινή χαιδεμένη της ΟΥΕΦΑ με την CNT-FAI?...καμία απολύτως...ο καπιταλισμός τα έχει γαμήσει τα πάντα...εδώ σκέψου τον ΠΑΟΚ πάει να γαμήσει, ποια Μπαρτσελόνα τώρα....
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
βασικά Βιντεότον είμαστε, απλά ήπιαμε κάτι ούζα παραπάνω μεσημεριάτικα...

northeagle_4

• Guest
ρε τερατιε τι πινεις δωσε και απο δω  ;D ;D ;D

ο γαυρος της γερμανιας ρε που ειχε μια ζωη αβαντα,ολο το χρημα και το συστημα υπερ της τι σχεση μπορει να εχει με τον ΠΑΟΚ. δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι εκτος απο το μοναχο τους βριζουν...

υγ. ωπ τωρα το ειδα τα ουζα φταινε.

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
northeagle, έχω φιλαράκια από Γερμανία και την έχω κάνει άπειρες φορές αυτή την συζήτηση...κλασσικά λοιπόν κι εγώ θα σ' απαντήσω, "πότε η Μπάγερν γάμησε με την διαιτησία κάποια άλλη ομάδα για να την πεις γάβρο της Γερμανίας;"...

northeagle_4

• Guest
Απειρες φορες. χαρακτηριστικο παραδειγμα το πρωταθλημα που πηρε απο την κολωνια του νταουμ,χρονια στην οποια διατηρουταν ολο τον χρονο κοντα στην κορυφη με την σφυριχτρα.

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
κάν' το μου τάληρα το τελευταίο (δεν ζω Γερμανία, δεν έχω καν ιδέα πότε η Κολωνία διεκδικούσε πρωτάθλημα...εγώ την θυμάμαι μια ζωή ομάδα ασανσέρ σαν τον ρούλη...για πότε αναφέρεσαι; ο Ντάουμ ο κοκκάκιας (αλήθεια, τι απέγινε αυτός;) θα έπαιρνε πρωτάθλημα με την Κολωνία; πότε έγκεν ατό; ξαναλέω, καν το μία τάληρα)

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
anyway, εγώ Μπάγερν έγινα απ την ευρώπη, γιατί την εποχή στα 90ς έβγαινε η κάθε γαμημένη σκατολινάτσα (θυμάσαι τον Τάκη Γκώνια;) και μας έπρηζε τα αρχίδια με τις αγγλικές ομάδες, και αντίθετα την Μπάγερν την είχαν μια ζωή στο κλάσιμο...μου έβγαζε πολύ την αντιμετώπιση που είχε ο ΠΑΟΚ απ τα ίδια κανάλια, ειδικά όταν κόντρα στα για τον πούτσο προγνωστικά τους η Μπάγερν προχωρούσε και αυτοί στραβομουτσούνιαζαν ήταν ίδια ακριβώς σύλληψη με τον ΠΑΟΚ που δεν τολμάνε να πουν στα ίσια ότι τον αντιπαθούν αλλά κάθε πόρος τους βρωμάει αντίθεση...κάπως έτσι...

τα της Γερμανίας τα ξέρω...στο ξαναλέω, τα έχω συζητήσει άπειρες φορές...τα φιλαράκια μου ήταν από Στουτγάρδη οπότε βάλε στην επιχειρηματολογία σου όπου Κολωνία Στουτγάρδη και κράτα τα υπόλοιπα ίδια...μπουντεσλίγκα δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ ολόκληρη...δειγματοληπτικά που έχω δει κάποιους αγώνες την Μπάγερν να σμπρώχνεται δεν την έχω πετύχει ποτέ...παρόλαυτα όλοι να πουν κάποιον κακό λόγο για αυτή...τι να πω, ίσως να κάνω και λάθος...πάντως, από κάτι politically correct σκατόπουτσες ομάδες με ξυρισμένα στήθια σαν την Μάντσεστερ Πουστρέητεντ (που αφού αποσύρθηκε ο Καντονά όλοι οι μετέπειτα παίχτες της είναι και μπούστηδες και μετροσέξουαλ) ή από κάτι νέοπλουτα μηδενικά που με τα φράγκα απ τα ρώσικα πλυντήρια παίρνουν τίτλους σαν την Τσέλσι, χίλιες φορές Μπάγερν...ψέματα, 1 εκατομμύριο φορές Μπάγερν

northeagle_4

• Guest
89-90 ηταν οι 2 χρονιες που η κολωνια του νταουμ διεκδικουσε πρωταθλημα,τωρα επειδη ημουν και πιστσιρικος αρκετα δεν θυμαμαι ποια απο τις δυο αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε γινει ψιλοχαμος με την αβαντα.

επισης τερατιε ο κατσαρης της μπαγερν( χοενες) και κολλητος της μερκελ εχει εδω και λιγες μερες ενταλμα για φοροδιαφυγη εκατομυριων και ακομα και η μπαγερν του γυρισε την πλατη προφανως για να μην την παρει η μπαλα...

τελος αυτο που θυμαμαι ειναι οτι παντα με τα εκατομυρια επαιρνε ολους τους καλους παικτες αλλων ομαδων για να τις αποδυναμωσει χωρις οι περισσοτεροι να ακουμπισουν ποτε.. κλασσικη γαυροτακτικη και αυτη.

μπορει να ειμαι και υποκειμενικος γιατι αυτα τα σιχαματα δεν μπορω να τα βλεπω.

Offline Català

• Αλλαγή
Ρε τι σου κάνει η πουτάνα η προπαγάνδα και οι έλληνες αρδ... Αντιστασιακή και η μπάγερν, δεν έχω λόγια ούτε άντερο πλέον  :smiley4:
Το κερασάκι στην τούρτα είναι πάντα βέβαια πως "εγώ ήμουν ΧΧΧΧΧ (βάλτε όποια θέλετε) από όταν γεννήθηκα". Παίζει και το ίντερνετ τώρα, κάνουμε μια γρήγορη έρευνα στο παρελθόν, άντε ούλτρας όλοι ξαφνικά.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Η πιο αντιπαθητικη ομαδα του κοσμου η Μπαγερν, οπως και η εκαστοτε Εθνικη Γερμανιας. Η μοναδικη φορα στη ζωη μου που την υποστηριξα ηταν με την μαν γιου οπου εκανα ην υπερβαση και αυτοι οι μαλακες καταφεραν να χασουν ;D

υγ: παρολ΄αυτα παραδεχομαι οτι καποιες χρονιες- οπως η φετινη -ειναι πραγματκα πολυ καλη ομαδα αλλα ομως παραμενει εξισου αντιπαθητικη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
Εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω ένα ματσάκι κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 80... Η μεγάλη ομάδα της μπάγερν έπαιζε με μια ομαδούλα , να δεις πως την λέγανε .... ΠΑΟΚ?,.... οι kwloguftoi λοιπόν έφτασαν το ματσάκι στα πέναλτι και ΕΥΤΥΧΩΣ που βρέθηκε εκείνος ο άγιος διαιτητής που άφησε την ομαδάρα της μπάγερν να βαράει πέναλτι σε επανάληψη έως ότου κέρδισαν τα γερμανάκια...

Όχι η μπάγερν δεν χρειάζεται διαιτησία λοιπόν.
Όχι δεν ελέγχει τον γερμανικό τύπο
Όχι δεν διαθέτει χρήμα από πηγες περίεργες

Αλλα από την άλλη ίσως η συζήτηση είναι για άλλη μπάγερν και μπερδεύομαι. Μήπως μιλάτε για την bayer leverkusen...?

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
Η πιο αντιπαθητικη ομαδα του κοσμου η Μπαγερν, οπως και η εκαστοτε Εθνικη Γερμανιας. Η μοναδικη φορα στη ζωη μου που την υποστηριξα ηταν με την μαν γιου οπου εκανα ην υπερβαση και αυτοι οι μαλακες καταφεραν να χασουν ;D

υγ: παρολ΄αυτα παραδεχομαι οτι καποιες χρονιες- οπως η φετινη -ειναι πραγματκα πολυ καλη ομαδα αλλα ομως παραμενει εξισου αντιπαθητικη

+ 'απειρο, όσο καλά και να παίζουνε -που δεν το κάνουνε και συχνά, και η Μπάγερν και η εθνική τους είναι απίστευτα σιχαμένες ομάδες
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Η Μπαγερν δεν ειναι κρατικοδιαιτη ομαδα αλλα στεκεται στα δικα της ποδια απο οικονομικη αποψη κι εχει βοηθησει κατα καιρους τη Μοναχο 1860 και την Ντορτμουντ (ισχυει οτι κανει αυτο που κανουν παρα πολλες ομαδες με λεφτα, αγοραζει τους καλους παιχτες αλλων). Εξορισμου αυτο τη διαφοροποιει απο το γαυρο. Επισης, ο γαυρος δε θα καθοταν ποτε να φαει την πουτσα που εφαγε η Μπαγερν απο τα φιλαρακια των σκουληκιων περσι και προπερσι παρα μονο σε καμια μεταβατικη χρονια τυπου 2010.

Γενικα και αοριστα "αντιπαθεια" ακουω απ' ολους και αυτο επιβεβαιωνει τον τερατιο. Φυσικα και ΔΕΝ ειναι αντιστασιακη ομαδα, κανεις δεν το ειπε αυτο και ουδεμια συγκριση υπαρχει μεταξυ ΠΑΟΚαρας και Μπαγερν, αυτο ελειπε. Οπως ομως οι συνεπεις φιλαθλοι πχ της Μπαρτσελονα δε θελουν να τσουβαλιαζονται με το καθε τσουτσεκι που το παιζει Καταλονια κιετς, οπως οι φιλαθλοι της Σανκτ Παουλι το ιδιο κτλ, ετσι και οι φιλαθλοι της Μπαγερν δε θελουν να μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι με ατομα που δεν εχουν ιδεα τι εγινε το 1999 και θυμηθηκαν τωρα ποσο ανταγωνιστικο ειναι το γερμανικο πρωταθλημα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά