Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 58984 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αδικημενη Μπαρτσελονα  :'( :'(  Σαν τους γαυρους που λενε για το Δουρο.

Σεβαστη η ιστορια της καταλονιας, αλλωστε γι αυτο το λογο πηγα εκει πριν καποια χρονια και ξερω και γραμματα για να διαβασω ιστορια  :'( . Αλλα αν θεωρεις οτι η καταλονια εκφραζει αυτο που καποτε εκφραζε κοροιδευεις και τον εαυτο σου μου φαινεται. Σαν τη θεσσαλονικη που εβρεχε και εφταιγε η αθηνα. Και υπαρχει διαφορα μεταξυ του γυφτου και της γυφτιας.

Εγω σαν υποστηρικτης της Μπιλμπαο εχω μαθει να μισω τη μαδριτη και την βασιλισσουλα της αλλα το σπρωξιμο και η αβαντα στη...'διαφορετικοτητα' της μπαρτσελονα εχει καταντησει αηδια.

Δυστυχως δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι με αυτα που πιστευεις. Αν θεωρεις οτι τυφλα να χει ο Βεγγος, τοτε τυφλα να εχει ο Σταλιν.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με αυτά που παπαγαλίζεις από το gazeta.gr και τους όψιμους νοσταλγούς της χούντας της πρωτεύουσας. Για το ακόμα μια φορά υπερψαγμένο σχόλιό σου περί στάλιν δεν έχω να πω πολλά, μου θυμίζει απλώς τα γαμάτα επιχειρήματά σου πριν λίγο καιρό περί εκλογών: πιο ρηχά και βρίσκεις αμμουδιά.

Aλλά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι ζόρι τραβάς με το ισπανικό πρωτάθλημα, αφού δεν είσαι άμεσα ενδιαφερόμενος σε σχέση με την "εύνοια της Μπάρσα". Γιατί φαίνεται από τις αντιδράσεις σου πως ξέρεις ό,τι και ο μέσος αναγνώστης των βλαχοσάιτ-θαυμαστής του CRY7.
Μόλις μου λύσεις την απορία, θα μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε ίσως. Και τότε ως ψαγμένος υποστηρικτής της Μπιλμπάο (της τεράστιας αντιμόδας που ανακάλυψαν όλοι πρόσφατα), θα μπορέσεις ίσως να μου πεις και από πού πηγάζει ο αντιμαδριτισμός τους εκεί, σίγουρα θα ξέρεις. Για να μας ανοίξεις τα μάτια εμάς που κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας όπως λες, όχι τίποτα άλλο.
Ως τότε, καλύτερα να συνεχίσεις να μας μιλάς για τα μουνιά που γαμάς όλη την ώρα και για ό,τι έχει να κάνει με εξωτερικό ως κοσμογυρισμένος που είσαι σε σχέση με μας τα ταπεινά βλαχάκια που χλευάζεις, παρά για μπάλα. Γιατί γράμματα ξέρουν όλοι, δε σημαίνει ότι διαβάζουν κιόλας.

Το γεγονός πάντως ότι αυτά που λες από όλο τον ποδοσφαρικό κόσμο τα λένε εδώ και 5 χρόνια μόνο οι μαδριλένοι, ο ιμπραήμοβιτς και οι βλαχοαρδ εδώ, ίσως θα έπρεπε να σε προβληματίσει για τις αποψάρες σου.

@skyclad
αν πιάσουμε να συγκρίνουμε συμπεριφορές και αγωνιστικό τα τελευταία χρόνια, θα γελάσει το σύμπαν. Αρχίζοντας από την εποχή διερμηνάκου και ειδικά πέρσυ, που γίναν όλα καλά και δεν παραπονιόταν κανείς. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η ομάδα ούτε είναι αλλαζονική στις απίστευτες επιτυχίες της ούτε κλαίγεται και προπαγανδίζει στις αποτυχίες. Αν το έκανε έστω και λίγο, να είσαι σίγουρος ότι τα προβατάκια δεν θα βέλαζαν τόσο.

Το γυρισες στο προσωπικο βλεπω. Καλη φαση.
Δυστυχως ειμαι ενας φλωρος που ταξιδευει γαμαει και διαβαζει γκαζετα.  :'( :'( Δεν θα ξεχασω να το βαλω στο cv μου αυτο.
Εσυ σαν φωτεινος παντογνωστης, στα πολιτικα, οπαδικα, κοινωνικα, πολιτιστικα κλπ μπορεις να συνεχισεις να προσπαθεις να επιβαλλεις την γνωμη σου προσβαλλοντας τον αλλον. Οπως και στο θεμα των εκλογων (οπου εχεις καταφανεστατα δικιο  :'( ) ετσι και εδω.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Català

• Αλλαγή
Όχι βρε, το ακριβώς αντίθετο λέμε, εσύ τα ξέρεις όλα κι έχεις πάει τόσες φορές να μας ανοίξεις τα μάτια, εσύ ο κοσμογυρισμένος σε μας τα βλαχάκια.
Για αυτό και έχεις άποψη για όλα εξάλλου.
Προσωπικό εγώ; Απάντηση σου έδωσα βρε για τον στάλιν... Αν δε σου αρέσει, μην το ξεκινάς, και την άλλη φορά έτσι δεν έγινε; Μπήκες και χαρακτήρισες απρόκλητα ένα σωρό κόσμο που ούτε τον ξέρεις και μόλις σου απάντησαν άρχισες τα μουτράκια, καλή ώρα.
Σόρυ από μένα για το οφ τόπικ, συνεχίστε το κόμπλεξ αντι-Μπάρσα να γουστάρουμε

Offline lik4

• Αλλαγή
κλειδωστε το γαμημενο το τοπικ..αντε συνεχεια σπατε αρχιδια..σαν 10χρονα..
σορυ για την δυσκολια..αλλα θα γαμηθειτε αν συνεχισετε ετσι..πιστευω να εγινα κατανοητος

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εγώ βλέπεις e?
δεν περνώ μέρος... μην κατηγορηθώ χωρίς λόγο... να τα βλέπουμε αυτά...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline lik4

• Αλλαγή
ποιος εισαι εσυ ?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ένας απόγονος αυτόν που ανέβηκαν και πολέμησαν στην μακεδονία για να πίνεις εσύ σήμερα αραχτός το καφεδάκι σου
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline lik4

• Αλλαγή
να σαι καλα λεβεντη μου !

Offline spinos_4

• Αλλαγή
πάντα διπλα σου αδερφέ μου μακεδόνα
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αμαρτια απο τον θεο ο συγκεκριμενος κρητικος απο πανω να εξισωνεται με τους προγονους του και να αποκαλειται λεβεντης

σπινο οι μερες της αφθονιας σου τελειωσαν...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ntax μίλησε και ο γιαννιώτης...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
το νου σου και τοιχο τοιχο....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
μια μάντρα...  :'( :'( :'( :'( :'( :'(
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
στο θέμα του τόπικ πλιζ......άσχετα πόστ θα σβήνονται
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
ένας απόγονος αυτόν που ανέβηκαν και πολέμησαν στην μακεδονία για να πίνεις εσύ σήμερα αραχτός το καφεδάκι σου

Γελάει ο κόσμος , είπαμε γελάμε με τις μαλακίες περί Ρεαλ κτλ κτλ αλλά μη μας τρελαίνεις κιόλας και εσύ αλλά και όλοι οι Κρήτες ότι επειδή ησασταν εσείς είμαστε εμείς ελεύθεροι και δεν μιλάμε Βουλγάρικα ή Τούρκικα ή Σέρβικα , άντε το παρατράβηξες μην το παραχοντρύνουμε
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
στο θέμα του τόπικ πλιζ......άσχετα πόστ θα σβήνονται

τελευταία προειδοποίηση
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Όποιος δεν γουστάρει να ΜΗΝ βλέπει αυτό το τοπικ, γμω την γκρίνια σας μερικοί  

« Last Edit: October 02, 2012, 21:19:48 by cosmopaok »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Παντως ποτε δεν καταλαβα πως γινεται να εισαι "επαναστατης", "κοντρα στο κατεστημενο", "εμεις δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους", "ειμαστε η μονη ομαδα που κανει οπαδους απο τους οπαδους της" και ταυτοχρονα να εισαι με την Ρεαλ,την Μαν γιου,Μπαρτσα,Μπαγιερν κλπ κλπ.

Στην Ελλαδα ΠΑΟΚαρα στα ξενα γαυρος με λιγα λογια.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Φίλε, όταν έγινα εγώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκεί έπαιζε ο Μαρκ Χιουζ κι όταν έβγαινε Ευρώπη, ίδρωνε να κερδίσει τον Αθηναϊκό στην παράταση. Αυτά για τους τεθλιμμένους.

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
στα λογια μου ερχεσαι

Ακριβως τα ιδια λενε και οι γαυροι,οταν εγινα εγω πουστης ο ολυμπιακος ηταν στα πετρινα του χρονια,οταν καταλαβα οτι ειμαι αδερφη δεν κερδιζαμε ουτε τον αθηναικο μπλα μπλα μπλα

μια 5ετια και το λενε πετρινα χρονια,τα δικα μας πρεπει να ειναι απο τιτανιο.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Català

• Αλλαγή
Δε γαμείς, εδώ έχουμε ένα σωρό κόσμο που είναι ΠΑΟΚ και νέα δημοκρατία ή ΠΑΟΚ και πασοκ, οι ξένες ομάδες μας φταίνε;
Πάντως κι εγώ συμφωνώ με αυτή τη λογική, αν ο ΠΑΟΚ φτάσει ποτέ να πάρει πολλούς τίτλους, θα αλλάξω ομάδα.