Αδικημενη Μπαρτσελονα
Σαν τους γαυρους που λενε για το Δουρο.
Σεβαστη η ιστορια της καταλονιας, αλλωστε γι αυτο το λογο πηγα εκει πριν καποια χρονια και ξερω και γραμματα για να διαβασω ιστορια
. Αλλα αν θεωρεις οτι η καταλονια εκφραζει αυτο που καποτε εκφραζε κοροιδευεις και τον εαυτο σου μου φαινεται. Σαν τη θεσσαλονικη που εβρεχε και εφταιγε η αθηνα. Και υπαρχει διαφορα μεταξυ του γυφτου και της γυφτιας.
Εγω σαν υποστηρικτης της Μπιλμπαο εχω μαθει να μισω τη μαδριτη και την βασιλισσουλα της αλλα το σπρωξιμο και η αβαντα στη...'διαφορετικοτητα' της μπαρτσελονα εχει καταντησει αηδια.
Δυστυχως δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι με αυτα που πιστευεις. Αν θεωρεις οτι τυφλα να χει ο Βεγγος, τοτε τυφλα να εχει ο Σταλιν.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με αυτά που παπαγαλίζεις από το gazeta.gr και τους όψιμους νοσταλγούς της χούντας της πρωτεύουσας. Για το ακόμα μια φορά υπερψαγμένο σχόλιό σου περί στάλιν δεν έχω να πω πολλά, μου θυμίζει απλώς τα γαμάτα επιχειρήματά σου πριν λίγο καιρό περί εκλογών: πιο ρηχά και βρίσκεις αμμουδιά.
Aλλά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι ζόρι τραβάς με το ισπανικό πρωτάθλημα, αφού δεν είσαι άμεσα ενδιαφερόμενος σε σχέση με την "εύνοια της Μπάρσα". Γιατί φαίνεται από τις αντιδράσεις σου πως ξέρεις ό,τι και ο μέσος αναγνώστης των βλαχοσάιτ-θαυμαστής του CRY7.
Μόλις μου λύσεις την απορία, θα μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε ίσως. Και τότε ως ψαγμένος υποστηρικτής της Μπιλμπάο (της τεράστιας αντιμόδας που ανακάλυψαν όλοι πρόσφατα), θα μπορέσεις ίσως να μου πεις και από πού πηγάζει ο αντιμαδριτισμός τους εκεί, σίγουρα θα ξέρεις. Για να μας ανοίξεις τα μάτια εμάς που κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας όπως λες, όχι τίποτα άλλο.
Ως τότε, καλύτερα να συνεχίσεις να μας μιλάς για τα μουνιά που γαμάς όλη την ώρα και για ό,τι έχει να κάνει με εξωτερικό ως κοσμογυρισμένος που είσαι σε σχέση με μας τα ταπεινά βλαχάκια που χλευάζεις, παρά για μπάλα. Γιατί γράμματα ξέρουν όλοι, δε σημαίνει ότι διαβάζουν κιόλας.
Το γεγονός πάντως ότι αυτά που λες από όλο τον ποδοσφαρικό κόσμο τα λένε εδώ και 5 χρόνια μόνο οι μαδριλένοι, ο ιμπραήμοβιτς και οι βλαχοαρδ εδώ, ίσως θα έπρεπε να σε προβληματίσει για τις αποψάρες σου.
@skyclad
αν πιάσουμε να συγκρίνουμε συμπεριφορές και αγωνιστικό τα τελευταία χρόνια, θα γελάσει το σύμπαν. Αρχίζοντας από την εποχή διερμηνάκου και ειδικά πέρσυ, που γίναν όλα καλά και δεν παραπονιόταν κανείς. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η ομάδα ούτε είναι αλλαζονική στις απίστευτες επιτυχίες της ούτε κλαίγεται και προπαγανδίζει στις αποτυχίες. Αν το έκανε έστω και λίγο, να είσαι σίγουρος ότι τα προβατάκια δεν θα βέλαζαν τόσο.