Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 60356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
ρε γατακια μονο ROMA!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΜΟΔΑ!!!!!!!!παρτε το χαμπαρι..........

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
@blaxterάκο ωραία η ρόμα ρε φίλε αλλά πανάκριβη..
Με τα ίδια λεφτά πας και παίρνεις από το μαγαζί (δεν ισχύει για ντελίβερι) 2 από την πίτσα χατ με φιλαδέλφια στη ζύμη που είναι μια κλάση πάνω απ'όλες..
Από ρόμα πάντως στηρίζουμε και τα κλαμπ τις που είναι και χορταστικά και σε λογική τιμη..

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Χρόνη sorry που σου έκοψα το live...
αν θέλεις μπαίνε δεν υπάρχει πρόβλημα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
ΠΕς μου ρε απόστολε μία ομάδα που δν είναι εταιρεία πλεόν . ΜΙΑ . Όλες πλέον οι ομάδες κυνηγάνε το χρήμα και την διαφήμιση και κάτι θέλουν να πουλήσουν.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fan-owned_sports_teams

Όλες αυτές δλδ οι ομάδες που είναι σε αυτή τη λίστα δν κυνηγάνε το χρήμα και τη διαφήμιση , δν τους ενδιαφέρει ε ? Μπεεεεεεεεεεεεε
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
και η αλλη ομάδα είναι γνήσια,λα'ι'κή ομάδα,περήφανη.

Ποιος το είπε αυτό? Σιγά τους λαϊκούς, μια φορά και έναν καιρό αυτά. Εταιριούλα κανονικότατη είναι κι αυτή που τα τελευταία χρόνια ξεπούλησε τη φανέλα της, γέμισε το γήπεδό της με κινέζους και κάμερες, έγινε ό,τι πιο trendy έχει δει το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα στα χρονικά και γέμισε με αποτριχωμένους metrosexuals παίκτες. Η Μπαρτσελώνα που αγαπούσαμε έχει πεθάνει εδώ και καιρό.

αφου παίζει μπαλάρα που βλέπεις μονο στο play station λογικό είναι να γίνει "trendy" οπως το εννοείς.Τώρα για τους "metrosexuals αποτριχωμένους παίκτες" και τη διαφήμιση στη φανέλα τι να σου πω,σε ποιά ομάδα δεν παίζουν τέτοιοι παίκτες; και κάποια στιγμή θα έβαζαν χορηγό,είναι πολλά τα λεφτά και χρήσιμα. η χολή πάει σύννεφο.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

tsim4

• Guest
Δηλαδή επειδή εγινε μοδα η μπάρτσα πρέπει να εθελοτυφλουμε??Σεβαστείτε τουλαχιστον το κορυφαίο ποδοσφαιρο ΟΛΩΝ των εποχών.Και μην πει κανείς για τον ΤΟΤΕ αγιαξ και την μιλαν του καπέλο.Φοβερές ομαδες εκείνες αλλα δεν τιθεται συγκριση.Προσωπικα οταν γαμάει την ρεάλ του συγκεκριμενου προπονητη και τόσο ευκολα μαλιστα ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩ.Οσο για την μοδα ειναι αναπόφευκτη.Εδώ εγινε ο ΠΑΟΚ μας μοδα..Πάμε στα σημαντικά<ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ>.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Σεβαστείτε τουλαχιστον το κορυφαίο ποδοσφαιρο ΟΛΩΝ των εποχών.

που έχασε την κούπα από τον φλεβάρη...   :'( :'( :'( :'( :'( :'(
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Euthemes

• Αλλαγή
ΠΕς μου ρε απόστολε μία ομάδα που δν είναι εταιρεία πλεόν . ΜΙΑ . Όλες πλέον οι ομάδες κυνηγάνε το χρήμα και την διαφήμιση και κάτι θέλουν να πουλήσουν.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fan-owned_sports_teams

Greece

Aris Thessaloniki F.C.

:smiley4:

Αυτό πρόσεξα κι εγώ αλλά μεγάλη κουβέντα.

Καλό ποδόσφαιρο δε σημαίνει να είναι μια ομάδα αήττητη και να παίρνει ό,τι κούπα κινείται (ΠΑΟΚ πχ σε ποδόσφαιρο αλλα και μπάσκετ). Ναι, η Μπαρτσελόνα μερικές φορές πιάνει πάρα πολύ καλή απόδοση και θα μιλάει ο κόσμος γι' αυτήν όπως μιλάει για άλλες ομάδες του παρελθόντος αλλά και ναι, έχει γίνει μόδα όπως η Ρεάλ παλιά και άλλες ομάδες και η προώθησή της έχει φτάσει σε σημείο αηδίας ( I love Messi διαφήμιση στο Mega, ήμαρτον θα τα μαρτυρήσω όλα, εγώ σκότωσα τον Κέννεντυ, μόνο σταματήστε αυτή τη διαφήμιση). Από εκεί και πέρα, άλλοι γουστάρουν Μπαρτσελόνα και άλλοι όχι, διαλέγουν και παίρνουν, μαθαίνουν και συγκρίνουν ή απλά ακολουθάνε το ρεύμα. Άλλοι πάλι στηρίζουν Βασκωνία: Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ντεπορτίβο Αλαβές  ;D
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline spinos_4

• Αλλαγή
χρόνοι στις 7 παο δουλειά πάλι... να μπεις live...
στο λέω γιατί μαθαίνω ότι μπαίνεις μονο όταν λείπω..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
λοιπόν Χρόνη επειδή λείπεις από το live και σε θέλουμε όλοι πείσω βρήκα τι θα κάνουμε...
θα διαλέξεις μια ομάδα στην Αγγλία και θα διαλέξω εγώ μια χειρότερη
να εισαι πιο ψιλά στην vathomologia εκεί να χαιρεσει και λίγο αφού Ισπανία δεν μπορείς....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline corrupt

• Αλλαγή
έλα μας κούρασες αμαν πια με το καφενείο με τη κορώνα καλά σου λένε οι άλλοι ωχου...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
@corrupt σε παρακαλώ μείνε έξω από την κρητική βεντέτα..
Άραξε και απόλαυσε θέαμα.. ;D  :'(

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έλεος ρε corrupt...
δηλαδή τι να πω ρε γαμώτο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
ρε γατακια μονο ROMA!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΜΟΔΑ!!!!!!!!παρτε το χαμπαρι..........

+1926
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline spinos_4

• Αλλαγή
είναι φανερό πλέον ότι ο Χρόνης δεν μπορεί να με αντιμετώπιση και βάζει mikro και corrupt να μου την πέφτουν...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
spinos υπάρχουν πολλές Real αλλα διάλεξε επιτέλους τη καλύτερη, αυτή του Betis.  :P
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Κουφάλες λίγα τα λόγια σας, γιατί άμα αρχίσω τα ποσταρίσματα για τις ομάδες που γουστάρω εγώ, μετά από μια βδομάδα η ψυχανάλυση θα σας φαίνεται μονόδρομος και η αυτοκτονία λογική...

Γι'αυτό μη με τσιγκλάτε και κόψτε επιτέλους το ύφος "εγώ δεν είμαι μόδα-ΟΧΙ ΕΓΩ δεν είμαι μόδα" γιατί for god's sake...

*αυτό πάει για το non-trendy ρόμα... γελάνε και οι πέτρες, σαλόνικα οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε μειοψηφία μπροστά τους, αυτοί κάνουν κουμάντο... :'(

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
ειλικρινα θελω να ακουσω τις ομαδες του κοραπτ... ;D ;D
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
[quote author=corrupt link=topic=3453.msg430125#msg430125 date=13295

*αυτό πάει για το non-trendy ρόμα... γελάνε και οι πέτρες, σαλόνικα οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε μειοψηφία μπροστά τους, αυτοί κάνουν κουμάντο... :'(
[/quote] :emetos: :emetos: :emetos: :emetos: