Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59210 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cojones

• Αποστολή
  • **
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..

antenapoume-4-

• Guest
ωχ .τρελλαθηκε ο σπινος

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
πωπω και άλλη πίπα οι μαδρίλενοι, δεν βαρεθήκατε ;
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Δεν χορταίνεται η πούτσα φίλε , πως να το κάνουμε  , να δούμε τι κλάμα και Μάρθα Βούρτση θα ρίξει πάλι Ο Πορτοκάλος..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
πελατες κανονικα καταντησαν οι Μαδριλενοι τα χρόνια αυτα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
σήμερα τελειώνει το παραμυθάκι τις ψευτοεπαναστατριας πούτα βάρκα....
δώστε ντόπα στα παιδιά τις καταλονίας...

:smiley4: :smiley4:

Οντως τελειωσε το παραμυθακι.. κοιτα να περασεις καλα Ταυλανδη και ξεχνα τους πουθεναδες της Μαδριτης..

August Spies

• Guest
Στα ίσα η Μπάρτσα.

Τραγική ήττα η Βαλένθια.. 2-1 στο 91 κ στο 94 απο Μπέτις...

Offline maria-mtb

• Βασικός
εγω να πω την αληθεια πιστευα πραγματικα οτι θα το παρει η ρεαλ. αφου δεν το πηρε κ τωρα το ματσακι, δεν ξερω ποτε. τεσπα, ουτε ρεαλ με ενδιαφερει ουτε μπαρτσα. απορω κ με πολλους δηλαδη με την μπαρτσελομανια που τους πιανει. κατεστημενο ειναι κ αυτοι κ ας προσπαθουν να αποδειξουν το αντιθετο. φερτε κ αυτην κ τη ρεαλ Τουμπα να τις αλλαξουμε τα μπρικια.

Offline banis

• Αλλαγή
φτου...

και για να μαστε ον τοπικ:

St Pauli κ Livorno ξέρετε γιατι - θάνατος στον φασισμό σ'ολάκερη τη γη.
Νapoli γιατι ουνα φατσα ούνα ρατσα, εμεις βέβαια με Μαραντόνα θα πέρναμε το πρωταθλητριών..
Newcastle απο τότε που έπαιζε εκεί ο Ασπρίγια (αραγε τον θυμάται κανεις; )
Συμπαθώ και τις νυχτερίδες της Βαλένθια.

να ξέρεις αδελφέ πως αγωνιστικά και εγώ γουστάρω κάργα Βαλένθια ... αλλά είναι η ομάδα των εθνικιστών Ισπανών ... και προπύργιο των Καστιγιάνων στον εμφύλιο πόλεμο ... ήταν και η ομάδα που υποστήριζε ο Φράνκο άλλωστε ... αυτές οι πληροφορίες ίσως σε αλλάξουν τη γνώμη ...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ σ`
« Reply #1369 on: December 11, 2011, 15:21:22 »
Βαμ..α (ιωδιου) μωρη ρεαλ.

:smiley4:

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Περιμένω λιτή και περιεκτική τοποθέτηση Καταλά.

Δε μ' άρεσε ιδιαίτερα το παιχνίδι.

Στηρίζουμε Μπιλμπάο κι ελπίζω μια μέρα να βρεθώ στο Σαν Μαμές, το "λάκκο των λεόντων".
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline banis

• Αλλαγή
φτου...

Νapoli γιατι ουνα φατσα ούνα ρατσα, εμεις βέβαια με Μαραντόνα θα πέρναμε το πρωταθλητριών..

να ξέρεις αδελφέ πως αγωνιστικά και εγώ γουστάρω κάργα Βαλένθια ... αλλά είναι η ομάδα των εθνικιστών Ισπανών ... και προπύργιο των Καστιγιάνων στον εμφύλιο πόλεμο ... ήταν και η ομάδα που υποστήριζε ο Φράνκο άλλωστε ... αυτές οι πληροφορίες ίσως σε αλλάξουν τη γνώμη ...

μετά απο συνομιλία που είχα με τον Catala ... ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς πως έχουν τα πράγματα ... μπορείς να υποστηρίζεις άφοβα τη Βαλένθια αδελφέ καθώς δε φαίνεται να έχει σχέσεις με εθνικιστικά στοιχεία όπως λάνθασμένα με είχε πληροφορήσει κάποιος απο Ισπανία ... το μόνο που δεν έχω καταφέρει να  τσεκάρω ακόμα είναι αν υφίσταται η φήμη πως ο Φράνκο ήταν ανεπίσημα υποστηρικτής της ...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
κ εγω παντως εχω την εντυπωση οτι ειναι ομαδα φιλικα προσκειμενη στο βασιλια της ισπανιας...

μαλιστα κ  η νυχτεριδα σαν εμβλημα ειχα ακουσει οτι εχει καποια σχεση με αυτο... δυστυχως δε θυμαμαι πολλα περισσοτερα..
« Last Edit: December 12, 2011, 00:24:24 by kaisaras »

Offline bozik

• Αλλαγή
άντε να δούμε τώρα ποτε θα φιλοτιμηθεί ο Català,να αφήσει το live και θα έρθει να μας ενημέρωση για την ιβηρική χερσόνησο...   :-\
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

August Spies

• Guest
φτου...

μετά απο συνομιλία που είχα με τον Catala ... ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς πως έχουν τα πράγματα ... μπορείς να υποστηρίζεις άφοβα τη Βαλένθια αδελφέ καθώς δε φαίνεται να έχει σχέσεις με εθνικιστικά στοιχεία όπως λάνθασμένα με είχε πληροφορήσει κάποιος απο Ισπανία ... το μόνο που δεν έχω καταφέρει να  τσεκάρω ακόμα είναι αν υφίσταται η φήμη πως ο Φράνκο ήταν ανεπίσημα υποστηρικτής της ...

Ολε!
Πάντως έτσι είχα ακούσει κι εγώ για την Βαλένθια, καλά πράγματα επι του κοινωνικο-πολιτικού παρελθόντος. Όσο για το μουνι τον Φράνκο στ @@ μας. Θάνατος στα φασισταριά (ανεξαρτήτου οπαδικής προτίμησης). 

Offline Català

• Αλλαγή
άντε να δούμε τώρα ποτε θα φιλοτιμηθεί ο Català,να αφήσει το live και θα έρθει να μας ενημέρωση για την ιβηρική χερσόνησο...   :-\

"Το λογικό φέτος είναι να μην κερδίσουμε τίποτα"
Πέπε Γκουαρντιόλα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δηλαδη ρε πεπε αμα ειναι λογικο να μη κερδισεις εσυ τιποτα με τους εξωγηινους που εχεις για παιχτες, αυτος ο φουκαρας ο μπολονι τι πρεπει να πει; Ασε μας στον πονο μας ρε πεπε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ποια μπάρτσα και ποια ρεάλ. Μόνο ΠΑΟΚ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
και πολυ ομορφα το λες τασουλη..αντε μας ζαλισατε τ αρχιδια με τις μαλακιες γαμω τη μοδα σας τον μεσι και τον ροναλντο..εδω μεσα ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ