Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59174 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

ΥΓ2: North το coreo πρέπει να διαθέτεις και μια στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβεις τι υποννοεί και πού το πάει  :-*
Άλλοι αγαπάνε μόνο τη νίκη (με κάθε μέσο), άλλοι τη δόξα, άλλοι τις φωτογραφίσεις, άλλοι τα τρέντυ κουρέματα, τη μόδα και τις πασαρέλες, άλλοι τα φράγκα και τις βεντέτες. Και άλλοι τις μεταγραφές των 300 εκατομμυρίων. Και υπάρχουν και κάποιοι που αγαπάνε (λατρεύουν...) τον εαυτό τους (προς πορτογαλία μεριά, παίκτες και προπονητές).

δεν το σωνεις με τιποτα.ξεφτιλα μοντερνων φιλαθλων και οχι οπαδων

Offline spinos_4

• Αλλαγή
όχι ρε δεν την πήγαν σπρωχτεί την μπάκα φέτος...
όχι ρε

μικρό τι μου λέει εδώ και ένα 2μείνω...
μονο τραγουδάκια βάζει...
του λέω ότι οι παίχτες του είναι dope και βάζει τραγουδάκια
του λέω ότι είναι αδερφές βάζει τραγουδάκια
του λέω ότι τους πάνε καροτσάκι τα τελευταία χρονια στο CL και βάζει τραγουδάκια...

ps... μήπως να βάλω photo τα μουνιά που έχουν περάσει από την μαδρίτη η θα πάθεις κανένα νευρικό κλονισμό....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή

ΥΓ: Για να τελειώνει η ιστορία, επειδή άρχισες μέχρι και μένα να κουράζεις, αν μπορούσες έστω λίγο να μιλήσεις σαν άνθρωπος, θα σου απαντούσα. Αλλά στα σοβαρά δεν μπορώ να απαντήσω σε κάποιον που έχει χαρακτηρίζει μόνος του τα επιχειρήματά του "ατράνταχτα"   :D :D (σαν τον άλλον που αυτοβαφτίστηκε σπέσιαλ). Ούτε σε κάποιον που δεν έχει την στοιχειωδώς ΑΝΤΡΙΚΙΑ στάση να παραδεχτεί το πασιφανές της ανωτερότητας της Μπάρτσα, που την έχουν παραδεχτεί ΟΛΟΙ. Σε αφήνω λοιπόν να σε βλέπουν όλοι να κάνεις σαν ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ.
Αν μπορέσεις ποτέ σου να μιλήσεις (και ξεμπουκώσεις ε...), θα τα πούμε όλα, και με σένα και με τους δικούς σου και με τους τρίτους τους αντικειμενικάρες για τον οχετό σας τόσο καιρό.
Θα τα πιάσουμε από το 2006 που θέλουν μερικοί, αλλά και πιο πριν, από το 2005.
Θα πούμε και για το 2009 και την τσέλσκι.
Θα πούμε και για φέτος και βέβαια για πέρσυ.
Και θα πούμε και για πολυυυύ παλιά. Θα σε μάθω την ιστορία της ομαδούλας σου. Θα σου μάθω οπαδική ανθρωπογεωγραφία Ισπανίας όπως την έχω ζήσει ο ίδιος. Θα σου εξηγήσω γιατί εκεί είναι κάποιος ή με τη Μπάρτσα ή με το καφενείο σου ή με άλλη ομάδα πρώτα και μετά Μπάρτσα. Γιατί δηλαδή είστε ο πραγματικός γαύρος της Ισπανίας και όλης της Ευρώπης και γιατί σας αντιπαθούν όλοι. Από προσωπικές εμπειρίες και όχι από το Ίντερνετ ή την φαντασία μου, ούτε από τους 10 τουρίστες που βλέπω στη γειτονιά μου.
Και όταν θα γίνουν όλα αυτά, θα γελάσουμε πολύ. Στο υπόσχομαι.
Αρκεί να απαντάς, κι εσύ και οι αντικειμενικάρες.
Και δεν θέλω να μου συγχύζεσαι.

Μέχρι τότε είπαμε μόνο για μόδα και συνολάκια θα μιλάς μπουκωμένε.
Να ευχαριστείς το κοράκι που δεν τελείωνες με 8 παίκτες κάθε φορά, τίποτα άλλο.
Μίλησα μες στο γήπεδο και μες στις τρύπες σου, όλη την υπόλοιπη κλάψα σου την ακούω ανέκδοτο.
Και μίλησαν και όλοι οι άλλοι για μένα. Τράβα πες στα στον τσίχλα, στον βενγκέρ και στον χίτσφελντ. Και πες τα και στους δικούς σου που σας κράζαν, Ζιντάν και Ντιστέφανο.
Επαναλαμβάνω, αν είναι αδερφές αυτοί που σε γάμησαν και σε έχουν στα τέσσερα εδώ και τρία χρόνια, ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που σε γαμάνε αδερφές
Τα μουνιά που έχουν περάσει από τη Μαδρίτη στα έβαλα ήδη εγώ πιο πάνω

Gian σόρυ, αλλά δεν έχεις ιδέα και ισχύει ό,τι και για τον ατράνταχτο, από μακριά και από το ίντερνετ δεν μπορείς να μάθεις, ούτε φυσικά κρίνοντας με βάση αυτό που έχεις στο μυαλό σου για τον ΠΑΟΚ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ελα στο λαιβ να σου εξηγησω μην γαμαμε και το τοπικ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ρε καταλά μα δεν με γάμησες δεν μπορείς να το καταλάβεις..???

ενώ η ομάδα σου παίζει όπως λες την μπάλα που δεν έχει παιχτεί ποτε, για να με κερδίσεις χρειάζεσαι βοήθεια και μην ξεχνάς ότι σου πείρα και ένα κυπελλάκι...
η ομάδα μου φέτος μετά από πολλά χρονια καμια 10aria πρέπει να είναι, είχε προπονητή σοβαρό, δεν μπορώ να περιμένω να κάνει απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο αν και μερικές φορες έκανε...

όσο και να προσπαθείς να το σώσεις σε πήγαν "σποχτο" φέτος στον τελικό
τι να κάνω εγώ ρε φιλε δεν φταίω... σε πήγαν σπρωχτώ για ποιο λόγο δεν μπορείς να το παραδεχτείς, ενώ το δέχεται όλος ο κόσμος δεν καταλαβαίνω...

όσο για το WE LOVE FOOTBALL πρέπει να έχει ξεράσει όλος ο "οπαδικος" κόσμος σε όλον τον κόσμο...
άλλοι παλεύουν για το against modern football και εσύ δεν βλέπεις ότι μέσο τις βάρκα και τον μμε περνιέται όλο αυτό το σύστημα..
και οι άλλοι πάνε και σηκώνουν και πάνω... τι να πεις.... μαγκια σου να τους υποστηρίζεις, μπορείς να κανεις ότι θες...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ps. για να πας τελικό δεν σε ευνόησε μονο με την REAL η διαιτησία.. κοίτα και προηγούμενα mats...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Català

• Αλλαγή
ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

http://www.youtube.com/watch?v=ycWvEzdBUuk (Embedding disabled, limit reached)

Πράγματι, δεν σε γάμησα. Για δέκα ήσουν και όχι για πέντε, αλλά το κοράκι σε προστάττευε όσο δεν έπαιρνε, όπως και στα επόμενα ματς.

ΑΥΤΗ η ομάδα έπρεπε να πάει τελικό, όχι η Μπάρτσα που την πήγαν σπρωχτή

Ψάχνω ποστ σου εκείνη την εποχή, αλλά δε βρίσκω, είχε πέσει δουλειά και δεν άδειαζες;

Επίσης, θα σταματήσω να την υποστηρίζω αφού μου γίνατε όλοι against modern football (από μακριά επαναλαμβάνω), αλλά θα μου πεις εσύ ποια ομάδα από τις μεγάλες, αλλά και από τις μικρές, είναι πραγματικά against modern football.
Δεν γελάω ακόμα, περιμένω

η ομάδα μου φέτος μετά από πολλά χρονια καμια 10aria πρέπει να είναι, είχε προπονητή σοβαρό,

:D :D :D
Ο άνθρωπος-επιτομή της σοβαρότητας
Μόνο σε ένα πράγμα συμφωνώ από όσα λες, ότι ο διερμηνάκος έκανε απίστευτα πράγματα μες στο γήπεδο: κατέβηκε για το Χ στην έδρα του με 6 στόπερ, 3 αμυντικά χαφ και 2 εξτρέμ για επιθετικούς. Και κατάφερε να έχει 28% κατοχή.
Πραγματικά απίστευτα πράγματα.

ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΦΑΠΑ
ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΤΕ
« Last Edit: May 30, 2011, 17:12:10 by Català »

northeagle_4

• Guest

northeagle_4

• Guest
αγανακτισμενος catala.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
όχι ρε δεν την σπρώξαν την barcelona όχι...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
Μα δε διαφωνούμε ρε, την έσπρωξαν γιατί η puta σου ήταν πολύ καλύτερη, το είπε και η κριστιανούλα "μας κλέψαν την ΔΙΚΗ ΜΑΣ πρόκριση"  :a1006: :a1006:

Τι έγινε, τελειώσαν τα ατράνταχτα επιχειρήματα και άρχισες να παραμιλάς; Εσύ δεν διαμαρτυρόσουν ότι δεν μιλάω για το θέμα; Ορίστε, μίλα για αυτά που σου λέω.
Είχες ή δεν είχες πολλή δουλειά όταν σου έριξα την 5άρα; Μήπως ήσουν διακοπές; Ή μήπως δεν το έμαθες ποτέ, γιατί δεν είδα να το αναφέρεις και ποτέ;

ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ puta

http://www.youtube.com/watch?v=87LlzzHYeI0 (Embedding disabled, limit reached)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αυτό είναι το επιχείρημα σου δηλαδή..??
ότι επειδή είναι καλύτερη ομάδα η barcelona πρέπει να τους κερδίζει όλους..???

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν καταφέρνεις πλέον να πείσεις ούτε τον εαυτό σου....
και μην ξεχνάς.... WE LOVE FOOTBALL
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
Μάλιστα.
Δεύτερη φορά που δεν απαντάς. Τόσο καιρό έκανες το κουτσαβάκι για το τίποτα λοιπόν.
Το ποιος προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του, νομίζω ότι το έχουν δει και οι τοίχοι. Γιατί δεν πας να πείσεις τους άλλους όταν λες ότι άξιζες να περάσεις ούτε όταν λες ότι "βλέπω πολλούς οπαδούς της Μπάρτσα που το παραδέχονται σιγά σιγά". Τον εαυτό σου πας να πείσεις.
Μια τρίτη ευκαιρία λοιπόν:
Αφού είστε τόσο κατάφωρα αδικημένοι στον ημιτελικό, γιατί πειράξατε (η επίσημη ομάδα, όχι κανάς τυχαίος) το βίντεο με τη φάση Ντάνι Άλβες-Πέπε;
Περιμένω μια απάντηση διαφορετική από το "γιατί είμαστε ρόμπες και κάπως έπρεπε να δικαιολογήσουμε την ανυπαρξία μας".

http://www.youtube.com/watch?v=MsyWYQR2iI0 (Embedding disabled, limit reached)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
και του van persi κάρτα ήταν μην τρελαίνεσαι...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

opws_mathame

• Guest
μετα την κοντρα ζλατανικων και αντιζλατανικων ειναι η επικοτερη διαμαχη του φορουμ η μεταξυ σας.ρε συ σπινο κ εγω δεν πολυγουσταρω τον τροπο ποπυ πλασαρεται η μπαρτσελονα τα τελευταια χρονια απο τα μμε.ο καταλα ομως απ οτι φαινεται πρπεπει να την υποστηριζει την ομαδα απο παλια .κ πας εσυ ως οπαδος ρεαλ να μιλησεις για ευνοιες???η πιο μισητη ομαδα των εποχων σε ολη την ευρωπη η ρεαλ με ευνοια για δεκαετιες???δε ξερω ν ανεβαζω φωτογραφιες να βαλω φωτορεπορταζ απο τα πανια που αφηναν οι οργουλο κ οι ουλτρας σουρ μεσα στο σαν μαμες.βεβαια κ τα γατακια της μπαρτσελονα τι να πουν???χασαν 1-0 στην τουμπα κ τους δωσαμε το ματς στη ρεβανσ γιατι ηταν ακριβα τα εισιτηρια τα αεροπορικα και δε μπορουσαμε να καλυψουμε τα εξοδα για αλλο εκτος.αλλιως θα τους βαζαμε 4 οπως στη λιον

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εγώ απλά λέω ότι την πήγαν σπρωχτεί στον τελικό δεν λέω τίποτα παράλογο

ps. ούτε το goal τις REAL μετρούσε.... καλά έκανε και το ακύρωσε, μην τρελαίνεσαι...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

opws_mathame

• Guest
η μπαρτσελονα ειναι ιστορικα πιο συμπαθης για ενα και μοναδικο λογο.γιατι (αν δε κανω λαθος 99%) το καμπ νου ειναι η μονη ευρωπαικη εδρα οπου σκοραρε ο μεγαλος ανθρωπος ποδοσφαιριστης και προπονητης αγγελος αναστασιαδης.απο τοτε η εστια που σκοραρε ο αγγελος στοιχειωθηκε και το γηπεδο απεκλεισε μια κλιση.απο εκει εχουν προκυψει κ οι αστεισμοι δημοσιογραφων για κατηφορικο καμπ νου.κατηφορικο γηπεδο ηταν στα χρονικα μονο η τουμπα με κλιση απο την κατω προς την ανω (προς τη θυρα 4) και για μια 2ετια το ριαθορ.κατα τ αλλα η μπαρτσελονα χρειαστηκε κακα τα ψεματα τη σφυριχτρα για να αποκλεισει την αρσεναλ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
μην του χαλάς το παραμύθι αφού είπαμε... WE LOVE FOOTBALL
PAOK-Hersonissos (Kriti)