Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 60451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest

apostolos

• Guest
Κρίμα για τη Μπαρτσελώνα, ένας σύλλογος που πάντα πίστευα οτι είναι και εκφράζει κάτι το ιδιαίτερο, να έχει πιάσει αυτά τα επίπεδα σιχαμάρας, εμετική κατάσταση... Έκτρωμα... Να με κάνει να είμαι με τον τσίχλα στον τελικό? Κρίμα...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=x0AOm6B05QU (Embedding disabled, limit reached)

Το θυμάστε αυτό ή @@ ? ΜΟΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΥΝΟΕΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ .
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Suicidal

• Βασικός
καλά ρε ακόμα γι'αυτες τις 2 τις χολέρες μιλάτε ?
Πηγε πέμπτη ρε !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ok ρε mikro σε 5 χρονια βρήκες μια φάση που αδικήθηκε η βάρκα...

PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Nαι μωρέ κλαιν μαιν , στο 92 η φάση αν ήταν έγκυρο πήγαινε τελικό . Και εγώ σε λέω ρε φίλε ότι αν δν το ακύρωνε το γκολ προχθές μετά η πουτάνα από την Μαδρίτη θα έτρωγε 3 , εσύ μπορείς να ζήσεις με το "αν " ? Πλάκα με κάνετε τώρα ? Suicidal sorry αλλά τσούρεκια εδώ και 3 μέρες από παντού στο κλάμα .. Καλά τα λέει ο catala...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ένταξη ρε μικρό έχεις δίκιο...

για μένα η πούτα βάρκα είναι ο γαύρος τις ευρώπης άμα γουστάρεις να τους υποστηρίζεις τι με νοιάζει εμενα...

απλά όλες οι αντίδρασης τον φίλων τις βάρκα τις τελευταίες μέρες μου είναι πολύ γνωστες...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
mikro, τι sorry ρε, κουβέντα κάνουμε  ;D (γαμω την μπατσα ΚΑΙ την ρεαλ)

παντος ΕΝΤΕΛΟΣ αντικειμενικά, 
κι εγω νομιζω πως αν μετρουσε εκεινο το γκολ (μα ο ΑΛΛΟΣ πεφτει πρωτα στο κλαψομουνικο το πορτογαλακι)
η μπλαουγκράνα θα τρωγαν 3 στο πολυ άνετο!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Sui , κατούρα και λίγο  ;D ;D ;D ;D

Σπίνος , μη χέσω η Μπάρτσα γαύρος της Ευρώπης . Τι να πουνε και κάτι άλλες πουτάνες -ονόματα δν λεμε υπολήψεις δν θίγουμε- που έχουν πάρει διπλά και τριπλά ch.l και τίτλους στις χώρες τους . Φτάνει και ως εδώ γιατί θα φτάσει τελικός και για τέτοιες μαλακίες θα ασχολούμαστε.

P.S. Sui , και αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι  :P :P :P :P :P

northeagle_4

• Guest

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Νορθ ποιος ειναι ο κοουτς?  ;D ;D

Λιβερπουλ ρεε  :P

Παντως αυτος ο Ασπριλια τι παιχτουρι ητανε..αντι να παρει αυτον ο Μπατμαν πηρε τον Αδολφο μπες και ρουφα τις γραμμες..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

northeagle_4

• Guest
στην μεγαλη Toon επαιζε Τσου Λου ομως τωρα με την μικρη ομαδα του βορρα ουτε ουεφακι  ;D ;D ;D ;D

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μικρη ομαδα του Βορρα?  :D :D Ρε υποστηριζεις το ασανσερ του νιουκαστλ?
Ο μονος λογος για μενα υποστηριξης αυτης της ομαδας ειναι οτι εχει χορηγο μπυρα...Μονο αλκοολικος μπορεις να εισαι για να εισαι ανθρακωρυχος και οπαδος τηs Νιουκαστλ  ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=-0H6WRH6iKA (Embedding disabled, limit reached)

Mexρι και ο γερο Χιπια σου εβαλε γκολ :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ναι ρε τι παιχτουρα ο φαουστινο πολυ θα γουσταρε ΠΑΟΚ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Català

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=dmd-b5YOy-k (Embedding disabled, limit reached)

Πέρασαν λοιπόν 24 ώρες από το τελευταίο κλάμα.
Πέρασε και η μπόρα, κόπασε η καταιγίδα.
Δεν έχουν μείνει άλλα δάκρυα. Τον θάψαμε τον μακαρίτη, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε. Η ζωή συνεχίζεται.

Κι εγώ τόσο καιρό δεν μίλησα, δεν είπα κουβέντα. Μόνο τραγουδάκια στο πένθιμο κλίμα των ημερών.
Και αυτό γιατί πρώτα είμαστε όλοι ΠΑΟΚ εδώ μέσα και δεν το θεωρώ σωστό για μια βλακεία να χαλάσουμε τις καρδιές μας και να πάθει κανείς κανά κακό: όταν μιλάς στον μπουκωμένο, μπορεί να πνιγεί αν πάει να σου απαντήσει. Δεν αξίζει. Να χουμε κι άλλες κηδείες;
Άσε που οι μπουκωμένοι δεν καταλαβαίνεις και τι λένε.
Ας αφήσουμε λοιπόν μετά την κλάψα να ξεμπουκώσουν κιόλας με το καλό οι τεθλιμένοι συγγενείς.
Και να μπορούν να κάτσουν και πάλι, γιατί όρθιος κουράζεσαι. Ειδικά όταν και στον ύπνο υποφέρεις, μόνο στα πλάγια έχει πει ο γιατρός τον πρώτο καιρό. Ανάσκελα και μπρούμυτα είναι αφόρητος ακόμα ο πόνος.
ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ

Κι επειδή είμαι και υπεράνω, γιατί τέτοιες είναι οι αρχές μας εμάς, θα σας βάλω και τον ύμνο σας.
Enjoy. Μέχρι τις 28 του μήνα τουλάχιστον.

http://www.youtube.com/watch?v=SsM3OnFZhvI (Embedding disabled, limit reached)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Για όσους έχουν μπουκώσει απο τον καπνό ..

http://www.youtube.com/watch?v=pjhYp4NQsh0 (Embedding disabled, limit reached)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
βάρκα ο γαύρος τις ευρώπης...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

northeagle_4

• Guest
GkaZ4  στην αγγλια δεν υπαρχει μεγαλη ομαδα που να μην εχει πεσει κατηγορια,να σου θυμισω οτι εκατσες 9 χρονια στην δευτερη εθνικη και βολοδερνες μεταξυ 10-15ης θεσης ,αντιθετως εγω στην 5αρα που εβαλες επεσα λογω του πουστη του ashley και ανεβηκα καπακι με ρεκορ ποντων στην κατηγορια.

Και επειδη μεγαλη ομαδα δεν ειναι οι τιτλοι και το μαρκετινγκ εγω μιλαω οπαδικα και σαν λαος σαφεστατα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ μας, καλως κακως για χρονια το νιουκαστλ το βλέπατε μεμακαρονι νουμερο  :-* :-* :-*

οταν εχεις διακογιαννοσωτηρακοπουλους επι δεκαετιες πολυ λογικο να γουσταρει η μιση ελλαδα λιβερπουλ αν και την σεβομαι απεριοριστα σαν ομαδα,πιστευω 9/10 την υποστηριζουν απλα επειδη παιζει πολυ στα μμε της ελλαδας ως η μεγαλυτερη ομαδα και ιστορικοτερη της αγγλιας κτλ κατι που σαφως δεν ισχυει γιατι εκει δεν κανουν τοσους ηλιθιους διαχωρισμους ουτε μετρανε το μεγαλειο σε κουπες. Με τον ιδιο σεβασμο αντιμετοπιζεται η ιπσουτς,η νοτινγκχαμ,η νοργουιτς και η ντερμπυ οσο και οι λεγομενες σε μας πλεον μεγαλες ομαδες.

υγ.  catala κουραζεις .....

Offline Català

• Αλλαγή
Βιάστηκα τελικά να πω ότι σταμάτησε ο θρήνος και ο οδυρμός. Αυτό είναι, μην παρεξηγήσετε ότι είναι κάτι άλλο.
ΌΧΙ, δεν κάνουν σαν ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕΣ, σαν ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ, σαν ΧΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ (καλά, το τελευταίο μπορεί, γιατί είναι χήρες).
Όχι. Απλά κλαίνε ακόμα τον μακαρίτη. Είχαν πιστέψει σ΄αυτόν.
Επομένως η απώλεια πονάει πιο πολύ. Όσο πονάει μπρούμυτα και ανάσκελα που λέγαμε πριν.
Ξανακυλάμε λοιπόν:

http://www.youtube.com/watch?v=wIh2JxyTAd0 (Embedding disabled, limit reached)

ΥΓ: Να λοιπόν ΝΕΥΡΑΚΙΑ και από τους "ουδέτερους" και "αντικειμενικούς"...
North, αν σε κουράζω, ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.
Ή πολύ απλά, μη διαβάζεις. Δεν είναι υποχρεωτικό ξέρεις...
Το πώς σε κούρασα εγώ που δεν έχω μιλήσει σχεδόν καθόλου (είπαμε, μόνο τραγουδάκια) και δεν σε κουράζει η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ επί 10 μέρες τώρα, είναι μάλλον στα πλαίσια της φουλ παράνοιας που έχουμε ζήσει με αυτό το θέμα τόσο καιρό.

northeagle_4

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=BOI4MJQEg2g (Embedding disabled, limit reached)

ισα ρε μπουρζουα της καταλωνιας./