Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
προτιμω να δω μεσσι στο τελικο παρα πεπε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
σορρυ κιολας που επεμβαινω αλλα το ματς σε διαμαρτυριες κλαμα και οδυρμο θυμισε προοδευτικη-αιγαλεω.

ο ενας τον ακουμπουσαν κατα λαθος εκανε τον πεθαμενο ο αλλος βουταγε να παρει κιτρινη απο τον αντιπαλο

οτι ναναι ματς.παλι καλα που μπηκε το δευτερο γκολ και σωθηκαμε εμεις που απλα ζηταμε να δουμε μπαλιτσα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ο γαύρος τις ευρώπης... θα ντρεπόμουν αν υποστήριζα αυτήν την ομάδα...
όσοι την υποστηρίζουν θα έχουν καταλάβει πως νιώθουν οι γαύροι όταν σηκώνουν τις κούπες...

όλοι μιλάνε για το ποδόσφαιρο τις barca, το ότι όσο παίζαν με 11 δεν έκανε φάση δεν το σχολιάζει κανεις.. και ακόμα αναρωτιέμαι γιατί έμεινε με 10 για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αντίπαλος τις barcelona...

τυχαία όλα ρε δεν γαμείς..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ved

• Αλλαγή
σπινο σπινο πες αλευρι ο μικρος ο μεσι σε γυρευει...  :D

ετυχως που δεν εκαψα και το δελτιο που μου ειπες και βγαλαμε χαρτζιλικι στην υγεια του special 1  :P

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
3x3 σήμερα με 0 ημίχρονο,άντερ κ διπλό μπάρτσα........στην υγειά του ζοζέ...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
σπινο σπινο πες αλευρι ο μικρος ο μεσι σε γυρευει...  :D

ετυχως που δεν εκαψα και το δελτιο που μου ειπες και βγαλαμε χαρτζιλικι στην υγεια του special 1  :P

θα συζητήσω μονο αν μου πεις κάποιος γιατί η real έμεινε με 10 παίχτες... γιατί εγώ δεν μπορώ να καταλάβω...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
spino ποια σοβαρή συζήτηση να κάνεις αν ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ για διαιτησίες? Από την εποχή του ντι στέφανο μέχρι του μπουντραγκένιο και του σάντσεζ και αργότερα των γαλά-κτικος, μια ζωή στην πούδρα και στο σπρώξιμο είσαι, και τολμάς να μιλάς για τα κοράκια? Δεν είμαι τίποτα από τους δύο, μπορεί η μπαρτσελόνα να προστατεύεται ως προϊόν, αλλά φίλε, εσύ απο καταβολής ποδοσφαίρου δε δικαιούσαι να μιλάς για αδικίες και κοράκια.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ρε kofalale εγώ έκατσα πριν λίγο για 2 ώρες και είδα ένα mats...
η μια ομάδα έπαιζε με 10 και η άλλη με 11
εγώ το μονο που ρωτάω είναι γιατί έμεινε με 10 παίχτες η real....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
spine τα προηγούμενα παιχνίδια που έπαιζε η ρεάλ με 11 κ η τότεναμ με 10 από το 15 άδικα το είδες..? Μήπως το άλλο στην αγγλία με τα δύο πέναλτυ που τα έκανε γαργάρα στο Α' ημίχρονο...?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ok ρε capri να κάτσω να αραδιάσω όλα τα παιχνίδια που έπαιξε η barca τα τελευταία χρονια με παίχτη περισσότερο...???
κάθε χρόνο η ίδια ιστορία... κάθε χρόνο...

και εγώ συνεχίζω να ρωτάω γιατί έμεινε η real με 10...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dave

• Αλλαγή
ρε συ σπινο τι ψαχνεις τωρα σοβαρα μιλας? η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι, γτ δε θα λεγε να την αφησουν με 9 η 8...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ρε φιλε μεσα στο μπερναμπεου περιμενες πισω απο την σεντρα με 3 αμυντικα χαφ χωρις επιθετικο
Εχει γινει ποτε αυτο στην ιστορια της ρεαλ?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline spinos_4

• Αλλαγή
και τι πάει να πει αυτό katz...??
δηλαδή απαγορεύεται η άμυνα..?? μονο επίθεση πρέπει να παίζει κάποιος..??
και για αυτό πρέπει να σου βγάλει και παίχτη..??
από την στιγμή που το mats για άλλη μια χρονια με αντίπαλο τις barcelona δεν παίχτηκε στα ισα τι να κουβεντιάζουμε...
όπως είπα και πιο πάνω κάθε χρόνο η ίδια ιστορία....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
στα τέτοια μου εμένα η μπάρτσα ρε σπίνε,απλά στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
πάντως και με 11 κ οι 2 ...... καλύτερη ήτανε η μπάρτσα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
και τι πάει να πει αυτό katz...??
δηλαδή απαγορεύεται η άμυνα..?? μονο επίθεση πρέπει να παίζει κάποιος..??
και για αυτό πρέπει να σου βγάλει και παίχτη..??
από την στιγμή που το mats για άλλη μια χρονια με αντίπαλο τις barcelona δεν παίχτηκε στα ισα τι να κουβεντιάζουμε...
όπως είπα και πιο πάνω κάθε χρόνο η ίδια ιστορία....

Δεν απαγορευεται φυσικα..
Αλλα δεν φανταζομουν ποτε οτι θα εβλεπα την πιο πετυχημενη ομαδα της ευρωπης να παιζει ετσι μεσα στην εδρα της..Φανταζομαι ουτε εσυ..
Οσο για την αποβολη,ειναι μια υπερβολικη κοκκινη, μια κιτρινη θα ηταν το σωστο
Το καθε χρονο τι εννοεις??Περυσι πχ με ακυρο γκολ περασε η ιντερ στον τελικο
ΠΑΟΚ G4Α

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
spine, αυτό μόνο σου λέω και το κόβω εδώ: να μιλάει ο σπέσιαλ προπαγανδιστής για το ματς του λονδίνου τσέλσι-μπάρτσα και τη σφαγή σε βάρος του το καταλαβαίνω. όντως σε εκείνο το ματς το νορβηγικό κοράκι δε σφύριζε τίποτε υπέρ τσέλσι εξώφθαλμα. Αλλά το να κάνει σημαία του το θέμα των κορακιών, όταν πέρσι με ιντερ 'εγιναν πολλά και φέτος ουσιαστικά τίποτα, όχι μόνο εκθέτει τον ίδιο και τον τυφλό εγωισμό του ανεπανόρθωτα, αλλά μικραίνει αφάνταστα και τη ρεάλ, η οποία άγεται και φέρεται από έναν εγωπαθή άνθρωπο. Όσο τον παραδέχομαι προπονητικά, άλλο τόσο ξεφτιλίζεται μόνος του από τον εγωισμό του. Δεν άκουσα κανέναν προχθές της μπάρτσα να διαμαρτύρεται μετά το κύπελλο για τη δεύτερη κίτρινη -καραμπινάτη- που δεν έφαγε ο αλόνσο όταν πήρε έξω από την περιοχή καροτσάκι και έριξε με κεφαλοκλείδωμα τον ινιέστα. Το ήπιαν και ανασκουμπώθηκαν. Εσείς αντί για αυτοκριτική, συνεχίστε να φωνάζετε για το κοράκι που έβγαλε καλά όλο το ματς.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline toy

• Αλλαγή
H ρεάλ όντως δεν έπρεπε να παίζει με 10 αλλά με 9 καθώς εκτός από τον πέπε θα έπρεπε να έχει αποβληθεί και ο ράμος για νη μην πούμε για τον βλάκα τον αντεμπαγιόρ στο τέλος. Φυσικά αν η συζήτηση πάει στο τελευταίο κόπα ντελ ρέι θα βγούν άλλα τόσα όπως η εμφάνιση εκείνου του άγιου παιδιού του αρμπελόα που έπαιζε όπως ο καράτε κιντ.
Μια ομάδα με τόσα εκατομμύρια όπως η ρεάλ να παίζει σα την προοδευτική του σούλη και τον τεράστιο ολυμπιακό του πάντου και του ανατολάκη και να ψάχνουμε και τις αιτίες της ήττας είναι κρίμα πραγματικά, εγω θα ντρεπόμουν αν την υποστήριζα πάντος.
Συνοψίζοντας 71-29 η κατοχή στο α' (με 2 κλασσικές φάσεις της μπάρτσα) και κάπου εκεί η κατοχή και στο β' όταν έπαιζε με 10 η ρεάλ.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Suicidal

• Βασικός

γαμω και την ρεαλ και την μπαρτσα σας ρε ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline babis36

• Αλλαγή
Οποιος αγαπαει το ποδοσφαιρο δεν μπορει εχθες να μην σιχαθηκε τον βλαχοπορτογαλο με την αθλια ποιοτητα ποδοσφαιρου που ειδε απο μια ΡΕΑΛ. Ουτε τα γελοια καραγκιοζιλικια μετα την αποβολη του καρατε κιντ ΠΕΠΕ. Η συνταγη του πορτογαλου ειναι η ιδια εδω και καιρο.Ξυλο (στα ορια της παρανομιας) απο τις ομαδες του και πιεση στους διαιτητες πριν και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου να μην καταλογιζουν τιποτα. Οι γελιοτητες περι του παικτη λιγοτερου ητανε προσχεδιασμενες γιατι ετσι ειχαν εντολη να παιξουν οι παικτες του απο το πρωτο λεπτο. Εκτος απο τον ραμος που θαφτηκε η κιτρινη ο Αντεπαγιορ επαιζε κατς απο το πρωτο λεπτο που μπηκε στο ματς. Αυτο συνεβαινε πανω κατω με τους περισσοτερους παικτες του και κατα την γνωμη μου ο βλαχομαγκας δεν ταιριαζει στο προφιλ μιας ομαδας με κατεξοχην επιθετικη παραδοση και θεαματικο ποδοσφαιρο. Αλλωστε τον κρεμασε και ο Βαλντανο την ιδια στιγμη αρνουμενος να μπει σε αυτο το γελιο τρυπακι των ψευτικων δικαιολογιων. Οσο για την Μπαρτσελονα χαιρεσαι να την βλεπεις και χωρις Ινιεστα γιατι εχει τα κακαλα αυτη η ομαδα να αντεχει και στο ξυλο και να ανταποδιδει.Το δε γκολ του Μεσι ποιημα.Ο τελικος με την μαντσεστερ θα ειναι ωραιος γιατι τoυλαχιστον ξυλο δεν θα εχει.Μπορει να εχει ποδοσφαιρο.

Υ.Γ. Ο αλλος πορτογαλος πρωταγωνιστης της αναμετρησης δηλωσε οτι αν επαιζε εναντιον 10 και αυτος θα εβαζε αντιστοιχο γκολ. Για μενα το παλικαρακι αν ειναι να κανει τετοιες δηλωσεις καλυτερα να συνεχισει τις φωτογραφισεις σε κανενα gay περιοδικο γιατι για εκει τον βλεπω να  εχει καριερα με τετοια μυαλα που κουβαλαει.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ BILL.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα