Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 60044 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Παντεφ γαμω το σπιτι σου.. και σενα Μπρενο καρναβαλι.. διωξτην την πουτανα τι την κοιτας διωξτην!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ζητω η GRANTE ΣΙΝΙΟΡΑ     JUVENTUS

Ασπρομαυροι για παντα

vecchia signora είναι κανονικά αλλά δε γαμείς...  ;D
γιουβέντους γαύρε της Ιταλίας  :P

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ  :D
Μεγαλο διδυμο μπροστα με Gutierrez (5 γκολ 2 ασιστ) και Hauche (2 γκολ 3 ασιστ)φέτος !
ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟ ! ! ! !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

apostolos

• Guest
H Mπόκα? Πάτο? Αυτά παθαίνουν όποιοι κάνουν παρέα και κολητιλίκια με ασανσεράκια....

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ  :D
Μεγαλο διδυμο μπροστα με Gutierrez (5 γκολ 2 ασιστ) και Hauche (2 γκολ 3 ασιστ)φέτος !
ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟ ! ! ! !

την ματιασες την ομαδα

http://dai.ly/guCymL
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Suicidal

• Βασικός
ναι ρε πουστη μου σταδιάλα....  :D
περσυνοι εφιαλτες , ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ εφαγαν απο το 85΄και μετά....  :cwm23:

mpougatsas

• Guest
billy μπορεί να μπηκατε καλά φέτος, να μας βγάλατε και διπλό τις προάλλες και να 'χετε και πιο βατο προγραμμα, αλλα στο τέλος πανω απ τον κυκλώνα δε το κόβω να τερματίζετε...  :D ;D

σε πάω και στοιχηματακι αν θες  ;)

Offline Suicidal

• Βασικός
οτι θα'μαστε στο τελος πανω απο cyclon, παμε οτι θελεις στοιχηματακι !

mpougatsas

• Guest
καλα θα δουμε τι, εχουμε μερες ακομα εφυγε πάντως..  8)

Offline Matador

• Αλλαγή
Παντεφ γαμω το σπιτι σου.. και σενα Μπρενο καρναβαλι.. διωξτην την πουτανα τι την κοιτας διωξτην!
:smiley4: :smiley4: :smiley4:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ρούνεϊ: "Μεγάλο κίνητρο η κατάρριψη του ρεκόρ της Λίβερπουλ"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία και αν τα καταφέρει θα φτάσει τα 19 στην ιστορία της και θα ξεπεράσει τη Λίβερπουλ στην κορυφή της σχετικής λίστας. Αυτό το γεγονός δυναμώνει ακόμη περισσότερο το κίνητρο των παικτών του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, όπως τόνισε ο Ουέιν Ρούνεϊ.

"Μεγάλωσα ως φίλαθλος της Εβερτον και είναι σπουδαίο να ανήκω στην ομάδα η οποία θα καταρρίψει το ρεκόρ της Λίβερπουλ. Σημαίνει τόσα πολλά για εμάς τους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους μας. Είναι κάτι που σκέφτομαι συνέχεια. Ξέρω ότι όλοι οι φίλαθλοι της Εβερτον θέλουν να τα καταφέρουμε κι ελπίζω να το κάνουμε", δήλωσε ο Αγγλος επιθετικός ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα άλλα δύο τρόπαια που διεκδικεί η ομάδα του, το Champions League και το Κύπελλο Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μείνει χωρίς πρωτάθλημα 25 χρόνια (1967-1992) ενώ η Λίβερπουλ βρίσκεται εκτός τίτλου τα τελευταία 21 χρόνια (1990 - ...)

http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/ManchesterUnited/316797.html

Διαλεχτε πως θελετε να λεγεστε, σκουληκια ή γαυρος της Αγγλιας..η επιλογη δικη σας χαχαχαχαχα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ετσι ρε Νορθ.

Και επειδη εχω αλλη μια καψουρα, παρτε και ενα τρελλακι ωραιο

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline T.manos4

• Αλλαγή
σκορ το ειχε παιξει? :-\
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Català

• Αλλαγή
Άντε ρε μάγκες, δε θα βγει σήμερα κανείς να πει για σφαγές στο τσουλού, για άδικες αποβολές, για μαφία της ουέφα, για προκαθορισμένα και υπαγορευμένα από το μάρκετινγκ αποτελέσματα, για χαϊδεμένες ομάδες κτλ;
Δε θα βγει κανείς να καταγγείλει ότι μας έχουν πρήξει με τον μεγάλο δάσκαλο (του θεάτρου σκιών μάλλον) ο οποίος με τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του σπορ είναι 8 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημά του, για ομάδες-μόδα κτλ;
Άντε περιμένω από χτες το βράδυ ντε, 24ωρο θα κλείσουμε σε λίγο, τι έγινε σήμερα η ευαισθησία σας απέναντι στην αδικία;
Στο 1-0 με 10 παίκτες χτες η σπερς έκανε 3 ευκαιρίες, εδώ τα λέγατε για ένα ματς που έληξε με 19-0 τελικές.
Περιμένω.
Ή μήπως περιμένετε να πάρει κανένας άλλος πέναλτυ σήμερα για να βγείτε πάλι να κράξετε;

northeagle_4

• Guest
Τα λεγαμε χτες στο λαιβ αλλα ελειπες προκλητικα και παλι.

Φυσικα και καμια αποβολη Κραουτς και φυσικα 11-11 δεν υπηρχε περιπτωση να ληξει 4-0,αφου το χουν στημμενο να παιξετε μαζι και να χαιρονται τα 30 εκ φυτα σο κοσμο που θελουν να βλεπουν γκαλακτικος και την αρμαδα του πεπε.
  Αφου λες για αυτο ομως αρα παραδεχεσαι και αυτα που εγιναν στο μπαρτσα-αρσεναλ  ::) ::) ::)

Offline corrupt

• Αλλαγή
Πες τα ρε καταλά... Από χθες έχω βγάλει φλίκταινες...

Σαν πουτάνα τη σπρώχνανε επειδή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να συναντηθεί με τη Μπάρτσα στα ημιτελικά. Όχι ότι εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο χθες, αλλά αυτό το χάλι έχει παραπάει. Μια ζωή στα πέτσινα η πουτάνα δικτατόρων και βασιλιάδων. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι στην επόμενη φάση θα γράφει agreegate 10-0. Ματς και τάλιρο.

Τώρα αυτό για τις ομάδες μόδα είναι μεγάλη κουβέντα, όπως το τι έχει περάσει υποσυνείδητα στον πολύ κοσμάκη, που απλά διαλέγει να συμπαθεί μια εκ των δύο. Βλέποντας την 6άρα πρόπερσι πότε ήταν κάπου έξω, εν βρασμώ 25άρης με μπλουζάκι real hellas club και σουξουμου να μιλάει για ποδοσφαιρικό κατεστημένο της Μπαρτσελόνα και πόσο άδικα μεταχειρίζονται τη ρεάλ οι κόρακες σε όλες τις διοργανώσεις...  :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Η μόνη ομάδα που υπό προυποθέσεις μου γυρνάει τα άντερα όσο ο γαύρος. Το αποτέλεσμα μιας χρόνιας επικοινωνιακής και κοινωνικής προπαγάνδας περί εθνικής ενότητας και φιλομοναρχισμού. Ομάδα που οι οπαδοί της διαμαρτυρήθηκαν που η φιφα έδωσε στην ερασιτεχνική Sheffield fc ως την μακροβιότερη εν ζωή ομάδα του κόσμου το ίδιο παράσημο που είχε απονείμει σε αυτούς... Τόσο μικρή ομάδα. Βδελυρή και ελλεεινή.

Offline Català

• Αλλαγή

Αφου λες για αυτο ομως αρα παραδεχεσαι και αυτα που εγιναν στο μπαρτσα-αρσεναλ  ::) ::) ::)

Έλα ρε north, εσένα περίμενα κυρίως!  ;D
Φυσικά και παραδέχομαι πως το Μπάρσα-άρσεναλ έληξε με 19-0 τελικές, το έγραψα και πιο πάνω.
Απλά περίμενα να δω την ευαισθησία σας για χτες και δεν την είδα...
Και άσε τώρα τα live και τα dead, μέσα ήμουν που κάτι ψέλισες, αλλά στο φόρουμ σε περίμενα.

ΥΓ: Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, σου θυμίζω ότι σε 2 μέρες θα σε δω από κοντά   :-*

Offline spinos_4

• Αλλαγή
a ρε cat δεν τα βρίσκουμε πουθενά ποδοσφαιρικά....  :'( :'( :'(

εχτές έπαιζαν οι 2 μεγάλες μου ευρωπαϊκές αγάπες... real και "τοτεναμ"
νομίζω ότι οι κάρτες στον crouch ήταν σωστές...

λογικά θα περάσει η real και περιμένουμε τα γατάκια στον ημιτελικό να τα γλεντήσει ο ζώσε όπως αυτός ξέρεις... μην μιλήσει κανεις για το πρωτάθλημα ισπανίας εμείς
ασχολούμαστε μονο με μεγάλες κούπες...
καταλά όχι ρε την barca δεν την "σπροχνουν" μην αγχώνεσαι...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

northeagle_4

• Guest
βαριομουνα ρε να γραψω και φορουμειχα καταναλωσει τις οποιες δυναμεις μου απο νωρις.
 μαρτυρας μου το σπιρουνι ο Καπρι οτι εβλεπα σκορ 2-2 ή 2-3 και εβριζα τον κορακα,βεβαια η αληθεια ειναι οτι τα 2 γκολ ειναι και δωρακια του γκομεζ οποτε και τα 4 ακομα και με 10 ειναι υπερβολικα.

να σου θυμισω οτι η αποβολη εγινε στο δευτερο ματς με σκορ προκρισης για την αρσεναλ στο 60'.19 τελικες και πιπες δεν περνανε,οτι γραφει το ταμπλο φιλε μου.βγηκε ο βαν περσυ και το κανες 3-1.ασε που και οι 19 τελικες παπας ειναι κλασσικες να ειχες 5-6 τα αλλα ειναι σαν τα σουτ του μουσλι που πανε στιν κερκιδα αλλα γραφοντε στην στατιστικη.  :b347: :b347: :b347: