Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59708 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Πηγα χθες πρω πρωι στην Εκθεση της, να προλαβω να δω απο κοντα τον σουπερ μαστραπα. Η Εκθεση πολυ καλη, προσωπικα επαθα πλακα αν και δεν εχω αναλογη εμπειρια. Βλεποντας πολλες απο τις παλιες φανελες οπως η θρυλικη UMBRO ενιωσα ανατριχιλα.Για Kopites και αλλοθρησκους αξιζει τον κοπο, εισοδος μονο 2 ευρω. Εγω θα ξαναπαω σιγουρα αφου τωρα πηγα στα πεταχτα, χαρισα και ενα αποκομμα 26 ετων που ειχα στη συλλογη μου στον Προεδρο του Συνδεσμου. Προς ολους τους Liverpoolians, να μην τη χασουν. Προβλεπω το καλοκαιρακι να σκανε και απο Βαλκανικες χωρες...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Μέχρι πότε θα είναι η έκθεση?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

northeagle_4

• Guest
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/27999-%CE%BF-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%B2%CE%B5%CF%81%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB

Για τον φίλο μου τον scou επειδή είναι δύσκολη η βραδυά. Thanx και σ εναν σωστό Kike "Audere est Facere" ;)

Scou θα ξαναγυρίσουμε

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: εγω εδωσα μια υποσχεση σε σκου παντως  :o :o

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

6 μηνες θα κρατησει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ωραίος Club  ;)
North καλά ξεκίνησες με το χτεσινό  ;D

Πάντως γενικά πολύ καλή φάση με την πρώτη ευκαιρία θα πέσει επίσκεψη.

CLUB LARISA

• Guest

Offline savage republic

• Βασικός

6 μηνες θα κρατησει

Τόσο τον κλαίνε στην Αγγλία τον νεκρό;

Offline scouser4

• Αλλαγή
Πω πω κακίες...

Βλέπω υπάρχει ακόμα μεγάλος πόνος απο τις πούτσες που μοίραζε απλόχερα η μεγαλύτερη ομάδα του νησιού.
Δεν πειράζει, ξυδάκι  ;)

Χαρείτε τώρα που μπορείτε..θα αλλάξει ο καιρός θα γαμήσει κ ο φτωχός.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Η μεγαλύτερη αδικία ποτέ στο ποδόσφαιρο (μεγαλύτερη και απο τις σφαγές που ζει ο ΠΑΟΚ από ιδρύσεώς του μέχρι και σήμερα από το ποκ  ;D) συντέλεστηκε στα μέσα των έητις, όταν έντρομοι οι γραβατογιακάδες της ΟΥΕΦΑ σε συνεργασία με τα εντόπια "λήκια" της αγγλίας αποφάσισαν να αποκλείσουν το κόκκινο τσουνάμι από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, μη μπορώντας διαφορετικά να του φράξουν το δρόμο. Διαφορετικά, η λοιπή Ευρώπη θα έβλεπε ευρωπαϊκή κούπα μετά από 50 χρόνια. Ο στόχος επετεύχθη-μείναμε με τα μουσεία  :(

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ποιο κοκκινο τσουναμι ρε? για καθηστε καλα..

Εν ετη 2010 το συμπαθες κατα τα αλλα Λιβερπουλ προκαλει τον γελωντα οχι μονο στο νησι αλλα σε ολη την οικουμενη!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

6 μηνες θα κρατησει

Τόσο τον κλαίνε στην Αγγλία τον νεκρό;

Mπορω να ακουσω τι ομαδα ειναι αυτος ο οποιος πουλαει πνευμα και υψωνει μυτη στην Τεραστια Λιβερπουλ?
Σιγα σιγα ομως μην παθω τιποτα απο το γελιο...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Μεγάλος ήταν και ο Τζέκινγκς Χαν, μεγάλος και ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής. Είναι όμως γεγονός ότι και οι δύο (οι εξής τρεις) είναι νεκροί. Δεν αποδέχομαι ως μεγάλη ομάδα που κάνει μία νίκη κάθε δύο χρόνια στα μεταξύ μας παιχνίδια και την πανηγυρίζει για ένα τρίμηνο. Τι σκουλήκι, τι κοπιτζής. Ένα και το αυτό.

- Αιωνία της η μνήμη
- Του κυρίου δεηθώμεν...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ελα γατακι πες το ονομα της ομαδας σου και μετα συνεχιζω. Μηπως η ομαδα που ειναι πρωτη σε οπαδους στην Μαλαισια και το Πακισταν? ε?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Οι ομάδες με μεγάλες επιτυχίες, που προσφέρουν θέαμα, γίνονται αγαπητές σε όλον τον κόσμο. Οι ομάδες που έχουν υποστεί τα χίλια μύρια δεινά του πανδαμάτορα χρόνου, έχουν λίγους γέρους του μάπετ σώου και μερικούς καλτ τύπους για φίλους. Σεβαστό μεν, θλιβερό δε.

Στην ειρωνικά τιθέμενη ερώτησή σου απαντώ:
Υποστηρίζω την ομάδα που κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, απέναντι στους μόνιμα τυχερούς Γερμαναράδες. Την ομάδα που έχει κερδίσει τα τρία τελευταία πρωταθλήματα Αγγλίας. Την ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή από το 1986, χωρίς να δοκιμάζει διάφορους απίθανους γάλλους, ισπανοπορτογάλλους μαθητευόμενους μάγους. Τον έναν και μοναδικό τσίχλα, τον Σκωτσέζο Άλεξ Φέργκιουσον. Την ομάδα που καθιερώθηκε και πάλι χάρη στον μέγιστο ξένο παίκτη που έχει πατήσει στο νησί. Τον πραγματικό μάγο, τον ΒΑΣΙΛΙΑ. ΕRΙC "THE KING" ΚΑΝΤΟΝΑ. Που είχε για επόμενο αρχηγό τον υπερπαίκτη Ρόι Κιν. Την ομάδα του Μαρχ Χιουζ και του Αντρέι Καντσέλσκις. Την ομάδα του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Αναφέρομαι στον George Best φυσικά. Την ομάδα, της οποίας την ατυχία να έχει παίκτες που σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα, την έκαναν οι αντίπαλοί της σημαία χλευασμού. Την ομάδα που κατάφερε να κάνει δυναστεία με κάποιους απίθανους αδερφούς Νέβιλ, δείχνοντας πως στο σημερινό ποδόσφαιρο σημασία έχει πρώτα ο προπονητής. Την ομάδα στην οποία ακόμα αγωνίζεται ο πιο αδικημένος, παρά τους άπειρους τίτλους που κατέκτησε στην τεράστια καριέρα του, παίκτης με το όνομα Ράιαν Γκιγκς. Την ομάδα που έχει 18 πρωταθλήματα, 4 Λιγκ Καπ, 17 κύπελλα, 3 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, 1 Σούπερ Καπ και ένα διηπειρωτικό*.  Αναφέρομαι στην ομάδα που έχει για γήπεδο το Θέατρο των Ονείρων, το Old Trafford.

GLORY GLORY MAN UNITED

*Αλλά κυρίως της ομάδας που απέκλεισε την ομάδα του τιτανοτεράστιου Τζαλοκώστα στην παράταση, στα πλαίσια του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.  :o

Για όλους τους υπόλοιπους, υπάρχει αυτό το συγκλονιστικά εύστοχο τραγούδι

http://www.youtube.com/watch?v=64y06ubvROo (Embedding disabled, limit reached)

Και ένα αφιέρωμα στις δύο από τις τρεις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες του πλανήτη (η άλλη είναι ο Μαραντόνα):

George Best Tribute

http://www.youtube.com/watch?v=nplemK3Y4ns (Embedding disabled, limit reached)

Eric Cantona

http://www.youtube.com/watch?v=etAwiDwZHQc (Embedding disabled, limit reached)

Offline savage republic

• Βασικός
Μάθετε μπαλίτσα από την Αυτού Μεγαλειότητα:

http://www.youtube.com/watch?v=u-WmfTIRUWY&NR=1 (Embedding disabled, limit reached)

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Έχω μια απορία αδερφέ: Στα μέσα της δεκαετίας του 80 η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας ήταν φόλα Λίβερπουλ. Μάλιστα, παιδί δημοτικού ακόμα, θυμάμαι πάρα πολλούς να εμφανίζονται στην Τούμπα την εποχή του ανάποδου φλάι με κασκόλ και κονκάρδες Λίβερπουλ. Από την άλλη, οι οπαδοί της ομάδας της γειτονιάς ήταν κατά κόρον Μάντσεστερ. Μήπως είσαι κρυφολήκι ρε εγωιστή  8) ?
Κατά τα άλλα φιλότιμη η προσπάθειά σου.

Offline savage republic

• Βασικός
Κάποια, κάπου, κάποτε...

Είπαμε, τον κλαίνε τον νεκρό. Κατανοητό, αλλά η επανάληψη κουράζει.

ÐÁÏÊ-4-ÄÑÁÂÇÓÊÏÓ

• Guest
Ετσι οπως το εφερε η συζητιση εδω με την μεγαλη Λιβερπουλ και  μεγαλη Μαντσεστερ Γιουναϊτετ θελω να πω πως εγω ειμαι φιλος της Μαντσεστερ απο τελη της δεκαετιας του 70! Θα συμφωνησω με τον κοφαλαλο4 πως η συντριπτικη πλειοψηφια πολλων οπαδων του ΠΑΟΚ ηταν Λιβερπουλ αλλα επισης πολλοι ηταν και Μαντσεστερ,μιας που αναφερες και για κονκαρδες υπαρχουν κονκαρδες με το σημα της Μαντσεστερ αλλα μεσα να ειναι ο Δικεφαλος οπου και ετυχε να εχω και εγω ο ιδιος. Οσο για το αλλο που ειπες φιλε κοφαλαλε4 δεκαετια 80 υπηρχαν και οπαδοι αλλης ομαδας στην πολη και ηταν και Μαντσεστερ Γιουναϊτετ;;;;; ;D ;D ;D :extralaugh: :extralaugh: