Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=16067764,23966260,29629364,46096692,51902132,59661364,73835956,81333044

Μπάλα χωρίς άσυλο

Την πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από πολιτικούς πρόσφυγες, απέκτησε το ιταλικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα, που ονομάστηκε Λίμπερι Νάντες, διαθέτει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, κυρίως από εμπόλεμες αφρικανικές χώρες, που έχουν μεταναστεύσει στην Ιταλία και «αναζητούν μια καινούρια αρχή και νέες ελπίδες». Η ομάδα των προσφύγων παίζει ήδη στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά η ταυτότητα πολλών παικτών της κρατιέται μυστική, επειδή για να διαφύγουν από τις χώρες τους είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι ή νεκροί. Το σημαντικό: η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι αρνείται μέχρι σήμερα να τους χορηγήσει πολιτικό άσυλο.

*Εκτός αν ενδιαφερθεί η... Μίλαν.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

andreas34

• Guest
ANGLIA : ME TI MEGALI LIVERPOOL
GERMANIA : BAYERN
ITALIA : ROMA
KYPROS : ME TIN ELINIKOTERI OMADA TOU NISIOU APOEL !!!
ISPANIA : ATHL.MADRID

MISITOI ANTIPALOI MOU INE : OI KSEFTILES TIS ITALIAS JUVE - OI KOMPLEKSARES  TIS ISPANIAS BARCA
OI KOLOFARDOI TIS ANGLIAS MAN.U - OI PALIO TOURKOI TIS KIPROU OMONIATES - TA KOLOPEDA TOU PIREA
- KAI TIN GAMIMENI GALADA TIS POUTANAS TOURKIAS .

Δεν γράφουμε με Greeklish!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg229749.html#new
« Last Edit: November 17, 2008, 16:54:46 by tsakalaki »

Offline sabbath

• Αλλαγή
συμπαθω ναπολι,μιλαν απο ιταλια αρσεναλ απο αγγλια μπαρτσα απο ισπανια....

αντιπαθω τις 3 του ποκ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

mpougatsas

• Guest
Club Atletico San Lorenzo de Almagro

Για όποιον δεν παρακολουθεί το αργεντίνικο πρωτάθλημα απλά να πληροφορήσω πως βρισκεται στη φάση της τελευταίας αγωνιστικής της Apertura και υπάρχει η πιθανότητα 3 ομάδες να ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση.Σάυτήν την περίπτωση(όπως και με ισοβαθμία 2 ομάδων) θα δωθούν αγώνες μπαράζ στη συνέχεια για τον τίτλο.
http://en.wikipedia.org/wiki/Club_Atl%C3%A9tico_San_Lorenzo_de_Almagro
http://hastaelgolsiempre.com/tables/

mpougatsas

• Guest
και δυο videakia ακόμα απ΄τους μέλλοντικούς πρωταθλήτές Αργεντινής και την κερκίδα τους  8) ;) :)
http://www.youtube.com/watch?v=oiFtwalmOuA&feature=related (Embedding disabled, limit reached) http://www.youtube.com/watch?v=hEwFnVGwhwU&feature=related
τα μπαράζ για τον τίτλο είναι 3 αγώνες τελικά :
Wednesday    Dec 17, 2008    CA Tigre                           22 : 30   CA San Lorenzo de Almagro 
Saturday       Dec 20, 2008    CA San Lorenzo de Almagro  22 : 30   CA Boca Juniors 
Wednesday    Dec 24, 2008    CA Boca Juniors                 01 : 30   CA Tigre
« Last Edit: December 17, 2008, 01:40:42 by mpougatsas »

mpougatsas

• Guest
Μιας και προτάθηκε και στο τόπικ με τα συνθήματα, βάζω εδώ και τα λόγια για να μπορει όποιος θέλει να το επεξεργαστεί καλύτερα και να βγάλει μια πιο ΠΑΟΚ εκδοχή.  :)

http://www.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI (Embedding disabled, limit reached)
      yan van a ver
      nosotros no somos boca ni river plate
      y dale alegria alegria a mi corazon
      la copa libertadores es mi obsesion
      tenés que dejarlo todo por el Ciclón
      tenés que poner más huevo para ser campeón

Τώρα θα δείτε εσείς
          εμείς δεν είμαστε ούτε boca ούτε river plate
          και δώσε χαρά, χαρά στην καρδιά μου
          το κόπα λιμπερταδόρες είναι η εμμονή μου
          πρέπει να τα αφήσεις όλα για τον ''Τυφώνα''
          πρέπει να βάλεις πιο πολυ τσαμπουκα για να γίνεις πρωταθλητής.

*για την μετάφραση δεν είμαι 100% σίγουρος αν υπάρχει κάποιο λάθος πείτε να το διορθώσουμε.

mpougatsas

• Guest
Πίκρα σκέτη η χθεσινή μέρα.. Η Σαν Λορέντζο ηττήθηκε απ΄τη Μπόκα στο ουδέτερο γήπεδο της Ρασίνγκ με 1-3 σ'ενα πολύ δυνατό και αντιαθλητικό πολλές φορές παιχνίδι που ο διαιτητής δεν μπόρούσε με τίποτα να ελένξει, και αφού δέχθηκε και 3ο γκολ στις καθυστερήσεις(παίζοντας με 9)πλέον έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου. Κρίμα πιο πολύ για τον κόσμο της ομάδας που ενώ το γήπεδο ήταν μοιρασμένο στη μεση, είχε κερδίσει παντελώς τη μάχη της κερκίδας ακόμα κι όταν η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ.Ο τίτλος τώρα θα κριθεί στον αγώνα της Τετάρτης(Τρίτη βράδυ) και η μπόκα είναι πλέον το φαβορί αφού ακόμα και με ήττα με 1 γκολ διαφορά στέφεται πρωταθλήτρια.

DimNaoussa

• Guest
kai egw se kathe prwtathlima sympathw kai mia...
Italia:SS lazio
Spain:Athletico bilbao
Servia:PARTIZAN
England:Man utd

Alla apo oles aytes goustarw pio poly tn athletico bilbao...
alla sta @@ m ti kanoun..mono paok re...kai ligo athletico:P

ειμαι και barca στην Ισπανια και θα παωω απριλιο camp nou..απο αργεντινη ειμαι san lorenzo..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Μάιο δίνεις Πανελλαδικές, Απρίλιο τρέχα στο κωλάδικο εεε το Camp Nou...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν το ξέθαψα αυτό το τόπικ το διάβασα ενα ενα.

Μια απορία:

Στο Μιλάνο απο Ιντερ και Μιλαν ποιος έχει τα 1τια? Σε κόσμο κλπ κλπ.

Μια ομάδα συμπαθώ (εντάξει ψιλοπαθιάζομαι) ή άλλες απλα μου είναι αδιάφορες. Λιβερπουλ (παναγια μου τι πόλη και αυτην σε κλεβουν πριν καταλάβεις οτι πήγανε να σε κλέψουν). Βασικά Μακαλιστερ και έπειτα.

Α και την γουστάρω γιατι έχει το πιο ολοκληρομένο χαφ εδω και 3 χρόνια στην Ευρώπη. Υπήρχε και εκείνες οι αστείες συγκρίσεις με Κακα και Λομπαρτ Λεμπαρτ καποιος της Τσελσκι, αλλα κάποιοι δεν βάλανε μυαλό. Βίντεο και φωτο δεν βάζω τα βλεπω για πάρτη μου.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Kαλός πελάτης είσαι και συ...  ;)

TOTTENHAM HOTSPUR F.C.  EST 1882
"THE PRIDE OF LONDON"

(για να μην ξεχνιόμαστε...)

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
"Μας αρέσει η Μπαρτσελόνα, το ποδόσφαιρο και είμαστε gay"

O Γιόσεπ Ρίμπες είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και δηλώνει gay. Συστήνοντας το σύνδεσμο gay οπαδών των «μπλαουγκράνα» φιλοδοξεί να πολεμήσει τα ταμπού που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο σχετικά με τους ομοφυλόφιλους και να τονίσει ότι και οι gay έχουν το δικαίωμα να παρακολουθούν μπάλα και να παθιάζονται για την ομάδα τους.

«Είναι αλήθεια ότι προσπαθούμε να πολεμήσουμε τα φαινόμενα ρατσισμού που υπάρχουν στα γήπεδα για τους ομοφυλόφιλους» τονίζει ο Ρίμπες και συνεχίζει: «Πολύς κόσμος σκέφτεται ότι οι gay πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν καλλίγραμμα κορμιά αλλά δεν είναι έτσι. Με αυτή τη λογική τα στάδια στα οποία διεξάγονται αγώνες γυναικών θα έπρεπε να είναι γεμάτα από ετερόφυλους».

O Ρίμπες επισημαίνει επίσης: «Το 10% του πληθυσμού αποτελείται από ομοφυλόφιλους. Αρα, σίγουρα θα υπάρχουν και ποδοσφαιριστές gay. Θα έπρεπε να είναι φυσιολογικό ένας ποδοσφαιριστής να εμφανίζει το σύντροφό του σε ένα επίσημο γεύμα της ομάδας του για παράδειγμα. Υπάρχουν φήμες ότι πολλοί Ισπανοί παίκτες είναι ομοφυλόφιλοι αλλά δεν θα πούμε τίποτα αν οι ίδιοι δεν το πουν δημόσια».

O επικεφαλής των gay οπαδών της Μπαρτσελόνα καταλήγει: «Είναι η πρώτη φορά που μία ισπανική ομάδα έχει σύνδεσμο ομοφυλόφιλων οπαδών. Είναι μία ιστορική στιγμή».

Την Κυριακή ο σύνδεσμος φιλοξένησε αντίστοιχους συνδέσμους από όλη την Ευρώπη στο Καμπ Νόου. Ετσι στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν gay οπαδοί της Στουυγκάρδης, της Παρί Σεν Ζερμέν, της Βέρνης, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλων ομάδων.

http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/Barcelona/230275.html

καλα εχουν συσταθει τετοιοι συνδεσμοι φιλαθλων στην ευρωπη και τα γειτονακια μας δεν το πηραν ακομη χαμπαρι να ανοιξουν κι αυτοι τον δικο τους?κανονικα αυτοι θα επρεπε να ειναι πρωτοποροι σε αυτο!!!!
στον τελικο στον τελικο χαιδευεστε................................... :smiliedisco1:

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Ε να μη σχολιάσω και γω ότι οι gay είναι οπαδοί της putalona?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Μια απορία:

Ε δεν μπορεί ένας να μην ξέρει. ? Μην μου λέτε για σκηνικά δεν με ενδιαφέρει έχω απορία περισσότερο για την Ίντερ και την δυναμική της.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
εχω ακουσει απο διαφορα ατομα οτι οι οπαδοι της ιντερ ειναι πιο δυνατοι.
τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει δεν τον εχω ψαξει.

υγ.προσωπικα δεν συμπαθω κ ουτε αντιπαθω καμια ομαδα στην ευρωπη και αν με ρωτησουν λεω ΠΑΟΚ.υπαρχει καποιος αλλος στη δικη μου κατασταση?η ολοι εχετε και μια ομαδα στο εξωτερικο..? ??? ??? ???

fatal_invasion

• Guest
παρών.δε βλέπω τίποτα,και δεν υποστηρίζω τίποτα πλην ΠΑΟΚ.ούτε ευρωπαικά,ούτε ιντερνάσιοναλ φουτμπολ,ούτε γιούρα ,ούτε μουντιάλ.ΠΑΟΚ σκέτο.

apostolos

• Guest
Μια απορία:

Ε δεν μπορεί ένας να μην ξέρει. ? Μην μου λέτε για σκηνικά δεν με ενδιαφέρει έχω απορία περισσότερο για την Ίντερ και την δυναμική της.

Πολύ περισσότερο κόσμο η Ίντερ από Μίλαν και μέσα στο Μιλάνο και γενικά στην Ιταλία όπου έρχεται δεύτερη μετά το σίχαμα....
Όμως της Μίλαν είναι πιστοί και φανατικοί οπαδοί.

MetroStar

• Guest
Μπα η Μίλαν είναι δεύτερη σε κόσμο στην Ιταλία και από κουλτούρα οπαδών η Ίντερ σκουλικιάζει αρκετά.

DimNaoussa

• Guest
ενταξει εχω ποσταρει ποιες συμπαθω και υποστιρiζω αλλα την μεγαλη barca την να την πουμε..το μονο κακο που εχει ειναι το προβλημα στο σκοραρισμα..δεν μπορουν να βαλουν λιγα γκολ..μαλλον θα δω και απο κοντα αφου θα μαι κει και το barca-bayern

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/ManchesterUnited/243972.html

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κι επισήμως από το απόγευμα της Παρασκευής (3/7) ο Μάικλ Οουεν.

Ου να μου χαθεις κοντοπουτανε κι εσυ...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ