Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 59739 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
καταρχάς στην ευρώπη μια είναι ομάδα μια είναι η φανέλα ένας είναι ο γίγαντας και λέγεται barcelona όλα τα αλλα είναι να χαμέ να λέγαμε

από ιταλίa τώρα που είναι το θέμα σας συμπαθητική και η roma του Billy άλλωστε τους έχω χαρίσει και ένα πρωτάθλημα εκεί  :D αλλα την πιο βαριά φανέλα την έχουν η milan και η γιούβε από λαό μονο μια ομάδα - σαν paolo σας λέει κάτι ?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
tottenham liverpool 4-1 στο 60, δευτερη πουτσα σε 2 βδομαδες για τους μισητους scousers στη προσπαθεια υπερασπισης του carling cup

καθε ξεβρακωμα της μισητης λιβερπουλ προσφερει ηδονη

u r a scouser
an ugly scouser
u r only happy on giro day...

COMON U SPURS
ε τον κομπλεξικο απο την πρωτευουσα.
παντως δεν βλεπω την τοτεναμ σαν αντιπαλο.συμπαθητικη ομαδουλα ειναι :P.κατι σαν την γρια.
σεβασμο σε ομαδες της πρωτευουσας μονο σε γουεστ χαμ.

Offline dave

• Αλλαγή

ε τον κομπλεξικο απο την πρωτευουσα.

πρωτευουσα στο ποδοσφαιρο της αγγλιας δεν υπαρχει οπως ξερεις καλα με την εννοια που την εχουμε εμεις εδω ;)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
έλα μωρέ με τους κόκκινους πελάτες.....

Το τραίνο ξεκίνησε...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν και Νιουκαστλεος... δικαιωθηκα για την επιμονη στην Τοτεναμ... ηρθε ο Ρετναπ και πηρε μπρος η ομαδα.. εδω και 5 παιχνιδια πληρωνει...  :)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
tottenham liverpool 4-1 στο 60, δευτερη πουτσα σε 2 βδομαδες για τους μισητους scousers στη προσπαθεια υπερασπισης του carling cup

καθε ξεβρακωμα της μισητης λιβερπουλ προσφερει ηδονη

u r a scouser
an ugly scouser
u r only happy on giro day...

COMON U SPURS

Στο League Cup, μονο οι κομπλεξικοι και τα χωρια παιζουν με τη βασικη ομαδα για να αποδειξουν οτι δεν ειναι κομπλεξικοι και χωρια. Οι εβραιοι του βορειου Λονδινου ειναι και τα δυο. Αφου καταφεραν να κερδισουν τα μικρα της Λιβερπουλ στη εδρα τους, ισως παρουν λιγη δυναμη για τον αγωνα παραμονης τους.
Quiz: Εκτος της Τοτεναμ, ποια αλλη εβραικη γειτονικη ομαδα που χαροπαλευει στην κατηγορια, αντιμετωπιζει, λογω κομπλεξ κατωτεροτητας, τα παιχνιδια με τις μεγαλες ομαδες σαν τελικο CL?
Ο νικητης κερδιζει δωρεαν ταξιδι τον Μαιο στο τοιχος των δακρυων για να κοπαναει το κεφαλι του, μετα τον αφανισμο απο τις μεγαλες κατηγοριες ολων των εβραικων ομαδων.
Με συνοικιακες ομαδες θα αρχισουμε την συγκριση μετα το 3500 μ.Χ, για να τους δωσουμε την ευκαιρια να πλησιασουν το 15% των επιτευγματων και του λαου της μεγαλυτερης ομαδας του νησιου.

Your dreams are our reality

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
o πελάτης έχει πάντα δίκιο,,, :D
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Βλέπω δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η κουβέντα πλέον, και χωρίς κακή πρόθεση,  :)
αλλα αν με βγάζεις τώρα Flaminio και ΚΥΡIΩΣ Testaccio έξω από την πόλη, e τότε το κόβω.
Όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν....  :P :P :P ακούς εκεί lazio....

Ένταξη κουβέντα κάνουμε και χαβαλέ γιατί πάνω από τον ΠΑΟΚ τίποτα,
απλά μερικά πράγματα δεν σηκώνουν και πολύ κουβέντα  ;D ;D ;D ;D

Σιγά μωρέ τώρα με τους μαλάκες τους Ιταλούς που θα κάτσουμε να σκάσουμε... Στα @@ μου. Δεν πα να γαμηθούνε αμφότεροι, εξάλλου οι μεν είναι φασιστοειδή γουρούνια και οι δε κολλημένοι σταλινιστές...  :P  ;D
Αν και οι πιο γαμάτοι σε αυτόν τον τομέα στην Ιταλία είναι οι livornesi, που από τη μια πλευρά του banner έχουν το σήμα της ομάδας τους, το γυρίζουν από την άλλη και έχουν τη φάτσα του Στάλιν! Μου το έδειξε φιλαράκι που είναι Λιβόρνο στο youtube και έμεινα κάγκελο...  :lol: :lol:

@scyclad εγώ πως νόμιζα πως είσαι pompey... να μιλά οπαδός της πόρτσμουθ για χωριά... τσ τσ τσ...
 :21: :lol:

COME ON YOU SPURS!

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **

οι δε κολλημένοι σταλινιστές...  :P  ;D

Εχουν κοσμο απο ολες τις πλευρες.......
Niente incontri....Solo scontri

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ε σίγουρα, όπως και οι λατσιάλι δεν γίνεται να είναι όλοι ακροδεξιοί. Για τους οργανωμένους μιλάμε. Αν και νομίζω κάποιοι σύνδεσμοι της Ρόμα που αποσκίρτησαν τα τελευταία χρόνια από τους Commando Ultras έχουν σαφή ακροδεξιά πολιτική γραμμή...

Δεν ξέρω πως τα χειρίζονται μεταξύ τους οι ρομανίστι, αλλά το θέμα με τους λατσιάλι είναι πως στην Curva Nord δεν "χωράνε" οπαδοί διαφορετικής πολιτικής ιδεολογίας από αυτής των Irriducibilli και των Ultras...  :tikitaka:

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ σ`
« Reply #390 on: November 13, 2008, 10:22:10 »
Rossoneri και τα μυαλα στα μπλεντερ! Grande Milan!  ;)

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline skyclad4

• Αλλαγή
@scyclad εγώ πως νόμιζα πως είσαι pompey... να μιλά οπαδός της πόρτσμουθ για χωριά... τσ τσ τσ...
 :21: :lol:
COME ON YOU SPURS!

Pompey ειμαι γιατι ειναι το χωριο μου. Ολοι θα πρεπει να υποστηριζουν την τοπικη τους ομαδα  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline zapatistag4

• Αποστολή
  • **
το γεγονος δεν ειναι οτι υπαρχει το ντερμπυ της ρωμης-το γεγονος ειναι οτι συμπληρωνεται ενας χρονος απο τον θανατο του gabriele κ πεφτει μαζι με το ματς-κ ειναι κατι που αφορα ολη την οπαδικη ιταλια-εμεις λεμε να διακοψουμε κανα ματς παλι....ετσι γιατι οι carabinieri ειναι gay....
                                          FORZA MAGICA ATALANTA!!!!!!!!!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ασπρομαυρη γιουβενταρα , ασπρομαυρη new castle και ασπρομαυρη ΠΑΟΚΑΡΑ.
τιποτα αλλο!

goudas4

• Guest
έλα μωρέ με τους κόκκινους πελάτες.....

Το τραίνο ξεκίνησε...

Λιγα λογια για την μεγαλυτερη ομαδα της Αγγλιας... ;)

YOU 'LL NEVER WALK ALONE...LIVERPOOL

http://uk.youtube.com/watch?v=0nfFi-_Hb2A (Embedding disabled, limit reached)

Lydia_4

• Guest
Απο ιταλικές ομάδες μεγάλη μου αγάπη είναι η MILAN, από αγγλικές η Chelsea και απο ισπανικές η Barcelona.Α ρε MILAN ομαδάρα πάρε το uefa φέτος και του χρόνου το Champions league σε περιμένει.
Αυτή η αφίσα είναι ιστορική  :)

[IMG]http://img264.imageshack.us/img264/milanqh2.jpg/1/w1197.png

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Bayern από την εποχή του Ματέους και του μεγάλου Στεφαν Εφενμπεργκ.Απλά κόλλησα μετα τον τελικό του 99 με Μάντσεστερ γιατι μου θύμισε ΠΑΟΚ η κατάσταση
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline cure

• Αλλαγή
Τα τελευταία 10 χρόνια απολαμβάνω το ποδόσφαιρο από την Άρσεναλ του Βενγκέρ σε τέτοιο βαθμό που έπιασα πολλές φορές τον εαυτό μου να την υποστηρίζει σε παιχνίδια με τη Λίβερπουλ που νόμιζα πως την υποστήριζα, από την εικόνα που μου είχε μείνει από τη δεκαετία του 80. Καμιά σχέση πραγματικά.
Το γράφω κι εδώ, απλά για να διορθώσω παλιότερο post μου. Άρσεναλ μαζί με Μπάρτσα και Γιούβε είναι οι συμπάθειές μου.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nik

• Αποστολή
  • **
AJAX γιατι απλα εχει διδαξει μπαλα σε ολους αυτους που αναφερετε.
ΠΑΟΚ παντου!!!

eptalofitis

• Guest
JUVE επειδή φοράει ασπρόμαυρα κ επειδή είναι ιταλική (μ' αρέσει το ποδοσφαιρικό κλίμα και γενικά η χώρα). Μεγάλη αντιπάθεια είναι η Chelsea.. δεν την μπορώ αυτή την ομάδα... καθόλου όμως.