Author Topic: Ομάδες που συμπαθώ και αντιπαθώ στο εξωτερικό και γιατί  (Read 60827 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
oreos o SKAILS PAOK KAI LIVERPOOL

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
PAOK RE GAMO TIN REAL K TIN LIVERPOOL SAS MESA
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
Τελικά ο Π.Α.Ο.Κ. εμπνέει παντού.... :) :) :)
 O Χοσέ Μαρία Αράτε, ο μεγαλέμπορος κρασιών που εκλέχθηκε πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο το 1994, στο βιβλίο για τα 100 χρόνια του συλλόγου έγραψε:

«Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι συναίσθημα -και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο διευθύνεται συχνά ξεφεύγει από τον ορθολογικό τρόπο ανάλυσης. Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως μοναδικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αυτό καθορίζει την ταυτότητά μας. Δεν λέμε ότι είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι από τους άλλους, αλλά διαφορετικοί. Απλώς ευχόμαστε στα παιδιά της ομάδας να εκπροσωπήσουν τον σύλλογό μας και επίσης να σταθούμε προς τα έξω ως μια αθλητική οντότητα και όχι ως μια επιχειρηματική σκέψη. Ευχόμαστε να μετατρέψουμε τους παίκτες μας σε άνδρες, όχι απλώς ποδοσφαιριστές και κάθε φορά που ένας παίκτης από την cantera κάνει το ντεμπούτο του νιώθουμε σαν να έχουμε πραγματοποιήσει τον στόχο μας, που εναρμονίζεται με τις ιδεολογίες των ιδρυτών και των προπατόρων μας».

Να ξυπνήσω μια μέρα και να δω τον δικέφαλο να ανοίγει φτερά για αυτό που πραγματικά είναι...ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Tην μεγάλη Αthletik De Bilbao στην ισπανία γιατί οι βάσκοι είναι εναντίων όλων και αυτό κάτι μου θυμίζει... ;)
Και τις St.Pauli και Λιβόρνο για ιδεολογικούς λόγους!!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
A re pst m oloi BILBAINOI eimaste!!!! ;D

AUPA ATHLETIC
KILKIS+LAMIA=GATE 4

trelos4

• Guest
πρωτα απο ολα βεβαια ΠΑΟΚΑΡΑ

DINAMO KIEV
PARTIZAN OF COURSE
BESIKTAS
LOKOMOTIV MOSCOW
TEPLICHE

ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
NEVSKY FRONT
JUZNY FRONT
CARSI
ZVERY

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

GeorgT

• Guest
Παιδιά δείτε η dortmund για το derby με τη schalke έβγαλε επετειακή φανέλα με 2000 ονόματα απο τους φιλάθλους τυπωμένα (βέβαια έναντι πληρωμής, φανέλα με όλα τα ονόματα 100Ε).

Καλή φάση!!!!!!!!!!!!!!! Δε μπορείτε να πείτε!!!!!!

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **

xristos4

• Guest
Napoli....Ετος ιδρησης 1926, ετος κατασκευής γηπέδου 1959 2 πρωταθληματα 4 κυπελα(3 ιταλιας κ 1 ουεφα). Λαος τρελαμενος. Το Σαν Παολο σαν κατασκευη θυμίζει τουμπα (αν βεβαια προσθεσεις 1 διαζωμα και σκεπαστρο) Χωρις πολΛους τιτλους εχει ολο τον νοτο μαζι της εναντια στο κατεστημενο των ομαδων του βορρα(εκει ειναι αντιστροφα ο βορρας και ο νοτος απο οτι εδω). Στο εξωτερικο ειδικα(μεταναστες) πολυς λαος. Επεσε λογω χρεων και η μονη διαφορα με εδω ειναι οτι εκει ειναι σοβαρο κρατος οχι οπως εδω....Νομίζω οτι έχω πολούς λογους να γουστάρω την Ναπολάρα!

Αλλα για να μην ξεχνιομαστε Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
barca giati panta epeze mpalara kai grafei sta arxidia ths to kratos ths madriths,partizan giati einai aderfia mas entos kai ektos ghpedou,napoli giati den gamaei to kratos tou italikou borra kai newcastle giati ektos apto aspro mauro exei pisto lao pou thn akoloutha pantou kai as mhn pernei tipota.

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
newcastle i megaliteri omada tis voreias agglias kai inter

SKAILS

• Guest
LIVERPOOL
PARTIZAN
BESICTAS

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
newcastle i megaliteri omada tis voreias agglias kai inter
alithevei oti i newcastle panta sto gipedo tis exei sold out kai oti uparxei treli porwsi twn opadwn gia tin omada tous;aspromavra forane laiki omada kai auti les na moiazoume;;; :)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
gia opadous akousa oti ine i LIVERPOOL.....

kostas4

• Guest
αληθευει νικο και μαλιστα ειναι οι πιο φανατικοι στην αγγλια.παντα γεματο το γηπεδο(και δεν ειναι και μικρο,58000 αν θυμαμαι καλα) παρ'ολο που δεν εχουνε παρει τιποτα απολυτως εδω και δεκαετιες

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
oxi re file stin europi mia xara ta pane kai propersi pirane to kipello....

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Νομίζω ότι άλλες ομάδες χωρίς πληθώρα κινέζων-ξέμπαρκων-bussinessmen-celebrities στο γήπεδο και στα ταξίδια τους κάνουν πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα. Σάντερλαντ, Πόρτσμουθ και Νιουκαστλ κατα την άποψή μου είναι ανώτεροι από άποψη στήριξης κ σε θέμα ατμόσφαιρας απ τους Λιβερπουλέζους. Αλλά κάποιος που μένει αγγλία (μη μεροληπτικός όμως κ να το χει ψάξει λίγο) θα ξέρει ίσως καλύτερα.

Offline savage republic

• Βασικός
Την ίδια άποψη με alkaholic έχω κι εγώ. Ειδικά για Sunderland και Newcastle. Και αν η τελευταία έχει κάνει και μεταγραφές πρώτης γραμμής, τότε οι οπαδοί της Sunderland είναι για μένα ακόμα πιο σεβαστοί.