Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
η αρχη του κακου
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
2 μπουτίκ η αρχή του κακού, 2 κύπελλα και μέτρια στήριξη..
0 μπουτίκ (ήταν μία αλλά την κατέσχεσε η πούμα) ο ρεβολούσιον, 0 κύπελλα και πανμακεδονική πανΠΑΟΚτσήδικη στήριξη..
Η αρχή του κακού κυνηγήθηκε όσο λίγοι (και δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω) και λοιδορείται ακόμα ενώ ο άλλος μαζί με τον πρώην κολλητό του τυγχάνουν σεβασμό από πάρα πολύ κόσμο και μολύνουν ακόμα και σήμερα τα γραφεία της παε ΠΑΟΚ με την παρουσία τους..

Offline bozik

• Αλλαγή
άλλο εννοούσα εγώ gew..και δεν θα ήθελα να πω κατι παραπάνω ..δες p.m
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
http://www.paok-megastore.gr/ProductDetails/DIAFORA-PAOK/DIAFORA-PAOK/PAOK-FC-GRASS.aspx#.Ukrqh4b0GK9

κλαίω με λυγμούς. περιμένω και γλάστρες που θα γράφουν "ΠΑΟΚ γεια σου εσύ και τα φυτά σου" για να προσκυνήσω.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
«ÐåôÜåé»… ï ÐÁÏÊ

Åíôåßíïíôáé ïé ðñïóðÜèåéåò ôùí áíèñþðùí ôïõ ÐÁÏÊ ãéá åðÝêôáóç äñáóôçñéïôÞôùí êáé ðñïþèçóç ôùí ðñïúüíôùí ôçò ìðïõôßê, ãé áõôü êáé ðñüóöáôá åðéôåý÷èçêå ìéá áêüìç óõìöùíßá ðïõ «ìðÜæåé» ôïí ÐÁÏÊ óôï áåñïäñüìéï «Ìáêåäïíßá».

ÓõãêåêñéìÝíá, ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò, åêðñüóùðïò ôïõ ÉâÜí Óáââßäç ðÝôõ÷å óõìöùíßá ìå ôç äéïßêçóç ôïõ áåñïäñïìßïõ «Ìáêåäïíßá» êáé óå åéäéêü ÷þñï, èá öéëïîåíçèåß ìðïõôßê ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Èá ìðïñåß äçëáäÞ ï êÜèå åðéóêÝðôçò ôïõ áåñïäñïìßïõ íá áãïñÜæåé ôá åßäç ôïõ ÐÁÏÊ êáé áðü åêåßíï ôï ÷þñï, áëëÜ êáé íá ðåñíÜåé ôá ìçíýìáôÜ ôçò ç ÐÁÅ ðñïò ôïõò åðéóêÝðôåò ôçò Èåóóáëïíßêçò!

Óðïõäáßá êßíçóç, óôá ðëáßóéá ôçò åðéêïéíùíéáêÞò (êáé åðé÷åéñçìáôéêÞò) ðïëéôéêÞò ôïõ «äéêåöÜëïõ» åðß çìåñþí ÉâÜí Óáââßäç.

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/53842-petaei-o-paok
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ας είναι καλά ο Θόδωρος...
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Καινούριο, ωραίο υλικό γενικά στη μπουτίκ αλλά ακριβά ρε πούστη μου. Κάτω από 60 ευρώ δε πέφτουν (jacket,hoodie κλπ).

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **

Offline gagas

• Αλλαγή
ειναι μαλιστα στην κατηγορια "gifts"

Offline mgm

• Αποστολή
  • **

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

Kάθε φορά που περνάω από αυτό το συγκεκριμένο σημείο τα πόδια μου τρέμουν.
Με την καλή έννοια.

Υποθέτω το... ίδιο συμβαίνει και με τον (κάθε) Κλάους (τού εκάστοτε αγωνιστικού ρόστερ).

Offline agraf

• Αλλαγή
Ότι πει η ΝΙΚΕ, αυτή κάνει κουμάντο. Η μπουτίκ μας είναι καλή αλλά στην τελική θυμίζει περισσότερο κατάστημα προϊόντων ΝΙΚΕ παρά ΠΑΟΚ.

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
50% εκπτωσεις μας λεγανε τις προηγούμενες μερες κ χα κ χου, λεω κ εγω παω να πάρω τιποτα με το δικεφαλο πανω άσχετα αν δεν υπαρχει μια στη τσεπη μιας κ το δελεαρ των 50% ειναι μεγαλο!

Τη να δω π.χ η κοπελα μου κοιτούσε πριν καμια 2-3 βδομαδες μια φόρμα 40 ευρα σημερα σβηστικε το 40 με μαρκαδορο, γράψανε 80 με στυλο αρχική τιμη κ με το -50% εγινε ξανα 40  :o

Γενικα το ιδιο σκηνικό σε ολα τα προϊόντα, βεβαια στα αλλα δε το ανεβασαν τοσο τραγικά, αλλα μειων 50% δε ηταν με τη καμια!

Τουλαχιστον ας ειχαν τα αρκιδια να που απο τη πρώτη στιγμή σταρατα -20 -30% κ οχι αυτο το πρόλογό!

(μονο οι επίσημες εμφανίσεις αξιζαν απο άποψη τιμής, που αν θυμαμε καλα βγαίναν 20-25 ευρα καπου εκει κ ηταν σχεδόν -50%)

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
koutoponiroi ellinares pantou ta idia....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Από μέρα σε μέρα,
αναμένονται τα θυρανοίξια της μπουτίκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,
στο κόκκινο σπίτι, της πλατείας Αγίας Σοφίας.

Offline banis

• Αλλαγή
στο κόκκινο σπίτι, της πλατείας Αγίας Σοφίας.

άντε να αντικρούσεις το Νικόλα τώρα ... ότι οι μετοχές είναι στο συρτάρι του Κόκκαλη ...  :'(

Offline savage republic

• Βασικός

Offline bozik

• Αλλαγή

Το σπίτι θεωρείται από πολλούς στοιχειωμένο και καταραμένο. Άλλοι λένε ότι κατοικείται από βρικόλακες. Άνθρωποι που τρελαίνονται και μυστήρια γεγονότα.
Το σπίτι αυτό μέχρι πριν λίγες δεκαετίες κατοικούνταν, όμως παραδόξως όλες οι οικογένειες το εγκατέλειψαν... Κι απο τότε δεν το πλησιάζει κανένας, εκτός από την μέχρι πρότινος ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του
.

:'( :'(