Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32846 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
δεν βλεπω προσωπικα καμια διαφορα σε αυτα που πουλαει η μπουτικ σε σχεση με αυτα που πουλουσε, το μονο που αλλαζει ειναι το σημα της ουμπρο

ακριβα πραγματα το μονο 'νορμαλ' στις τιμες ειναι η εμφανιση

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Éóùò äåí êïëëáåé åäù áëëá äåí âñçêá êáôé áëëï ó÷åôéêï..
Ìéá êáëç êéíçóç ôçò ðáå åðéôåëïõò óôá ðëáéóéá ôçò ãåíéêçò ïéêïíïìéêçò êáôáóôáóçò.

Áóðñüìáõñï ðáêÝôï ×ñéóôïõãåííéÜôéêùí ðñïóöïñþí

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ åíüøåé ôïõ åíôüò Ýäñáò áãþíá ìå ôïí Ëåâáäåéáêü ôï ÓÜââáôï 8 Äåêåìâñßïõ 2012 óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò äçìéïõñãåß Ýíá ìïíáäéêü ðáêÝôï ×ñéóôïõãåííéÜôéêùí ðñïóöïñþí ðñïò üëïõò ôïõò ößëïõò ôçò ïìÜäáò ìáò.

ÁðïêôÞóôå åéóéôÞñéá ôçò áíáìÝôñçóçò ÐÁÏÊ - Ëåâáäåéáêüò óå ðïëý ìåéùìÝíåò ôéìÝò êáé êåñäßóôå äùñåÜí åéóéôÞñéá ãéá ôïí áãþíá êõðÝëëïõ ÐÁÏÊ - Áêáäçìßá Ðëáôáìþíáò óôéò 22/12 óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò!

ÐáñÜëëçëá, Ýíá äþñï ðñïóöïñÜ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé ôïõ ÐÁÏÊ MEGASTORE èá ðåñéìÝíåé êÜèå ößëáèëï ôçò ïìÜäáò êáôÜ ôçí åßóïäï ôïõ óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò ôï ÓÜââáôï 8/12 ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ - Ëåâáäåéáêüò.

ÁíáëõôéêÜ ôï áóðñüìáõñï ðáêÝôï ×ñéóôïõãåííéÜôéêùí ðñïóöïñþí ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ-ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ:

1. ÌåéùìÝíåò ôéìÝò åéóéôçñßùí

ÈÕÑÁ 1: 30€

ÈÕÑÁ 2 êáé ÈÕÑÁ 3: 20€

ÈÕÑÁ 4 êáé ÈÕÑÁ 4A: 10€

ÈÕÑÁ 5 êáé ÈÕÑÁ 6: 15€

ÈÕÑÁ 7 êáé ÈÕÑÁ 7Á:10€

ÈÕÑÁ 8: 10€

V-VIP 3ïõ ÏÑÏÖÏÕ: 120€

VIP 4ïõ ÏÑÏÖÏÕ: 80€

2. ÄùñåÜí åéóéôÞñéï  ãéá ôïí áãþíá êõðÝëëïõ ìå ôçí Áêáäçìßá  Ðëáôáìþíá

¼ðïéïò ößëáèëïò áãïñÜóåé åéóéôÞñéï ãéá ôïí áãþíá åíáíôßïí ôïõ Ëåâáäåéáêïý áðü ôçí ÔåôÜñôç 5/12/2012 ìÝ÷ñé êáé ÐáñáóêåõÞ 7/12/2012, èá ðÜñåé äùñåÜí êáé Ýíá åéóéôÞñéï ãéá ôçí ßäéá èýñá ãéá ôïí áãþíá êõðÝëëïõ ìå ôçí Áêáäçìßá Ðëáôáìþíá óôéò 22/12/2012 óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò.

¼óïé áãïñÜóïõí ôï åéóéôÞñéï ôïõò ôï ÓÜââáôï 8/12/2012, èá Ý÷ïõí ôç äõíáôüôçôá áðü ôçí Ôñßôç 11/12/2012 ìå ôï åéóéôÞñéï ôïõ áãþíá åíáíôßïí ôïõ Ëåâáäåéáêïý êáé ôçí åðßäåéîç ôçò ôáõôüôçôÜò ôïõò ìÝ÷ñé êáé ôï ÓÜââáôï 22/12/2012 êáé þñá 20:30, íá ðáñáëÜâïõí ôï äùñåÜí åéóéôÞñéü ôïõò ãéá ôïí áãþíá êõðÝëëïõ åíáíôßïí ôçò Áêáäçìßáò Ðëáôáìþíá áðü ôá åêäïôÞñéá ôïõ ãçðÝäïõ.

3. ¸íá äþñï ðñïóöïñÜ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé ôïõ ÐÁÏÊ MEGASTORE

¼ëïé ïé ößëáèëïé ðïõ èá ðáñåõñåèïýí óôïí áãþíá åíáíôßïí ôïõ Ëåâáäåéáêïý èá ðáñáëÜâïõí óôçí åßóïäï ôïõò Ýíá ìéêñü äþñï áðü ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé ôï ÐÁÏÊ MEGASTORE.

Ìéá ìïíáäéêÞ ðñïóöïñÜ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ãéá êÜèå ößëï ôçò ïìÜäáò ìáò!

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=17DJ8303F&extLang=
ΠΑΟΚ G4Α

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
http://www.paok-megastore.gr/ProductCatalog/%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%95%CE%9D%CE%94%CE%A5%CE%A3%CE%97.aspx

μακαρι να βγω ψευτης αλλα με τετοιες τιμες  κοσμο θα εχουν στην μπουτικ μονο αν υπογραφει αυτογραφα κανας γκαρσια.

θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
κάτι οι τιμές της μπουτίκ, κάτι οι τιμές των τικετ, γενικότερα το κόστος ζωής καθως και για διαφόρους άλλους λόγους . . .
το μοναδικό προϊόν που μάλλον θα ξεπουλήσει σύντομα . . .

Offline scouser4

• Αλλαγή
οτι καλο εχει ειναι πανακριβο για τα ελληνικα δεδομενα

Offline Suicidal

• Βασικός
http://www.paok-megastore.gr/ProductDetails/FASHIONWEAR%20PAOK%20F_dot_C_dot_/SWEAT-JACKET/PAOK-FC-BLACK-_amp_-WHITE-SWEATJACKET.aspx

Αυτή η ζακέτα ομολογουμένως γάμησε!

Αλλα και 58 Euro ρε γαμώτο.... ψήνομαι πολύ άσχημα όμως, κι ας είναι τσιμπημένη η τιμή.
Θα με πεις UMBRO είναι, κι αν έχει την στοιχειώδη ποιότητα αξίζουν τα λεφτά, σίγουρα.

ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ RETRO ΔΙΚΕΦΑΛΟ.
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΡΕ !
(Και με τις τιμες λιγο ρε ΄σεις)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
ελα ελα ελα, εδω οι καλες εκπτώσεις  ;D

υγ: τον αντιχριστο σας, κατεβηκε η ζακεταρα 41 ευρο και δεν την εχει στο μεγεθος μου

Offline corrupt

• Αλλαγή
Το ρετρό δικέφαλο δεν τον έχουν καν στην κατηγορία φτι'αξ'το-μόνος-σου. Έχουν ένα σωρό πίπες, ψευτοπαδικά σχεδιάκια, ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κλπ. και δεν έχουν τη σηματάρα.......

GeorgT

• Guest
24.5 που βαλανε τη ασπρη κ ριγε φανέλα κ 34 τη μαυρη, περαν όλων καλες τιμες!

GeorgT

• Guest
κατεβηκε η ζακεταρα 41 ευρο και δεν την εχει στο μεγεθος μου

κοιταξα, δεν υπαρχουν μεγαλα νούμερα (οποτε λεει σωστα το site) αλλα σε ερώτηση ειπαν οτι περιμένουν μεσα στη βδομαδα νεες παραλαβές (καλα αυτο μια ζωη το λενε εκει μέσα)

εγω τσίμπησα μια άσπρη παντως, γιατι η ριγε με τετοιο χορηγό δεν παλεύεται

Offline Vorious

• Αλλαγή

ολοσωστη κινηση!

επιτελους
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Τσίμπησα χτες τη ζακέτα που πόσταρε ο Suicidal. 58 γιούρο, με την έκπτωση 46. Επειδή τυχαίνει λόγω παλιάς δουλειάς να γνωρίζω από υφάσματα, είναι και γαμώ τα πανιά. Ακριβή μεν αλλά το αξίζει. το κακό είναι (όχι για μένα) ότι δεν έχει μεγάλα νούμερα. Κρεμασμένα είχε από xs μέχρι m και κάτι ξεχασμένα L στην αποθήκη.

Τσιμπήσαμε και τις παντόφλες σε σχήμα ποδοσφαιρικού παπουτσιού ( πολύ χαβαλεδιάρικες οπτικά) με 15 ευρώ. Το 2ο σχέδιο σε παντόφλες είναι αυτό που πόσταρε ο spartiatis παλι με 15ευρω. Καλη τιμή αλλά τα νούμερα δεν ανταποκρίνονται. Εγω φοράω 44 και πήρα 45 νούμερο (το μεγαλύτερο) και πάλι ήταν στενές.

Στα συν οι χαμογελαστές υπάλληλοι σε σχέση με κάποια παλιότερα χρόνια που φοβόσουν να μιλήσεις.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline Suicidal

• Βασικός
Τσίμπησα χτες τη ζακέτα που πόσταρε ο Suicidal. 58 γιούρο, με την έκπτωση 46. Επειδή τυχαίνει λόγω παλιάς δουλειάς να γνωρίζω από υφάσματα, είναι και γαμώ τα πανιά. Ακριβή μεν αλλά το αξίζει. το κακό είναι (όχι για μένα) ότι δεν έχει μεγάλα νούμερα. Κρεμασμένα είχε από xs μέχρι m και κάτι ξεχασμένα L στην αποθήκη.

-Στο σάιτ με την έκπτωση την εχει 41 !

-ΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΑΩ, ΤΙΣ LARGE ! Στο σάιτ εχει πλεον μονο M και XL (για XS δεν μιλάμε καν)
 Κανας χριστιανος να με φτιάξει με μια ξεχασμενη Large της αποθηκης;

Offline Català

• Αλλαγή
 :D :D :D :D :D :D :D
Περιμένεις καλό από σαλονικιό εδώ μέσα;
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ!

ΥΓ: εκεί στην παε τόσο δύσκολο είναι να βάλετε στο σάιτ της ομάδας ένα καλύτερο λινκ προς τη μπουτίκ; οι διάφορες παπαριές μέλη, media, χορηγοί έχουν πιο εμφανή tab, ίδια σημασία έχουν με τη μπουτίκ; άιντε, δεν είναι δύσκολο
« Last Edit: January 17, 2013, 09:15:42 by Català »

Offline che4a

• Αποστολή
  • **

ολοσωστη κινηση!

επιτελους

τα καλα να λεγονται...μπραβο τους για τις τιμες
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **

Τσιμπήσαμε και τις παντόφλες σε σχήμα ποδοσφαιρικού παπουτσιού ( πολύ χαβαλεδιάρικες οπτικά) με 15 ευρώ. Το 2ο σχέδιο σε παντόφλες είναι αυτό που πόσταρε ο spartiatis παλι με 15ευρω. Καλη τιμή αλλά τα νούμερα δεν ανταποκρίνονται. Εγω φοράω 44 και πήρα 45 νούμερο (το μεγαλύτερο) και πάλι ήταν στενές.

Στα συν οι χαμογελαστές υπάλληλοι σε σχέση με κάποια παλιότερα χρόνια που φοβόσουν να μιλήσεις.

ΑΔερφε μπορεις να μου πεις αν ειναι στενη η γραμμη της? Φοραω μεταξυ M και L και αμφιταλλαντευομαι για το αν θα την παραγγειλω. Θα επαιρνα L για να ειμαι σιγουρος αλλα βλεπω οτι δεν παιζει διαθεσιμη οποτε ελεγα μηπως ρισκαρω με την αλλη.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

ολοσωστη κινηση!

επιτελους

τα καλα να λεγονται...μπραβο τους για τις τιμες

Περισσότερο με "κρα!" για ζεστό μετρητό με φαίνεται η φάση.

(Οποιος καεί στους Κασσιμάτηδες, φυσάει και τους ρώσους).

Offline scouser4

• Αλλαγή
σιγα μην πουμε κ ευχαριστω για τις τιμες

αυτες επρεπε να ειναι εξ αρχης

Offline Sez

• Αποστολή
  • **

-Στο σάιτ με την έκπτωση την εχει 41 !

-ΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΑΩ, ΤΙΣ LARGE ! Στο σάιτ εχει πλεον μονο M και XL (για XS δεν μιλάμε καν)
 Κανας χριστιανος να με φτιάξει με μια ξεχασμενη Large της αποθηκης;

τη δευτέρα που είχα πάει είχαν 20% εκπτωση δηλαδή από 58 ευρώ 46. Αν αγοράζεις κάτι από ιντερνετ νομίζω είναι πιο φθηνό. Για τα L που λες μου είπαν το κλασικό "περιμένουμε νέες παραλαβές" οπότε δε θα δυσκολευτείς να βρεις.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **

ΑΔερφε μπορεις να μου πεις αν ειναι στενη η γραμμη της? Φοραω μεταξυ M και L και αμφιταλλαντευομαι για το αν θα την παραγγειλω. Θα επαιρνα L για να ειμαι σιγουρος αλλα βλεπω οτι δεν παιζει διαθεσιμη οποτε ελεγα μηπως ρισκαρω με την αλλη.

είναι ελαφρώς φαρδιά στα μανίκια και λίγο κοντή. θα σου έλεγα L, θα φέρουν καινούριες.