Σας θυμίζει κάτι ο χώρος;
Αυτή ήταν κάποτε η μπουτίκ του ΠΑΟΚ... Ναι μωρέ, εκείνη κάτω απ' την 8...
Ξεχάστε κασκόλ, καπέλα, σκουφιά, μπλουζάκια, παιδικά είδη, γενικά ξεχάστε οτιδήποτε σχετικό με ΠΑΟΚ (προς το παρόν, έτσι μου είπανε τουλάχιστον). Από δω και στο εξής, για όσο διαρκέσει η συμφωνία με την puma στη μπουτίκ θα πωλούνται μονάχα προιόντα της εταιρίας. Κάποια από αυτά έχουν και το σήμα. Τα υπόλοιπα, ήτοι σχεδόν ολόκληρο το εμπόρευμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην μπουτίκ είναι στις αποχρώσεις που βλέπετε.
PAOK authentics λοιπόν φινίτο. Πάπαλα. Εγώ προσωπικά με την ανάγνωση της είδησης για τη μεταβίβαση του μάνατζμεντ δεν εισέπραξα κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή ο ΠΑΟΚ αυτόματα σταματάει να παράγει και να διανέμει τα δικά του προιόντα. Τώρα αν κάποιος (χωρίς να το ξέρει από "έμπιστη" πηγή ε;) το είχε καταλάβει εξαρχής, προφανώς είμαι βλάκας.
Από δω και στο εξής λοιπόν, μονάχα ό,τι κατασκευάζει η puma για τον ΠΑΟΚ. Και μια πρώτη γεύση ενδεικτική:
μπλουζάκι πόλο απλό 41 ευρώ
μπλουζάκι απλό μακό κοντομάνικο 35 ευρώ
πολυεστερική ζακέτα 38 ευρώ
Το γαμάτο είναι ότι το απλό μπλουζάκι πόλο της puma κοστίζει π.χ. 30 ευρώ, εκείνα με το σήμα της ομάδας 20-30% πάνω

Πόσο τέλειο είναι αυτό;
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΙΚ. ΦΡΑΓΚΟ ΤΣΑΚΙΣΤΟ. Και για να πείσω ότι δεν είμαι κάνας σκοτεινός δολοπλόκος αντιΠΑΟΚτσής αλλά ότι έχω αγνά κίνητρα

ερωτώ: Δεν πληρώνει πλέον ενοίκιο, δικαιώματα, δεν ξέρω 'γω τι η εταιρεία στον ΠΑΟΚ για τη χρήση της μπουτίκ; ΛΟΓΙΚΑ με τη συμφωνία αυτή, το μπακατσέτουλο δεν θα πέσει στην ομάδα βρέξει χιονίσει; Άρα πιθανή ΚΑΘΕΤΗ πτώση στην κατανάλωση στο μαγαζάκι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ πιθανά έσοδα της ομάδας, σωστά κύριε;
Ούτε σεντ λοιπόν στο μπουρδέλο. 1000 φορές να τα δώσουμε στους πλανόδιους μπαρμπάδες και τους γύφτους. Εκείνοι τουλάχιστον είναι ΠΑΟΚ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΙΚ!!!
Περιμένω με τρέλα απαντήσεις που να με βγάζουν θολωμένο και συνωμοσιολόγο και να υπερασπίζονται το έκτρωμα, την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του εμπορικού σκέλους της ομάδας.