Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
συμφωνω με τα παιδια που λενε για τα αρνητικα του σιτε.
διαφωνω με τον τροπο που εκφραζουμε τα αρνητικα.

παντως ειναι φαινομενο αυτο,δεν μπορει κατι να ειναι ας πουμε γκρι,πρεπει να ειναι ασπρο ή μαυρο,ειμαστε των ακρων.

ας παρουμε λιγο τα δεδομενα:
-το σιτε αργησε να δημιουργηθεί
-το σιτε ειναι αργο
-αισθτητικα θα μπορουσε να ειναι να πιο ομορφο
-τμημα μαρκετινγκ εχουμε απο πέρυσι,μεχρι τοτε δεν ξεραν στα γραφεια τι σημαίνει αυτο(δεν ειναι και τοσο
 απλο)
-συνεργασια με γλου(χαμηλης ποιοτητας προιοντα)
-μικρη γκάμα προιοντων(παλι γλου)
-ελλειψη εμπειριας

γενικα θεωρω πως σε θεματα μαρκετινγκ ειμαστε πολυ πισω σε σχεση με αλλες ομαδες στην ελλαδα,για την ευρωπη ειναι απαγορευτικό να μιλαμε.
σιγουρα υπαρχει απειρια,δεν υπαρχουν τα μεγαλα κεφαλαια,εχουμε ενα συμβολαιο φορτωμένο στην πλατη μας με εναν παναθλιο προμηθευτη.
αλλα δεν μπορουμε να απαιτουμε σε ολα τα πεδια να κανουμε αλματα,θελει λιγο υπομονη,εστω οτι ανεβηκε το σιτε με την μορφη αυτη,ειναι ενα βημα μπροστα.
βεβαια δεν πρεπει να κατσουμε και να μην εκφέρουμε αποψη,ο ΠΑΟΚ στηρίζετε σε μας,η μπουτικ και ολα τα προϊόντα του ΠΑΟΚ απευθυνοτναι αποκλειστικά σε μας,αρα αν εμεις εχουμε παραπονο ή ειμαστε δυσαρεστημένοι με κατι,πρεπει να το πουμε.

αλλα τα πολλα λογια ειναι φτωχια,τωρα πλεον ειναι παλι  στο χερι του ΠΑΟΚτση για να γινουν μεγαλες αλλαγες,αν στηριξουμε το τμημα μαρκετινγκ οσο μπορουμε ο καθενας,τοτε πιστευω θα βελτιωθει,αισθητά η κατασταση.
επισης δεν θα ειναι κακο να στελνουμε τα παραπονα μας με μαιλ,ευχομαι να τα παιρνουν υποψη τους.

kostas4

• Guest
απλο και ευκολο ειναι να γινει ενα καλο site.θα συμφωνησω και εγω οτι το megastore δεν ειναι αντιπροσωπευτικο της ομαδας μας και καλο θα ειναι να αλλαξει.
επειδη το εψαξα τωρα τελευταια το ζητημα,στην Θεσσαλονικη υπαρχουν 2-3 κορυφαιες εταιριες στην κατασκευη και φιλοξενια ιστοσελιδων.με λιγα χρηματα για τα δεδομενα της ΠΑΕ, μπορει να τα αναβαθμισει και τα δυο(paokfc και megastore) και να τα φερει σε επιπεδο ευρωπαικων ομαδων.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Tasouli, δηλαδή το forum είναι μόνο για να δηλώνουμε πόσο ευγνώμονες είμαστε για τη διοίκηση; Από τη στιγμή που έκαναν μαλακία δηλαδή πρέπει να τους χειροκροτήσουμε; Η εκμετάλευση του σήματος της ομάδας δεν είναι και καμιά διαστημική υπόθεση. Δέχτηκα αυτό που είπε ο Βιολίδης πέρσι ότι καθυστερεί το πράγμα λόγω του licensing αλλά από κει και πέρα κι αφού λύθηκε αυτό το πρόβλημα έπρεπε να προχωρήσουμε μπροστά και όχι να ανακοινώνουμε ότι φτιάξαμε Online store τη στιγμή που ακόμη και τα σουπεράκια έχουν καλύτερο κατάστημα για να πουλάνε τα μπουλντόγκ. Αν μη τι άλλο αυτό το site θα φέρει έσοδα στην ΠΑΕ. Κόψτε αυτό το παραμύθι "τι άλλο θέλετε να κάνουν". Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πολύ πιο σοβαρές αλλά κι αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να βοηθήσουν.

Δεν λέω αυτό ρε φίλε λέω,είχα πάει πέρσι τον χειμώνα στην μπουτίκ όταν είχε πρωτοανοίξει η μπουτίκ πέρα από κασκόλ, ποτήρια και φανέλες παλαιοτέρων ετών δεν είχε τίποτα , ούτε μέσα στο μαγαζί και σε ενάμισυ χρόνο η μπουτίκ πλέον είναι αξιόλογη , και σου δίνει πλέον την δυνατότητα έστω και με καθυστέρηση να ψωνίζεις και on line, μου φαίνεται παράλογο να γκρινιάζουμε την πρώτη και την δεύτερη μερα λειτουργίας μια υπηρεσίας, όταν γνωρίζουμε πως το τμήμα μάρκεινγκ της παε ΠΑΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν να'χαμε να λέγαμε. Το δυσκολότερο πράγμα που μπορεί να επιτύχει κάποιος είναι να οργανωθεί, γιατί η οργάνωση σου προσφέρει και χρόνο και χρήμα και καταξίωση, όλα αυτά όμως δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη. Εγώ είπα να κριθείαυτή η προσπάθεια της on line μπουτίκ μετά από κάποιο χρονικό διαστημα, γιατί αυτοί που την έβαλαν σε λειτουργία δεν νομίζω να θέλουν να ταλαιπωρούν τον κόσμο!! Μπορεί να είναι και ένα λάθος το ότι λειτούργησε τόσο νωρίς αφού δεν ήταν έτοιμοι, με την γκρίνια όμως και την απαξιωτική 100% κακοπροαίρετη κριτική δεν νομίζω  να ωφελούμαστε πουθενά!!!! Όσο για τα σουπεράκια που λες σου είναι άγνωστο πόσο οργανωμένοι είναι σε κάποια θέματα?? Αυτοί είχαν πάρει την εκμετάλευση του σήματος της ομάδας τους πριν έρθει ο κοντομηνάς, όταν εμείς ούτε καν είχαμε μπουτίκ, τι να λέμε???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

LoGotHeTiS

• Guest
Εδώ οργανώσαμε τα τμήματα υποδομής σε τόσο χρόνο και έχουμε 20 ομάδες στο δίκτυο μας..Τεσπα

Επειδή θα κάνω μια προσπάθεια να συντάξω ένα mail με θέματα που πρέπει να προσεχθούν και θα το στείλω ή θα πάω και προσωπικά (θα δω αν θέλει κ κάποιος από εδω μέσα) αν έχουν τον χρόνο να το συζητήσω για λίγο , αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm..Και ή οργανώνουμε έναν καφέ ή συνενοούμαστε και από mail..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Παντως τωρα που μπαινω μια χαρα ειναι η ταχυτητα...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
και εγω την ταχυτητα μια χαρα τη βρηκα,

Offline agraf

• Αλλαγή
Κι εγώ τη δοκίμασα σήμερα προετοιμασμένος για το χειρότερο ύστερα από όλα αυτά που διάβασα, αλλά τη βρήκα μια χαρά. Για το ξεκίνημα τουλάχιστον.
Με Μοτζίλα ανοίγει γρήγορα.
Εμένα αυτό που μου κακοφάνηκε είναι οι τιμές, τις βρίσκω υπερβολικές. Όποιος μπορεί ας πάρει κάτι, για τον ΠΑΟΚ είναι.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
οντως η διαδικτυακη μπουτικ μας ειναι της πλακας αλλα νομιζω ολα θα φτιαξουν με τον καιρο.πιο επιβαρυντικο ειναι το οτι δημιουργηθηκε με μεγαλη καθυστερηση παρα το ντιζαιν της και η ταχυτητα της.τελος παντων πιστευω οτι θα διορθωθει η κατασταση

υγ.υπαρχει αντιανεμικο-εσωθερμικο μπουφαν απο αυτα που φορας για προπονηση?γιατι απο οσο εψαξα δεν βρηκα κατι.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Εμενα δεν με καίει τόσο η mpoutik άμεσα.
Θέλω να πω, από "θεσνικι" είμαι παw και απτό γήπεδο οποτε θέλω, δεν έχω πρόβλημα για την πάρτι μου.

Απλά για τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ από επαρχία και εξωτερικό είναι σημαντικό.

Αρτίν μια θεωρώ απτούς τελευταίους κρίκους στην αλυσίδα την boutik αν κοιτάξουμε που ήμασταν τα τελευταία χρονια διοικητικά-αγωνιστικά κλπ. Με τον καιρό θα φτιάξει και το marketing και όλα.

Απλά τρελαίνομαι με κάτι. Οι νέοι έχουν μεγάλη ικανότητα και θέληση για δημιουργία, είμαι σίγουρος πως 2 φοιτητές που νιώθουν πάνω στο αντικείμενο θα έφτιαxnαν και gmo τις σελίδες και τώρα βλέπεις ολόκληρη εταιρία kai den kanei kati(toulaxiston den fainete) sovaro.

Παρόλα αυτά "σιχενιζw" να πιστεύω πως einai δευτερεύον ζήτημα h mpoutik τουλάχιστον για τώρα.

Επίσης,
1)θα μπορούσαν για αγορές μέσο internet να ήταν ένα κλικ πιο κάτω οι τιμές.

2)Αυτό γιατί κάνει 30euro?
http://www.paok-megastore.gr/ProductDetails.aspx?product=8449e999-79b2-45a0-a3dc-7acf0aa45e9e

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Κασμιρ?? ααχαχαχαχαχαχαχα....!!
Τι εγινε ρε πουστη, η μαρινελλα ειμαστε?

Παντως κακα τα ψεμματα το σαιτ ειναι της φουτσας. Ας ελεγε η ΠΑΕ σε μας να το φτιαχναμε να το καναμε και τσαμπα. Παντως απο τιμες ουτε κρυο ουτε ζεστη. ΚΑι για να μη τα θελουμε ολα....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αποκτησαμε κι ενα τετοιο σαιτ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

patriarxis

• Guest
αδερφια καλως σας βρηκα!

Θα διαφωνησω σχετικα με το νεο site και για τον τροπο που εκφραζονται καποιοι αδερφοι μας. Νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε απολυτα ικανοποιημενοι. Σκεφτείτε που ειμασταν πριν 2 χρονια. Χρεη, απατεωνες, διαλυμενη ομαδα και καμια οργανωση.

Σημερα ο ΠΑΟΚ εχει κανει αλματα, εχει φτασει στο ανωτερο σημειο των τελευταιων 20 ετων, ετοιμαζεται τ προπονητικο,εχουμε βαλει μπρος το γηπεδο, σβηνουμε τα χρεη το αγωνιστικο πλανο παει ονειρεμενα και τελος εχει το δικο του eshop για να πουλαει τα προιοντα του σε ολο το κοσμο (συγχαρητηρια στους συντελεστες του) ανεξαρτητο απο γουμενους και λιμα που τρωγανε τη σαρκα του ΠΑΟΚ. Αν δεν αρεσει σε καποιους το design τι να κανουμε, δεν γινεται να αρεσει σε ολους.  Ειναι οντως καπως αργο, αλλα λετε να μην το γνωριζουν αυτοι που το εφτιαξαν? Λετε να μη προσπαθουν να το φτιαξουν ? Γιατι τοση κακοπροεραιτη κριτικη, δεν καταλαβαινω. Εγω νομιζω οτι πρεπει να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στη διοικηση πρωτα για την ολοκληρωση και αυτου του εργου και να μεινουμε εκει. Ξερουν πολυ καλα τι πρεπει να κανουν. Την μπουτικ την εχει αναλαβει ανθρωπος που ο προεδρος εμπιστευεται 100% Δεν σας φτανει αυτο? Οχι αλλη γκρινια ρε παιδια.

την καλησπερα μου σε ολους

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Φιλε καλως ηρθες κιολας. Απλα να πω οτι το να κανουμε κριτικη εδω μεσα δεν ειναι κατι κακο. Στην τελικη ωφελημενοι δεν θα βγουμε προσωπικα εμεις αλλα πρωτιστως θα βγει η διοικηση απο τα μπικικινια που θα μπουνε στα ταμεια της ΠΑΕ. Κακα τα ψεμματα δεν υπαρχουνε δικαιολογιες για τοσο καιρο που εχει καθυστερησει το σαιτ αλλα θελω να πιστευω οτι θα τα διορθψσουνε τα πραματα γιατι η επομενη χρονια ειναι παρα πολυ σημαντικη.

Και εννοειται οπως ειπε και ενας αδερφος πιο πανω οτι αν καποιος ξενος παει να μπει στο σαιτ και κανει τοση ωρα δεν θα το πολυσκεφτει...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

LoGotHeTiS

• Guest
Και επίσης φίλε κανείς δεν καταλαβαίνω ακριβώς που σχετίζεται το ότι είμαστε δυσαρεστημένοι σχετικά με το site (γιατί κινείται προς εντελώς λάθος κατεύθυνση) με το πόσο ευγνώμον είμαστε σχετικά με τα άλματα που έχει κάνει η διοίκηση..Το δεύτερο σκέλος δεν αφισβητείται από κανέναν και οι ίδιοι είμαστε φύλακες αυτής της προσπάθειας..

Ίσως και εγώ εξέφρασα λίγη παραπάνω απόγοήτευση από ότι έπρεπε..Αυτό όμως είναι γιατί είναι ένας χώρος που γνωρίζω..

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι όπως λές από την διοίκηση , τα οικονομικά , τα αγωνιστικά , τα τμήματα υποδομής κτλ
Προσωπικά είμαι απόλυτα δυσαρεστημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζει το τμήμα μαρκετινγκ την παρουσία της ομάδας στο internet..Kαι τελειώνω λέγοντας ότι όπως οι ίδιοι παίχτες είπαν , όταν τους έγινε πρόταση για τον ΠΑΟΚ το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να ψάξουν στο internet για την ομάδα και να δουν videάκια στο youtube..Ας με πείσει τώρα κάποιος ότι με αυτό το site ο ποδοσφαιριστής θα βγάλει το συμπέρασμα που πρέπει ή ότι αυτό το site είναι για τον ΠΑΟΚ και όχι για ερασιτεχνικό σωματείο..

patriarxis

• Guest
Απλα καντε λιγη υπομονη, για πρωτη φορα εχουμε online καταστημα και τα χρηματα πανε στον ΠΑΟΚ. Οτι ατελεια υπαρχει την γνωριζουν και θα διορθωθει. Δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω, περιμενουν να διαβασουν ενα φορουμ για να μαθουν αν ειναι αργο το σαιτ? 2 μερες εχει που λειτουργει και το μονο που δεν διαβασα ειναι οτι φταιει ο ζαγορακης που δεν κατεχει τα κομπιουτερ για να κατσει να το φτιαξει ο ιδιος!

patriarxis

• Guest
Κατι που μου ηρθε στο μυαλο διαβαζοντας σχολια για τη λειτουργεια του τμηματος μαρκετινγκ. Κατι που διαφευγει απο πολυ κοσμο. Ο ΠΑΟΚ ειναι η μονη απο τις μεγαλες ομαδες παο,αεκ,ολυμπιακο που ΔΕΝ πληρωνει νταβατζηλικι σε διαφημιστικές. Το τμημα μαρκετινγκ εχει αναλαβει τα παντα. Ειναι το ιδιο τμημα που εκανε ρεκορ χορηγιων και εσοδων. Οταν ακομα και ο γαβρος δινει χρηματα σε διαφημιστικες (ενα 15% των εσοδων που προερχονται απο διαφημισεις στο γηπεδο, χορηγιες κτλ) εμεις τα βαζουμε ολα στο ταμειο. Πως ειναι δυνατον να λεμε οτι δεν δουλευει σωστα το τμημα μαρκετινγκ? Ειναι πραγματικα αδικο να λεγεται κατι τετοιο. Δεν χανεται ουτε ενα ευρω. Ακομα και το σαιτ της μπουτικ εγινε στο πλαισιο της χορηγιας. Αυτα ειναι σημαντικα πραγματα , δεν πρεπει να τα αγνοουμε και δεν πρεπει να ειμαστε αγνωμονες.
« Last Edit: April 01, 2009, 22:09:35 by patriarxis »

apaoki13

• Guest
@ Patriarxis. Ως ένας από αυτούς που έκαναν κριτική να σου πω ότι δεν είμαστε αγνώμονες. Εκτίμουμε όλα τα καλά που έχουν γίνει αλλά δεν έχει να κάνει σε τίποτα αυτό με την εντύπωση που αποκομίσαμε από το πολυαναμενόμενο megastore.

Το πρόβλημα της ταχύτητας πράγματι λύθηκε. Όσον αφορά στις τιμές που σχολιάστηκαν πιο πάνω πιστεύω ότι σε αρκετά προϊόντα είναι ικανοποιητικές και μόνο στα προϊόντα της puma  (λόγω γλου) και στα βρεφικά (για άγνωστο λόγο) πέφτει χαράτσι .

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Καλο θα ηταν να γραφουμε μονο παρατηρησεις με ελλειψεις και προβληματα που παρουσιαζει το site της μπουτικ με στοχο να βελτιωθει η εικονα και οι υπηρεσιες που προσφερει και να αφησουμε στην ακρη προσωπικα και γκρινιες διοτι αυτα δεν προσφερουν στο ελαχιστο παρα κανουν το topic μπ@@@λο.δεν νομιζω να βοηθαμε σε κατι σαν οπαδοι γκρινιαζοντας-μονο επισημαινοντας.και ας προσθεσω λοιπον στις ελλειψεις την επιλογη ξένων γλωσσων που θα βοηθησουν στην εξαπλωση της ΙΔΕΑΣ που ακουει στο ονομα ΠΑΟΚ.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ειναι δυνατον να ενδιαφερεσαι για την συγκεκριμενη μπλουζα π.χ. και για να την δεις σε κοντινο να σου εχει αυτο το λινκ?
http://www.paok-megastore.gr/ProductDetails.aspx?product=92944f92-79cf-4462-add3-8dd996565ca2

???

η ταχυτητα εφτιαξε παντως, για τα προϊοντα και το σχεδιασμο θα μπορουσα να πω πολλα.............παντως μενω σε ενα για την ωρα, πρεπει να υπαρχει και η δυνατοτητα πλοηγησης στα αγγλικα.

Offline Suicidal

• Βασικός
πως δεν είναι δυνατόν......

πάνω στο φουτεράκι πάτησες ?

http://www.paok-megastore.gr/LightBox/LightBox.ashx?id=4cf26421-fadd-4107-b9aa-adc0566290c9
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
Μπιλλυ πανω στο φουτερακι πατησα αλλα δεν ξερω για ποιο λογο πηρε το προηγουμενο λινκ. αυτο που εβαλες ηθελα να βαλω...