Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32954 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
Ρε συ Aλέξη όταν μου έχουν auto-refresh σε προιόντα σε αρχική σελίδα b2b καταστήματος..Και στον server της google να το βάλεις θα σέρνετε..

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Φίλε logothetis, αντιθέτως η δική μου εμπειρία στο αντικείμενο, μου λέει οτι τα πράγματα στην Ελλάδα λειτουργούν ακριβώς με αυτό τον τρόπο που περιγράφεις (σήμερα το ανεβάσαμε, αύριο το σουλουπώνουμε κτλ).
Δηστυχώς, τα project έτσι παραδίδοντε. Αλλά αυτό είναι εντελώς offtopic.
Θα συμφωνήσω με τον alexisv. Το design δε μπορώ να πω ότι με χάλασε. Όσο για την ταχύτητα προφανώς οι πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, δε θα είναι όπως είναι τώρα. Σαφώς και θα πρέπει να βελτιωθεί βέβαια.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline alexisv

• Αλλαγή
ÈÝìá ôá÷ýôçôáò åßíáé êáé ôï autorefresh.
¼óï ãéá testing óå äéÜöïñïõò browser áõôü óôçí ÅëëÜäá åßíáé óåíÜñéï åðéóôçìïíéêÞò öáíôáóßáò. Ôï äïêéìÜæïõí óå explorer êáé áí èÝëïõí íá êÜíïõí êáé ìßá õðÝñâáóç, Üíôå êáé ìå firefox. Áðü åêåß êáé ðÝñá äåí õðÜñ÷ïõí Üëëïé browser ãéá ôïí….Ýëëçíá….

Ôï design ðïõ ëÝãáìå, äåí åßíáé êáêü áðëÜ öôçíü!
ÌáêÜñé íá ìðïñïýóáí íá êáôáëÜâïõí óôçí ÐÁÅ ôçí äýíáìç ôïõ êüóìïõ ìáò åêôüò Èåóóáëïíßêçò êáé íá Ýäéíáí Ýôóé ìåãáëýôåñç Ýìöáóç ó áõôü… 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Μερικες παρατηρηρησεις παντως με διαθεση καλοπροαιρετη απεναντι στην προσπαθεια ειναι χρησιμες παντως.χρησιμοποιω αποκλειστηκα firefox και μου βγαζει την Παναγια ωσπου να ανοιξει.απο σχεδιασμο μετριο.περιμενα και πιστευα πως  μια απ τις εταιριες πληροφορικης που συγχρονως ειναι και χορηγοι μας θα αναλαμβαναν κατοπιν συννενοησεως με την παε τη δημιουργια συγχρονου site  στο οποιο θα περιλαμβανοταν η μπουτικ, το on line συστημα αγορας εισητηριων και οτιδηποτε σχετιζεται με την εμπορικη προωθηση του σηματος.μια απλη συγκριση με sites μεγαλων ευρωπαικων ομαδων προκαλει μελαγχολια.και μην πει κανεις για τα εξοδα που χρειαζεται μια αναλογου επιπεδου σελιδα διοτι θα επιστραφουν στο 100πλασιο απ τις παραγγελιες.ελπιζω ακομα (ευχομαι καλυτερα) πως απ τη νεα αγωνιστικη χρονια θα εχουμε ευχαριστα μη ξεχνωντας πως αναβαθμιση των παραπανω υπηρεσιων σημαινει αυτοματα και πολλαπλασια εσοδα.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

northeagle_4

• Guest
Καθε αρχη και δυσκολη.Εγω ξερω οτι μερα με την μερα ολα θα φτιαχνουν,ο πηχης ειναι ψηλα απο ολους για σχεδιασμους κτλ δεν με ενδιαφερει ειμαι πρακτικος ανθρωπος και ασχετος οποτε δεν κρινω.Η ταχυτητα με ενδιαφερει.
  Με ξενιζει το γεγονος οτι δεν μπορουν να ισχυσουν οι εκτωσεις των διαρκειας σε ονλινε αγορες,αυτο ισως μπορεσει να γινει απο του χρονου με καποιον κωδικο πανω στο καρτελακι.Αν ξερει καποιος ας ρωτησει γιατι δεν γινετε.

Offline blue_eyes

• Βασικός
η σελιδα ειναι σκετη απογοητευση..να μην αρχισω να απαριθμω λαθη απλα με το που φορτωσε το header καταλαβα οτι ειναι επιεικως ερασιτεχνικη

ελπιζω σιγα σιγα να αρχιζουν να διορθωνουν λαθη μπας και παρουν και καμια παραγγελια

Offline dave

• Αλλαγή
ναι κ γω ελεγα να παρω φανελα, αλλα ειναι τοσο χαλια το design απογοητευτηκα και δε θα παρω...ρε πλακα κανουμε??

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Μερικες παρατηρηρησεις παντως με διαθεση καλοπροαιρετη απεναντι στην προσπαθεια ειναι χρησιμες παντως.χρησιμοποιω αποκλειστηκα firefox και μου βγαζει την Παναγια ωσπου να ανοιξει.απο σχεδιασμο μετριο.περιμενα και πιστευα πως  μια απ τις εταιριες πληροφορικης που συγχρονως ειναι και χορηγοι μας θα αναλαμβαναν κατοπιν συννενοησεως με την παε τη δημιουργια συγχρονου site  στο οποιο θα περιλαμβανοταν η μπουτικ, το on line συστημα αγορας εισητηριων και οτιδηποτε σχετιζεται με την εμπορικη προωθηση του σηματος.μια απλη συγκριση με sites μεγαλων ευρωπαικων ομαδων προκαλει μελαγχολια.και μην πει κανεις για τα εξοδα που χρειαζεται μια αναλογου επιπεδου σελιδα διοτι θα επιστραφουν στο 100πλασιο απ τις παραγγελιες.ελπιζω ακομα (ευχομαι καλυτερα) πως απ τη νεα αγωνιστικη χρονια θα εχουμε ευχαριστα μη ξεχνωντας πως αναβαθμιση των παραπανω υπηρεσιων σημαινει αυτοματα και πολλαπλασια εσοδα.

Ενα γραφιστάκο μαγκάκο να βρούν να σχεδιάσει το ιντερφεισ. Δεν χρειάζεται ολόκληρη εταιρία.
Αν και δεν το έχω δει ακόμα γιατι

2 ώρες και ένα τέταρτο και είμαι στα 2 κουτάκια. Έυχομαι το βραδάκι να μπω στην κεντρική.

Θα το κάνω και Ανοιγμά σε Tab σήμερα το βράδυ για την Παρασκευή που σκοπεύω να αγοράσω με το φιλαράκι μου. Έχει ο Θεός

Εντιτ : Φαντάσου τι κενά ασφαλείας θα έχει.
« Last Edit: March 30, 2009, 17:19:04 by Davids4 »

makptol

• Guest
to on line επρεπε να ειχε γινει εδω και καιρο γιατι πρωτα απο ολα χανει πολλα εσοδα η ομαδα.....αλλα ενταξυ αφου ξεκινησε θα διορθωθουν και τα προβληματα που υπαρχουν
τωρα.....

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Δεν λεω σχόλιο δείτε μόνοι σας http://img172.imageshack.us/my.php?image=lightboxashx.jpg

Offline maria-mtb

• Βασικός
ετσι τεο...οταν ολοι εχετε αντιδρασεις για το σαιτ, εγω να πω χεστηκαμε για το σαιτ!
τα χαλια προιοντα-τιμες ειναι το πραγματικο μας προβλημα παιδια!
κ γλου και λοιποι που κανετε προιοντα ΠΑΟΚ, παρτε το χαμπαρι οι γυναικες του ΠΑΟΚ ειναι ροκ κ οταν θελουν κατι ΠΑΟΚ το προτιμουν ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ! και αν θελετε να κανετε κατι σε ροζ καντε το καπελο, αλλα οχι ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ-ΕΛΕΟΣ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΠΕΛΟ ΑΜΕΣΑ!

Αμα θελεις ροζ σχεδιακια μαλακα γλου να πας να τα κανεις αλλου.. οχι πανω στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ!

apaoki13

• Guest
ΓΤΠ κανονικά όμως. Έχει και στρασάκια.  :emetos:

Γενικότερα πάντως ρε Μαρία έχει βελτιωθεί η κατάσταση σε σύγκριση με πέρσι. Το φορμάκι για τα μικρά κάνει μόνο 35 ευρώ σε σύγκριση με τα 60άρια που στοίχιζαν τα περσινά. Χωρίς πλάκα και η ποικιλία είναι καλύτερη και οι τιμές. Άντε σιγά σιγά οι σαλονικιοί να φεύγουν απ' το site γιατί θέλουμε να μπούμε κι εμείς να το ψάξουμε.  ;)

Offline lik4

• Αλλαγή
χωρις πλακα τωρα αυτο το θεμα με το ροζ χρωμα στο σημα μας ειναι σοβαρο
ας το αποσυρουν αμεσα γιατι το πεσιμο δεν το γλιτωνουν
ροζ να ειναι η κασα αυτουνου που το σκεφτηκε να ξεφτιλιζει ετσι το τιμημενο συμβολο μας

Offline maria-mtb

• Βασικός
Συγγνωμη ε, δεν μπορω να αντισταθω θα την πω τη μαλακια μου (ο bane φταιει)
http://www.paok-megastore.gr/ProductDetails.aspx?product=d9b7c42a-42ec-49f2-bb89-6f49eaab9d67
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑΑΑ
ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 3 ΚΕΦΑΛΙΙΙΑ
ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Τ΄ΑΛΛΟ ΕΝΑΑΑ
ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑΑ!

bane θεε-παρε την μπουτικ να βγαλουμε γουστα! :-X

« Last Edit: March 30, 2009, 18:37:57 by maria-mtb »

GeorgT

• Guest
το site πάντως ενημερωτικά το έφτιαξε ο χορηγός μας η entersoft, οπότε λογικά τσαμπε θα ήταν!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ρε παιδιά εγώ τώρα μπήκα και ήτγαν μια χαρά!! γιατί η ριγέ ασπρόμαυρη φανέλα έχει 30 και οι άλλες δύο η ασπρη και η μαύρη σκέτο 65???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Η ασπρομαυρη μηπως εχει 30 ευρω γιατι ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας?

GeorgT

• Guest
ναι ειναι απλο ύφασμα ενω οι μονόχρωμες έχουν την νεα πατέντα της puma με 2 στρώσεις ύφασμα (σαν δίχτυ) για τον ιδρώτα! Στο γαυρο ο πστης ο γλου εχει την ριγέ σε καλη ποιότητα + βγάζει την ιδια ριγέ σε απλό ύφασμα 30 ευρα!