Author Topic: Σχόλια για την Μπουτίκ του ΠΑΟΚ - www.paok-megastore.gr  (Read 32625 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Άντε σε καλή μεριά:

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=14140M1FQ

Ηλεκτρονική αγορά προϊόντων του ΠΑΟΚ μέσω διαδικτύου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας ενημερώνει ότι επαναλειτουργεί η υπηρεσία ηλεκτρονικής αγοράς προϊόντων της αγαπημένης μας ομάδας μέσω διαδικτύου. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει από την ηλεκτρονική σελίδα www.paok-megastore.gr ή μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ, "www.paokfc.gr".

Οι μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι της ομάδας από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, θα μπορούν να προμηθεύονται μέσω courier τα προϊόντα της ομάδας. Υπάρχουν διαθέσιμες οι φανέλες της φετινής επίσημης εμφάνισης των παικτών της ομάδας, αξεσουάρ, είδη προπόνησης, είδη σπιτιού, είδη ένδυσης και υπόδησης, σχολικά είδη γραφείου και πολλά άλλα προϊόντα. Οι δυνατότητες πληρωμής είναι με αντικαταβολή, ή με πιστωτική κάρτα μέσα σε ασφαλές περιβάλλον.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline katz

• Αποστολή
  • **
επιτελους!
ΠΑΟΚ G4Α

LoGotHeTiS

• Guest
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Επανέρχομαι με σχόλια..

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
το σαιτ δεν ανοιγει ομως...

Offline lik4

• Αλλαγή
ανοιγει αλλα ειναι γενικα πολυ αργο

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Λογικά θα έγινε κανα ντου απο όλα τα ΠΑΟΚτσάκια, και σέρνετε
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

apaoki13

• Guest
Αυτά είναι. Επιτέλους!

Α.

Offline maria-mtb

• Βασικός
εκανα κ εγγραφη μελους! ντου!

LoGotHeTiS

• Guest
Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος από το design..

Δεν μιλάω για τον server γιατί λογικό είναι να σέρνεται τώρα αφού όλοι θα μπουν..Πόσο μάλλον όταν μου βάζουν auto refresh σε αρχική σελίδα b2c..

Γενικά δυστυχώς πρόχειρη και βιαστική δουλειά στα επίπεδα του άθλιου πλέον site μας..

Offline lik4

• Αλλαγή

GeorgT

• Guest
το ρίξαμε κατευθείαν, στο μεταξύ εγω π.χ τη μπαίνω τσάμπα αφου δίπλα ειμαι!

Offline maria-mtb

• Βασικός
θα γινουν ολα σιγα σιγα...ας φυγουμε απο το γλου πρωτα...

GeorgT

• Guest
εχουμε αλλα 3 χρονια περιπου με γλου

Offline maria-mtb

• Βασικός
πηγα κ στα εσωρουχα η ταναπου μπας κ βρω τιποτα γυναικειο, αλλα μπαααα! χαχαχα
ρεεεεεε! βαλτε κ τιποτα για τις γυναικες ρεεεεε! κ αυτες ΠΑΟΚ ειναι! χαχα

Offline dave

• Αλλαγή
Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος από το design..

Δεν μιλάω για τον server γιατί λογικό είναι να σέρνεται τώρα αφού όλοι θα μπουν..Πόσο μάλλον όταν μου βάζουν auto refresh σε αρχική σελίδα b2c..

Γενικά δυστυχώς πρόχειρη και βιαστική δουλειά στα επίπεδα του άθλιου πλέον site μας..

με τον καλο το λογο ρε αδερφε...

LoGotHeTiS

• Guest
Δεν έχει σχέση ρε σεις ο γλου..Το τμήμα μάρκετινγκ του ΠΑΟΚ επέλεξε μια εταιρία , αυτή που έκανε και το site , και αυτή έφερε αυτό το αποτέλεσμα..

Τεσπα..δεν θέλω και πολύ να το συνεχίσω αλλά είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος..Πόσο μάλλον όταν περιμέναμε τόσο καιρό..

Τι καλό και κακό λόγο ρε φίλε dave..Αφού δεν..πως να το κάνουμε..

Με mozilla το είδαν πως φαίνεται?Με chrome και safari πότε θα το φτιάξουν (δυο χρόνια τώρα) το γμμένο το menu στο paokfc.gr..Μιλάμε για ένα από τα πρώτα 50 site στην ελλάδα σε επισκεψιμότητα δεν είναι προσβάσιμο από δύο browser που έχουν κάποιο ποσοστό..
« Last Edit: March 30, 2009, 15:40:02 by logothetis »

Offline dave

• Αλλαγή
ναι οκ δεν ειναι ρε φιλε λογοθετη, αλλα πριν δεν ηταν καθολου. χθες δεν υπηρχε, σημερα υπαρχει. αυριο θα γινει και καλυτερο.

LoGotHeTiS

• Guest
Επειδή ξέρω πως λειτουργούν αυτές οι εταιρίες και δεν δουλεύουν αιντε σήμερα το ανεβάσαμε , αύριο να το σουλουπώσουμε κ κανα χρόνο να το δουλεύουμε μέχρι να αρέσει στον πελάτη , ( έτσι δουλεύουν οι φοιτητές για κανα χαρτζιλίκι.. )

Η σελίδα ανεβαίνει όταν είναι 100% έτοιμη..Αν απο αύριο χρειάζεσαι να πληρώσεις για redesign (και ακόμη και τζάμπα να το κάναν να παραγγείλεις τουλάχιστον) τότε γμσέτα..

Για να ανέβει ας κάναν τουλάχιστον το testing σε όλους τους browsers..Τεσπα δεν θέλω να το συνεχίσω..

Offline alexisv

• Αλλαγή
Èá äéáöùíÞóù ìáæß óïõ logotheti.
Åêôüò ôïõ üôé åßíáé áðáñÜäåêôá áñãü (äåí åßíáé äéêáéïëïãßá ôï üôé ìðáßíïõí üëïé ôþñá, èá ìðïñïýóá íá ïíïìÜóù äåêÜäåò site ìå 100 öïñÝò ðåñéóóüôåñç åðéóêåøéìüôçôá ôá ïðïßá åßíáé ôïõëÜ÷éóôïí 10 öïñÝò ðïéï ãñÞãïñá…), äåí Ý÷åé ôüóï êáêü design ãéá ðñþôç öïñÜ. Óßãïõñá ìðïñåß íá âåëôéùèåß, üðùò êáé ôï site ôçò ÐÁÅ áëëÜ áò ôï äïõí áõôü óå ìßá äåýôåñç öÜóç. Ðñïôåñáéüôçôá ôþñá üóï áöïñÜ áõôü ôï èÝìá ðñÝðåé íá äïèåß ìüíï óôçí ôá÷ýôçôá. 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!